اولین تریلر انگلیسی MGS: Ground Zeroes

Behrooz

کاربر سایت
99308596080561594641.jpg

سرانجام کوجیما اولین تریلر انگلیسی Ground Zeroes را با صدای کیفر ساترلند برای اسنیک منتشر کرد. حضور ویلیامز به عنوان آهنگ ساز بازی نیز رسما تایید شد.

HD--SD

همچنین دو دموی "شب" و "روز" TGS نیز به صورت Direct-feed در دسترس قرار گرفتند:

شب»

HD--SD

روز»

HD--SD

همچنان مشخص نیست که GZ و TPP آیا دو بازی جدا از هم هستند یا خیر. کوجیما در TGS اشاره داشت که دنیای TPP سیصد برابر بزرگ تر از GZ می باشد.

با تشکر از علی (FLAWL3SS)

آخرین ویرایش:
واقعا من موندم کوجیما چش شده. صدای سنیک و Skull Face افتضاح به تمام معنی بود. انگار که مثلا صداپیشه ها حوصله ـشون سر رفته میخوان سریعتر ماست مالیش کنن و در برن.

آخرین ویرایش:
واقعا من موندم کوجیما چش شده. صدای سنیک و Skull Face افتضاح به تمام معنی بود. انگار که مثلا صداپیشه ها حوصله ـشون سر رفته دارن میخوان سریعتر ماست مالیش کنن و در برن.
منم زیاد خوشم نیومد از صدای اسنیک ولی از بس بقیه تعریف میدن آدم جرات نمی کنه چیزی بگه !

اما تو این تریلر وقتی هلیکوپتر در حال رفتن به Mother Base و ریختن مقدمات TPP بود ! یه شی رو دیدم در دوردست ها ( در تریلر جدید اضافه شده ! ) یکم شبیه متال گیر بود و اگه اشتباه نکنم خیلی بزرگ ! نمی دونم چیه شایدم اصلاً چیز مهمی نباشه و من اشتباه می کنم اما شما دقیقه 6:19 تا 6:23 رو دفت کنید اون پشت مشخص ِ ! اصلا شایدم یه برج مراقبت ساده باشه اما شایدم نه !

فقط یه فروردینی میتونه چنین چیزایی کشف کنه ! :d حالا امید مطمئنی تو تریلر های قبلی نبود ؟!

فقط یه فروردینی میتونه چنین چیزایی کشف کنه ! :d حالا امید مطمئنی تو تریلر های قبلی نبود ؟!

اردیبهشتی ها رو هم اضافه کن :دی
من 2 تا تریلر رو کنار هم گذاشتم با هم دیگه 10 بار دیدم :دی دونه دونه تغییراتشو دیدم، اینم یکیشون بوده :دی

واقعا من موندم کوجیما چش شده. صدای سنیک و Skull Face افتضاح به تمام معنی بود. انگار که مثلا صداپیشه ها حوصله ـشون سر رفته دارن میخوان سریعتر ماست مالیش کنن و در برن.
باز من با Big Boss کمتر مشکل داشتم ! :دی به جز اون تیکه معروف Kept you waiting, huh که ناخودآگاه آدم یاد صدای مرحوم دیوید می افته ، بقیه جاها به نظرم خیلی هم داغون نبود.
ولی Skull Face واقعاً چیز فجیعی بود !!! به قول یه نفر انگار صداگذار نداشتن و رفتن سراغ آبدارچی شرکت و گفتن رفیق بیا زحمت این رو بکش. یعنی رسماً یاد این صداهایی افتادم که ملت توی ایران روی بازی ها میذارن و یه حالت مصنوعی و بی کیفیت داره.
کلاً فکر کنم این نسخه رو با صداگذاری ژاپنی بازی کنیم ، ارزشش خیلی بیشتر باشه ! همون تریلرهای MGS3 که تقریباً همه ـشون صداگذاری ژاپنی داشتن ، به شدت عالی بودن و هنوز صداها توی ذهنم هست ، این نسخه هم به نظر میرسه ژاپنی هاشون خیلی خوب باشن. خود Big Boss هم که همون صداگذار قبلی هست.

اما تو این تریلر وقتی هلیکوپتر در حال رفتن به Mother Base و ریختن مقدمات TPP بود ! یه شی رو دیدم در دوردست ها ( در تریلر جدید اضافه شده ! ) یکم شبیه متال گیر بود و اگه اشتباه نکنم خیلی بزرگ ! نمی دونم چیه شایدم اصلاً چیز مهمی نباشه و من اشتباه می کنم اما شما دقیقه 6:19 تا 6:23 رو دفت کنید اون پشت مشخص ِ ! اصلا شایدم یه برج مراقبت ساده باشه اما شایدم نه !

فکر کنم یه دکل مخابراتی ای چیزی باشه ! :دی به نظرم حالت پایه دار و برج مانند داره.

از اینا نیست ؟!

imagethumb.jpg

از رو عکس میخوره دکل مخابراتی باشه ، تریلر رو ندیدم ...

یکی حال داشت تفاوت های تریلر اولی و معرفی رو با این تریلر بیان بنماید :-"
هرچند چیزهای خیلی ریزی تغییر کرده :دی
این نسخه هم به نظر میرسه ژاپنی هاشون خیلی خوب باشن. خود Big Boss هم که همون صداگذار قبلی هست.
همیشه جاپونیش از انگلیشش بهتر بوده :-"
فقط یه بار دیگه برید اون تیکه که Skull Face میره دم هلیکوپتر وایسمیسه میگه "بوریو" رو ببینید :shocked: اصلاً آدم :-s میشه :| :دی
هرچند که فقط Akio Otsuka :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or