اولین تریلر انگلیسی MGS: Ground Zeroes

Behrooz

کاربر سایت
99308596080561594641.jpg

سرانجام کوجیما اولین تریلر انگلیسی Ground Zeroes را با صدای کیفر ساترلند برای اسنیک منتشر کرد. حضور ویلیامز به عنوان آهنگ ساز بازی نیز رسما تایید شد.

HD--SD

همچنین دو دموی "شب" و "روز" TGS نیز به صورت Direct-feed در دسترس قرار گرفتند:

شب»

HD--SD

روز»

HD--SD

همچنان مشخص نیست که GZ و TPP آیا دو بازی جدا از هم هستند یا خیر. کوجیما در TGS اشاره داشت که دنیای TPP سیصد برابر بزرگ تر از GZ می باشد.

با تشکر از علی (FLAWL3SS)

آخرین ویرایش:
راستی بچه ها یک نکته دیگه اگر توجه کرده باشید گرافیک سوپر عالی نیست ولی متال گیر فن ها و متال گیر دوستان این بازی و سری رو بخاطر گرافیک بازی نمیکنن چون داستان و گیم پلی که این بازی داره با

درسته، اما MGS هر زمان عرضه میشده تو اون سال یکی از بهترین ها (شایدم بهترین! :d) گرافیک رو داشته. انتظارمون بیشتره! :-":d

ممنون داداش آرمین خدایی خوشحالم کردی خودجوش سازندگان ژاپنی وفادارن به سونی !‌

------------

راستی بچه ها یک نکته دیگه اگر توجه کرده باشید گرافیک سوپر عالی نیست ولی متال گیر فن ها و متال گیر دوستان این بازی و سری رو بخاطر گرافیک بازی نمیکنن چون داستان و گیم پلی که این بازی داره با

موسیقیش و کارکتر هاش کمتر بازی خواب این رو میتونه ببینه که به این بازی برسه !‌

پس لطفا نگید من این انتظار رو نداشتم و فلان و فلان !‌

چون توقعاتون باید برای گرافیک روی اکشن های خالص و شوتر ها باشه نه اپن ورلد ها و داستانی ها !‌

با تشکر !‌
قربونت داداش بردیا
یه چیزو راجع به گرافیک بگم . نمی دونم چرا ولی بازیهایی که کوجیما میسازه انگار لحظه به لحظه و روزبه روز از لحاظ گرافیک پیشرفت می کنن . مثلا اگه بری تریلرای اولیه MGS4 و ببینی . اصلا از لحاظ گرافیک با نسخه فاینال قابل مقایسه نیستن ( اون تریلر و که اولش اول شخص بود و نمی گم . بعد از اون توی TGS سال بعدش بود فکر کنم یه تریلر از گیمپلی دادن که گرافیک و انیمیشنا کلا داغون بود ) به قول بچه ها زمین تا زیرزمین فرق می کنن .
راجع به انیمیشنام بگم که اتفاقا همیشه توی متالگیرای قبلی انیمیشنا یه حالت خاص داشتن که نه شبیه واقعیت بوده نه خیلی تخیلی . مثلا راه رفتن بیگ باس تو متالگیر 3 یه حالت خاص داشت . انیمیشنای پریدن هم تا الان توی متالگیر خیلی خشک بودن ولی این خشکی خاصش کرده بود . مثلا انیمیشن بلند شدن و نشستن توی MGS4 و ببینین خیلی سریع و خشکه . یه حالت امضا گونه داره این انیمیشنا . و قطعا به خاطر مسائل فنی نبوده . چون همین انیمیشن نشستن و بلند شدنی که توی MGS4 گفتم توی بخش مولتیش خیلی نرم بود و اصلا به اون صورت نبود .
خلاصه من که به شخصه از چیزایی که نشون دادن خیلی راضیم .

تو اون ویدیویی که اخیرا اومده بود ، ground zeroes اسم یک mission بود.
احتمال داره "DLC روز اول" باشه.
درباره صدای آقای ساترلند هم میشه گفت که حد اقل تو این یکی دوتا جمله رضایت بخش نبود، باید دید در طول بازی چجوری خواهد بود.

آخرین ویرایش:
صدای skull face اول بم بود بعد که سوار ماشین شد صداش شبیه کیفر ساترلند شد:|اقا مگه خودش تو ماشین صحبت نمیکرد؟؟
اگه خودش بود که باید همونی باشه که اسنیک رو از بیمارستانه فراری داد..

صدای skull face اول بم بود بعد که سوار ماشین شد صداش شبیه کیفر ساترلند شد:|اقا مگه خودش تو ماشین صحبت نمیکرد؟؟
اگه خودش بود که باید همونی باشه که اسنیک رو از بیمارستانه فراری داد..
نه رفیق اونجا مکالمه ی کاذ و اسنیک رو تصویر بود صدای Skull Face نبود!
دیگه فکر کنم زیادی دارین گیر میدین به صدای اسنیک;یعنی حساسیت زیادی دارین به خرج میدین.من خودم طرفدار درجه یک این بازی و این شخصیت از قبل بودم و هستم ولی قبول کردم انتخاب کوجیما و صدای کیفر رو چون چاره دیگه ای ندارم!تا الان هم از شواهد مشخصه دیوید نیست(حتی به عنوان صداپیشه سالید) کاری هم از دست ما بر نمیاد از ساترلند هم انتظار نداشته باشین صدا هیتر و دراره ار حنجره اش!در مجموع به نظرم تا اونجا که میتونه کارشو داره خوب انجام میده ساترلند,یکم دیدتون رو مثبت کنین باهاش سازگار میشین
درباره این GZ هم من مطمئنم این یه چپتر مثل Tanker یا Virtuous Mission برای بازی اصلیه و جمیعاً توو یک پکیج عرضه میشه.بعده این همه سال اعتماد کامل دارم به کوجیما و MGS,از گیم پلی هم خیالم راحته.......کلاً بد به دلم را نمیدم!:d

صدای Sutherland اتفاقا خیلی به اسنیک میومد و نکته مثبتش هم این بود که اصلا سعی نمیکرد ادای کسی رو دربیاره و صدا، صدای خودش بود که این اتفاق خوبیه. اتفاقا اگه بخوای صدای Hayter رو تقلید کنه باید نگران بود.

درسته، اما MGS هر زمان عرضه میشده تو اون سال یکی از بهترین ها (شایدم بهترین! :d) گرافیک رو داشته. انتظارمون بیشتره! :-":d
شاید چیه ؟! :| :دی
همیشه وقتی اومده بهترین گرافیک نسل (چه دوران PS1 چه دوران PS2 و چه دوران PS3 ) تا اون موقع رو ارائه کرده ;;)
چرا کپت یو ویتینگو انقدر تند گفت :| انگار یه متن خیلی معمولیه :| من با این جمله 11 سال خاطره دارم :| !
ایراد از زبونه :-"
من نمیدونم چرا ماتازادِرا ( :دی جاپونیش :دی) رو میشنوم دست و بالام شل میشه :bighug: :love:

شاید چیه ؟! :| :دی
همیشه وقتی اومده بهترین گرافیک نسل (چه دوران PS1 چه دوران PS2 و چه دوران PS3 ) تا اون موقع رو ارائه کرده ;;)
نه بابا!!!!:-/ :دی
مثلا MGS1 وقتی اومد از Banjo-Kazooie و Ocarina of Time و Thief: The Dark Project بهتر بود!؟
یا MGS2 از Hitman: Codename 47 و Return to Castle Wolfenstein و Max Payne بهتر بود!؟
یا MGS3 از Half Life 2 و Doom 3 بهتر بود!؟

اگه میخوای بگی آره، بگو؛ خجالت نکشی یه وقت؟:دی

نه بابا!!!!:-/ :دی
مثلا MGS1 وقتی اومد از Banjo-Kazooie و Ocarina of Time و Thief: The Dark Project بهتر بود!؟
یا MGS2 از Hitman: Codename 47 و Return to Castle Wolfenstein و Max Payne بهتر بود!؟
یا MGS3 از Half Life 2 و Doom 3 بهتر بود!؟

اگه میخوای بگی آره، بگو؛ خجالت نکشی یه وقت؟:دی

روی کنسول (خوبه اسم آوردم !! 8-| ) رو میگی !؟ بلی بهتر بود ;;)
MGS 4 هم از قلم افتاد GTA & Bioshock و چنتا بازی PC هم برا این ردیف میکردی دیگه :دی

صدای Sutherland اتفاقا خیلی به اسنیک میومد و نکته مثبتش هم این بود که اصلا سعی نمیکرد ادای کسی رو دربیاره و صدا، صدای خودش بود که این اتفاق خوبیه. اتفاقا اگه بخوای صدای Hayter رو تقلید کنه باید نگران بود.

جفنگ نگو سینا :دی مزخرف تمام بود. اونجا که گفت Kept you waiting huh? دقیقا انگار در توالت مشغوله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or