اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
GOTY ِ امسال خیلی پیچیدست :دی ولی به نظر من بین Skyrim و Portal 2 یکی انتخاب میشه ! و در کمال احترام باید بگم از نظر من U3 شانسش به 0 میل میکنه .

البته به نظر من هم u3 شانسی نداره.کاری ندارم مستحق هست یا نه.اما پورتال و بتمن و skyrim-zelda شانسشون خیلی بیشتره.به خصوص زلدا که فکر کنم میانگینش 96-97 بشه.

امسال انقدر مولتی پلتفورم شاخ داریم که بعید میدونم U3 به چشم بیاد. به نظر من شانسPortal 2 وBatman:AC از همه بیشتره.
اسکایرم هم که اصن بحثش جداست.:دی

جوجه آخر فصل میشمارن

U3 لیاقتش بالاتر از این بازیاست
خدایش اونای که U3 بازی کردن میفهمن من چی میگم

هنوز تمومش نکردم.:دی
ولی نه دشمن این بازی هستم نه بخیل از GEOW 3 هم بیشتر دوسش دارم!
ولی امسال رقابش به شدت قوین.

آخرین ویرایش:
امسال انقدر مولتی پلتفورم شاخ داریم که بعید میدونم U3 به چشم بیاد. به نظر من شانسPortal 2 وBatman:AC از همه بیشتره.
اسکایرم هم که اصن بحثش جداست.:دی

جوجه آخر فصل میشمارن

U3 لیاقتش بالاتر از این بازیاست
خدایش اونای که U3 بازی کردن میفهمن من چی میگم

اصلا چرا بحث الکی میکنید؟:d من بتون قول 100 درصد میدم که Portal 2 بهترین بازی سال میشه الان چون مدت زیادی از انتشارش میگذره همه یکم سرد بهش نگاه میکنن وگرنه اگه بخوایم با بقیه نامزد های لیست مقایسش کنیم بجز Zelda رقیب جدی ای نداره! ولی من بتون قول میدم بهترین Action/Adventure زلدا میشه بهترین شوتر هم GEOW 3. دقیقا مثل پارسال VGA یه طوری عمل میکنه که نه سیخ بسوزه نه کباب و تاجایی که بتونه به هر بازی بزرگی یه جایزه ای چیزی میده!

GOTY اسکاریم هست بدون شک . بوکمارک کنید ...

Skyrim در عین اینکه بازی بسیار عظیم و فوق العاده ایه ( و محبوب ترین بازیه امسال برای من :دی )اما به خاطر نوع نگرش فعلی Bethesda به RPG خیلی هم Hater داره خیلی :دی اینجا هم خیلی از خفن های RPG مثل کوروش یا سهیل منصوری میونه ی خوبی باهاش ندارند :دی همین امر باعث میشه شاید بلایی که سر Fallout 3 اومد دوباره تکرار شه :دی

به احتمال خیلی زیاد goty امسال یکی از چهار بازیه skyrim و batman و portal 2 و uncharted 3 هست، که البته شانس portal 2 رو بیشتر از بقیه میدونم.
خدا کنه اخبار بیشتری از دو بازی Metal Gear Solid: Rising و شاهکار The Last Guardian بشنویم.

همین امر باعث میشه شاید بلایی که سر Fallout 3 اومد دوباره تکرار شه
از نظر GOTY گرفتن که همین Fallout 3 سال 2008 از همه بازی ها بیشتر GOTY گرفت :دی
به شخصه وقتی Portal 2 رو با بقیه بازی ها مقایسه میکنم نمی توانم شانسی واسه سایر بازی ها قائل بشم :دی هم عالی بود و هم کاملا متفاوت.

Skyrim در عین اینکه بازی بسیار عظیم و فوق العاده ایه ( و محبوب ترین بازیه امسال برای من :دی )اما به خاطر نوع نگرش فعلی Bethesda به RPG خیلی هم Hater داره خیلی :دی اینجا هم خیلی از خفن های RPG مثل کوروش یا سهیل منصوری میونه ی خوبی باهاش ندارند :دی همین امر باعث میشه شاید بلایی که سر Fallout 3 اومد دوباره تکرار شه :دی
خُب تو و... خیلی بدبینانه به بازی نگاه میکنید :دی عظمت بازی اگر بتونه کمی تداعی کننده Oblivion سال 2006 باشه ذره ای در GOTY شدنش شک نکن :دی
Fallout 3 هم درسته برنده VGA نشد اما از نظر تعداد GOTY رتبه اول سال 2008 رو داره :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or