بعد از به نمایش در امدن اولین تصاویر از بازی انحصاری کنسول 360 یعنی Deadlight، امروز نیز ناشر این بازی یعنی ماکروسافت اولین تریلر این بازی را پخش کرد که در زیر شاهد ان هستید.
[h=2]Xbox exclusive Deadlight first look trailer[/h]
این ماکرو هم دیونه هست ها..! آخه چرا اینها رو تو لایو میدی بیرون..؟
اگه این ingame باشه دیگه چه نیازی به نسل بعد داریم؟:d
منم منظورم این بود که ingame نیست دیگه :d اصلاً مگه میشه همچین تصویری ingame باشه؟مصطفی خیلی بعیدهاگه اینجور باشه ( که نیست
) ماکرو خیلی باید احمق باشه که همچین عنوانی رو توی لایو عرضه کنه
تازه همین جور که بابک گفت احتمالا بازی 2D هست
که البته اصلا این جالب نیتس به نظرم ! من خودم عاشق این جور سبک هام ولی به صورت درست دمونش ! منظورم اینکه 2d نباشه و یه بازی داستانی خفن و با گیم پلی روون داشته باشه !
یه چیزی فقط ! منظورم این نبود که بازی های 2D بده نه اصلا !
اتفاقا اگه 2D رو حرفه ای و مشتی بسازن خیلی یونیک میشهمصطفی خیلی بعیدهاگه اینجور باشه ( که نیست
) ماکرو خیلی باید احمق باشه که همچین عنوانی رو توی لایو عرضه کنه
تازه همین جور که بابک گفت احتمالا بازی 2D هست
که البته اصلا این جالب نیتس به نظرم ! من خودم عاشق این جور سبک هام ولی به صورت درست دمونش ! منظورم اینکه 2d نباشه و یه بازی داستانی خفن و با گیم پلی روون داشته باشه !
یه چیزی فقط ! منظورم این نبود که بازی های 2D بده نه اصلا !
بازی خوبی میشه ... چرا هر چی انحصاری هست دارن تویه لایو میدن بیرون؟
تا چشم کاپیتان یه چشمها دربیاد مجبور شدن حداقل برای یه بار هم که شده پول بدن بالای بازی که میخوان استفاده کنناین ماکرو هم دیونه هست ها..! آخه چرا اینها رو تو لایو میدی بیرون..؟
تا چشم کاپیتان یه چشمها دربیاد مجبور شدن حداقل برای یه بار هم که شده پول بدن بالای بازی که میخوان استفاده کنن.![]()
پ.ن. پرچم.... افراشته تر از همیشه (Alan Wake: American nightmare و Blood Forge و ... ).