اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
دوستان جوگیر که هی میگن cod این جوریه اون جوریه وقتی بازی اومد همتون میرین بازی رو میگیرین 50 ساعت میشین بازی میکنین هم آنلاین هم سینگل پلیر پس کسی که خیلی از یه بازی ناراضی باشه بازی رو نمی خره .
اونایی که هی میگن نوبه و ... مثلا BF : BC2 خیلی حرفه ای بود ؟ من خودم از دوتا بازی خوشم میاد ولی بعضیا با این حرفا دیگه حال آدمو به هم میزنن.

دوست عزیز قبول کن که bfbc2 واقعا یه مولتی حرفه ی و ضد نوب داشت!تنها بازیه که ادم واقعا حس میکنه داره میجنگه
cod بد نیست ولی دیگه تکراری شده و 100 البته پر از گیمرهای نوب و کمپر که برای یه kill streak تن به چه خفت هایی که نمیدن:d

دوست عزیز قبول کن که bfbc2 واقعا یه مولتی حرفه ی و ضد نوب داشت!تنها بازیه که ادم واقعا حس میکنه داره میجنگه
cod بد نیست ولی دیگه تکراری شده و 100 البته پر از گیمرهای نوب و کمپر که برای یه kill streak تن به چه خفت هایی که نمیدن:d

کی گفته CoD تکراری شده؟ اگه دقت کنی همیشه بازی های Cod هستند که در گیم پلی پیشرفت و نوآوری دارن.در هر حال اینو میخوام بگم که در BfBC2 هم Noob زیاد هست.حالا نه حتما Camper ولی به هر حال ...

قابل توجه آقای spiderferi و دوستانی از این قبیل
شما اصلا مپ هووی متال بازی کردید که ببینید چقدر کمپره اسنایپر هست؟:))
خوب بود ا ای محدودیت اسنایپر رو گذاشت که اینا کمپ نکن =))

بله . خیلی هم بازی کردم . بهرحال CoD همون کار رو هم فک نکنم در قبال ِ کمپر هاش بکنه . به اضافه این که فقط تو اون مپ به اون صورت میشه کمپ کرد مپای دیگش نمی شه .

منظورت هوی متال Heavy Metal نیست؟ :d

• Like
Reactions: Daedalus

خودت داری میگی اسنایپ . اسنایپر نمیتونه بیاد راش کنه که . باید کمپ کنه . اونم تو مپی به بزرگی Heavy Metal . تو BO ادم هر اسلحه ای داشته باشه میتونه بیاد کمپ کنه .

• Like
Reactions: Biohazard
/:) عزیز دلم این چه ربطی به سن داره آخه؟من ِ زیر 20 نمیتونم به BF3 رای بدم چون جوگیر میشم و به Call رای میدم؟
عزیز من میگم زیر 20 هستند جو گیر غالب طرفدارهای COD هم به نصبت سن پایین دادن :)
نقل اون دوستمونم که میگه مپ Heavy Metal مخصوص کمپر است شما اصلا تا حالا تونستی یه دور کامل اون مپ بازی کنی فکر کنم حوصلهت سر رفته اومدی بیرون رفتی تو مپ نوکتون COD:BO تو Heavy Metal کمپم کنی لامصب باید 5 دقیق یه باشی که یکی رد شه بکشی تازه اگه اون پیش دستی نکنه بزنتت:دی
نوب توی BFBC2 یه سری هستند که مال هلکوپتر سواری نیستند فرتی میرن سواره هلیکوپتر میشن یه سری هم که میان Baserap میکنن که البته سرور تو PC کیک میکرد کنسول رو نمیدونم

کی گفته CoD تکراری شده؟ اگه دقت کنی همیشه بازی های Cod هستند که در گیم پلی پیشرفت و نوآوری دارن.در هر حال اینو میخوام بگم که در BfBC2 هم Noob زیاد هست.حالا نه حتما Camper ولی به هر حال ...

دوست عزیز من واقعا فرق انچنانی بین نسخه های cod نمیبینم به غیر از تغییر kill streak و point که به cod bo اضافه شده (بخش مولتی پلیر)
اگه اشتباه میکنم شما تصحیح کنید

دوست عزیز من واقعا فرق انچنانی بین نسخه های cod نمیبینم به غیر از تغییر kill streak و point که به cod bo اضافه شده (بخش مولتی پلیر)
اگه اشتباه میکنم شما تصحیح کنید

خوب من فعلا 2 تا رو نام میبرم: یکی اینکه از MW1 به بعد سرعت کشیدن کلت نسبت به Reload کردن Rifle بیشتر است. دو اینکه در BO قابلیت Dive to go prone اضافه شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or