اولین تریلر از بازی انحصاری کنسول 360 یعنی Deadlight منتشر شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Deadlight-XBLA.jpg

بعد از به نمایش در امدن اولین تصاویر از بازی انحصاری کنسول 360 یعنی Deadlight، امروز نیز ناشر این بازی یعنی ماکروسافت اولین تریلر این بازی را پخش کرد که در زیر شاهد ان هستید.

[h=2]Xbox exclusive Deadlight first look trailer[/h]

شب دان کنم چیه جالب میزنه :d
این ماکرو هم دیونه هست ها..! آخه چرا اینها رو تو لایو میدی بیرون..؟

اتفاقا عاقل شده آدم دوبار از یکجا گزیده نمیشه میشه؟اینا سر عنوان هایی که کم فروختن و امید زیادی برای فروش نداشتن اومده رو لایو منتشر میکنه بعد این که AW موفق بود رو لایو حالا نسخه جدیدش هم میاد چندتا بازی دیگه ای که رو لایو خوب فروختن الان هر بازی تازه واردی که احتمال شکست تو فروشش هست میاد رو لایو منتشر میکنه تا حداقل جلوی دزدی و کوپی و اینا را بگیره

اگه این ingame باشه دیگه چه نیازی به نسل بعد داریم؟:d

مصطفی خیلی بعیده :دی اگه اینجور باشه ( که نیست :دی ) ماکرو خیلی باید احمق باشه که همچین عنوانی رو توی لایو عرضه کنه :دی تازه همین جور که بابک گفت احتمالا بازی 2D هست :دی که البته اصلا این جالب نیتس به نظرم ! من خودم عاشق این جور سبک هام ولی به صورت درست دمونش ! منظورم اینکه 2d نباشه و یه بازی داستانی خفن و با گیم پلی روون داشته باشه !
یه چیزی فقط ! منظورم این نبود که بازی های 2D بده نه اصلا !

بابا مگه همه دسترسی به لایو دارن.. فوقش الان 10 میلیون کنسول تو لایو فعال باشن..تازه خیلی هاشون اصلا هارد ندارن که بازی رو دانلود کنند و خیلی هاشون هم سرعتشون نمیکشه دانلود کنند..

صورت یارو که In-Game نیست ولی بقیه بازی به عنوان یه بازی دو بعدی و آرکید که بقیه چیزها در حد پس زمینه ـس اصلاً چیز شاخ و دم داری نیست :دی

مصطفی خیلی بعیده :دی اگه اینجور باشه ( که نیست :دی ) ماکرو خیلی باید احمق باشه که همچین عنوانی رو توی لایو عرضه کنه :دی تازه همین جور که بابک گفت احتمالا بازی 2D هست :دی که البته اصلا این جالب نیتس به نظرم ! من خودم عاشق این جور سبک هام ولی به صورت درست دمونش ! منظورم اینکه 2d نباشه و یه بازی داستانی خفن و با گیم پلی روون داشته باشه !
منم منظورم این بود که ingame نیست دیگه :d اصلاً مگه میشه همچین تصویری ingame باشه؟
66936290219184576971.jpg
جزییات صورتش از tech demo نسل بعد UE 3 بیشتره :d

جالب بود و فکر نکنم این گرافیک In Game باشه! یک بازی که به صورت دیجیتالی عرضه میشه همچین گرافیک شاخی نداره! اگر این طور باشه که حماقت مایکروسافت رو میرسونه. بیشتر از همه اون زامبی‌هایی که رو زمین برای خودشون تقلا میکردند برام جالب بود! سال 2012 سال زامبی:d

کلا سودی که نسخه دیجیتالی داره زیاده نسبت به فیزیکی .
تریلرو دیده بودم همون موقع که اومد گفتم نگا TLOU هنوز چند ماهم نشده چه سریع ... بعد دیدم نه فرق داره CG خوبی بود معلومه مایکرو حسابی هواشو داره حتما تو لایو فروش بالا و سود کلانی می کنه که نسخه فیزیکی هم بدن:d

جالب بود. ولی بعید میدونم in game باشه. :-?
اتفاقا اگه 2D رو حرفه ای و مشتی بسازن خیلی یونیک میشه :دی بعضی بازی ها باید 2D ساخته بشن وگرنه در غیر این صورت چیزی بیشتر از یه تجربه ی معمولی نمیشن.

absolutely Day Goddamn one
بازی خوبی میشه ... چرا هر چی انحصاری هست دارن تویه لایو میدن بیرون؟
این ماکرو هم دیونه هست ها..! آخه چرا اینها رو تو لایو میدی بیرون..؟
تا چشم کاپیتان یه چشمها دربیاد مجبور شدن حداقل برای یه بار هم که شده پول بدن بالای بازی که میخوان استفاده کنن :دی.

پ.ن. پرچم.... افراشته تر از همیشه (Alan Wake: American nightmare و Blood Forge و ... ).

آخرین ویرایش:
احتمال In Game بودن این عکس از احتمال پیاده کردن فضانورد روی سطح خورشید کمتره

http://www.img4up.com/up2/66936290219184576971.jpg

تا چشم کاپیتان یه چشمها دربیاد مجبور شدن حداقل برای یه بار هم که شده پول بدن بالای بازی که میخوان استفاده کنن
biggrin1.gif
.

پ.ن. پرچم.... افراشته تر از همیشه (Alan Wake: American nightmare و Blood Forge و ... ).

بابا یکبار برای خرید Gears of War3 پول دادیم .. بسه دیگه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or