اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
وای یعنی فردا Trailer رسمی رو میبینیم ببینیم منتظرم تا با سوپرایز راکستار مواجه بشم ایشالا که بازی به دل همه بچسبه و مطمئنا اینطور خواهد بود.

خدا کنه اون چیزی بشه که ازش انتظار داریم ... باز یه چیزی مثل همون IV نشه ... خدا کنه!
مگه IV بد بود ؟!
راک استار هیچ وقت در مورد مطرح ترین عنوانش چنین ریسکی نمی کنه, 4 سال هم وقت برای ساخت داشته منکه مطمئنم دوباره یک شاهکار می بینیم

IV که شاهکار بود چون اولا از نسخه ها پیشین تقلید نشده بود و بعد هم داستان خیلی قوی عالی داشت نداشتن امکانات سان آندریاس هم دلیل داشت که راکستار نمیخواست خیلی شخصیت نیکو تغییر کنه
چیزی که هست 90% شایعات در مورد V فیک هست راکستار نمیاد از نسخه ها قبلی تقلید کنه ممکنه باز نیکو باشیم ولی دیگه اون قضیه IV نیست با یک GTA کاملا جدید طرفیم و راکستار قطعا همه را فردا متعجب خواهد کرد فقط امیدوارم شهر جدید باشه سان آندریاس و وایس سیتی دوست دارم دوباره توش باشم ولی تو نسخه V شهر جدید قطعا بیشتر طرفدار خواهد داشت چون محیط جدید هست و میتونه تاثیر گذاری بیشتری داشته باشه
هرچه که هست فردا بمب خبری راکستار معرفی میشه و باید دید چی برادران هوسر پختن برامون

• Like
Reactions: PAUSE
به نظرم مثل battle3 یک بازی گرافیکی میده بیرون که همه مجبورن سیستمشون رو ارتقا بدن!!
هرچی باشه تریلری که میدن بیرون همه رو مبهوت خودش میکنه!! مهم اینه که داخل بازی هم مثل تریلر
قشنگ باشه..

یعنی میشه 3 ماه اول 2012 این بازی ریلیز بشه ! خدا کنه که بشه .
یه لحظه نبوده این سری از بازی رو تو دنیای گیم تصور بکنید ! :d اصلا مثل رابطه ی انسان با آب میمونه:d

hype کردیـــم زیاد

فقط یک روز دیگه مونده....دوستان صبر پیشه کنید....خداوند همواره همراه صابرین است
فقط خدا کنه یه چیز درست و حسابی نشونمون بدن نه فقط یک تیزر معرفی 30ثانیه ای که نصف زمانش رو آرم V و نام ناشر و سازنده و... نشون بده

مسخره ترین چیزی که راجب این بازی هست خوندن اسم این بازی هست و شنیدن عدد های مثلا جی تی ای 7 8 12 محض اطلاع IV همون عدد 4 هست

I=1
II=2
III=3
IV=4
V=5
خواهشا اینا رو یاد بگیرید و به بقیه یاد بدهید!

فعلا تا 5 کافیه چون بیشتر از GTA 5 ما فعلا نداریم همین 5 شم هنوز نیومده که پس فردا نشنویم یکی می گه GTA 5 بش بگی اون که 4 سال پیش اومد قدیمیه! تازه ادعاتم بشه :دی

البته بیشتر این صحبت ها مربوط به پی سی گیمر ها و بازار اونه و الی اکثر کنسول دار ها این چیزارو می دونن

در مورد شماره 4 هم به نظرم داستان واقعا قشنگ و جدی داشت من که خیلی لذت بردم شخصیت پردازی و دیالوگ هاش عالی بود از لحاظ گرافیک هم هیچی کم نداشت با همین گرافیک هم شماره 5 رو بدن بیرون برای من کافیه.

• Like
Reactions: Bax
مسخره ترین چیزی که راجب این بازی هست خوندن اسم این بازی هست و شنیدن عدد های مثلا جی تی ای 7 8 12 محض اطلاع IV همون عدد 4 هست

I=1
II=2
III=3
IV=4
V=5
خواهشا اینا رو یاد بگیرید و به بقیه یاد بدهید!

فعلا تا 5 کافیه چون بیشتر از GTA 5 ما فعلا نداریم همین 5 شم هنوز نیومده که پس فردا نشنویم یکی می گه GTA 5 بش بگی اون که 4 سال پیش اومد قدیمیه! تازه ادعاتم بشه :دی

البته بیشتر این صحبت ها مربوط به پی سی گیمر ها و بازار اونه و الی اکثر کنسول دار ها این چیزارو می دونن

در مورد شماره 4 هم به نظرم داستان واقعا قشنگ و جدی داشت من که خیلی لذت بردم شخصیت پردازی و دیالوگ هاش عالی بود از لحاظ گرافیک هم هیچی کم نداشت با همین گرافیک هم شماره 5 رو بدن بیرون برای من کافیه.
یارو اومده بود مغازه بهم میگفت آقا مکس پین 4 داری؟
گفتم 3؟
گفت نه 3 رو که تموم کردم

قیافه من: :|

• Like
Reactions: βehdad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or