اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
دوستان کسی جواب این سوالات رو میدونه؟
1- تیمی که مکس پین دو رو ساخته بود عوض شده.این تغییر تا چه حد بوده؟ کل تیم؟ اگر تغییر ناقص بوده، تا چه حد بوده؟ آیا اعضای داستان نویس هم عوض شدن؟

2-تیم یا اعضایی که جدید اومدن رو میشناسید؟ آیا کسی اطلاعی از سابقه کاریشون داره؟

(مهمترین هدف سوالم روی اعضای داستان نویس بازیست)

دوستان کسی جواب این سوالات رو میدونه؟
1- تیمی که مکس پین دو رو ساخته بود عوض شده.این تغییر تا چه حد بوده؟ کل تیم؟ اگر تغییر ناقص بوده، تا چه حد بوده؟ آیا اعضای داستان نویس هم عوض شدن؟

2-تیم یا اعضایی که جدید اومدن رو میشناسید؟ آیا کسی اطلاعی از سابقه کاریشون داره؟

(مهمترین هدف سوالم روی اعضای داستان نویس بازیست)

سوال دوم رو نمیدونم اما سوال اول:

همه تغییر کرده بازی دیگه دسته remedy نیست داستان نویس هم طبیعتا عوض میشه ، تغییر در سطح لالیگا بوده از جو بگیر تا شخصیت و ... تغییرات نگیم ناقصه اما قشنگ هم نیست

امیدوارم چیزه خوبی در بیارن ما همیشه طالب تغییرات خوبیم...

همه تغییر کرده بازی دیگه دسته remedy نیست داستان نویس هم طبیعتا عوض میشه ، تغییر در سطح لالیگا بوده از جو بگیر تا شخصیت و ... تغییرات نگیم ناقصه اما قشنگ هم نیست

ممنون
واقعا حس بدی دارم
داستان باید وفادار به سبک قبلی باشه وگرنه واقعا این بازی ضربه می خوره
چیزی که از این تریلر مشخص بود اینه که دختری که دزدیده میشه یه جورایی مربوط به اون گروه یا باندی هست که مکس براشون کار میکنه.مکس هم به خاطر این که استخدام شده برای محافظت، میره برای آزادی دختره

هیچ حسی تو این داستان نیست.نه مونایی که مکس واقعا عاشقش بود و نه زن و بچه مکس که حس انتقام یا حال هوای غم و غصه مکس رو به بازیکن القا کنه.
با توجه به سر تراشیده مکس و اون ریش هپلی (البته من اصلا مشکلی با چهره ندارم) بعید میدونم هیچ ارتباط احساسی بین مکس و اون دختر وجود داشته باشه.اگر هم وجود داشته باشه با این قیافه زیاد جالب نمیشه!
در نهایت.واقعا حس بدی دارم
بی صبرانه منتظر تریلر دوم هستم.

خدایی نبود Sam Lake , نویسنده این سری کاملا تو جو و اتمسفر همین تریلر هم مشهوده.

بچه ها بازی یه ذره شبیه splinter cell نشده ؟!، مثه سم فیشر که موهاشو تراشیدو...
من فکر کنم یه ارتباطه احساسی وجود داشته باشه چون اگه خبری از عشقو عاشقی نباشه که مکس پین ، مکس پین نیست! (درست نمی گم;;)؟!)

بچه ها بازی یه ذره شبیه splinter cell نشده ؟!، مثه سم فیشر که موهاشو تراشیدو...
من فکر کنم یه ارتباطه احساسی وجود داشته باشه چون اگه خبری از عشقو عاشقی نباشه که مکس پین ، مکس پین نیست! (درست نمی گم;;)؟!)
احتمالش وجود داره
یه جای تریلیر هم در میاد میگه، باز هم نتونستم از یک دختر محافظت کنم ...
به هر حال اول تریلر اون تم معروف مکس پین که پخش شد، اصلا دیگه مهم نبود مکس پین جدید کچل باشه یا نباشه، اما امیدوام طوری هم نباشه که هر کی بگه مکس پین با سر برم تو دیوار

دوستان خودتون الکی گول نزنید این بازی شاید زیر دست راک استار گیم پلی و گرافیک خوبی داشته باشه. اما هرگز مکس پین نیست. اون آهنگ زیبا مکس پین با اون صحنه هایی که نشون میداد یک جوک واقعی بود!!!!

آهنگ اول تریلر همون آهنگ مکس پین خودمون بود !
منم موافقم فکر نکنم راک استار بتونه از پسش بر بیاد !:(
هیچ وقت به کار راک استار شک نکن، صد در صد بازی‌ای درخور نام مکس پین تحویل جماعت گیمر میده.البته من همیشه از تأخیرهای طولانی مدت میترسم ولی اینبار خیالم راحتتر هست.

هیچ وقت به کار راک استار شک نکن، صد در صد بازی‌ای درخور نام مکس پین تحویل جماعت گیمر میده.البته من همیشه از تأخیرهای طولانی مدت میترسم ولی اینبار خیالم راحتتر هست.
ما شک نکردیم ما مطمئن هستیم گند می زنن تو مکس قدیمی!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or