اولین تریلر از Syndicate + تاریخ انتشار

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
syndicate1.jpg

EA اولین تریلر از ریبوت Syndicate را بیرون داد.موزیک این تریلر کاری از Skrillex می باشد.

دیروز نیز مشخص شد که Syndicate در 21 فبریه در US و 24 فبریه در UK برای PC , PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

تا ساعاتی دیگر نیز اولین تریلر از گیم پلی بازی در برنامه ی GTTV به نمایش در خواهد آمد.

برای مشاهده و دانلود تریلر به اینجا برید.

-----------------------------

Updated with higher-resolution stills

-----
Twitter

This is Power of STARBREEZE
به اين ميگن گيم پلي. [2]
خییییلی خوب بود ؛ گانینگ اسلحه خیلی جالب بود بنظرم ، ازین استایل گرافیکی پست مدرن هم خیلی خوشم میاد ...

کفم برییییییییییییییییییییید !!!!:دی

خیلی جو سنگینی داشت به خصوص تبریک هوش مصنوعی بعد از تکمیل ماموریت :دی موسیقی هم فوق العاده بود !

بازی به Deus Ex شباهت هایی داشت که البته خیلی شباهت خوبیه :دی ولی کاملا مشخص بود سیستم شوتینگ یک سر و گردن بالاتر از Deus Ex هست .

So cool . یه تم Cyber punk ـه خفن ، شوتینگ خفن ، به نظر داستان بازی هم جالب میاد ، امیر حسین هم گفت که به DX شباهت هایی داره که رفت تو صدر لیست Most Anticipated ـم :دی
وای خدا بازی چرا انقده زود میاد ؟ :(( من گفتم یحتمل 2 سال دیگه میادش :( حیف شدا . دوست داشتم رو بازی حسابی کار کنن .

عالی بود.همون چیزی که از Starbreeze انتظار میرفت.H2H takedown هاش رو هم از ریدیک کبیر به ارث برده بود:دی
در کل رضایت بخش بود.
وای خدا بازی چرا انقده زود میاد ؟ :(( من گفتم یحتمل 2 سال دیگه میادش :( حیف شدا . دوست داشتم رو بازی حسابی کار کنن .
بازی خیلی وقته شایعه ی ساختش وجود داره و داره روش کار میشه.حالا تازه معرفی شده دلیل نمیشه روش کار نکرده باشن.

عالی بود.همون چیزی که از Starbreeze انتظار میرفت.H2H takedown هاش رو هم از ریدیک کبیر به ارث برده بود:دی
در کل رضایت بخش بود.

بازی خیلی وقته شایعه ی ساختش وجود داره و داره روش کار میشه.حالا تازه معرفی شده دلیل نمیشه روش کار نکرده باشن.

یه توضیحی در مورد این بازی بدم تا یه چیزایی یادمون بیاد:d:

خوب بازی سال 2007 با نام project redlime برای XB360 ، PC و PS3 در gamespot ثبت شد و نه حرفی از Starbreeze بود و نه EA در موردش چیزی میگفت، در سال Feb 21, 2008 EA اعلام کرد که یکی از عنوان های classicشو داده دست Starbreeze و اعلام نکرد که این پروژه چی هست تا اینکه در Mar 23/ 2010 Starbreeze اعلام کرد که داره روی دو پروژه کار میکنه که یکی از این پروژه ها کاملا جدید هست و دیگری یه شماره از bourne خواهد بود(EA اعلام کرد که project redlime رو با همکاریه Starbreeze داره میسازه) و فردای اون روز در تاریخ Mar 24 2010 Starbreeze اعلام کرد که ساخت bourne متوقف شده و کل تمرکزشون رو بر روی پروژه redlime گذاشتن و بعدش تازه شایعات در مورد اینکه این پروژه بازیی به نام Syndicate (که یک بازی به سبک Sci-Fi Real-Time Strategy هست که ناشر آن EA و سازنده آن Bullfrog Prod بود در سال 1993 اولین نسخه از آن منتشر شد)هست شروع شد و بعد از شایعات بسیار بلاخره EA اعلام کرد که این بازی یک reboot از Syndicate خواهد بود که به دست Starbreeze ساخته خواهد شد و بقیشو که دیگه خودتون میدونین:d

در کل رضایت بخش بود.

میدونم اما خو وقتی همچین بازی های خفنی رو معرفی می کنن تاریخ ِ عرضش میره برای 1 سال 9 ماه بعد نه حدودا 3 4 ماه بعد ، اما فوق العادست ! چرا زودتر نمیاد لعنتی اصا ؟ :((

میدونم اما خو وقتی همچین بازی های خفنی رو معرفی می کنن تاریخ ِ عرضش میره برای 1 سال 9 ماه بعد نه حدودا 3 4 ماه بعد ، اما فوق العادست ! چرا زودتر نمیاد لعنتی اصا ؟ :((

بابا از زمان معرفی تا زمان عرضه 4 سال میشه ها

So cool . یه تم Cyber punk ـه خفن ، شوتینگ خفن ، به نظر داستان بازی هم جالب میاد ، امیر حسین هم گفت که به DX شباهت هایی داره که رفت تو صدر لیست Most Anticipated ـم :دی
برعکس من عاشق این مدل معرفی ها هستم که بازی سه چهار ماه بعدش عرضه میشه و این فیلم هندی بازی های AAA ها رو نداره! اصلا بایدم بازی ها اینجوری معرفی بشن نه مثل الان که فقط یه طرح از یه بازی دارن! بعد تایید که می کنن هیچی کلی هم وعده و وعید میدن که در اون زمان هیچ چیزی برای ثابت کردنش ندارن و واسه یه تریلر 2 دیقه ای از بازی کلی ملت رو اسیر خودشون می کنن و آخرشم گند میزنن!
تدوین صحنه های بازی با این موسیقی خیلی زیبا و هوشمندانه کار شده
یه چد تا چیز برام جالب بود. یکی اینکه هر کاراکتر کنارش یه آیکن بود و اطلاعات هر شخصی رو نمایش میداد.( یاد بتمن افتادم)
بعد اون اسلحه هم جالب بود هم Iron sight داشت و هم scope و توی تریلر در یه لحظه از اسکوپ استفاده می کنه و یه هدشات می کنه بعد سریع با Iron sight نشونه گیری می کنه و نفر دومی رو هم میزنه
اون تیکه ای هم که با استفاده از بدن یه نفر به پایین سقوط می کنه هم کار جالبی بود که تا بحال نظیرش رو توی بازی دیگه ای ندیده بودم
من که از تریلرش خوشم اومد و ازون چیزی که توی ذهنم بود هم به نظر خیلی بهتر میاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or