اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
WOOOW
یهو زد ترکوند . این همه داشتیم با امتیازهای U3 حال میکردیم همه چیز رو فرستاد به حاشیه :دی
اگر به جای این خبری ازRDR (اگر بازم با R تموم بشه :d ) جدید میومد بیشتر خوشحال میشدم :d
ولی خوب تبریک به طرفداراش :d
امیر فحش دادی ؟ :دی
فقط خداکنه برای این نسل باشه نه اینکه یه تریلر کوتاه بدن بعد بفرستنش برای نسل بعد . این نسل GTA برای طرفدارهاش ارضا کننده نبود

به داخل V دقت کردید ؟ ممکنه بخواد چیز خاصی و بهمون بگه ؟! :d
یادمه شماره چهار و میگفتن یک خانم شخصیت اول بازیه نیکو بلیک شد که خیلی به چهره خودم شباهت داره :d

نوشته 5 یعنی شماره ی پنجم

بعضی از منابع گفت بازی در مراحل ساخت پایانی به سر میبره و قراره در ماه می هم انتشار پیدا کنه .

آخرین ویرایش:
WOOOW

فقط خداکنه برای این نسل باشه نه اینکه یه تریلر کوتاه بدن بعد بفرستنش برای نسل بعد . این نسل GTA برای طرفدارهاش ارضا کننده نبود
فکر نکنم بره برای نسل بعد چون تقریبا تایید شده بازی در سال 2012 میاد ولی اول و آخرش معلوم نیست :d

بعضی از منابع گفت بازی در مراحل ساخت پایانی به سر میبره و قراره در ماه می هم انتشار پیدا کنه .
احتمالش کمه چون تاریخ عرضه اش به مکس پین 3 ضربه میزنه مسلمه بیشتر میرند طرف GTA نه مکس پین فکر کنم تابستون یا آخرای 2012 بیاد می خیلی احتمالش کمه بیاد

• Like
Reactions: War Has Change
خبر خيلي خوبي بود ممنون..
توي منبع گفته براي تعطيلات 2012 احتمالا منتشر ميشه!! كه راكستار مكس پين رو هم براي 3 مارچ تاريخ داده..!
فك ميكنم جك گفته....!

فکر نکنم بره برای نسل بعد چون تقریبا تایید شده بازی در سال 2012 میاد ولی اول و آخرش معلوم نیست :d

احتمالش کمه چون تاریخ عرضه اش به مکس پین 3 ضربه میزنه مسلمه بیشتر میرند طرف GTA نه مکس پین فکر کنم تابستون یا آخرای 2012 بیاد می خیلی احتمالش کمه بیاد

اره اینم یه حرفیه .
یه نکته یدیگه هم بگم اینه که الان در چند تا سایت دیدم که انویدیا داره چنگ میندازه برای بازی باز هم انویدیا میخواهد خودنمایی کند. ;)

آخرین ویرایش:
تیتر خبرو خوندم دنبال خبر تاییدش بودم اومدم تاپیک دیدم همه تو شُکن!
چی شد یهو ناغافل از کجا پیداش شد
این مدل معرفی اصلا درخوره فرانچایزه GTA نبود به نظرم

بهترین خبری که توی این چند ماه شنیدم همینه، رسما GTA رو میشه بهترین سری بازی Open World تاریخ اعلام کرد که هرشماره داره نسبت به قبلش پیشرفت دوچندان میکنه!

نوشته 5 یعنی شماره ی پنجم

دستت درد نکنه یعنی میخوای بگی من نمیدونم معنیش 5 میشه :دی
من یک لحظه فکر کردم اون خطایی که درون V دادن منظور یا یک نوع اطلاعات از بازیه مثلا جایی وجود نداره پلی جای دیدینی در خارج از کشور که به همچین خطایی بخوره ! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or