دوستان کسی جواب این سوالات رو میدونه؟
1- تیمی که مکس پین دو رو ساخته بود عوض شده.این تغییر تا چه حد بوده؟ کل تیم؟ اگر تغییر ناقص بوده، تا چه حد بوده؟ آیا اعضای داستان نویس هم عوض شدن؟
2-تیم یا اعضایی که جدید اومدن رو میشناسید؟ آیا کسی اطلاعی از سابقه کاریشون داره؟
(مهمترین هدف سوالم روی اعضای داستان نویس بازیست)
ممنونسوال دوم رو نمیدونم اما سوال اول:
همه تغییر کرده بازی دیگه دسته remedy نیست داستان نویس هم طبیعتا عوض میشه ، تغییر در سطح لالیگا بوده از جو بگیر تا شخصیت و ... تغییرات نگیم ناقصه اما قشنگ هم نیست
امیدوارم چیزه خوبی در بیارن ما همیشه طالب تغییرات خوبیم...
سوال دوم رو نمیدونم اما سوال اول:
همه تغییر کرده بازی دیگه دسته remedy نیست داستان نویس هم طبیعتا عوض میشه ، تغییر در سطح لالیگا بوده از جو بگیر تا شخصیت و ... تغییرات نگیم ناقصه اما قشنگ هم نیست
امیدوارم چیزه خوبی در بیارن ما همیشه طالب تغییرات خوبیم...
؟!)احتمالش وجود دارهبچه ها بازی یه ذره شبیه splinter cell نشده ؟!، مثه سم فیشر که موهاشو تراشیدو...
من فکر کنم یه ارتباطه احساسی وجود داشته باشه چون اگه خبری از عشقو عاشقی نباشه که مکس پین ، مکس پین نیست! (درست نمی گم؟!)

هیچ وقت به کار راک استار شک نکن، صد در صد بازیای درخور نام مکس پین تحویل جماعت گیمر میده.البته من همیشه از تأخیرهای طولانی مدت میترسم ولی اینبار خیالم راحتتر هست.آهنگ اول تریلر همون آهنگ مکس پین خودمون بود !
منم موافقم فکر نکنم راک استار بتونه از پسش بر بیاد !![]()
ما شک نکردیم ما مطمئن هستیم گند می زنن تو مکس قدیمی!:dهیچ وقت به کار راک استار شک نکن، صد در صد بازیای درخور نام مکس پین تحویل جماعت گیمر میده.البته من همیشه از تأخیرهای طولانی مدت میترسم ولی اینبار خیالم راحتتر هست.
ما شک نکردیم ما مطمئن هستیم گند می زنن تو مکس قدیمی!:d
این بازی اسمش gta max paayneبازی کاملا عنوان خوبی میشه ولی طرفدارانش روکله راک استار خراب میکنننکاملا موافقم :d مکس فقط مکس remedy