اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
بهزاد شماره ي 2 خيلي قشنک بود مر سي
بهزاد شماره ي يک سيديم رسيد؟؟؟

سلام

رهام جان...هنوز كه به دستم نرسيده.

باز هم مي گم دوستاني كه تمايل به داشتن سيدي دارن به من pm بزنن كه من تعدا سفارش ها به دستم بياد.

يه چيزي بگم بخنديد.....تا الان فقط يه نفر سفارش داده..من موندم با خيل عظيم اين همه سفارش چيكار كنم
smile.gif

سلام

من طبق معمول به كمك هاي دوستان و همچنين نظراتشون احتياج دارم

به نظر شما چه نامي رو براي صفحه اول اين سيدي انتخاب كنيم...من خودم هيچي به فكرم نرسيد

آخه يكم خالي هست...يعني خالي از نام....

طبق معمول هم منتظرم

به نظرم مي تونيم فعلا يک سيدي ديگه بديم که کساني که بهشون نمي رسه بتونند صبر کند تا نوبتشون بشه:cheesygrin
اما خوب بهزاد جان هنوز تبليغ نکرديم
اگه آقا حامد يا علي يا هر کدون از عزيزان بازي سنتر وقتي سيدي اومد بيرون تو صفحه ي اول تبليغ کنه و همچنين اگه بشه کنار تبليغ تو بازيرايانه ي بازي سنتر تبليغ کرد فکر کنم مشتري ها حد اقل به 2 برسند!!!!
$$$$$$$
گفتي خيل بهتر هست از آقا خليل بازم تشکر کنم:p
در مورد اسمم من اسم سيدي خودم رو گزاشتم Prince of Persia Extra

مي تونيم بزاريم بازي سنتر
ويژه نامه ي Prince of Persia Series

به خاطر این همه زحمتی که میکشید تشکر میکنم . ای کاش منم میتونستم کمک کوچیکی باشم .

سلام بهزاد جان

شرمنده بگو چه چیز هایی برای فرستادن سی دی نیاز هست که من مشخصات رو بدم حتی اگه بخوان
پولش رو پیش میدم

سلام

ممنون دوستان كه حمايت مي كنيد.....از سايه خانم و همچنين خليل عزيز

من در مورد قيمت هنوز پيشنهاد قطعي ندارم .ولي به من يه pm خشك و خالي بزنيد كه حداقل آمار دستم باشه....

اما يه مسله واضح هست.جدا از هزينه خود سيدي و همچنين هزينه ارسال به آدرس اشخاص يه پيشنهاد دارم كه اگه موافقت بشه به نفع همه هست....اونم اگه بشه بعدا مي گم.

راستي رهام سيدي به دستم رسيد.ولي اطلاعات شما رو كاملا براي بعد مي ذارم.چون جدا ديگه جا ندارم.

بعضي از عكس هات رو برمي دارم.ولي بقيه اش براي سيدي بعدي خيلي به درد مي خوره(اگه بعدي در كار باشه)

در مورد تبليغ در مورد سيدي بايد بگم كه پيشنهاد خوبي هست...بايد مديران عزيز نظري رو هم بدن

اما فعلا باز هم مديران سرشون شلوغ هست و از شانس بد ما نمي تونن فعلا تو اين مسله كمكي شاياني به ما بكنند......

ولي هميشه به حرف حامد من فكر مي كنم كه ميگه :

موفق باشيم.

راستي در مورد نام اين سيدي هم اون نامي كه گفتي خوب هست

ولي لااقل بقيه دوستان هم نظر بدن كه من بتونم زودتر اين جريان رو ختم به خير كنم.

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

ممنون دوستان كه حمايت مي كنيد.....از سايه خانم و همچنين خليل عزيز

من در مورد قيمت هنوز پيشنهاد قطعي ندارم .ولي به من يه pm خشك و خالي بزنيد كه حداقل آمار دستم باشه....

اما يه مسله واضح هست.جدا از هزينه خود سيدي و همچنين هزينه ارسال به آدرس اشخاص يه پيشنهاد دارم كه اگه موافقت بشه به نفع همه هست....اونم اگه بشه بعدا مي گم.

راستي رهام سيدي به دستم رسيد.ولي اطلاعات شما رو كاملا براي بعد مي ذارم.چون جدا ديگه جا ندارم.

بعضي از عكس هات رو برمي دارم.ولي بقيه اش براي سيدي بعدي خيلي به درد مي خوره(اگه بعدي در كار باشه)

در مورد تبليغ در مورد سيدي بايد بگم كه پيشنهاد خوبي هست...بايد مديران عزيز نظري رو هم بدن

اما فعلا باز هم مديران سرشون شلوغ هست و از شانس بد ما نمي تونن فعلا تو اين مسله كمكي شاياني به ما بكنند......

ولي هميشه به حرف حامد من فكر مي كنم كه ميگه :

موفق باشيم.
آقا یه پیشنهاد . هرکی مایل باشه میتونه سی دی رو به نفع بازی سنتر با قیمت بالا تری بخره تا تو این شماره اول خرج ها ی ساخت جور بشه . به فکر یه قفل خوب هم باشید که توی بازار کپی نکنن و تیراژ رو خودمون بالا ببریم . من و رایتر هام هم در خدمتیم .

سلام
خوشحالم که از مطالب منم خوشت اومد!!!!
فکر کنم مقالات بابل همم به درد بخوره;)
من با علي موافقم
+++++++++++++++++
علي جان اگه امضات رو عوض کني خيلي ممنونت مي شم:o
همچنين از سايه خانم و آقا خليل عزيز هم خيلي خيلي خيلي متشکرم!!!

سلام

من كاري كردم كه فعلا نيازي به قفل نيست...

ولي پيشنهاد من هم در همين راستا بود...ببينم مگه شما سيدي بازي راينه رو چقدر بابتش پول مي ديد و يا حتي بازي نما كه بابتش حداقل بايد 900 بپردازيد...

اما اگه موافقت بشه چه بهتر كه جدا از هزينه هاي شخصي منتشر كننده ( مث ارسال و خود سيدي خام) ما بقي اون رو در راستا اهداف ريالي خود سايت هزينه كرد...البته با اين استقبال زياد( منظورم كم هست) اعضا كه حداقل مي تونن براي حمايت سايت اين سيدي كاملا آماتو رانه رو بخرند كه به سايت هم حتما كمك شاياني ميشه

من و بقيه دوستاني كه دارن صادقانه كمك مي كنند انتظار هيچ گونه اجابت ريالي رو نداريم.پس همون خرج سيدي و هزينه ارسال براي ما كافي هست.

البته من اين پيشنهاد رو دادم...ولي هنوز جوابشو دريافت نكردم....

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

من كاري كردم كه فعلا نيازي به قفل نيست...

ولي پيشنهاد من هم در همين راستا بود...ببينم مگه شما سيدي بازي راينه رو چقدر بابتش پول مي ديد و يا حتي بازي نما كه بابتش حداقل بايد 900 بپردازيد...

اما اگه موافقت بشه چه بهتر كه جدا از هزينه هاي شخصي منتشر كننده ( مث ارسال و خود سيدي خام) ما بقي اون رو در راستا اهداف ريالي خود سايت هزينه كرد...البته با اين استقبال زياد( منظورم كم هست) اعضا كه حداقل مي تونن براي حمايت سايت اين سيدي كاملا آماتو رانه رو بخرند كه به سايت هم حتما كمك شاياني ميشه

من و بقيه دوستاني كه دارن صادقانه كمك مي كنند انتظار هيچ گونه اجابت ريالي رو نداريم.پس همون خرج سيدي و هزينه ارسال براي ما كافي هست.

البته من اين پيشنهاد رو دادم...ولي هنوز جوابشو دريافت نكردم....
من هم منظورم همینه . و این رو هم میدونم که هیچ انتظاری از بقیه دوستان ندارید و این کارتون یه جهت گسترش فرهنگ گیمی و بازیسنتری هستش . من هم بعد از راه اندازی اینترنت ماهواره میتونم دمو های بازی ها رو دانلود کنم از اونا توی مجله استفاده کنیم .
من و دوستانی هم که دی وی دی رایتر دارن هم میتونیم در آینده نزدیک بازی های ps2-xbox- xbox360 رو رایت کنیم و توی پک ها به صورت پک سفارشی بذاریم.

سلام بهزاد جون

با اجازه شما من برای تشویق بیشتر دوستان و آگاهی هر چه تمام تر بهتره که توی امضا چند تای از دوستان
که تعداد پست های بیشتری در تاپیک های مختلف دارند یه تبلیغاتی در این مورد بشه که همه با این کار بیشتر آشنایی پیدا کنند
البته کسانی که دوست دارند البته منم خودم این ویرایش رو انجام میدم

من هم یه فکری کردم که شما بهزاد جان یه صفحه تبلیغاتی با چند تا شات از محیط خون مجله بزارید و به صورت پست منفرد مثل اسم من که توی امضام هستش توی یه لینک جدید توی تاپیک معرفی اعضا باز میشه خوبه البته به نظر بنده و بعد یه عکس تبلیغاتی برای امضا درست بشه که اون چند نفر بعلاوه اون لینک منفرد دیگه فکر کنم جای هیچ صحبتی نباشه

سلام خليل جان

پيشنهاد خوبي هست..البته اين كار رو بايد خود اشخاص انجام بدن...چرا كه نمي شه بهشون تحميل كرد

در مورد صفحه اول هم بايد خود مديران تصميم بگيرند.

در مورد اون كار هم وقتي سيدي به دستتون رسيد متوجه مي شد....

محیط خون مجله بزارید

هنوز كار به خون و خون ريزي نرسيده
wink.gif

ولي باز هم از نظرات سازنده ات ممنون خليل جان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or