اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
اصلی ترین مشکلش انجینش ـه !! بعید میدونم تو موارد دیگه ضعیف عمل کنه ، تو گرافیکم ضعیف عمل نکرده ولی این انجین اصلا بدرد MP نمی خوره !!! MP به فضاهای مرده با رنگ های تیره احتیاج داره !!

اصلی ترین مشکلش انجینش ـه !! بعید میدونم تو موارد دیگه ضعیف عمل کنه ، تو گرافیکم ضعیف عمل نکرده ولی این انجین اصلا بدرد MP نمی خوره !!! MP به فضاهای مرده با رنگ های تیره احتیاج داره !!
برو چراغای خونتو خاموش کن، یه چراغ کوچیک روشن کن. OST های MP2 بذار. جوین ـم بزن همراش، این بازیم بازی کن. اصن میری تو اعماق درهم نمیای!
بابا یکم به تغییرات طبیعی 2 تا 3 توجه کنید، تا آخر عمرش نمیتونه تو اون فضا بمونه که.

من شبیه منحنی سینوسی شدم ! :دی اولین بار که به شدت از MP3 بدم اومد و این لقب گوریل کچل و ... رو هم اولین بار خودم ساختم ! :دی بعد چند تا عکس ازش اومد که خیلی خوشم اومد و نظرم 180 درجه برعکس شد ! الآن دوباره با این تریلر یه جوری شدم ! البته به اندازه دفعه اول ازش بدم نمیاد ولی خیلی هم به دلم ننشست و حس خوبی نسبت بهش ندارم.

ولی من از چهره مو دارش خیلی خوشم اومد

اگر گفتید چی این مکس به دل هیچ کدوممون نمیشینه؟
نه مشکل گرافیکه و نه انجین و نه چیز دیگه
داستان های مکس همیشه بر پایه عشق بوده و حال و هوای عاشقانه دقیقا چیزیه که توی تریلر اصلا وجود نداره
اگر چنین چیزی توی بازی نباشه باید قید اون حال و هوا رو بزنید و فقط به گیم پلی بازی امیدوار باشید.

نمی دونم چرا احساس میکنم این مکس پین قراره گند بزنه به اون همه خاطرات قشنگ دوران قدیم... چه دورانی بود یادش بخیر. هیچ وقت از بازی کردن مکس پین خسته نمیشدم!!!! توی گیم نت همیشه اسم من توی کانتر مکس پین بود :d اما این یکی یه جوریه. زیادی با اون چیزی که باهاش خاطره داشتیم فرق داره. این چه تیپ و قیافه ای آخه!!! این چه سر و وضعیه!! این چجور داستان مسخره ایه!!! فقط آهنگش برام یه نوستالوژی باحال بود. تو یه الکلی شدیو تنها زندگی میکنی و یکی میاد دنبالت که با یه سری خلاف کار بجنگی؟؟؟ همین؟؟؟ اینم شد شروع داستان آخه؟؟؟
فقط امیدوارم گند نخوره به عنوان Max Payne

الان تریلرو دیدم !!
تریلر جالبی به نظرم نبود !! بیشتر از این انتظار داشتم !! امیدوار بودم بعد از این همه مدت یه تریلر درست و درمون از گیم پلی بازی نشون بدن !! که نشد :|

متاسفانه گند زده شده به ساختار و پایه اساس مکس پین! مکس 1و2 کجا و این گوریل کچل از قول اریا کجا !! یه شب سرد بارونی و برفی زمستونی در نیویورک کجا و ... فکر کنم رسما بازی Day Light شده و از فرم خودش خارج شده! البته قبل از اینکه منتشر بشه من یه چیزی بگم زبونم لال فکر کنم Run & Gun بازی Stronglehold هم بهش سرایت کرده !!! اینطور نیست؟ :(

• Like
Reactions: Internal
فکر میکنم مشکل اصلی انیمیشن های بازی بود که یکمقدار خشک بنظر میرسید ,اما اتمسفرش جالب بود , با اینکه خیلی فضای شماره دو رو دوست داشتم ولی بر خلاف دوستان اتمسفر این رو هم میپسندم.با توجه به تریلر کوچه های تنگ و باریک رو تو شماره 3 هم دوباره میشه تجربه کرد.

الان تریلرو دیدم بدک نبود ولی یه جورایی به دلم نشست فضاش خیلی زرد رنگ بود برای برسی بقیه ی چیزها هم باید منتظر تریلرهای بعدی موند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or