اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
من مثل شما بیکار نیستم دنبال پست های این و اون راه بیوفتم، شما خودت چندتاش رو اینجا نقل قول کن تا همه دست جمعی ببینیم.
منم بیکار نیستم شما یه حرفی میزنی خودت باید ببینی درسته یا نه و دنبالش بگردی به من مربوط نیست این، در ضمن سایت قابلیت جستجوی پست های قدیمی تر رو نمیده و فقط چندتا از پست هام توی اون تاپیک رو براتون میزارم:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37197&p=1257917&viewfull=1#post1257917
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37197&p=1258170&viewfull=1#post1258170
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37197&p=1259180&viewfull=1#post1259180
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37197&p=1249010&viewfull=1#post1249010
آفرین بر شما آقای باطن نگر که شانس DA II (و تا حدودی MK ) رو بیشتر از U3 میدونستید!
مرسی که فقط همون یه قسمتش رو دیدی، حالا این مسخره تر هست یا اونایی که Rage رو بهترین بازی سال میدونستند؟ در ضمن بحث من سر GOTY بود لطفا مسائل دیگه رو قاطی نکنید. در ضمن کسی با شما بحث کرد؟ بین بحث دونفر قاطی بشید چیز جالبیه؟!

آخرین ویرایش:
پس Deus Ex کو ؟!!؟!؟؟! )x
بین اینا به هیچکدام رای میدم چون فقط یکیشو بازی کردم !
ولی بهترین بازیه سال رو پایین تو امضام مشخص کردم ! تمام ! :d

• Like
Reactions: Daedalus
مرسی که فقط همون یه قسمتش رو دیدی، حالا این مسخره تر هست یا اونایی که Rage رو بهترین بازی سال میدونستند؟ در ضمن بحث من سر GOTY بود لطفا مسائل دیگه رو قاطی نکنید.
در مورد goty هم که پیش بینی دوستان درست از آب در اومد و u3 یکی از کاندیدای بهترین بازی سال معرفی شده!!الان چه مشکلی میبینی!؟
راستی اول برید ببینید من بحثم سر چی بوده، یه عده به کجا کشوندنش بحث من با همون اون یه عده هست لازم نمیبینم به بقیه که میپرن وسط جوابی بدم!
کاری به بقیه ندارم ولی بهتر_ قبل از اینکه نظری رو به عنوان فکت ول بدی وسط یک تاپیک عمومی قبلش خوب روش فکر کنی که ناچار به جواب دادن به یک سری نوب مثل من نشی!

آخرین ویرایش:
پس اگه سابقشون انقدر عالیه چرا کاربران بشون انقدر کم رای دادن؟! من حرفم استفهام انکاری داشت. فقط یه Noob میتونه سابقه GEOW و Uncharted رو به Portal و Zelda و TES ترجیح بده.

ببینید فشار Uncharted با یسری از افراد چه کرده که از این نوع پستها میدن وای وای

میدونم سخته یه بازی بتونه 2بار کاندید بهترین بازی سال بشه که یکبار برنده شده اینبارم به یاری حق میشه

اوکی بابا اصلا شما درست میگید:| ،حالا نه که مثلا خودم PS3 ندارم و Uncharted بازی نکردم اونوقت این بازی روم فشار آورده lol! حالا خوبه نظر خودم هم در مورد این بازی مثبت بوده ها. اگه Uncharted 3 بهترین بازی سال شد از نظر VGA اونوقت رسما هرچی خواستید به من بگید.
راستی اول برید ببینید من بحثم سر چی بوده، یه عده به کجا کشوندنش بحث من با همون اون یه عده هست لازم نمیبینم به بقیه که میپرن وسط جوابی بدم!

نه.فقط منم میتونم الان به بقیه بگم حزب باد!!!!!!!!!چون یادمه همه از آنچارتد به عنوان goty 2011 یاد میکردن.(لطفا کسی اینو نقل قول نکنه،چون نیما منظورم رو گرفت)

مثلا الان فکر کردی من به Batman رای دادم یعنی تغییر نظر دادم ؟!!! اولا من هیچ جا تو هیچ پستی نیومدم بگم کدوم بازی Goty میشه . دوما من بهترین بازی که امسال بازی کردم و در واقع جذابترین بازی امسالم همون U3 بوده ، بعد از اونم GeOW 3 و جفت اینا رو از Batman بیشتر دوست دارم ، ولی اینجا گفته که توی VGA کدوم Goty میشه ... خب بنظر من توی VGA امسال Batman میشه و اگر هم نشه Skyrim و Portal و Zelda شانس بیشتری دارند . اما برای من U3 بهترین بازی امساله و اگر هم انتخاب بشه خیلی خیلی خوشحال میشم ، چون بشدت طرفدار سری Uncharted هستم و این یه موضوع کاملا مشخصه و چیزی هم واسه مخفی کردن و ادا درآوردن ندارم . اصلا من جونم در میره واسه Uncharted . خیلیا تازه از بعد از انتشار U2 بخاطر موفقیتش خودشون رو چسبوندن بهش و ولی من از همون U1 اولین نفری بودم که توی این سایت بازی رو خریدم و به شدت بهش علاقه داشتم .

حالا روشن شد قضیه یا اینکه کافر همه را به کیش خود پندارد ؟!

• Like
Reactions: VecchiaSignora
اوکی بابا اصلا شما درست میگید:| ،حالا نه که مثلا خودم PS3 ندارم و Uncharted بازی نکردم اونوقت این بازی روم فشار آورده lol! حالا خوبه نظر خودم هم در مورد این بازی مثبت بوده ها. اگه Uncharted 3 بهترین بازی سال شد از نظر VGA اونوقت رسما هرچی خواستید به من بگید.

شما مطمعنی حالت خوب هستش :-/

نظر شخصی هستش هرکسی یک چیزی دوست داره و نظر میده دلیل نمیشه که fact باشه حرفش همون جوری که شما به همه کسایی که به U3 رای دادن توهین کردی همون جوری همون ها هم میتونن نظر شما رو مسخره بدونن نظر شخصی اون افراد هستش هرچند واقعا پست صفحه قبل شما انقدر خنده دار هستش که واقعا آدم میمونه چی بگه .

حالا ما به بالایی یا پایینی رای بدیم آخرش یکی دیگه انتخاب میکنه پس لطفا نظرت رو برای خودت نگه و به افراد و نظر هاشون احترام بزار یا همین کار رو هم بلد نیستی ؟.

یک موضوع دیگه این جا فکر نمیکنم کسی بازی ها ارث پدریش باشه که بخوان راجب این که یه بازی Goty بشه یا نشه به کسی حرفی بزنه Goty هم یه نظر شخصی یک تعداد ادم هستش نه اون بازی رو بالا تر از ارزشش میبره نه پایین تر میاره با انتخاب نشدنش فقط بین بهترین بازی های سال میگن این بهتر بوده به نظر اون ها دلیل نداره که نظرشون fact باشه و کلا بازی های دیگه آشغال باشه یا بهترین بازی های سال نباشن که .

یک موضوع رو یادم رفت بگم انم این هستش که این جا فرم هستش نه .... شما یک حرفی میزنی بقیه در موردش نظر میدن من با تو بودم با تو نبودم نداریم که مخصوصا وقتی به بقیه توهین هم میکنید .

مثلا الان فکر کردی من به Batman رای دادم یعنی تغییر نظر دادم ؟!!! اولا من هیچ جا تو هیچ پستی نیومدم بگم کدوم بازی Goty میشه . دوما من بهترین بازی که امسال بازی کردم و در واقع جذابترین بازی امسالم همون U3 بوده ، بعد از اونم GeOW 3 و جفت اینا رو از Batman بیشتر دوست دارم ، ولی اینجا گفته که توی VGA کدوم Goty میشه ... خب بنظر من توی VGA امسال Batman میشه و اگر هم نشه Skyrim و Portal و Zelda شانس بیشتری دارند . اما برای من U3 بهترین بازی امساله و اگر هم انتخاب بشه خیلی خیلی خوشحال میشم ، چون بشدت طرفدار سری Uncharted هستم و این یه موضوع کاملا مشخصه و چیزی هم واسه مخفی کردن و ادا درآوردن ندارم . اصلا من جونم در میره واسه Uncharted . خیلیا تازه از بعد از انتشار U2 بخاطر موفقیتش خودشون رو چسبوندن بهش و ولی من از همون U1 اولین نفری بودم که توی این سایت بازی رو خریدم و به شدت بهش علاقه داشتم .

حالا روشن شد قضیه یا اینکه کافر همه را به کیش خود پندارد ؟!

دقیقا منم همینطور ، اینجا بحث منطقه وگرنه من با آنچارتد۳ بیشتر حال میکنم ولی به بتمن رای دادم

من دیشب u3 رو گرفتم......واقعا یه شاهکاره
تو این چندین سالی که بازی میکنم هیچ بازی اندازه این بهم حال نداده حتی u2
گرافیک تاحالا اینطوری ندیده بودم واقعا دهنم باز مونده اصلا دلم نمیخواد بازی تموم بشه
حالا هرچیو میخوان انتخاب کنند gotyاز نظر من u3 اونم با اختلاف زیاد نسبت به بقیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or