اولین اطلاعات از بازی The Forest | ترس و بقا در دنیایی باز و وسیع

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
67606281321589546665.jpg
درود.

یکی دیگر از عناوین ـی که قرار است به زودی برای PC منتشر شود، بازی The Forest است، شما در دنیایی باز باید برای زنده ماندن تلاش کنید!
به گفته سازندگان این بازی قرار است شبیه ساز ترس و بقاء باشد، یعنی به بازیباز این فرصت را میدهد تا در جنگل ـی که درون آن زندگی میکند، بتواند زنده بماند، بسازد، جستجو و اکتشاف کند.
محیط و دنیای بازی
محیط جنگل بسیار پویا است، نسبت به تغییر آب و هوا متغیر است، گیاهان رشد میکنند و می میرند، چرخه شب و روز به صورت واقعی در جریان است، همچنین شبکه ای گسترده در زیرزمین همراه با غارهایی بزرگ و مختلف وجود دارد.
آزادی عمل کامل
درختان را قطع کنید، برای خود کمپ بسازید، دانه های گیاهان را پیدا کنید، بکارید، برداشت کنید، برای خود غذا تهیه کنید، کمپ خود را گسترش دهید و تبدیل به یک خانه مجزا کنید، دکوراسیون خانه را با آیتم هایی که پیدا میکنید تغییر دهید، برای امن تر شدن محیط زندگی از تله و مانع های مختلف استفاده کنید.
گیم پلی
در طول روز باید کارهای مهم خود را انجام دهید، از حریم خود در هنگامی که شب میشود دفاع کنید، میتوانید سلاح های مختلفی بسازید..
مبارزه یا مخفی شدن
آیا میخواهید رودرو با دشمن بجنگید یا مخفیانه؟!
شما با مخفی شدن در محیط جنگل در شب و روز میتوانید آنها را به سمت تله ها و یا سلاح مربوطه خود کشانده و نابودشان کنید!!
تجربه ای جدید در سبک ترس و بقاء آن هم در دنیایی وسیع و بزرگ
دشمن ها قبیله ای بزرگ و تعداد زیاد را تشکیل میدهند که از لحاظ ژنتیکی و فرم بسیار شبیه به انسان ها هستند.
بازیهایی زیادی امسال منتشر میشود ولی قطعا این بازی یکی از عناوینی است که طرفداران سبک ترس به دنبال آن هستند، این بازی سال 2014 برای PC منتشر خواهد شد.
source

Last edited by a moderator:
به نظرم چيز با حالي اومد حداقل سيستم مورد نياز اعلام نشده؟ فكر كنم يه كارت گرافيك بايد پياده شم گرافيكش خوفناك ميزنه

ويرايش:

با چرخي در اينترنت مشخص شد حداقل سيستم اينه:

Pentium 4 1.8Ghz

Geforce 210

RAM 1G

گويا من اشتباه كرده بودم و اصلا گرافيكش خوفناك نبوده:d

این بازی های در مقابل TEW و امثال اون هیچ حرفی برای گفتن ندارن! ولی بازی کردنش خالی از لطف نخواهد بود.
از لحاظ ترس که شک نکن 3-4تا بازی هستن که TEW رو ندیده میبلعن.
TEW فاکتورهای مختلفی داره که باعث میشه با بازی هایی مثل Outlast و Amnesia و .. فرق داشته باشه.

از لحاظ ترس که شک نکن 3-4تا بازی هستن که TEW رو ندیده میبلعن.
TEW فاکتورهای مختلفی داره که باعث میشه با بازی هایی مثل Outlast و Amnesia و .. فرق داشته باشه.
البته بنظرم سبك اين بازيا با اين فرق داشته باشه. اونا يه جور ترس از موجودات تخيليه. ولي اين بازي يه جور القاي هيجان هست تا ترس. زنده موندن توي يه جنگل و درگيري با مخاطراتش

به نظرم چيز با حالي اومد حداقل سيستم مورد نياز اعلام نشده؟ فكر كنم يه كارت گرافيك بايد پياده شم گرافيكش خوفناك ميزنه

ويرايش:

Pentium 4 1.8Ghz

Geforce 210

RAM 1G

میگم من خداوکیلی موندم این حرفا رو از کجا درمیاری؟!! !!:d
بابا اینی که پیدا کردی فیکه داداش!!!
بروبچه های قسمت تریلر بازیا، چندتا ویدئو از این بازی رو گذاشتن ، برو دان کن، نیگاه کن خیلیم قشنگه...
به نظر من که یکی از بهترین عناوین PC در این سال همین بازی هستش ، شک نکن!!!
الان هم توی بلاگ یکی از طراحان بازی بودم(اینجا:d)، تکنولوژی پوست ـی که برای کارکترها بکار بردن واقعا آپدیت و بروز هستش، اینکه این بازی موفق عمل کنه، احتمالش خیلی زیاده...
نسخه Alphaـی بازی هم قراره به زودی منتشر بشه...
در کل بازی رو میشه اینجوری حساب کرد:
فیلم Predator + بازی outlast + بازی مزرعه دار(!):d ، جنگل های Farcry و دشمنان روانی و ...:d

آخرین ویرایش:
میگم من خداوکیلی موندم این حرفا رو از کجا درمیاری؟!! !!:d
بابا اینی که پیدا کردی فیکه داداش!!!
بروبچه های قسمت تریلر بازیا، چندتا ویدئو از این بازی رو گذاشتن ، برو دان کن، نیگاه کن خیلیم قشنگه...
به نظر من که یکی از بهترین عناوین PC در این سال همین بازی هستش ، شک نکن!!!
الان هم توی بلاگ یکی از طراحان بازی بودم(اینجا:d)، تکنولوژی پوست ـی که برای کارکترها بکار بردن واقعا آپدیت و بروز هستش، اینکه این بازی موفق عمل کنه، احتمالش خیلی زیاده...
نسخه Alphaـی بازی هم قراره به زودی منتشر بشه...
در کل بازی رو میشه اینجوری حساب کرد:
فیلم Predator + بازی outlast + جنگل های Farcry و دشمنان روانی و ...:d
ْGame-debate سايت معتبريه چيز فيك اعلام نميكنه خوب احتمالا شما سيستمت قوي باشه خيلي الماناي گرافيكي زيادتري رو مي توني تجربه كني تو همون منبع هم بري سه جور مشخصات اعلام كرده اين مشخصاتي كه من گفتم فقط براي اجراي بازيه

البته خوبيش اينه كه اينجوري همه ميتونن بازيش كنن و منم خرج كارت گرافيك گردنم نميفته
در ضمن بهترين بودن يه بازي ربطي به مشخصات سيستم مورد نيازش نداره مگه Walking Dead كه پارسال گوتي شد سيستم بالا ميخواست؟

ْGame-debate سايت معتبريه چيز فيك اعلام نميكنه خوب احتمالا شما سيستمت قوي باشه خيلي الماناي گرافيكي زيادتري رو مي توني تجربه كني تو همون منبع هم بري سه جور مشخصات اعلام كرده اين مشخصاتي كه من گفتم فقط براي اجراي بازيه

البته خوبيش اينه كه اينجوري همه ميتونن بازيش كنن و منم خرج كارت گرافيك گردنم نميفته
در ضمن بهترين بودن يه بازي ربطي به مشخصات سيستم مورد نيازش نداره مگه Walking Dead كه پارسال گوتي شد سيستم بالا ميخواست؟
ولی احسان باید صبر کنیم و ببینیم سیستم مورد نیاز که رسمی باشه چه چیزی هستش...
ولی بازی که دارن میسازن ، پتانسیل زیادی واسه موفق شدن داره..تریلر رو اگه نگاه کنی یارو یه جوری از دست این وحشی ها فرار میکنه که نگو و نپرس!!
---
خب میگم که این گرافیک ـش کلا با TWD فرق میکنه...این کجا و آن کجا، تنها فرق بزرگش هم اینه که این بازی یه open world هستش..

ولی احسان باید صبر کنیم و ببینیم سیستم مورد نیاز که رسمی باشه چه چیزی هستش...
ولی بازی که دارن میسازن ، پتانسیل زیادی واسه موفق شدن داره..تریلر رو اگه نگاه کنی یارو یه جوری از دست این وحشی ها فرار میکنه که نگو و نپرس!!

آره من خودم بشخصه با بازي خيلي حال كردم اتفاق همين الان يه مقاله تو EG هست در مورد همين بازي دارم ميخونم. البته اصرار تو هم براي من جالبه حالا ازت كم ميشه اونايي كه سيستمشون قوي نيست هم بتونن بازي كنن؟:d

آره من خودم بشخصه با بازي خيلي حال كردم اتفاق همين الان يه مقاله تو EG هست در مورد همين بازي دارم ميخونم. البته اصرار تو هم براي من جالبه حالا ازت كم ميشه اونايي كه سيستمشون قوي نيست هم بتونن بازي كنن؟:d
نــه:dچون سیستم خودمم زیاد قوی نیست...:(ولی به نظر خیلی بازی جالبی میاد واسه همین خبرش رو زدم تا بچه ها هم مثل من هایپ بشن>:):d

ويرايش:

Pentium 4 1.8Ghz

Geforce 210

RAM 1G

شما ماریو nes رو بخوای با شبیه ساز بازی کنی باید دو برابر این سیستم داشته باشی :d اونوقت بازی 2014 انتظار داری 1گیگ رم بخواد
از همین مقدار رمش مشخصه که یه چیزم اونورتره فیکه
از همین سه چهارتا تصویر میشه فهمید بازی چزئیات زیادی داره نور پردازیشم به نظر خوب میرسه.

يوروگيمر هم با سازنده گفتگويي داشته اين بخشش برام خيلي جالب بود

Beyond the basic premise, there's another reason The Forest brings to mind BioShock - or rather the promise of BioShock: the enemies will react in ways unheard of in most video games. Its pale, humanoid cannibals may want to eat you for supper, but that doesn't make them evil. They're just hungry. They'll actually care about each other and react according to your behaviour. Slay one and another might lay over its lifeless body and start sobbing. Or perhaps they'll run away after you've killed their friend. Maybe they'll try to protect one of their brethren and bring in backup, or simply stalk you from the trees to make sure you don't invade their turf.

اولا بازي رو با Bioshock مقايسه كرده و گفته دوست داشتم بايوشاك اينجوري بود

بعد هم نكته اي در مورد دشمناي بازي عنوان كرده. ميگه لزوما اونا موجودات خبيثي نيستن اونها هم مثل تو تو اون جنگل در حال تلاش براي زنده موندن هستن. اتفاقا شايد آدم بده تو باشي تو اومدي داري ميكشيشون. درختاشونو قطع ميكني وووو

يه سيستمي طراحي كردن كه وقتي يكي از دشمنا رو ميكشي ديگران بهش واكنش نشون ميدن و يه جورايي براش عزاداري ميكنن.

- - -ویرایش - - -

شما ماریو nes رو بخوای با شبیه ساز بازی کنی باید دو برابر این سیستم داشته باشی :d اونوقت بازی 2014 انتظار داری 1گیگ رم بخواد
از همین مقدار رمش مشخصه که یه چیزم اونورتره فیکه
از همین سه چهارتا تصویر میشه فهمید بازی چزئیات زیادی داره نور پردازیشم به نظر خوب میرسه.

حالا ديگه نظري ندارم ببينيم چي پيش مياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or