اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
کدوم احمقی اون آهنگ رو گذاشته روی این تریلر.
برن بمیرن.
خود رِمدی هم که با این آلن ویک اونقدر گند زد که دیگه شک میره بتونن بازی نوآر بسازن.

تو رو خدا یه نگاه به پوستر بازی بندازید. مکس پین کجا یه ادم الکلی الکی عصبانی بود.بیشتر شبیه به شخصبت های تعصبی خاورمیانه اس که از رو غیرت میخواد ادم بکشه:d

معشوقه اش رو نگاه کنید. زن مکس و مونا هر دو برای خودشون شخصیتی داشتن و از نظر سنی هم به مکس میخوردن. این یکی کاملا معلومه چکارس : hooker !

برخی میگن برا قضاوت زوده اما وقتی شما عواملی رو که یه بازی رو موفق میکنه ازش بگیرید دیگه ازش چی میمونه؟ رنگ بندی و فضا و مکان و نوع معشوقه ی مکس پین و خودش و اخلاقش همش تغییر کرده. دیگه به چیش میشه دل خوش کرد؟ همگی منتظر رستگاری مکس بودن. اما مکس با الکل و یه دختر جوون .... به رستگاری نمیرسه!

• Like
Reactions: Internal
دقیقاً *R با عوض کردن حال و هوا و فضای خاص مکس پین، به وضوح داره نشون میده که زیاد نمیتونه در فضای کلی بازیهاش انعطاف پذیر باشه! اون چیزی که تو تریلر نشون دادن یه بازی اکشن بود در قالب و تِم عناوین *R .
خیلی بیشتر از اینها از *R انتظار داشتم....

• Like
Reactions: Scαrface
تهِ تهِ هنر داستان نویسی *R توی آخرین نسخه جی تی اِی بود که اونم تماما تم سیاسی داشت.این دو تا هازر تا حالا تو عمرشون داستان نوآر ننوشتن که حالا بخوان برای این بازی داستان با تم نوآر بنویسن!
این مجموعه اکشن نیس که!یه سوم شخص داستان محور با ساندتِرَک های استثناییِ.البته اینی که من دیدم بیشتر به GTA اکشن با صحنه های سینمایی RDR بود.
این نسل اوج تِ.ر زنی سازنده ها به فرانچایز های بزرگشون بود.خدا نسل بعدُ به خیر کنه!

این بازی که از اول واسه من lol بود الان بیشترم شده :))!
بد یه سوال! گرافیک بازی اینطوریه یعنی؟ مدل سازی یه نمه فاجعه نمیزنه؟ اون صحنه ای که اومد موهاش رو بتراشه من گفتم این یه صحنه بوده تو مکس پین 2 من ندیدیم حتما :))!

گرافیک بد نبود ولی جالب ترین قسمتش همون جای بود که موهاشو تراشید کلا با توجه به سن سال این بهترین حالتی بود که سازندها می تونستند براش طراحی کنند

از یه چیزی که بدتون بیاد دیگه تموم. Engineش آشغاله Rockstar نفهمه مدل سازیهای داغونه و الی اخر. کاری ندارم هیچ ربطی به اون مکس پین کاملا اتمسفریک و Noire نداره ولی دیگه زیاد روی نکنید.

الان مشکلتون با الکلی شدنشه؟ خُ اتفاقا خوبه اینجوری. یه آدم قاطی رو ببینیم در MP3 . اعتماد کاملم دارم به ستاره سنگی، سنگ ستاره، سنگی در ستاره و اینا.

موتور گرافیکی بازی از دو انجین RAGEو از یک موتور physics engines. هم با نام Euphoria استفاده میکنه . در کل گرافیک بازی جالب بود .

ببینید همین که ورداشتن موسیقی معروف بازی رو گذاشتن همون ثانیه اول تریلر یعنی ما میدونیم این بازی هیچ شباهتی به مکس پین نداره ولی بهر زوری شده می خوایم بگیم که این مکس پین هست و شما هم باید این موضوع رو قبول کنید. این موضوع کاملا واضح و مشخصه و مو لا درزش نمی ره

• Like
Reactions: TOP Game
تو رو خدا یه نگاه به پوستر بازی بندازید. مکس پین کجا یه ادم الکلی الکی عصبانی بود.بیشتر شبیه به شخصبت های تعصبی خاورمیانه اس که از رو غیرت میخواد ادم بکشه:d

معشوقه اش رو نگاه کنید. زن مکس و مونا هر دو برای خودشون شخصیتی داشتن و از نظر سنی هم به مکس میخوردن. این یکی کاملا معلومه چکارس : hooker !

برخی میگن برا قضاوت زوده اما وقتی شما عواملی رو که یه بازی رو موفق میکنه ازش بگیرید دیگه ازش چی میمونه؟ رنگ بندی و فضا و مکان و نوع معشوقه ی مکس پین و خودش و اخلاقش همش تغییر کرده. دیگه به چیش میشه دل خوش کرد؟ همگی منتظر رستگاری مکس بودن. اما مکس با الکل و یه دختر جوون .... به رستگاری نمیرسه!
داداش از کجا می دونی معشوقشه؟؟!از تریلرش معلوم بود یه گنگِ خلافن که دخترا رو می دزدن,معشوقه ای در کار نبود!!
بعدم این الکلی شدنش مطمئناً داستان داره,یه اتفاقه خیلی بدی مثله از دست دادن کسی برا آدم میفته معمولاً آدم میله آنچنانی به زندگی نداره برا همین میفته یه گوشه فقط میخوره!!:d
اما باید همون محیطه سنگینه نسخه های قبلو حفظ می کردن,ولی 100% با وجوده اسمه RockStar با یه بازی عالی طرفیم!!

آخرین ویرایش:
مطمئنم سن پیرش باعث میشه Bullet Time رو بردارن.
لعنت به رمدی که حق بازی رو فروخت به این جهودها.
توو تریلر که چیزی از پیری نشون نداد!!مگه پیرم میشه؟؟!فقط موهاشو تراشید و چاق شد,اتفاقاً یه صحنه Bullet Time ام با همین ظاهرش نشون داد!!

سلام علیکم...

در حد و اندازه ایی نیستم که درباره غولی مثه راک استار صحبت کنم... ولی این دو تا برادر هر چی بسازن یه انقلاب تو بازیهای ویدئواییه...

ببينيد دوستان.
بعضي از بازيها خصوصياتي دارند كه وقتي از اون گرفته بشه شايد خيلي از گيمرها خوششون نياد.
مثلا من اسپلينترسل كانويكشن رو اصلا خوشم نيومد چون نه سام فيشر سام قبلي بود و نه بازي همون بازي. اما خب خيلي ها هم خوششون اومد.
مكس پين هم خصوصيات منحصر به فردي داشته كه ماها باهاش زندگي كرديم و 8 سال صبر كرديم كه دوباره اون خصوصيات رو ببينيم اما متاسفانه مواجه شديم با يه بازي (احتمالا خوب) كه فقط اسم مكس پين رو يدك مي كشه و صداي او رو كه البته فكر مي كنم موسيقي قديمي رو فقط تو تريلر ازش استفاده كرده باشند.

اين حرفهايي كه دوستان مي زنند و به راكستار فحش مي دن ،‌دليل بد بودن بازي و بد بودن راكستار نيست بلكه به دليل اينه كه مكس ديگه مكس نيست و شخصيت مكس پين يه جورايي انگار شده شخصيت اول فيلم Taken البته با مقداري تغيير.

• Like
Reactions: Internal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or