اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
bf3 همهش ابکیه حتی گرافیکش سایه داینامیک که نداره تو کانال کولر که معلوم نیست نور از کجا اومده نوار تیر های تو خشاب موقعه تیر اندازی با تیر بار رو ماشین حرکت نمیکنه دست یارو که هیچ افکتی نداره و1000 تا جیز دیگه که اگه دوست دارین بگم . آخه کجای این بازی گرافیک داره که هی دم از گرافیک این بازی میزنید
قبل از اینکه اینطور فن بازی دربیاری، برو یه مقدار در مورد lighting system موتور frosbite2 تحقیق کن بعد بیا اینجور فن بازی دربیار. یکی از بهترین volumetric lighting ها رو در میون تمامی بازیها همین BF3 داره اگه باورت نمیشه دو حالت داره؛ یا میتونی به تعریفهایی که سایتای gaming ازش کردن رجوع کنی یا اینکه برا من بهتر از اونشو بیاری ولی اگه نتونی بهترشو مثال بزنی، حرفت کاملا بیخوده که میگی بازی گرافیک نداره(!!!). سیستم real geometry ای که روی detail بازی به کار رفته در کنار یه vlumetric lighting فوقوالعاده دقیق، تا به حال تو هیچ بازی دیگه ای کار نشده. یعنی تنها رقیبش در درجه اول crysis warhead و بعد اون crysis2 هست! دیگه بازیهای مثل mw که باید راه بیوفتن جلوش بوق بزنن...
درباره اون تصویری هم که گذاشتی، اول باید بدونی که این هنوز نسخه کامل بازی نیست همونطور که توی تصویری که فردین جان گذاشتش کاملا سایه افتاده بود ولی اینجا نه هرچند که نمیشه برای سیستم lighting از روی یه عکس قضاوت درست کرد. و این نقص بی اندازه کوچیک به هیچ وجه این معنی رو نمیده که بازی گرافیکش پایینه(!!!).
درضمن من منتظر هزار چیز دیگه هم هستم که برام بشمریش.

بسیار تریلر زیبایی بود و نوید یه COD دوست داشتنی دیگه رو میده.گرافیکش هم قابل قبول بود گرچه زوده برای قضاوت.
من که خوشم اومد و شدیدا هم منتظر یه MW رویایی دیگه هستم.
پ.ن:امیدوارم Hans Zimmer بار دیگه ساخت موسیقی بازی رو به عهده بگیره.

من نمیفهمم، معمولا روی تریلرای معرفی یه کم کار میکنن و کیفیتش گرافیکش باید بهتر از موتور بازی باشه که توی گیم پلی میبینیم!

بچه هایی که میدونن ... میشه با همین موتور بازی رو ساخت، و ارتقاش داد؟! یعنی یه کم روش کار کنن که بهتر بشه گرافیکش؟!
الانه دیگه توی بازیای آرکید هم دارن رو تخریب پذیری کار میکنن اونوقت اینا ...
حس میکنم این بحثی که بینتون راه افتاده میتونه یه فلش بک به بحث فیفا و PES بشه و فکر میکنم آینده ای به همون شکل خواهد داشت ...
CoD defeat MoH
Bt defeat CoD?!

این یارو که وسط تریلر حرف میزنه همونی نیست که توی تیزر آلمان هم حرف میزنه؟! خیلی صدای باحالی داره :d

بچه های این تریلر جدید رو لطف می کنید. تو اپلود باز ، اپلود کنید.
این همه لینک گذاشتیم ... اینم خودم آپ کردم
دانلود مستقیم: HD
لینک کمکی

درسته که همه چیز گرافیک بازی نیست، اما دیگه در زمینه گیمپلی هم این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره! گرافیکش هم که اینقدر داغون باشه دیگه هیچی! اون صحنه ای که قطار میخوره به ستون و میشکنه به قدری اسکریپتش ابتدایی هست که حالم بهم خورد! انگار قبل از اینکه قطار بهش بخوره، چند تیکه شد مثل سنگ ریخت رو زمین! انگار نه انگار که باید بشکنه، بعد تیکه تیکه بشه!

ولی در مورد نو آوری راستش هم MW3 و هم BF3 به نظرم چیز زیادی برای گفتن ندارن، نوآوری به Bulletstorm میگن، به Bioshock میگن، نه اینا!

امّــا در اینکه MW3 در مقابل BF3 هیچ حرفی برای گفتن نداره، شکی نیست! زورشون میاد بعد از اینهمه سال حتی موتور رو یکم ارتقا بدن، تغییر که بماند!

MW3 در مقابل BF3 هیچ شانسی ندارد .
اثبات !
Modern Warfare 3 PS3, Xbox 360, PC first week pre-order 4X Black Ops
http://news.punchjump.com/2011/05/2...box-360-pc-first-week-pre-order-4x-black-ops/
COD هر روز کلیشه و با گرافیک افتضاح تر مساویست با هر روز با فروش های نجومی تر ؟! بشتابید !

نخیر. موفقیت و نام CoD 2 و CoD 4 مساویست با تضمین فروش نسخه های بعدی.
یکی معنی هیچ شانسی نخواهد داشت را برام معنی کنه !
اگه اینطوی باشه هر دلیلی بیاریم تا قیامت شما یه بامبول در میارید واسش !

آخرین ویرایش:
COD هر روز کلیشه و با گرافیک افتضاح تر مساویست با هر روز با فروش های نجومی تر ؟!

یعنی مردم به اسم COD 2 و COD 4 نسخه های جدید این بازی رو هر روز بیشتر از دیروز تهیه میکنند ؟! این مثال میتونه مصداقی باشه برای یک نسخه بعد از COD 4 (از روی نا آگاهی به عنوان مثال) نه بعد از گذشت ریلیس چندیدن ورژن دیگه, باز هم چنین فروش و استقبالی از نام COD بشه.

طرفدار نسخه های جدید بویژه دستپخت های تری آرک نیستم و نقطه عطف این سری رو COD 2 میدونم اما بالاخره سری Call of Duty یک چیزی باید داشته باشه که چنین فن بیس و طرفدارن میلیونی داره, شاید گیم پلی عالی یا گرافیک خوب شاید هم بخش چند نفره اعتیاد آور (و کمپر پرور البته:d) .

بابا انقدر به خاطر گرافیک این COD: MW3 رو نکوبید .شما خودتون دارین میگین هر سال یه کال آو دوتی میدن بیرون چطور انتظار دارید .این که هم گرافیکش خیلی خفن باشه هم مولتی پلیرش هم همه ی چیزای دیگش ! به نظر من واقعا هم دستشون درد نکنه خسته هم نباشن که در عرض یک سال بازی به این قشنگی رو خلق کردند .انشالا تو نسخه های بعدی شاهد گرافیک چشمگیر تر باشیم.

خیلی دوست دارم فیلمشم ساخته بشه.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or