اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
روایت داستان بتمن هم خیلی عالی بود ! گیم پلیش ولی تکراری بود تقریباً و هنگام بازی تکراری تر هم میشد اما نکته مثبتش این بود که روایت داستان و گیم پلی خیلی خوب با هم گره خورده بودن ! و حتی مبارززاتش هم هر از چند گاهی با آپگرید ها و ... نکات جدیدتر بخودش میگرفت و واقعاً لذت بخش میشد ! گشت و گذار توی اون شهر به اون بزرگی با اون گرافیک چشم نواز و فریم ثابت خیلی بازی رو زیباتر کرده بودن !

اما Portal 2 انصافاً بحثش جداس ( حداقل برای من ) از اون بازیهایی بود که بعد از تموم کردن هر مرحلش حس خوبی بهت دست میداد ! پایانش هم خیلی زیبا طراحی شده بود ! خوبی امسال این بود که بازیهای ناب و با کیفیت زیاد داشت ! :d

از نظر GOTY گرفتن که همین Fallout 3 سال 2008 از همه بازی ها بیشتر GOTY گرفت :دی
به شخصه وقتی Portal 2 رو با بقیه بازی ها مقایسه میکنم نمی توانم شانسی واسه سایر بازی ها قائل بشم :دی هم عالی بود و هم کاملا متفاوت.

خُب تو و... خیلی بدبینانه به بازی نگاه میکنید :دی عظمت بازی اگر بتونه کمی تداعی کننده Oblivion سال 2006 باشه ذره ای در GOTY شدنش شک نکن :دی
Fallout 3 هم درسته برنده VGA نشد اما از نظر تعداد GOTY رتبه اول سال 2008 رو داره :دی !

من خودم آخر فن ِ Skyrim ِ م و به شدت علاقه مند هستم GOTY بشه که شانس بسیار زیادی هم داره اما منظورم از بلا همون جویه که ملت برای Fallout 3 ایجاد کردند که البته تا حدی هم به جا بود :دی در کل من تنها موردی که ازش درباره ی Skyrim نگران هستم ساده سازی و سطحی کردن ِ بخش های نقش آفرینیه :دی

خدای من...چطور واقعا Gears نیست؟!

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

از مدیر سایت خواهش میکنم اگه u3 نشد منو از سایت پرت کنه بیرون :d
بهتره از همین الان بری اگه دلت به این خوشه:))

بازم می گم اگه هزار تا منتقد بزرگ هم باشن<اگه چیزی که عقل سلیم می گه رو قبول نداشته باشن,ترجیح می دم بگم قبولشون ندارم...من می گم همچین بازیی که خودشون متای بالایی دادن بهش نامزد نیست,آخه اینا با خودشون هم درگیرن...

بازم می گم اگه هزار تا منتقد بزرگ هم باشن<اگه چیزی که عقل سلیم می گه رو قبول نداشته باشن,ترجیح می دم بگم قبولشون ندارم...من می گم همچین بازیی که خودشون متای بالایی دادن بهش نامزد نیست,آخه اینا با خودشون هم درگیرن...
عزیزم میزان نامزد های انتخابی برای این رشته محدوده و تمام بازی هایی هم که نامزد شدن تا اینجای کار از GEOW 3 متای بالاتری داشتند(البته Skyrim هنوز نیومده ولی کاملا معلومه که بازی بزرگیه) خب دیگه مشکل چیه؟
------------------
در ضمن Portal 2 نیازی نداره هایپ و بزرگنمایی بشه چون خودش بین این نامزدها از همه غول تره:d

• Like
Reactions: Timeless One

خوب نظره خودت چیه ؟ اگه تو بودی کدوم یکی از این بازیها رو حذف میکردی و بجاش GeOW 3 رو میذاشتی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or