اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
حقیقتش من cod رو هیچ وقت واسه ی گرافیکش بازی نکردم از نظر من گرافیک بازی با توجه به سرعتی که بازی داره عالیه. چیزی که همیشه منو واسه بازی کردن کال میکشونه همین گیم پلی و داستانش هست. ضمن اینکه همه ی فاکتور های بازی عالی کار شدن. من پیشنهاد میکنم بازیرو مجموعا با تمام عناصر بکار رفته ی توش مورد سنجش قرار بدین چیزی که توی همین تریلر هم به خوبی مشهوده محیط ها و جو حماسی و گیم پلی درگیر کننده ی بازی هست همراه با یک گرافیک قابل قبول .
از طرفی bf3 هم با انجینه قدرتمندش نوآوری داره همینطور صداگذاری بازی عالیه. مطمئنن داستانشم خوبه. به نظرم درست نیست واسه ی اینکه از یه بازی بیشتر خوشمون میاد چشممون رو بر روی خلاقیت های بازیه دیگه ببندیم، این دو بازی هر دو بازی های عالی ای هستند حالا یه عده با کال بیشتر حال میکنن یه عده با bf3 این دیگه سلیقست.

دوست عزیز یعنی اینکه با تیربار خونه خراب میشه یا تخریب یه نارنجک انداز از rpg بیشتره آبکی نیست؟
منظورت از تریلر 12 دقیقه ای همونه که 3 تا تریلر قبلی رو چسبونده بودن به هم یه مقدار هم آرم ea و battlefiled رو طولانی تر کرده بودن شده بود 12 دقیقه دیگه؟؟؟بله اون هم دیدم.
lol
من نمیدونم شما این چیزا رو کجا دیدین یا از کی شنیدین که میشه با تیر بار ساختمان رو تخریب کرد یا دمیج و خسارت نارنجک از rpg بیشتره!
جالبه dice 12 دقیقه گیم پلی ناب از بازی رو نشون داده و برداشت شما از این تریلر فقط طولانی تر شدن ارم ea بوده!خیلی جالبه
bf3 همهش ابکیه حتی گرافیکش سایه داینامیک که نداره تو کانال کولر که معلوم نیست نور از کجا اومده نوار تیر های تو خشاب موقعه تیر اندازی با تیر بار رو ماشین حرکت نمیکنه دست یارو که هیچ افکتی نداره و1000 تا جیز دیگه که اگه دوست دارین بگم . آخه کجای این بازی گرافیک داره که هی دم از گرافیک این بازی میزنید
=))
bf3 ابکیه!!!!!!!!!!
شما درست میگید:))

• Like
Reactions: shefer
اوج گرافیکی بازی COD:ML3

تو این قسمت مشخص شده گویا موکت ضریف مصور قرار داره

و عکسهای بعدی..

COD:ML = Call Oo Duty Modern LOL

حساب کنیم بازی Black گرافیکش از این بهتره

http://www.gamezone.com/images/gamezone/24/2/51/s24251_xb_1.jpg

LOL !!!! شما مگه تریلر گیم پلی بازی رو دیدی که اینجوری درباره گرافیک بازی اظهار نظر می کنی ؟ :) از اینکه چیزی معلوم نیست ! صبور باش تریلر گیم پلیش بیاد بعد بازی رو بکوب

بدون شک اکثر ما bf3 و mw3 رو اورجینال میخریم(یکیش خودم) حتی اگه از این 2 بازی بد بگیم :d
سوالی که میمونه اینه که اون تریلرهایی که ما از bf3 دیدیم مال نسخه کنسولی بوده یا pc؟!
امیدوارم برای کنسول هم همینطور باشه

کاش اسمش MW3 نبود مثلا اگه میگفتن MW 2.01 آدم بیشتر باورش میشد گرافیکش که همون گرافیک MW2 فقط زیادی شلوغ کردن محیط بازی رو ، خوشحال میشم اگه یه تیکه از این تریلر اشاره کنید که گرافیکش 10% از mw2 بیشتر باشه.
واقعا تاسف داره که یه بازی سال 2011 بیاد و مثلا از یه بازی مثل crysis که سال 2007 عرضه شده گرافیک کمتری داشته باشه. شاید تو Activsion هنوز ساله 2007 !!!
این اکتیویژن سالی 14 میلیون نسخه از بازی را میفروشه دلش نمیاد پول خرج کنه واسه یه Engine جدید ،یعنی دمش گرم چقدر به ما ها که بازی میکنیم اهمیت میده بعید میدونم تا زمانی نسل بعد گرافیک بیشتری از سری cod ببینیم.

فرهاد میخوای چی رو ثابت کنی ؟ :دی معلومه گرافیک BF3 میخوره COD رو :d

امیر جان چیزی رو نمیخوام ثابت کنم در حال حاظر برای این دو بازی تریلر اومده زیادم نمیشه روی گیم پلی بازی مانور داد بحث هم الان بیشتر روی گرافیک بازی هست . خواستم دوستان رو با نظرات دیگر جاها اشنا کنم همین :d

در ضمن اصل PC هست کنسول که حرفی برای گفتن نداره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or