http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11024/t_maxp3_debut_sh0tm3p4yn3_1280x720_3500_h32.mp4سلام
لینک دانلود تریلر رو میشه بدید ؟
به به ..خسته نباشید.:d شما آهنگ main menu مکس پین رو ندارید؟ o:-)این آهنگ کاملش هست که از روی هارد خودم آپلودش کردم :یه پدر خدا بیامورزی بیاد بگه این اهنگ اول تریلر اسمش چی بوووود ؟ :d
پسر این حرفو نزن! یادت نره خیلیا از درایور از مدیر سایتش گرفته تا کوچیک ترین کاربرا اومدند کوبندنش اولین تریلرش که اومد اما امتیازاشو دیدند اندر کف شدند ! تا عرضه نهایی بازی صبر کنید.انجین آشغال ! گیم پلی آشغال ! کراکتر خیکی کچل یالقوز ! اصلا این کاره نیست ! کات ! نفر بعدی بیاد تست بده !
به مولا قسم اشغال ترین تریلری که تو عمرم دیدم همین بود
اصلا 1 درصد هم حس و حال مکس پین رو به من نداد
فکر کردن با یه موزیک ملت اسکل میشن!
که انگار حداقل تو bc همه شدن!
توهین نبودا اینا فشار بود:![]()
مگه ملاک خوب یا بد بودن نمرشونه!؟ RE5 هم نمرات نسبتا بالایی گرفت ولی کدوم یکی از فن ها رو راضی کرد!؟پسر این حرفو نزن! یادت نره خیلیا از درایور از مدیر سایتش گرفته تا کوچیک ترین کاربرا اومدند کوبندنش اولین تریلرش که اومد اما امتیازاشو دیدند اندر کف شدند ! تا عرضه نهایی بازی صبر کنید.
پسر همه گفتند درایور بده، اما من یکیو راضی کرد به عنوان کسی که خاطرات خوبی با درایور دارم!!!مگه ملاک خوب یا بد بودن نمرشونه!؟ RE5 هم نمرات نسبتا بالایی گرفت ولی کدوم یکی از فن ها رو راضی کرد!؟
مطمئن باش rockstar به بازی گند نمیزنه شاید اون جو بازی های قبلی رو نداشته باشه ولی مسلما یه بازی polish شده و کامل مثل بقیه بازی های rs تحویل میده که هرچی goty هست رو درو میکنه و 4 میلیون نسخه هم فروش میره مینیمم .افتضاح بود!
لعنت به این پول که بخاطرش مکس رو نابود میکنن!!! لعنت به راک استار که به این بازی گند زده! میخوام هرچی فحش میشه بهشون بدم حیف که نمیتونم