اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
انجین آشغال ! گیم پلی آشغال ! کراکتر خیکی کچل یالقوز ! اصلا این کاره نیست ! کات ! نفر بعدی بیاد تست بده !
پسر این حرفو نزن! یادت نره خیلیا از درایور از مدیر سایتش گرفته تا کوچیک ترین کاربرا اومدند کوبندنش اولین تریلرش که اومد اما امتیازاشو دیدند اندر کف شدند ! تا عرضه نهایی بازی صبر کنید.

به مولا قسم اشغال ترین تریلری که تو عمرم دیدم همین بود

اصلا 1 درصد هم حس و حال مکس پین رو به من نداد
فکر کردن با یه موزیک ملت اسکل میشن!
که انگار حداقل تو bc همه شدن!
توهین نبودا اینا فشار بود::D

به مولا قسم اشغال ترین تریلری که تو عمرم دیدم همین بود

اصلا 1 درصد هم حس و حال مکس پین رو به من نداد
فکر کردن با یه موزیک ملت اسکل میشن!
که انگار حداقل تو bc همه شدن!
توهین نبودا اینا فشار بود::D

وحید منم موافقم... بازی به نظرم روند پیشرفتن جریانش میتونه خیلی جالب باشه.... باید ببینیم تو داستان چه میکنند! :دی شاید یه ارتباط جدید بین مکس و یکی از پروتکشناش پیش بیاد!
با یه تریلر هیچی نمیشد گفت.... به من حس 10 سال پیشو نداد ولی میتونم منتظر یه بازی قشنگ باشم :)

پسر این حرفو نزن! یادت نره خیلیا از درایور از مدیر سایتش گرفته تا کوچیک ترین کاربرا اومدند کوبندنش اولین تریلرش که اومد اما امتیازاشو دیدند اندر کف شدند ! تا عرضه نهایی بازی صبر کنید.
مگه ملاک خوب یا بد بودن نمرشونه!؟ RE5 هم نمرات نسبتا بالایی گرفت ولی کدوم یکی از فن ها رو راضی کرد!؟

مگه ملاک خوب یا بد بودن نمرشونه!؟ RE5 هم نمرات نسبتا بالایی گرفت ولی کدوم یکی از فن ها رو راضی کرد!؟
پسر همه گفتند درایور بده، اما من یکیو راضی کرد به عنوان کسی که خاطرات خوبی با درایور دارم!!!
رزیدنت اویل جریانش فرق داره المان هایی مثل گیم پلی خاص خودش رو داره اما مکس پین تو گیم پلیش چیز انحصاریی نداره. فقط یه داستان غنی داشت! که تا وقتی هم بازی عرضه نشه، کسی داستانش رو نخواهد فهمید. مقایسه اویل با مکس پین کاملا غلطه!

افتضاح بود!
لعنت به این پول که بخاطرش مکس رو نابود میکنن!!! لعنت به راک استار که به این بازی گند زده! میخوام هرچی فحش میشه بهشون بدم حیف که نمیتونم

با دیدن این تریلر کلا با مکس واسه همیشه خداحافظی کردم,هیچوقت این بازیو نمیخرم تا حداقل یه خاطره خوب از مکس پین واسم بمونه
راک استار فقط باید gta بسازه...
واقعا متاسفم

افتضاح بود!
لعنت به این پول که بخاطرش مکس رو نابود میکنن!!! لعنت به راک استار که به این بازی گند زده! میخوام هرچی فحش میشه بهشون بدم حیف که نمیتونم
مطمئن باش rockstar به بازی گند نمیزنه شاید اون جو بازی های قبلی رو نداشته باشه ولی مسلما یه بازی polish شده و کامل مثل بقیه بازی های rs تحویل میده که هرچی goty هست رو درو میکنه و 4 میلیون نسخه هم فروش میره مینیمم .

بسی ناامید کننده . یه جا از بازی کاور گرفت خیلی صحنه زشت بود :d
بیشتر شبیه GTA V بود :d
کلا تا الان اصلا چیزی نبوده که انتظار میکشیم البته برای من و ظاهرا خیلی ها . تا ببینیم در ادامه چی میشه !

همش میگین صبر کنید تا خود بازی بیاد!بازی به بزرگی مکس پین آخه باید این باشه؟بازی اگه واقعا بازی باشه از تریلرش معلومه مثل uncharted,battlefield,gears of war و کلی دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or