اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
من که اخرشم نفهمیدم این پورتال سبکش چیه و باید چیکار کنیم:دی!! نمیدونم چرا بازیش نکردم :-/
من که گرفتم آخرم نفهمیدم چی به چیه :دی.

اصن درک نکردم چیه این بازی Goty هست :دی.
یعنی واقعا هم درک نکردم بازی رو.

اصن Batman که هست AC R که هست زشته بگیم Portal 2 بیاد Goty شه :دی.

fact هم نیستا، این نظر منه. یورش نیارید.

من که گرفتم آخرم نفهمیدم چی به چیه :biggrin1:.

اصن درک نکردم چیه این بازی Goty هست :biggrin1:.

خداوکیلی تمومشم کردم اما اصلا خوشم نیومد.نمی دونم چه اینقدر همه خوششون امده.

من که گرفتم آخرم نفهمیدم چی به چیه :biggrin1:.

اصن درک نکردم چیه این بازی Goty هست :biggrin1:.
یعنی جدآ ... ! :دی
من با اینکه توی بازی های امسال تا الآن با U3 بیشتر از همه حال کردم ولی Portal 2 انقدر محشر و بی نقص بود که به نظرم کاملآ حقشه GOTY بشه ! یه بازی متفاوت و خاص با جو جالب و گیم پلی عالی و دیالوگ ها و مونولوگ های بی نظیر ! تازه بخش Co-opـش که میگن فوق العاده هست رو هم زیاد بازی نکردم !!
قیافه The Elder Scrolls هم همیشه به GOTY میخوره و این بار هم شانس خیلی بالاست !

بنظر من شانس Skyrim بیشتر از بقیه هست . این بازی فوق العاده بزرگ و ناز ! ساخته شده . از هر لحظه-ش میشه لذت برد .
امیدوارم حدسم درست باشه . بعد Skyrim هم بیشترین شانس رو Uncharted3 میدم که واقعا ترکوند

تازه بخش Co-opـش که میگن فوق العاده هست رو هم زیاد بازی نکردم !!
آریا یعنی به هر نحو ممکن شده Co-op ـش رو بازی کن. یه مثال ساده میزن تا درک کنی عظمت Co-op رو (چون بازی رو درک کردی میگم). در حالت سینگل تمامی معماها بر پایه 2 پورتاله که میزنی. اما در حالت Co-Op تمامی معماها بر پایه 4 تا پرتاله چون هر کودوم از دو نفر 2 تا پرتال دارن. حالا خودت بورو عمق فاجعه و معماها رو :دی

آریا یعنی به هر نحو ممکن شده Co-op ـش رو بازی کن. یه مثال ساده میزن تا درک کنی عظمت Co-op رو (چون بازی رو درک کردی میگم). در حالت سینگل تمامی معماها بر پایه 2 پورتاله که میزنی. اما در حالت Co-Op تمامی معماها بر پایه 4 تا پرتاله چون هر کودوم از دو نفر 2 تا پرتال دارن. حالا خودت بورو عمق فاجعه و معماها رو :دی
ضمن اینکه به نظر من این دو تا ربات بخش Co-op بهترین کاراکترهای جدید امسال بودن:دی فوق العاده بامزه بودن، مخصوصا اون حرکات و اداهایی که میزدی و درمیوردن.
بهترین صداگذاری سال هم باز به نظر من برای Weathlyـه:دی عاشق اون لهجه بریتانیاییش شدم، یعنی یه جاهایی از خنده روده بر میشد آدم:دی واقعا شاهکاره که یه ربات بدون شکل و شمایل خاصی، فقط با صداش بتونه شما رو عاشق خودش بکنه.

آریا یعنی به هر نحو ممکن شده Co-op ـش رو بازی کن. یه مثال ساده میزن تا درک کنی عظمت Co-op رو (چون بازی رو درک کردی میگم). در حالت سینگل تمامی معماها بر پایه 2 پورتاله که میزنی. اما در حالت Co-Op تمامی معماها بر پایه 4 تا پرتاله چون هر کودوم از دو نفر 2 تا پرتال دارن. حالا خودت بورو عمق فاجعه و معماها رو :biggrin1:
آره یه چیزایی ازش دیدم کف کردم ! :دی خودم یه کم اوایلش رو بازی کردم به تنهایی ! :دی داداشم که اهل بازی نیست به جز فوتبال و اینا ، لایو هم نداشتم ! با یه روبات یه کم راه میرفتم و کارها رو انجام میدادم و بعد با اون یکی روبات ! ولی این طوری انقدر سخت بود که ولش کردم ! :دی

یه سوال. زود نیست یکم؟
بازی های دیگه هم هست. مثله همین ac که نیومده هنوز..
چرا انقدر زود شروع کردن.
میذاشتن تا اواسط Dec بهتر نبود؟
فکر کنم اینایی که رآی میدن همه بازی های مهم رو تجربه کردن ! :دی

ضمن اینکه به نظر من این دو تا ربات بخش Co-op بهترین کاراکترهای جدید امسال بودن:biggrin1: فوق العاده بامزه بودن، مخصوصا اون حرکات و اداهایی که میزدی و درمیوردن.
بهترین صداگذاری سال هم باز به نظر من برای Weathlyـه:biggrin1: عاشق اون لهجه بریتانیاییش شدم، یعنی یه جاهایی از خنده روده بر میشد آدم:biggrin1: واقعا شاهکاره که یه ربات بدون شکل و شمایل خاصی، فقط با صداش بتونه شما رو عاشق خودش بکنه.
موافقم ! خیلی خنده دار بودن ! :دی
Weathley هم واقعآ معرکه بود !!! یعنی از این بهتر نمیشد یه صداگذار انتخاب کرد ! هوس کردم یه دور دیگه بازی کنم ! :دی

یه مقایسه برای امتیازات این بازیها تا اینجا :
  • Uncharted 3 تا اینجا 63 نقد
    • 18 امتیاز 100
    • 14 امتیاز 95 تا 100
    • 25 امتیاز 90 تا 95
    • 5 امتیاز 80
    • 1 امتیاز 50
  • Batman تا اینجا 74 نقد
    • 21 امتیاز 100
    • 22 امتیاز 95 تا 100
    • 28 امتیز 90
    • 2 امتیاز 85 تا 90
    • 1 امتیاز 80
  • Portal 2 تا اینجا 66 نقد
    • 19 امتیاز 100
    • 17 امتیاز 95 تا 100
    • 24 امتیاز 90 تا 95
    • 2 امتیاز 85 تا 90
    • 3 امتیاز 80
    • 1 امتیاز 70

بتمن میشه به نظر من ، اصلا از همین الان دارم میبینم که بتمن میشه :d
البته منتظر AC - MW3 هستیم ببینیم چی میشه بعدش
LBP2 نامردیه که نیستش

اونایی که به Skyrim رای دادن چند ساعت تا الان بازی کردنش ؟ یه ذره از بازی بیاد بگید ...

آخرین ویرایش:
چرا حالا حذف؟
یه استثنا بدنُ اینم اضافه کنن
اگر قرار باشه استثنا قائل بشن لزوما نباید در مورد بازی مورد علاقه ی شما یا X یا Y قائل بشن.
به فرض من به عنوان یک طرفدار Little Big Planet 2 میگم این بازی عالی با متای 92 شایستگیش از گیرز 3 برای بودن در لیست بیشتره. کی میتونه حرفم رو زیر سوال ببره؟
یا یه طرفدار سبک ریسینگ دوست داره فورزا 4 با میانگین 91 تو لیست باشه.به اون هم نمیشه اعتراضی کرد. یا طرفدار های AC و...
پس نمیشه استثنا قائل شد.

فقط بین این دوتا هست فکر میکنم portal 2 و batman
به نظرم بقیه احتمالشون خیلی کمه
به متا توجه نکنین موقیتشون رو ببینین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or