اولین اطلاعات از بازی The Forest | ترس و بقا در دنیایی باز و وسیع

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
67606281321589546665.jpg
درود.

یکی دیگر از عناوین ـی که قرار است به زودی برای PC منتشر شود، بازی The Forest است، شما در دنیایی باز باید برای زنده ماندن تلاش کنید!
به گفته سازندگان این بازی قرار است شبیه ساز ترس و بقاء باشد، یعنی به بازیباز این فرصت را میدهد تا در جنگل ـی که درون آن زندگی میکند، بتواند زنده بماند، بسازد، جستجو و اکتشاف کند.
محیط و دنیای بازی
محیط جنگل بسیار پویا است، نسبت به تغییر آب و هوا متغیر است، گیاهان رشد میکنند و می میرند، چرخه شب و روز به صورت واقعی در جریان است، همچنین شبکه ای گسترده در زیرزمین همراه با غارهایی بزرگ و مختلف وجود دارد.
آزادی عمل کامل
درختان را قطع کنید، برای خود کمپ بسازید، دانه های گیاهان را پیدا کنید، بکارید، برداشت کنید، برای خود غذا تهیه کنید، کمپ خود را گسترش دهید و تبدیل به یک خانه مجزا کنید، دکوراسیون خانه را با آیتم هایی که پیدا میکنید تغییر دهید، برای امن تر شدن محیط زندگی از تله و مانع های مختلف استفاده کنید.
گیم پلی
در طول روز باید کارهای مهم خود را انجام دهید، از حریم خود در هنگامی که شب میشود دفاع کنید، میتوانید سلاح های مختلفی بسازید..
مبارزه یا مخفی شدن
آیا میخواهید رودرو با دشمن بجنگید یا مخفیانه؟!
شما با مخفی شدن در محیط جنگل در شب و روز میتوانید آنها را به سمت تله ها و یا سلاح مربوطه خود کشانده و نابودشان کنید!!
تجربه ای جدید در سبک ترس و بقاء آن هم در دنیایی وسیع و بزرگ
دشمن ها قبیله ای بزرگ و تعداد زیاد را تشکیل میدهند که از لحاظ ژنتیکی و فرم بسیار شبیه به انسان ها هستند.
بازیهایی زیادی امسال منتشر میشود ولی قطعا این بازی یکی از عناوینی است که طرفداران سبک ترس به دنبال آن هستند، این بازی سال 2014 برای PC منتشر خواهد شد.
source

Last edited by a moderator:
تریارش رو دیدم
گرافیکش خیلی خفن بود من با نور پردازیش بدجوری حال :-o

انگار ماینکرافت رو با موتور بتلفیلد بازسازی کرده باشن :>

حتما میخرمش طبق چیزی که من از بازی فهمیدم اینه که میتون از دست و پای اون بخت برگشته ها رو به سیخ بزنی بهد اتیششون بزنی و به عنوان روشنایی ازشون استفاده کنی
و انگار بازی حالت افلاین هم داره

میخوام بخرمش

تریارش رو دیدم
گرافیکش خیلی خفن بود من با نور پردازیش بدجوری حال :-o

انگار ماینکرافت رو با موتور بتلفیلد بازسازی کرده باشن :>

حتما میخرمش طبق چیزی که من از بازی فهمیدم اینه که میتون از دست و پای اون بخت برگشته ها رو به سیخ بزنی بهد اتیششون بزنی و به عنوان روشنایی ازشون استفاده کنی
و انگار بازی حالت افلاین هم داره

میخوام بخرمش

در کل گرافیک خیلی بالایی داره ....

ایکاش میشد توی بازی سیو کرد.
باید یک روز کامل رو به این بازی اختصاص بدم تا هرچی میخوام بسازم.
ولی توی آپدیت بعدی درست میشه.
یک سوال در مورد بازی:
بچه ها کسی میدونه Effigies برای چیه؟فقط میشه روش اعضای بدن اون بیچاره ها رو گذاشت بعد آتیش زد.یعنی با این کار اونا رو دور میکنیم؟

آقا یکی به ما جواب بده این بازی رو از کجا دانلود می کنید>>>؟؟؟!
فقط سایت خارجی نگید ها !! اگه ایرانی ها نزاشتنش بم سایت خارجی بگید
ممنون

ممنون
بازی هنوز کرک نشده فک کنم باید از استیم بخری

- - -ویرایش - - -

ایکاش میشد توی بازی سیو کرد.
باید یک روز کامل رو به این بازی اختصاص بدم تا هرچی میخوام بسازم.
ولی توی آپدیت بعدی درست میشه.
یک سوال در مورد بازی:
بچه ها کسی میدونه Effigies برای چیه؟فقط میشه روش اعضای بدن اون بیچاره ها رو گذاشت بعد آتیش زد.یعنی با این کار اونا رو دور میکنیم؟

نه من یه بار اتیش زدم از اینا که میگی هر چی از اوون جک و جونور ها که شبیه ادم بودم ریختن رو سرم فرار کردم

فک کنم باسه جذب کردنشونه

ممنون

سایت ایرانی این بازی رو نزاشته.
اگه ویندوزتون 64-بیتی هست از این لینک دانلود کنید.کرکش معتبره من خودم دارم بازیش میکنم.
اگه 32 بیتی هستین موقع لودینگ بازی کرش میشه!
نه من یه بار اتیش زدم از اینا که میگی هر چی از اوون جک و جونور ها که شبیه ادم بودم ریختن رو سرم فرار کردم
فک کنم باسه جذب کردنشونه

خوب پس همون بهتر که من تاحالا از اینا درست نکرده بودم.

سایت ایرانی این بازی رو نزاشته.
اگه ویندوزتون 64-بیتی هست از این لینک دانلود کنید.کرکش معتبره من خودم دارم بازیش میکنم.
اگه 32 بیتی هستین موقع لودینگ بازی کرش میشه!

خوب پس همون بهتر که من تاحالا از اینا درست نکرده بودم.
بعد اونوقت مطمئنی نسخه کاملش هست؟ آخه حجمش خیلی کمه در حد یک بازی 2D هست دیگه بازی 3D کم کمش باید 1 گیگ باشه

بعد اونوقت مطمئنی نسخه کاملش هست؟ آخه حجمش خیلی کمه در حد یک بازی 2D هست دیگه بازی 3D کم کمش باید 1 گیگ باشه
نسخه كامل كه نيست يه جورايي دموشه چون هنوز نسخه كامل نيومده.ولي درسته و راحت اجرا ميشه.شما به من اعتماد كن!نميدونم چرا حجمش كمه ولي گرافيكش خيلي بالا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or