اولین تریلر انگلیسی MGS: Ground Zeroes

Behrooz

کاربر سایت
99308596080561594641.jpg

سرانجام کوجیما اولین تریلر انگلیسی Ground Zeroes را با صدای کیفر ساترلند برای اسنیک منتشر کرد. حضور ویلیامز به عنوان آهنگ ساز بازی نیز رسما تایید شد.

HD--SD

همچنین دو دموی "شب" و "روز" TGS نیز به صورت Direct-feed در دسترس قرار گرفتند:

شب»

HD--SD

روز»

HD--SD

همچنان مشخص نیست که GZ و TPP آیا دو بازی جدا از هم هستند یا خیر. کوجیما در TGS اشاره داشت که دنیای TPP سیصد برابر بزرگ تر از GZ می باشد.

با تشکر از علی (FLAWL3SS)

آخرین ویرایش:
فردین این طوری که به نظر میرسه این Ground Zeroes احتمالاً یه بازی دانلودی باشه ! :دی البته هنوز چیزی در این مورد نگفتن ، ولی شواهد این رو نشون میده. یعنی صحبت هایی هست که این دو تا از همدیگه جدا هستن و به نظرم احتمالش خیلی کمه که بیان هر دو رو روی دیسک منتشر کنن.
برای همین بعید نیست حرفش درست باشه ! :دی (حالا با یه کم اغراق !) یعنی GZ یه تجربه کوچیک و محدود باشه و مثلاً توی 3،4 ساعت تموم بشه ، ولی بازی اصلی The Phantom Pain باشه که خیلی بیشتر طول میکشه و محیط های عظیم تری داره و ...

فدات شم لینک HD به فنا رفته .. درستش میکنی؟
علی تعویضشون کرد.

فردین این طوری که به نظر میرسه این Ground Zeroes احتمالاً یه بازی دانلودی باشه !
:biggrin1:
البته هنوز چیزی در این مورد نگفتن ، ولی شواهد این رو نشون میده. یعنی صحبت هایی هست که این دو تا از همدیگه جدا هستن و به نظرم احتمالش خیلی کمه که بیان هر دو رو روی دیسک منتشر کنن.
برای همین بعید نیست حرفش درست باشه !
:biggrin1:
(حالا با یه کم اغراق !) یعنی GZ یه تجربه کوچیک و محدود باشه و مثلاً توی 3،4 ساعت تموم بشه ، ولی بازی اصلی The Phantom Pain باشه که خیلی بیشتر طول میکشه و محیط های عظیم تری داره و ...

فقط هر کاری میکنن جان خودشون زودتر! :d الان 1 سال از رونمایی GZ گذشته هنوز تاریخ عرضه نداریم براش! :|

چیو؟:-/

---------

اوکی صدای Sutherland بهتر از اون چیزی که فکر میکردم بود، اما همچنان ناراضی ایم! :| :d مال Skull Face که اصلا خوشم نیمد!

با سلام !‌

داداش بهروز خدایی صداش داره خوب شبیه دیوید میکنه خش دارش کرده بنظر من قابل تحمله !

در مورد صورت اسکلتی ! باید بگم بدبخت خوب عضلاتش آب شدن 100 تا عمل و بوتاکس کرده دیگه باید بزور حرف بزنه !

دیروز هم چابهار شهر من زلزله اومد کلا ترکونده شدیم ! ولی زنده ام !‌

فردین این طوری که به نظر میرسه این Ground Zeroes احتمالاً یه بازی دانلودی باشه ! :دی البته هنوز چیزی در این مورد نگفتن ، ولی شواهد این رو نشون میده. یعنی صحبت هایی هست که این دو تا از همدیگه جدا هستن و به نظرم احتمالش خیلی کمه که بیان هر دو رو روی دیسک منتشر کنن.
برای همین بعید نیست حرفش درست باشه ! :دی (حالا با یه کم اغراق !) یعنی GZ یه تجربه کوچیک و محدود باشه و مثلاً توی 3،4 ساعت تموم بشه ، ولی بازی اصلی The Phantom Pain باشه که خیلی بیشتر طول میکشه و محیط های عظیم تری داره و ...
آریا یه لحظه دقت کن آخه، 300 برابر؟!!! البته این جمله ابهام هم داره. 300 برابر از نظر چی؟ از نظر وسعت محیط؟ داستان؟ چی؟ در هر صورت 300 برابر عددی نیست که من بتونم به همین راحتی حلش کنم برای خودم :دی

راستی بچه ها اون نواری که روش زوم کرد روش آرم سونی بود تو دستگا های ایکس باکس سانسور خواهد شد ؟

چون میگن رو والکمن و دستگاه های دیگه هم آرم سونی هست نباید سانسور بشه !
خدا کنه نشه !

واسه همین میگم متال گیر روی کنسول های یونی خیلی بیشتر حال میده !‌

------------

راستی بچه ها بنظر میاد replay value بازی خیلی خوبه چون یک ماموریت توی شب و روز و بعد از ظهر خیلی استراتژی های مختلفی میخواد !‌
آقا من الان میخوام این بازی رو !‌ :|

راستی بچه ها اون نواری که روش زوم کرد روش آرم سونی بود تو دستگا های ایکس باکس سانسور خواهد شد ؟

چون میگن رو والکمن و دستگاه های دیگه هم آرم سونی هست نباید سانسور بشه !
خدا کنه نشه !

واسه همین میگم متال گیر روی کنسول های یونی خیلی بیشتر حال میده !‌

------------

راستی بچه ها بنظر میاد replay value بازی خیلی خوبه چون یک ماموریت توی شب و روز و بعد از ظهر خیلی استراتژی های مختلفی میخواد !‌
آقا من الان میخوام این بازی رو !‌ :|
بعید می دونم نواره سانسور شه . توی PES 2012 تو نسخه XBOX دور زمین تبلیغات Playstation میزدن . اونو سانسور نمی کردن:d

بعید می دونم نواره سانسور شه . توی PES 2012 تو نسخه XBOX دور زمین تبلیغات Playstation میزدن . اونو سانسور نمی کردن:d

ممنون داداش آرمین خدایی خوشحالم کردی خودجوش سازندگان ژاپنی وفادارن به سونی !‌

------------

راستی بچه ها یک نکته دیگه اگر توجه کرده باشید گرافیک سوپر عالی نیست ولی متال گیر فن ها و متال گیر دوستان این بازی و سری رو بخاطر گرافیک بازی نمیکنن چون داستان و گیم پلی که این بازی داره با

موسیقیش و کارکتر هاش کمتر بازی خواب این رو میتونه ببینه که به این بازی برسه !‌

پس لطفا نگید من این انتظار رو نداشتم و فلان و فلان !‌

چون توقعاتون باید برای گرافیک روی اکشن های خالص و شوتر ها باشه نه اپن ورلد ها و داستانی ها !‌

با تشکر !‌

قراره مثل MGS2 اپیزودی باشه دیگه.
اونجا Tanker و Big Shell بود اینم GZ و TPP.
اونجام Tanker کوتاه و پیش زمینه بود مثل GZ.
من الان فقط نگران گیم پلیم... ایراد کم نداشت تو TGS.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or