اولین تریلر از بازی انحصاری کنسول 360 یعنی Deadlight منتشر شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Deadlight-XBLA.jpg

بعد از به نمایش در امدن اولین تصاویر از بازی انحصاری کنسول 360 یعنی Deadlight، امروز نیز ناشر این بازی یعنی ماکروسافت اولین تریلر این بازی را پخش کرد که در زیر شاهد ان هستید.

[h=2]Xbox exclusive Deadlight first look trailer[/h]

نه خداییش جالب بود، نظرم جلب شد:دی فقط من متوجه نشدم تریلر کلا in-game بود یا نه، چون اون اولش که از Close up صورت طرف شروع شد جزئیات صورتش وحشتناک بالا بود! و همون صحنه اومد عقب و شد نمای بازی! که بعید به نظر می رسه این تریلر الان in-game بوده باشه. ولی اگه خود بازی اینجوری باشه که واقعا...:دی

راستی این Tequilla Works رو الان رفتم دیدم ظاهرا استودیو جالبیه. نصفشون قبلا تو تیم Castlevania: Lords of Shadow بودن. سبکش هم تو سایتش نوشته: cinematic puzzle platformer

نه بابا مشخصِ CGـه
آخه تو نمای بازی میره:دی سبکش هم ظاهرا 2D platformerـه، ببین:

34990500744202090016.jpg

نه خداییش جالب بود، نظرم جلب شد:دی فقط من متوجه نشدم تریلر کلا in-game بود یا نه، چون اون اولش که از Close up صورت طرف شروع شد جزئیات صورتش وحشتناک بالا بود! و همون صحنه اومد عقب و شد نمای بازی! که بعید به نظر می رسه این تریلر الان in-game بوده باشه. ولی اگه خود بازی اینجوری باشه که واقعا...:دی

راستی این Tequilla Works رو الان رفتم دیدم ظاهرا استودیو جالبیه. نصفشون قبلا تو تیم Castlevania: Lords of Shadow بودن. سبکش هم تو سایتش نوشته: cinematic puzzle platformer

آخه تو نمای بازی میره:دی سبکش هم ظاهرا 2D platformerـه، ببین:

34990500744202090016.jpg
مطمئنا Real-time نيست ولي شايد in-engine pre-render باشه چون خيلي شبيه به عكساشه

یه چیزی می زاشتین که با اینترنت 256 بشه دید خیلی طول می کشه تا لود شه! من تا صورت طرف دیدم تا اینجا که سی جی بود :biggrin1:
لینک دانلودش تو تاپیک دانلود تریلرها هست..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or