اولین تریلر انگلیسی MGS: Ground Zeroes

Behrooz

کاربر سایت
99308596080561594641.jpg

سرانجام کوجیما اولین تریلر انگلیسی Ground Zeroes را با صدای کیفر ساترلند برای اسنیک منتشر کرد. حضور ویلیامز به عنوان آهنگ ساز بازی نیز رسما تایید شد.

HD--SD

همچنین دو دموی "شب" و "روز" TGS نیز به صورت Direct-feed در دسترس قرار گرفتند:

شب»

HD--SD

روز»

HD--SD

همچنان مشخص نیست که GZ و TPP آیا دو بازی جدا از هم هستند یا خیر. کوجیما در TGS اشاره داشت که دنیای TPP سیصد برابر بزرگ تر از GZ می باشد.

با تشکر از علی (FLAWL3SS)

آخرین ویرایش:
نه بابا!!!!:-/ :دی
مثلا MGS1 وقتی اومد از Banjo-Kazooie و Ocarina of Time و Thief: The Dark Project بهتر بود!؟
یا MGS2 از Hitman: Codename 47 و Return to Castle Wolfenstein و Max Payne بهتر بود!؟
یا MGS3 از Half Life 2 و Doom 3 بهتر بود!؟

اگه میخوای بگی آره، بگو؛ خجالت نکشی یه وقت؟:دی
الان این اسم ها اولا چه ربطی داشت دوما چیو ثابت میکنه.
اگه تو اینکه هر MGS تو زمانش جزو بهترین گرافیک ها بوده شک داری بگو برات نقداشو رو کنم.

آخرین ویرایش:
روی کنسول (خوبه اسم آوردم !! 8-| ) رو میگی !؟ بلی بهتر بود ;;)
MGS 4 هم از قلم افتاد GTA & Bioshock و چنتا بازی PC هم برا این ردیف میکردی دیگه :دی
اول اینکه من نمیبینم گفته باشی "بهترین گرافیک کنسولی نسل"!؟:-/ "دوران PSفلان" بازه زمانیه، نه پلتفرمی:دی
در ضمن، تو همونایی که گفتم، عناوین کنسولی هم بود.:دی
جفنگ نگو سینا
biggrin1.gif
مزخرف تمام بود. اونجا که گفت Kept you waiting huh? دقیقا انگار در توالت مشغوله.
والا من خیلی با صداش حال کردم:دی خیلی صدای خسته ای داشت. حداقل مثل هیتر مصنوعی نبود حرف زدنش:دی
الان این اسم ها اولا چه ربطی داشت دوما چیو ثابت میکنه.
شما تو اینکه هر MGS تو زمانش جزو بهترین گرافیک ها بوده اگه شک داری بگو برات نقد رو کنم.
ربطش به پستی بود که نقل قول کردم. ادعایی مطرح شد فقط خواستم ردش کنم:دی
وگرنه در اینکه MGS هر وقت اومده، یکی از بهترین گرافیک های کنسولی نسل تا اون زمان بوده که شکی توش نیست.

حالا همین جوری بحثش پیش اومد :-/
VGA Awards 2004
Best Graphics: Half-Life 2, Doom 3, Halo 2, Ninja Gaiden

:دی
که چی ؟! MGS 3 الآن شد آشغال 2004 !؟ /:)
ای خدا عجب غلطی کردم :)) حالا کی بیاد به ایشون بفهمونه PS2 کیه !!!!!!!
MGS3 تا اونجایی که من یادمه تا 2005 و اومدن یه بازی که نمیشناسیش بهترین گرافیک PS2 بود ، نبود !؟
خدای نکرده قبولی داری 2 تاشون بخاطر PC تو لیستن 2 تای دیگه اشون هم بخاطر Xbox !؟ هیچکدوم مربوط به PS2 نیستن

پ.ن: خوبه همون تیکه ای رو نقل قول کردی که دارم میگم اسم کنسول ها رو آوردم 8-|
اول اینکه من نمیبینم گفته باشی "بهترین گرافیک کنسولی نسل"!؟:-/ "دوران PSفلان" بازه زمانیه، نه پلتفرمی:biggrin1:
در ضمن، تو همونایی که گفتم، عناوین کنسولی هم بود.:biggrin1:
من غلط کردم گفتم نسل
هیچی نباید میگفتم چون اسم کوفتی کنسولهاشون رو آورده بودم دیگه :| :دی

که چی ؟! MGS 3 الآن شد آشغال 2004 !؟ /:)
ای خدا عجب غلطی کردم :)) حالا کی بیاد به ایشون بفهمونه PS2 کیه !!!!!!!
MGS3 تا اونجایی که من یادمه تا 2005 و اومدن یه بازی که نمیشناسیش بهترین گرافیک PS2 بود ، نبود !؟
خدای نکرده قبولی داری 2 تاشون بخاطر PC تو لیستن 2 تای دیگه اشون هم بخاطر Xbox !؟ هیچکدوم مربوط به PS2 نیستن

پ.ن: خوبه همون تیکه ای رو نقل قول کردی که دارم میگم اسم کنسول ها رو آوردم 8-|
اینکه چطوری از جمله من اینو در آوردی که من گفتم MGS3 گرافیکش آشغال بوده رو قول میدم خودت هم نمیدونی :)) :دی
واسه بقیه کامنتت، شما اینو گفتی:
همیشه وقتی اومده بهترین گرافیک نسل (چه دوران PS1 چه دوران PS2 و چه دوران PS3 ) تا اون موقع رو ارائه کرده
خب الان بهترین گرافیک نسل یعنی چی؟ باید میگفتی بهترین گرافیک کنسول خودش ;;) :دی

اینکه چطوری از جمله من اینو در آوردی که من گفتم MGS3 گرافیکش آشغال بوده رو قول میدم خودت هم نمیدونی :)) :biggrin1:
سیگنالش رو دادی ;;) :biggrin1:
خب الان بهترین گرافیک نسل یعنی چی؟ باید میگفتی بهترین گرافیک کنسول خودش ;;) :دی
من که گفتم 8-|
هیچی نباید میگفتم چون اسم کوفتی کنسولهاشون رو آورده بودم دیگه :| :biggrin1:

اول که بود "بهترین گرافیک نسل"، من گیر دادم شد "بهترین گرافیک کنسولی نسل" بعد ممد گیر داد شد "بهترین گرافیک Playstation"؛ یه نفر دیگه گیر بده معلوم نیست چی بشه!8-| :دی
kaizershauze@
دیگه بیشتر از این همش نزن:دی

حالا همین جوری بحثش پیش اومد
:-/
VGA Awards 2004
Best Graphics: Half-Life 2, Doom 3, Halo 2, Ninja Gaiden
:biggrin1:
ربطی نداشت
ولی این ربط داره

VGA Awards 2008
Best Graphic
Metal Gear Solid 4

یه عده میخوان چیو ثابت کنن معلوم نیست
شما اول موارد بحث رو مطالعه کنی و بعد کامنت بدی، به نظرم بد نباشه!​

رفتی از VGA 2004 لیست آوردی بعد بمن میگی ببنیم بحث چیه ؟
یکی یه جمله گفت MGS هر شمارش بزمان خودش جزو بهترین گرافیکهاست حالا یکی از VGA 2004 لیست میده یکی میگه مکس پین بهتر بود ! خودتونو کنترل کنین رفقا!

آخرین ویرایش:
اول که بود "بهترین گرافیک نسل"، من گیر دادم شد "بهترین گرافیک کنسولی نسل" بعد ممد گیر داد شد "بهترین گرافیک Playstation"؛ یه نفر دیگه گیر بده معلوم نیست چی بشه!8-| :دی
kaizershauze@
دیگه بیشتر از این همش نزن:دی
:| :| :|
من از همون پست اول اسم کنسول ها رو نیاوردم دیگه ؟! اوکی :)

ربطی نداشت
ولی این ربط داره

VGA Awards 2008
Best Graphic
Metal Gear Solid 4

یه عده میخوان چیو ثابت کنن معلوم نیست
شما اول موارد بحث رو مطالعه کنی و بعد کامنت بدی، به نظرم بد نباشه!
رفتی از VGA 2004 لیست آوردی بعد بمن میگی ببنیم بحث چیه ؟
یکی یه جمله گفت MGS هر شمارش بزمان خودش جزو بهترینهاست حالا یکی از VGA 2004 لیست میده یکی میگه مکس پین بهتر بود ! خودتونو کنترل کنین رفقا!
شما مشکلت اینه فکر میکنی هر کی یه چیزی علیه MGS گفت (البته از نظر خودتون صرفا) یعنی اینکه مشکل داره با MGS :)) بحث این بود که MGS3 تو زمان خودش بهترین گرافیک نسل بوده که من گفتم دیگه اینجوری هم نبوده، حالا دوستمون بعدش گفت که صرفا منظورش PS2 بوده و تموم شد قضیه!

آخرین ویرایش:
نه بابا!!!!:-/ :دی
مثلا MGS1 وقتی اومد از Banjo-Kazooie و Ocarina of Time و Thief: The Dark Project بهتر بود!؟
یا MGS2 از Hitman: Codename 47 و Return to Castle Wolfenstein و Max Payne بهتر بود!؟
یا MGS3 از Half Life 2 و Doom 3 بهتر بود!؟

اگه میخوای بگی آره، بگو؛ خجالت نکشی یه وقت؟:دی

تو رو خدا بگو که اینو شوخی کردی؟ /:) :d

خب من فعلاً فقط تریلر GZ انگلیسی رو دیدم، صدای کاز و کیفر خوب بود اصولاً یکم طول می کشه به صدای اسنیک عادت کنیم اما به نظر من که کارشو داره خوب انجام میده، صدای Skull Face هم که به نظر میومد از قصد اینقدر بی حس و حال بود یعنی احساسی تو صداش نبود که فکر می کنم با شخصیتش همخونی داشته باشه. اون قسمتی که Skull Face سر سرباز ها داد می زنه و میگه برن تو هلیکوپتر تازه معلوم میشه این موشن کپچر صورت بازیگرها چقدر قشنگ می کنه کار رو !

از نظر مقایسه این 2 تریلر تفاوت هایی بود جزئی مثلاً کلاً رنگ و لعاب تریلر خیلی بهتر از تریلر ژاپنی اش بود و چند تا جابجایی برج و مکان های بازی ام بودن که خیلی جزئی بودن و بیشتر روی نورپردازی مانور داده بود کوجیما در مقابل تریلر ژاپنی، اون فسمتی که می گفتن موهای اسنیک سفید شده ام کمی درست شده بود و دیگه معلوم بود که تشعشع نور باعث کمی سفید شدن موهاش شده.

اما تو این تریلر وقتی هلیکوپتر در حال رفتن به Mother Base و ریختن مقدمات TPP بود ! یه شی رو دیدم در دوردست ها ( در تریلر جدید اضافه شده ! ) یکم شبیه متال گیر بود و اگه اشتباه نکنم خیلی بزرگ ! نمی دونم چیه شایدم اصلاً چیز مهمی نباشه و من اشتباه می کنم اما شما دقیقه 6:19 تا 6:23 رو دفت کنید اون پشت مشخص ِ ! اصلا شایدم یه برج مراقبت ساده باشه اما شایدم نه !

این ها صداپیشه هایی هستند که ازشون نامبرده شده تو تریلر جدید :

it reaffirms Kiefer Sutherland playing Big Boss. Robin Atkin Downes is back as Kaz Miller, as he did in Peace Walker. Other actors that make a return are Cristoper Randolph (Huey), Antonio del Rio (Chico) and Tara Strong (Paz).

فقط می مونه Skull Face که صدا پیشه اش James Horan ـه که هیچ سابقه ای تو سری MGS نداشته

آخرین ویرایش:
اولا کلا با تریلرای کوجیما هایپ یا ناراضی نشین چون معلوم نیست توو اون استودیوش چیکار میکنه این بشر :d یهو میبینی مخصوصا انیمیشنا رو ضعیف میکنه که کرم بریزه بعد که بازی اومد یهو همه کف کنن :| :d

شوخی میکنی؟؟؟ MP از MGS2 بهتر بود؟ لول

:-"
من نمیدونم چرا ماتازادِرا ( :دی جاپونیش :دی) رو میشنوم دست و بالام شل میشه :bighug: :love:
ماتاسِدانا :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or