اولین تریلر از Syndicate + تاریخ انتشار

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
syndicate1.jpg

EA اولین تریلر از ریبوت Syndicate را بیرون داد.موزیک این تریلر کاری از Skrillex می باشد.

دیروز نیز مشخص شد که Syndicate در 21 فبریه در US و 24 فبریه در UK برای PC , PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

تا ساعاتی دیگر نیز اولین تریلر از گیم پلی بازی در برنامه ی GTTV به نمایش در خواهد آمد.

برای مشاهده و دانلود تریلر به اینجا برید.

-----------------------------

Updated with higher-resolution stills

-----
Twitter

فقط به نظر من بازی بر عکس DX اصلا غمناک و جدی نیست و به نظرم میاد یه حس خفن فانی داشته باشه :دی از تریلر اینطور برداشت کردم ، به خصوص آهنگش که انرژی میده آدم .

فقط به نظر من بازی بر عکس DX اصلا غمناک و جدی نیست و به نظرم میاد یه حس خفن فانی داشته باشه :دی از تریلر اینطور برداشت کردم ، به خصوص آهنگش که انرژی میده آدم .
این تریلر بیشتر روی بخش گیم پلی اکشن بازی فوکوس کرده بود و به داستان پرداخته نشد ولی مطمئنا هر چی باشه از نظر داستان و اتمسفر یه بازی درجه یک میشه چون استاربریز روش کار می کنه

معرفی رسمی Syndicate ماه پیش بود فک کنم .

فرهود عزیز خودتون دارید میگید معرفی رسمی خوب این پروژه از سال 2008 در حال ساخت بوده منتها پنهانی .
اون بالا توضیح دادم که!!

جدیدا مد شده هر بازی که تم Cyber Punk داره رو شبیه DX میدونن!فقط اینجا هم نیستا.تو فروم ها و سایت های خارجی هم همین بساطِ ها.
در مورد داستان هم اصن بحث نکنیم بهترِ.همون شعار بازی Business Is War خودش اندازه nتا بازی دیگه ارزش داره!

این تریلر بیشتر روی بخش گیم پلی اکشن بازی فوکوس کرده بود و به داستان پرداخته نشد ولی مطمئنا هر چی باشه از نظر داستان و اتمسفر یه بازی درجه یک میشه چون استاربریز روش کار می کنه
فان بودن جو بازی که متناقض نیست با داستان داشتن ! :دی من گفتم یه خرده فان میزنه از لحاظ جو بازی ، کاراکترشم خندون بود :دی اما در کل Syndicate FTW :d

جدیدا مد شده هر بازی که تم Cyber Punk داره رو شبیه DX میدونن

تم ِ Cyber Punk و قابلیت های فردی طرف شبیه DX بود ، به خصوص تمش خیلی شبیه DX بود . بازی های دیگه ای هم هستند که تم Cyberpunk دارن اما همشون شبیهه DX نیستند .

آخرین ویرایش:
میدونم اما خو وقتی همچین بازی های خفنی رو معرفی می کنن تاریخ ِ عرضش میره برای 1 سال 9 ماه بعد نه حدودا 3 4 ماه بعد ، اما فوق العادست ! چرا زودتر نمیاد لعنتی اصا ؟ :((
مهم مدت زمانیه که روش کار کردن نه مدت زمانی که از معرفی رسمی تا زمان عرضه وجود داره! که خوشبختانه به اندازه ی کافی روش کار کردن.

فقط به نظر من بازی بر عکس DX اصلا غمناک و جدی نیست و به نظرم میاد یه حس خفن فانی داشته باشه :biggrin1: از تریلر اینطور برداشت کردم ، به خصوص آهنگش که انرژی میده آدم .
Starbreeze و بازی فان!!؟:دی یه نگاه به بازیای قبلی این استودیو مخصوصا ریدیک و Darkness بندازی میبیتی تم کاراشون اتفاقا خیلی جدی و تاریکه! به نظر نمیاد تو این کار جدیدشون تغییری تو این تم ایجاد کنن،اونم به خاطر آهنگش:دی
اون تیکه ای هم که با استفاده از بدن یه نفر به پایین سقوط می کنه هم کار جالبی بود که تا بحال نظیرش رو توی بازی دیگه ای ندیده بودم
تو Crysis 2 هم یه سکانس اینجوری داشت.:دی

میگم ما که از پشت کوه نیومدیم :دی می شناسیم کاراشون رو ، اما به نظر میاد این بازی ـی هست که هم تاریک هست هم نیست ، یه جوریه :دی بعضی چیز ها هست براش نمیشه کلمه مناسب پیدا کرد ، به نظرم بازی اونقدا جدی نیست ( که اصلا باعث ضعف بازی نمیشه اتفاقا استقبال می کنم :دی ) اما در عین حال جدی هست ، یه جوریه ، حالا شیاد با دیدن تریلر بعدی نظرم عوض شد .

در مورد مدت ساخت هم میدونم ، می ترسم بازی به خاطر این که انقد سریع از معرفی میرسه به تاریخ عرضه در حدود 3 4 ماه ، به فروشش لطمه بخوره و گرنه من از خدامه که دور و بر بازی هایپ نشه :دی

داره میگه از لطمه خوردن به فروشش میترسم!؟
biggrin1.gif
داری میگی از کیفیت کار میترسم!
biggrin1.gif
حرفتو عوض نکن!!
biggrin1.gif

عموم بازی های EA تا استارت میخوره 6 ماه بعدش می گن ای ما ساختیم و این حرفها :دی بعد که فهمیدم استارت از سال 2007 2008 خورده ، دیدم که پس حسابی کار کردن نگرانی دوم که نگرانی از فروشه اومدن جای این :دی

آخرین ویرایش:
میگم ما که از پشت کوه نیومدیم :دی می شناسیم کاراشون رو ، اما به نظر میاد این بازی ـی هست که هم تاریک هست هم نیست ، یه جوریه :دی بعضی چیز ها هست براش نمیشه کلمه مناسب پیدا کرد ، به نظرم بازی اونقدا جدی نیست ( که اصلا باعث ضعف بازی نمیشه اتفاقا استقبال می کنم :دی ) اما در عین حال جدی هست ، یه جوریه ، حالا شیاد با دیدن تریلر بعدی نظرم عوض شد .

در مورد مدت ساخت هم میدونم ، می ترسم بازی به خاطر این که انقد سریع از معرفی میرسه به تاریخ عرضه در حدود 3 4 ماه ، به فروشش لطمه بخوره و گرنه من از خدامه که دور و بر بازی هایپ نشه :دی
اوکی،ولی اون استنباط شخصی توئه:دی

الان من گوشم درازه یا چی!؟:دی
کجای این جمله:
وای خدا بازی چرا انقده زود میاد ؟ :(( من گفتم یحتمل 2 سال دیگه میادش :( حیف شدا . دوست داشتم رو بازی حسابی کار کنن .
داره میگه از لطمه خوردن به فروشش میترسم!؟:دی داری میگی از کیفیت کار میترسم!:دی حرفتو عوض نکن!!:دی

So cool . یه تم Cyber punk ـه خفن ، شوتینگ خفن ، به نظر داستان بازی هم جالب میاد ، امیر حسین هم گفت که به DX شباهت هایی داره که رفت تو صدر لیست Most Anticipated ـم :دی
وای خدا بازی چرا انقده زود میاد ؟ :(( من گفتم یحتمل 2 سال دیگه میادش :( حیف شدا . دوست داشتم رو بازی حسابی کار کنن .
اره نه dxترکیبی از crysis and dx ولی پر نو اوری یک شوتر اول شخص خیلی سریع

منم تریلرو دیدم و باید بگم جالب بود البته بعضی از لحظاتش دقیقا DXR رو به یاد میاورد فقط تم رنگیش فرق میکرد البته به نظر میاد تنوع محیطاشم بالا باشه در کل احتمالا با بازی خوبی طرف باشیم چون هم ناشرش شرکت بزرگیه و هم سازندگانش بازیساز های باتجربه و کار بلدین در ضمن اینم باید اضافه کرد که لیست بازیای سال 2012 هر روز داره هیجان انگیز تر و جالب تر میشه و نکته ی مثبتش اینه که چنتا بازی خوب توش عرضه میشن که اصلا دنباله نیستن و سریای جدیدی به حساب میان درست بر عکس امسال که همش داریم دنباله میبینیم از این نظر شاید سال بعد حتی از امسال که اینهمه بازی خوب داره توش عرضه میشه بهتر باشه

کجاش به duse ex شبیه خداییش این که گیم پلیش سرعتی بود سبک فرق داشت اختلاف زمین تا اسمونه فقط محیطا یه کوچولو اونم نه تو رنگ بندی شبیهن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or