اولین اطلاعات از بازی The Forest | ترس و بقا در دنیایی باز و وسیع

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
67606281321589546665.jpg
درود.

یکی دیگر از عناوین ـی که قرار است به زودی برای PC منتشر شود، بازی The Forest است، شما در دنیایی باز باید برای زنده ماندن تلاش کنید!
به گفته سازندگان این بازی قرار است شبیه ساز ترس و بقاء باشد، یعنی به بازیباز این فرصت را میدهد تا در جنگل ـی که درون آن زندگی میکند، بتواند زنده بماند، بسازد، جستجو و اکتشاف کند.
محیط و دنیای بازی
محیط جنگل بسیار پویا است، نسبت به تغییر آب و هوا متغیر است، گیاهان رشد میکنند و می میرند، چرخه شب و روز به صورت واقعی در جریان است، همچنین شبکه ای گسترده در زیرزمین همراه با غارهایی بزرگ و مختلف وجود دارد.
آزادی عمل کامل
درختان را قطع کنید، برای خود کمپ بسازید، دانه های گیاهان را پیدا کنید، بکارید، برداشت کنید، برای خود غذا تهیه کنید، کمپ خود را گسترش دهید و تبدیل به یک خانه مجزا کنید، دکوراسیون خانه را با آیتم هایی که پیدا میکنید تغییر دهید، برای امن تر شدن محیط زندگی از تله و مانع های مختلف استفاده کنید.
گیم پلی
در طول روز باید کارهای مهم خود را انجام دهید، از حریم خود در هنگامی که شب میشود دفاع کنید، میتوانید سلاح های مختلفی بسازید..
مبارزه یا مخفی شدن
آیا میخواهید رودرو با دشمن بجنگید یا مخفیانه؟!
شما با مخفی شدن در محیط جنگل در شب و روز میتوانید آنها را به سمت تله ها و یا سلاح مربوطه خود کشانده و نابودشان کنید!!
تجربه ای جدید در سبک ترس و بقاء آن هم در دنیایی وسیع و بزرگ
دشمن ها قبیله ای بزرگ و تعداد زیاد را تشکیل میدهند که از لحاظ ژنتیکی و فرم بسیار شبیه به انسان ها هستند.
بازیهایی زیادی امسال منتشر میشود ولی قطعا این بازی یکی از عناوینی است که طرفداران سبک ترس به دنبال آن هستند، این بازی سال 2014 برای PC منتشر خواهد شد.
source

Last edited by a moderator:
توضیحات اخبار رو که میخوندم خود به خود قوه تخیلم رفت سراغ مخلوطی از Dead Island + Minecraft :d امیدوارم جای دوری نرفته باشه، به نظر بازی خوبی میاد :d

چقدر این Evil Within رو غول کردید شماها:d ببینید من کی گفتم که همچین چیز آنچنان "بی نظیری" که شماها انتظارش رو دارید نمیشه.
جواب ندید به این پست من، فقط صبر کنید بیاد بعد باهم سرش صحبت میکنیم.

این بازی اصلا ربطی به the evil within و outlast و بازی هایی که اسم بردید نداره . تنها چیز مشترک ترسناک بودن هست ولی سبک به طور کلی فرق میکنه . این بازی در ادامه بازی هایی به شیوه rust و h1z1 و dayz ساخته شده با این تفاوت که فقط در آینده co-op خواهد داشت و به طور کلی سینگل هست .
این هم قابل توجه دوستانه که بازی رو مقایسه میکنند با the evil within
Who is making this game?

Endnight Games is a 4 person indie studio based in Vancouver, Canada. We also make significant use of outside contractors, depending on production needs there have been anywhere from 5 to 10 people working on the game at a given time.

آخرین ویرایش:
متاسفانه هنوز کرکی واسش نیومده ولی چند تا ویدئو از گیمپلی بازی دیدم.فقط میتونم بگم که فوق العاده هست.ولی خیلی باگ داره اونم به خاطر اینه که Early Access هست.
خدا میدونه که نسخه کاملش چی بشه.

من که نسخه ی e-a رو گرفتم مشکل اجرا هم نداست
گرافیک بازی خوبه
پایه بازی ایتم سازیه که بینهایت گستردست این بخشش.
همون دور و بره محل سقوط چرخیدم فعلا، جلو نرفتم ببینم چی به چیه ماجرای بازی و داستانش
ولی ابتدای بازی با پسرش تو هواپیماست و وقت سقوپ نشون میده اون موجودات بچه رو میدزدن
فکر کنم کل ماجرا راجع به تعقیب و گریز برا پیدا کردن بچست ...

من که نسخه ی e-a رو گرفتم مشکل اجرا هم نداست
گرافیک بازی خوبه
پایه بازی ایتم سازیه که بینهایت گستردست این بخشش.
همون دور و بره محل سقوط چرخیدم فعلا، جلو نرفتم ببینم چی به چیه ماجرای بازی و داستانش
ولی ابتدای بازی با پسرش تو هواپیماست و وقت سقوپ نشون میده اون موجودات بچه رو میدزدن
فکر کنم کل ماجرا راجع به تعقیب و گریز برا پیدا کردن بچست ...
دادا کدوم نسخه e a میشه لینکشو خصوصی کنی مرسی

داداش من نسخه The Forest Early Access (2014) PC | RePack رو گرفتم ... موقع Loading ورود به بازی از تو بازی میپره بیرون ... شما با این کراک همین مشکل برات حل شده ؟ میشه یه توضیح بدی ؟

دستت درد نکنه!لینک واسه من جواب داد الان دارم بازی میکنم.
فوق العادست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or