اولین تریلر از Syndicate + تاریخ انتشار

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
syndicate1.jpg

EA اولین تریلر از ریبوت Syndicate را بیرون داد.موزیک این تریلر کاری از Skrillex می باشد.

دیروز نیز مشخص شد که Syndicate در 21 فبریه در US و 24 فبریه در UK برای PC , PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

تا ساعاتی دیگر نیز اولین تریلر از گیم پلی بازی در برنامه ی GTTV به نمایش در خواهد آمد.

برای مشاهده و دانلود تریلر به اینجا برید.

-----------------------------

Updated with higher-resolution stills

-----
Twitter

همون Deus Ex خودمونه دیگه.
دیوس رو کردن سیندی :دی، من یک کم جاد Tron انداخت. خلاصه از اون بازی های پر هایپ نیست به گمانم. گرافیکش هم در سطح همون Deus Ex بود. خداکنه در سطح DX هم باشه. :دی.

این تریلر منو به سال آینده و آینده سبک FPS امیدوار کرد.موفق باشی Starbrezz.
راستی تو این تریلر از گیم پلی هم یه چیزایی بودا!

خلاصه از اون بازی های پر هایپ نیست به گمانم

بدبخت تا به حال تو یه نمایشگاه معتبر هم حضور نداشته.نمیدونم چرا EA تو E3 نشونش نداد.بنظر میرسه برای یه تریلر تو اون نمایشگاه حداقل آمادگیشو داشته.:|

آخرین ویرایش:
تریلر خیلی جالبی بود ! حال و هوای بازی به نظرم با سلیقه ـم خیلی جور هست (مثل بازیهای قبلی Starbreeze) ولی باید منتظر یه گیم پلی خالص تر باشیم ! :دی
آهنگ اولش هم نمیدونم چرا من رو یاد Mortal Kombat انداخت ! :دی

تریلرش عالی بود و خیلی هم اکشن :دی
خیلی با deus ex فاصله داره و فقط روی مبارزه و اکشن میچرخه. اون صحنش هم که مثه بورن پرید با اون یارو پایین خیلی با حال بود :دی

مثل این که ea می خواد سلطان FPS باشه !
امسال BF3
سال بعد syndicate
از الان صبر کردن برام دشوار شد !!!
(راستی آهنگ تریلر رو از کجا پیدا کنیم ؟ :d)

آخرین ویرایش:
گیم پلی خیلی خوب به نظر میرسید، آهنگ تریلر هم جالب بود، گرافیکش هم عالی بود مخصوصا نورپردازیش.
گرافیکش هم در سطح همون Deus Ex بود.
نه دیگه از Deus EX گرافیکش بهتر بود. تنها شباهتش با Deus Ex در Futuristic بودنشونه.
(راستی آهنگ تریلر رو از کجا پیدا کنیم ؟ :d)
آخر تریلر نوشته تو Facebook برین Likeشون کنین آهنگشو دانلود کنید

آخرین ویرایش:
trailer جالبی بود در کل خوشمان آمد:d

تریلر فوق العاده بود ، الان کلی هایپ شدم :دی اکشن بازی خیلی سریع بود و خوشم اومد :دی راستی سبکش RPG ـه یا فقط FPS ـه ؟!

FPS هست دیگه:d
البته تو gamespot نوشته Action و تو gametrailers هم نوشته Action, Shooter :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or