اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
یعنی مردم به اسم COD 2 و COD 4 نسخه های جدید این بازی رو هر روز بیشتر از دیروز تهیه میکنند ؟!
رضا جان اگه به اسمش نیست چرا BO با اون امتیاز ضعیفش نسبت به بقیه و ساخته Treyarch بد نام باز هم اون اندازه فروخت؟!
بابا انقدر به خاطر گرافیک این COD: MW3 رو نکوبید .شما خودتون دارین میگین هر سال یه کال آو دوتی میدن بیرون چطور انتظار دارید .این که هم گرافیکش خیلی خفن باشه هم مولتی پلیرش هم همه ی چیزای دیگش ! به نظر من واقعا هم دستشون درد نکنه خسته هم نباشن که در عرض یک سال بازی به این قشنگی رو خلق کردند .انشالا تو نسخه های بعدی شاهد گرافیک چشمگیر تر باشیم.
مگه ملت پاشونو گذاشت روی حلق اکتیویژن که هر سال یکی بده بیرون؟ مگه فیفا یا PES ـه؟ از این به بعد فکر کنم شاهد نام هایی مثل CoD 12 - CoD 13 و .... باشیم!

کسی خودشو گول نزده .حق با شماست تو گرافیک تغییر محسوسی دیده نمیشه ظاهرا. اما این زیاد مهم نیست.
جدیدا گرافیک مهم نشده؟ از کی؟

مازیار جان اگه به اسمش نیست چرا BO با اون امتیاز ضعیفش نسبت به بقیه و ساخته Treyarch بد نام باز هم اون اندازه فروخت؟!
این مورد رو قبول دارم (شاید فقط BO) و دلیلش رو هم هایپ بیش از حد اکتیویژن و تری ارک میدونم اما سری MW در حد یک عنوان خوب انصافاً در نوع خودش ارضا کننده بوده تا ببینیم MW3 چه میکنه.

پ.ن: مای نیم ایز رضا :دی

رض
مگه ملت پاشونو گذاشت روی حلق اکتیویژن که هر سال یکی بده بیرون؟ مگه فیفا یا PES ـه؟ از این به بعد فکر کنم شاهد نام هایی مثل CoD 12 - CoD 13 و .... باشیم!

جدیدا گرافیک مهم نشده؟ از کی؟

مگه اکتیویژن شما رو مجبور کرده که بازی رو بخرید ! :d

من گفتم خیلی مهم نیست این بازی گرافیکش اونقدر بد نیست که شما تصور میکنید درسته از BF3 کمتره ولی بیخیال بابا.

بابا پيش بينى حالا از شوخى بگذريم جايى ديده بودى يا خودت به اين نتيجه رسيدى
حالا يه چيز بگم باحال:
يه داداش دارم 10 ساله و اصلا به بازى رايانه اى علاقه نداره ولى وقتى داشتم تريلرو ميديدم امد نگاه كرد الان هنوز تو كفه (هايپ شده بچه)
اگه دقت كرده باشين اكتى به بخاطر bf3 احساس خطر كرده واسه همين سعى كردن تا ميتونن تريلرو با جوى سنگين و حماسى درست كنن هايپ بشيم
البته خيلى خوب شد اينجورى حالا اكتى ميفهمه اگه ميخاد ماشين پول سازيش همينجورى خوب كار كنه بايد برايش يكم پول خرج كنه اينقدر براى سازنده هاى بازى مشكل درست نكنه و يه كم بهشون زمان بده(هر سال انگار پفك نمكى cod نده بيرون)

نه جدا خودم به این نتیجه رسیدم! :d

کسی نگفت گرافیک مهم نشده.ولی واقعا انصاف رو رعایت کنیم مگه بازی فقط به گرافیکه؟

اقا اين شعارو بريزيد دووووووووووووووور !!
مگه بازي به گرافيكه ديگه زمانش گذشته ...
ويچر نقش افريني به اون عظمت ميشه ...
كرايسز و بتلفيلد شوتر اين گرافيكو داره ....
شيفت 2 و ديرت 3 ريسينگه اون گرافيكو داره .....
!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا هيچكس نميخواد نقطه ضعف هاي خيلي فاحش COD رو قبول كنه؟؟
اقا جون گذشت، دوره ي اون گرافيك گذشت ... !!
تا كي ميخوايد دلتون رو خوش كنيد به اينكه بازي فقط گرافيك نيست ;)

• Like
Reactions: shefer and Daedalus
کسی نگفت گرافیک مهم نشده.ولی واقعا انصاف رو رعایت کنیم مگه بازی فقط به گرافیکه؟
مهم این ِ که اکثرا میگن گرافیک مهم نی . ما هم نگفتیم گرافیک فقط . BF3 هم مطمئنن گیم پلی خوبی خواهد داشت هم گرافیک عالی . فک کنم کافی باشه + انیمیشن های عالی و صداگزاری فوق العاده . فقط در مورد داستان ابهام هست .
بخش مولتیش هم که کسی نمی تونه در موردش صحبت کنه .

• Like
Reactions: Infected Area
دوستان چرا خودتون رو ناراحت می کنید.

تو سایتها مختلف نظر سنجی و صحبتها بین این دوبازی زیاد هست .

و پیروزی قاطع رو دادن به BF3 بازی محبوب .

دوستان بحث داره ب انحراف کشیده میشه.

و پیروزی قاطع رو دادن به BF3 بازی محبوب .
ایول خوشم میاد بیطرفی:>

تا به امروز که از نظر داستانی و شخصیت های محبوب بازی معلومه کدومشون حرف اول رو میزنه
باید صبر کنیم ببینیم این دفعه چی میشه
اینم باید یادمون باشه صدای دوهول از دور خوشه
نمیخوام هیچ کدومشون رو بکوبم ولی هیچ کدوم نمیتونن جای همدیگرو بین جماعت گیمر بگیرن
هر کدوم تو یه جا نقطه قوت بره خودشون دارن پس این حرفها رو بذارید کنار *که فلان عنوان فلان عنوان رو به زیر خواهد کشید*

• Like
Reactions: FaRd!N
حالا صبر کنید یه تریلر از نسخه کنسولی Battlefield 3 ببینید بعد درباره گرافیک نظر بدید. شرط میبندم 70% کسایی که دارن خودشون رو برای گرافیک Battelfield 3 میکشن عمرا نمیتونن روی آخرین درجه گرافیکی بازیش کنند:دی

مثل همیشه جو تبلیغاتی اکتی در نوع خودش بینظیر بود.استفاده از موزیکی بسیار حماسی و مهیج واقعا تریلر جذابی رو برامون در پی داشت.شما هم تا 100سال دیگه این بحثهای بیمورد رو ادامه بدید تا اموراتتون بگذره

سری MW در حد یک عنوان خوب انصافاً در نوع خودش ارضا کننده بوده تا ببینیم MW3 چه میکنه.
رضا جان بخدا اگه بحث های قبلی من رو هم دیده باشی همیشه به CoD 2 و سری مدرن مخصوصا مخصوصا 4 ارادتم خاص بوده و قبولشون دارم اما...

الانم نمیگیم این بازی بدی میشه نه. خیلی هم خوب میشه اما ما پیشرفت میخوایم نه در جا زدن. انتظار داریم CoD ـی که یکی از پیشگامان صنعت اول شخصه در حد نامش پیشرفت داشته باشه.

پ.ن: نمیدونم چرا بهت مازیار میاد :دی تورو میبینم اسم مازیار برا تداعی میشه :دی

حالا صبر کنید یه تریلر از نسخه کنسولی Battlefield 3 ببینید بعد درباره گرافیک نظر بدید. شرط میبندم 70% کسایی که دارن خودشون رو برای گرافیک Battelfield 3 میکشن عمرا نمیتونن روی آخرین درجه گرافیکی بازیش کنند:دی
این که 100% تایید میشه .

BF3 هم مطمئنا گیم پلی خوبی خواهد داشت هم گرافیک عالی .
اگه گیم پلیش مث BF:BC2 باشه خوبه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or