اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
مشکلی نداره، فقط میخواستم بگم که خیلی از افراد چقدر ظاهربین هستند اینجا!
شما جدا میدونی فرق پیش بینی و نظر بعد انجام دادن بازی چیه؟اون موقع خیلی از این بازی ها نیومده بودن و همه پیش بینی کردن! الان بیشتر این بازی ها اومدن و همه نظرشون رو بعد انجام بازی ها گفتن!

افراد باید باطن بین باشن ؟!! مثلا ببینن الان تو دل Batman چی داره میگذره ؟! :d
نه.فقط منم میتونم الان به بقیه بگم حزب باد!!!!!!!!!چون یادمه همه از آنچارتد به عنوان goty 2011 یاد میکردن.(لطفا کسی اینو نقل قول نکنه،چون نیما منظورم رو گرفت)

واقعا متوجه منظور من نشدید؟! انقدر سخت بود؟ اصلا یه زمانی شاید خود من هم این مدلی بودم! ولی دیگه حداقل الان یه چیزی رو میدونم اونم اینکه موفقیت عالی نسخه های قبلی دلیل نمیشه که نسخه های جدید هم بتونن به اون موفقیت دست پیدا کنند و وقتی من این مساله رو مطرح میکردن یه عده مدام با من مخالفت میکردن. ظاهربینی یعنی اینکه همه گرافیک بالای U3 و موفقیت قبلی GEOW 3 رو در نظر میگیرند و فکر میکنن این بازی ها بهترین بازی های زمان عرضشون میشن درصورتی که Portal 2 و Zelda و Batman ثابت میکنن که همه چیز گرافیک و سابقه نیست.

واقعا متوجه منظور من نشدید؟! انقدر سخت بود؟ اصلا یه زمانی شاید خود من هم این مدلی بودم! ولی دیگه حداقل الان یه چیزی رو میدونم اونم اینکه موفقیت عالی نسخه های قبلی دلیل نمیشه که نسخه های جدید هم بتونن به اون موفقیت دست پیدا کنند و وقتی من این مساله رو مطرح میکردن یه عده مدام با من مخالفت میکردن. ظاهربینی یعنی اینکه همه گرافیک بالای U3 و موفقیت قبلی GEOW 3 رو در نظر میگیرند و فکر میکنن این بازی ها بهترین بازی های زمان عرضشون میشن درصورتی که Portal 2 و Zelda و Batman ثابت میکنن که همه چیز گرافیک و سابقه نیست.
جان من منظورت این نیست که Batman و Zelda و Portal 2 سابقه بدی داشتن؟!Portal 1 سابقه بد حساب میشه یا Arkham Asylum یا نسخه های قبلی زلدا؟

جان من منظورت این نیست که Batman و Zelda و Portal 2 سابقه بدی داشتن؟!Portal 1 سابقه بد حساب میشه یا Arkham Asylum یا نسخه های قبلی زلدا؟
پس اگه سابقشون انقدر عالیه چرا کاربران بشون انقدر کم رای دادن؟! من حرفم استفهام انکاری داشت. فقط یه Noob میتونه سابقه GEOW و Uncharted رو به Portal و Zelda و TES ترجیح بده.

امیدوارم دیگه کمِ کم بدونی سلیقه یعنی چی :)
من منظورم سر GOTY بود، دیگه GOTY رو از روی سلیقه من و شما انتخاب نمیکنن.
در ضمن من کلا از این حرفهایی که زدم منظور خاصی نداشتم، شما بزار به این حساب که میخواستم بگم سلیقه خودم خوبه:)
منظورت اینه GEOW 3 و3 Uncharted لیاقت Goty شدن ندارن؟؟؟؟
دقیقا منظورم رو خوب گرفتی.

پس اگه سابقشون انقدر عالیه چرا کاربران بشون انقدر کم رای دادن؟! من حرفم استفهام انکاری داشت. فقط یه Noob میتونه سابقه GEOW و Uncharted رو به Portal و Zelda و TES ترجیح بده.

02552795870151091620.gif

استاد Hardcore, Pro, Old School, Khafan, N00binator, Terminator شما برای ما تشریح کنید که آیا قبل از منتشر شدن نقدهای این بازی ها همین حرف ها رو میگفتید؟ یا الان با دیدن نمره ها باطن بین شدید؟

• Like
Reactions: Dinosaur
02552795870151091620.gif

استاد Hardcore, Pro, Old School, Khafan, N00binator, Terminator شما برای ما تشریح کنید که آیا قبل از منتشر شدن نقدهای این بازی ها همین حرف ها رو میگفتید؟ یا الان با دیدن نمره ها باطن بین شدید؟
اول اینکه واقعا خسته شدم انقدر این gif های مسخره رو دیدم، همینطوری هم نظرت رو بگی مردم میفهمن منظورت چیه! دوما میتونی بری پست های سال قبلم رو بخونی و نظرم رو در مورد اون بازی ها ببینی تا بفهمی که اون موقع که شما به Infamous 2 لقب GOTY میدادید من چقدر باطن بین بودم:)

اول اینکه واقعا خسته شدم انقدر این gif های مسخره رو دیدم، همینطوری هم نظرت رو بگی مردم میفهمن منظورت چیه! دوما میتونی بری پست های سال قبلم رو بخونی و نظرم رو در مورد اون بازی ها ببینی تا بفهمی که اون موقع که شما به Infamous 2 لقب GOTY میدادید من چقدر باطن بین بودم:)

من مثل شما بیکار نیستم دنبال پست های این و اون راه بیوفتم، شما خودت چندتاش رو اینجا نقل قول کن تا همه دست جمعی ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or