اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
اسم بازی که قطعا همون Night Springsـه، چون توی DLC دوم بازی هم یه سری Collectible میشد جمع کرد که اسمش Night Springs Video Game بود...:دی دانلودی بودنش هم که تایید شد، پس حتما اون عکس هم واقعیه، چون Unlock Full Game هم داره.
اون Arcade Fight هم احتمالا یه چیزی مثل Horde و Firefightـه. یعنی میره تو یه محیطی و دشمن ها از همه طرف میریزن و باید بکشیمشون، البته حدس منه.

فقط خدا کنه مایکرو این دفعه همزمان با GTA V منتشر نکنه:دی حداقل یه ماه باهاش فاصله بندازه.

راستی یه احتمال دیگه هم هست، اینکه به صورت اپیزودی منتشر کنن! چون خود بازی هم مثل سریال روایت میشه، و ممکنه هر چند وقت (مثلا ماهی یه بار) یه اپیزود جدید ازش بگذارن برای دانلود. به نظرم خیلی حرکت جالبی میشه و خیلی هم به ماهیت خود بازی میخوره:دی

راستی یه احتمال دیگه هم هست، اینکه به صورت اپیزودی منتشر کنن! چون خود بازی هم مثل سریال روایت میشه، و ممکنه هر چند وقت (مثلا ماهی یه بار) یه اپیزود جدید ازش بگذارن برای دانلود. به نظرم خیلی حرکت جالبی میشه و خیلی هم به ماهیت خود بازی میخوره:دی
گفته شده اين بازي Full standalone gameـه يعني يه بازي مستقل كامل. البته شايد منظورشون ماهيت بازي باشه كه يه بازي كامل و شايد هم بخوان بصورت اپيزودي منتشر كنن. اگه قرار باشه به اين شكل منتشر كنن بهتره حداكثر تو 3 اپيزود باشه.

بیشترین شانس رو از نظر من بمتن و بعدش هم آنچارتد و Skrim !
The Last Guardian هم امیدوارم خبری ازش بشه ولی اینطور که پیداست حالا حالا خبری ازش نیست :|

بیشترین شانس رو از نظر من بمتن و بعدش هم آنچارتد و Skrim !
The Last Guardian هم امیدوارم خبری ازش بشه ولی اینطور که پیداست حالا حالا خبری ازش نیست :|
تو تویتر گفته احتمالا تریلر جدیدش رو پخش میکنن

خدا کنه Hostـه Show بازم Neil Patrick Harris باشه.کارش پارسال حرف نداشت
biggrin1.gif

اصلا نمیتونم به عنوان یه انسان مثبت بهش نگاه کنم !! :d

آخرین ویرایش:
کلا این دانلودی بودن AW جدید مساله ای شده ایکاش برای دیسک بیاد ولی از همون اول قرار نبود AW2 معرفی بشه رمدی خیلی وقت پیش گفت نسخه جدیدی از بازی هست ولی نسخه دوم نیست نمیدونم چرا شایعه نسخه دومش اومد یهو ولی خبرش از یک نگاه دیگه هم خوبه که انحصاری موند و مثل ME نپرید :|
ولی فکر نکنم انتشار تریلر جدید از Halo 4 تا قبل انتشار Halo:CEA خبری بشه قبلا به بابک گفتم که روز 15 نوامبر خبری میشه من الان درستش میکنم همون 15 نوامبر خبرش میدن نشون نمیدن :d
ولی یادش بخیر سر E3 بود یک سری دوستان گفتن تا آخر سال 343 میاد چپ و راست تیزر و تریلر میده واقعا پیش بینی عالی بود چون اصلا خبری از تیزر دوم هم حتی نیست چه برسه به تریلر :d
یک حسی میگه ماکرو یک خبری هم از RYSE میده تو VGA شاید PGR هم معرفی بشه :d

آقا خدایی اگه تو لیست نهایی گیرز 3 نباشه کلا باید اعتبار VGA و عقل انتخاب کنندگان رو زیر سوال برد...مطمئنم که فن های ps3 هم این که گیرز باید تو نامزد ها باشه تایید کنند...

آقا خدایی اگه تو لیست نهایی گیرز 3 نباشه کلا باید اعتبار VGA و عقل انتخاب کنندگان رو زیر سوال برد...مطمئنم که فن های ps3 هم این که گیرز باید تو نامزد ها باشه تایید کنند...
آخر سال حرف دو جا رو اصلا و ابدا نمیشه زیر سوال برد چون جفتشون نظر منتقد های منابع مختلف رو میذارن:

1) VGA
2) Game Critic Award

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
اصلا با خبر عرضه Night Springs حال نکردم.به جای اینکه یه سال دو سال بشینن مشتی کار کنن رو AW2 برداشتن واسه ما بازی دانلودی میدن بیرون:| give me a break

سایت XBLA Fans یه عکس گذاشته و گفته مال منوی بازیه!

لازم به ذکره این سایت اولین سایتی بود که 6 ماه پیش، شایعه دانلودی بودن AW بعدی رو مطرح کرد...:دی
بابک دیگه این خیلی تابلوئه که واقعیه. :دی باید چیز جالبی باشه.

آخر سال حرف دو جا رو اصلا و ابدا نمیشه زیر سوال برد چون جفتشون نظر منتقد های منابع مختلف رو میذارن:

1) VGA
2) Game Critic Award
من چی بگم الان؟خدا یهقل نداده به آدم؟واقعا انصافه که گیرز حتی تو نامزد ها نباشه؟(من نمی گم این لیست حتمیه...ولی می گم اگه لیست حتمی همین باشه,واقعا بی انصافیه....حالا جالب اینجاست آخر سر بهترین شوتر رو هم می دن به MW3 و بهترین بازیه آنلاین می شه گیرز...)

من چی بگم الان؟خدا یهقل نداده به آدم؟واقعا انصافه که گیرز حتی تو نامزد ها نباشه؟(من نمی گم این لیست حتمیه...ولی می گم اگه لیست حتمی همین باشه,واقعا بی انصافیه....حالا جالب اینجاست آخر سر بهترین شوتر رو هم می دن به MW3 و بهترین بازیه آنلاین می شه گیرز...)
60K یوزر داریم ! همشون نظر خودشون رو دارن ! با هیچ منطقی نمیشه نظر بزرگترین منتقدین بازی رو زیر سوال برد ! یکی دوتا نیستن اینجا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or