اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
امیر جان چیزی رو نمیخوام ثابت کنم در حال حاظر برای این دو بازی تریلر اومده زیادم نمیشه روی گیم پلی بازی مانور داد بحث هم الان بیشتر روی گرافیک بازی هست . خواستم دوستان رو با نظرات دیگر جاها اشنا کنم همین :d

در ضمن اصل PC هست کنسول که حرفی برای گفتن نداره :d

خوب شد mw2 بهترینش رو xbox بود بدترینش رو pc

بابا بزارید یه گیم پلی درست و حسابی بیاد بعد بگید کی بهتره.همه چی رفت تا e3.
دوستان لطفا دیگه راجع به این دو بازی و مقایسه گرافیکی و ... بحث نکنید.الکی انرژیمون به هدر میره.
جفت بازی ها میاد دو تاشم می خریم و صفا میکنیم و شرکت سازنده هم سودشو میکنه...

به نظرم این super hype اکتی امسال هم میتونه فروش خودش رو بکنه ولی مطمن باشید که BF3 فروششو رو به قدری کم میکنه که سال بعد خودش بیاد صدر ! اون دوستمون هم که در مورد تخریب پذیری با تیربار میگه فکر کنم با bad company 1 اشتپ گرفته !

دوستان لطفا دیگه راجع به این دو بازی و مقایسه گرافیکی و ... بحث نکنید.الکی انرژیمون به هدر میره.
جفت بازی ها میاد دو تاشم می خریم و صفا میکنیم و شرکت سازنده هم سودشو میکنه...

یعنی چی بحث نکنیم..؟
خوب اگر میخوای بحث نکنیم چرا تاپیک زدی..؟

یعنی چی بحث نکنیم..؟
خوب اگر میخوای بحث نکنیم چرا تاپیک زدی..؟
اولا من تاپیک تریلر رو زدم نه مقایسه گرافیکی بین MW3 و BF3
دوما من اینو گفتم که مفایسه ی گرافیکی بین این دو بازی رو نکنید چون اولین تریلر MW3 بود و دوستان گازشو گرفتن دارن چشم بسته غیب میگن از بازی
سوما تاپیک در مورد MW3 و تریلرشه نه MODERN WARFARE 3 VS BATTLEFIELD 3
چهارما مخاطب من شما نبودی همه بودن.
اره داداش...

• Like
Reactions: .:Pouria:.
نه منظورم این سایه هاست
qfnhvqcwsa10ao1zq.jpg

تازه اگرم سایه داشته باشه پس مشکل از نور بازی هست که نمیتوته سایه رو نشون بده
الان کل صحبت های ما در مورد نسخه آلفا یا بتای بازیه درسته؟ حالا میشه یه نمونه از اون داینمیک های CoD رو نشون ما بدی در همین جزئیات؟

شما در حد همین نور یه نور نشون بده. در ضمن اون همه چیز رو ول کردی گیر دادی به این یه تیکه توری ها. بقیه موراد همه چاغالن دیگه؟ :دی الان موند 999 تا اشکال... :-"

الان همه ميان ميگن اه اه اين چيه گرافيك نداره فلانه و ...
دسشو ن به گوشت نميرسه ميگن بو ميده !! وقتي اومد همشون ميگن عجب چيزي بود عالي بود و ...

:-j

Sent from my iPod touch using Tapatalk ^^

حوصله نکردم همه این 12 صفحه رو بخونم ! یکی لینک مستقیم دانلود تریلر رو لطف کنه

خوب اینم trailer از بازی اگه خواستین dl کنین و حالا نظر بدین...!!جای up کردم که ف ی ل ت ر نباشه..!
یه اعتبار مشدی بهت دادم \m/

آخرین ویرایش:
نه منظورم این سایه هاست
qfnhvqcwsa10ao1zq.jpg

تازه اگرم سایه داشته باشه پس مشکل از نور بازی هست که نمیتوته سایه رو نشون بده
وقتی چشمه ی نور گسترده باشه تو اون فاصله واسه اون جسم به اون نازکی و با اون شدت نور,تقریبا میشه گفت سایه دیده نمیشه.میتونی خودت هم امتحان کنی.یه چراغ قوه بگیر با یه سوزن برو تو انباری خونتون,چراغ قوه رو بگیر 5 سانتیه سوزن ببین سایش رو دیوار چطوریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or