اولین اطلاعات از بازی The Forest | ترس و بقا در دنیایی باز و وسیع

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
67606281321589546665.jpg
درود.

یکی دیگر از عناوین ـی که قرار است به زودی برای PC منتشر شود، بازی The Forest است، شما در دنیایی باز باید برای زنده ماندن تلاش کنید!
به گفته سازندگان این بازی قرار است شبیه ساز ترس و بقاء باشد، یعنی به بازیباز این فرصت را میدهد تا در جنگل ـی که درون آن زندگی میکند، بتواند زنده بماند، بسازد، جستجو و اکتشاف کند.
محیط و دنیای بازی
محیط جنگل بسیار پویا است، نسبت به تغییر آب و هوا متغیر است، گیاهان رشد میکنند و می میرند، چرخه شب و روز به صورت واقعی در جریان است، همچنین شبکه ای گسترده در زیرزمین همراه با غارهایی بزرگ و مختلف وجود دارد.
آزادی عمل کامل
درختان را قطع کنید، برای خود کمپ بسازید، دانه های گیاهان را پیدا کنید، بکارید، برداشت کنید، برای خود غذا تهیه کنید، کمپ خود را گسترش دهید و تبدیل به یک خانه مجزا کنید، دکوراسیون خانه را با آیتم هایی که پیدا میکنید تغییر دهید، برای امن تر شدن محیط زندگی از تله و مانع های مختلف استفاده کنید.
گیم پلی
در طول روز باید کارهای مهم خود را انجام دهید، از حریم خود در هنگامی که شب میشود دفاع کنید، میتوانید سلاح های مختلفی بسازید..
مبارزه یا مخفی شدن
آیا میخواهید رودرو با دشمن بجنگید یا مخفیانه؟!
شما با مخفی شدن در محیط جنگل در شب و روز میتوانید آنها را به سمت تله ها و یا سلاح مربوطه خود کشانده و نابودشان کنید!!
تجربه ای جدید در سبک ترس و بقاء آن هم در دنیایی وسیع و بزرگ
دشمن ها قبیله ای بزرگ و تعداد زیاد را تشکیل میدهند که از لحاظ ژنتیکی و فرم بسیار شبیه به انسان ها هستند.
بازیهایی زیادی امسال منتشر میشود ولی قطعا این بازی یکی از عناوینی است که طرفداران سبک ترس به دنبال آن هستند، این بازی سال 2014 برای PC منتشر خواهد شد.
source

Last edited by a moderator:
:dاز تصاویرش به نظر میاد خوب فریم نمیده :|
:-?خواستی ترول کنی نتونستی|-)خیلیم بازی قشنگیه:d
منم همین الان تریلرشو دیدم . خیلی جالب به نظر میاد . خوفناکه:-s
:confused:ولی به نظر من همه تریلر این بازی رو نگاه کنن خالی از لطف نیست..

آخرین ویرایش:
:-?خواستی ترول کنی نتونستی|-)خیلیم بازی قشنگیه:d

:confused:ولی به نظر من همه تریلر این بازی رو نگاه کنن خالی از لطف نیست..

منکه نیومدم فکت صادر کنم گفتم از تصاویرش به نظر میاد خوب فریم نمیده :|

تریلرش رو هم دیدم زیبا بود .....

آزادی عمل کامل
درختان را قطع کنید، برای خود کمپ بسازید، دانه های گیاهان را پیدا کنید، بکارید، برداشت کنید، برای خود غذا تهیه کنید، کمپ خود را گسترش دهید و تبدیل به یک خانه مجزا کنید، دکوراسیون خانه را با آیتم هایی که پیدا میکنید تغییر دهید، برای امن تر شدن محیط زندگی از تله و مانع های مختلف استفاده کنید.
یعنی اگه این رو پیاده کنن البته درست من که از همین الان منتظرش خواهم بود

The Forest's Storytelling and Gameplay Details Revealed - IGN
اینو برین تو ign ببینین.
همه هم اشاره کردن اونجا منم میگم. یه تیکه ـش هست طرف سنگو میخواد بکوبونه تو سر آدم خواره بعد رعدو برق میزنه سایه خودمون که میوفته رو زمین نشون میده کاراکترمون سر نداره :دی ( به جای کله دوربینه فقط :| )
بعد ازش تو یه سری جاها به عنوان ماینکرفت گرافیکی هم یاد کردند :دی

اینو برین تو ign ببینین.
همه هم اشاره کردن اونجا منم میگم. یه تیکه ـش هست طرف سنگو میخواد بکوبونه تو سر آدم خواره بعد رعدو برق میزنه سایه خودمون که میوفته رو زمین نشون میده کاراکترمون سر نداره :دی ( به جای کله دوربینه فقط :| )
بعد ازش تو یه سری جاها به عنوان ماینکرفت گرافیکی هم یاد کردند :دی
آره خب نسخه Alpha هستش توی تریلرها هم به این قضیه اشاره کردن، ولی خب صددرصد درست میشه..

The-Forest-feature-672x372.jpg

_________
این بازی همینطور داره فوق العاده تر میشه ! :d توی GDC سازنده سومین تریلر بازی رو نمایش دادن، دیگه مثل قبل از نسخه آلفا نشون ندادن، بلکه نسخه نهایی بوده !
قراره نسخه Early Access این بازی رو در تاریخ May 22 در شبکه Steam عرضه بشه، جالب تر اینکه این بازی از تکنولوژی Oculus Rift هم پشتیبانی خواهد کرد. لذت ببرید ! :d
برای دیدن تریلر کلیک کنید !

اوه اوه باور کنید شده با فریم 5 هم اینو بازی میکنم یا حداقل رویه very low هم بازی میکنم . خیلی گیم پلیش باحال بود .
ولی غاراش منو یاده tomb rider میندازه که یکم گنگ بودن.

طبق گفته بعضی ها تو انجمن های مربوط به این بازی در استیم بازی امروز، حدود ساعت 8:30 منتشر میشه.ممکنه اشتباه کرده باشم.کسی میتونه ساعت دقیق رو پیدا کنه با این اطلاعات؟
Hello!
For everyone who is confused at what time the game will be available for them use this converter and set the time at the top to 9:00am PDT May 30. Then at the bottom put your time zone. Then hit submit.

The devs mentioned a few hours ago that the time stated above is correct!

timeanddate.c-o-m/worldclock/converter.html
هرچی خواستم از اون سایت ساعت رو Convert کنم نشد.

The-Forest-feature-672x372.jpg

_________
این بازی همینطور داره فوق العاده تر میشه ! :d توی GDC سازنده سومین تریلر بازی رو نمایش دادن، دیگه مثل قبل از نسخه آلفا نشون ندادن، بلکه نسخه نهایی بوده !
قراره نسخه Early Access این بازی رو در تاریخ May 22 در شبکه Steam عرضه بشه، جالب تر اینکه این بازی از تکنولوژی Oculus Rift هم پشتیبانی خواهد کرد. لذت ببرید ! :d
برای دیدن تریلر کلیک کنید !
1080p این تصویر موجوده؟! برا بک گرند می خوام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or