qx_roham_xp
کاربر سایت
آقا یه پیشنهاد . هرکی مایل باشه میتونه سی دی رو به نفع بازی سنتر با قیمت بالا تری بخره تا تو این شماره اول خرج ها ی ساخت جور بشه . به فکر یه قفل خوب هم باشید که توی بازار کپی نکنن و تیراژ رو خودمون بالا ببریم . من و رایتر هام هم در خدمتیم .نوشته شده توسط behzadr:سلام
ممنون دوستان كه حمايت مي كنيد.....از سايه خانم و همچنين خليل عزيز
من در مورد قيمت هنوز پيشنهاد قطعي ندارم .ولي به من يه pm خشك و خالي بزنيد كه حداقل آمار دستم باشه....
اما يه مسله واضح هست.جدا از هزينه خود سيدي و همچنين هزينه ارسال به آدرس اشخاص يه پيشنهاد دارم كه اگه موافقت بشه به نفع همه هست....اونم اگه بشه بعدا مي گم.
راستي رهام سيدي به دستم رسيد.ولي اطلاعات شما رو كاملا براي بعد مي ذارم.چون جدا ديگه جا ندارم.
بعضي از عكس هات رو برمي دارم.ولي بقيه اش براي سيدي بعدي خيلي به درد مي خوره(اگه بعدي در كار باشه)
در مورد تبليغ در مورد سيدي بايد بگم كه پيشنهاد خوبي هست...بايد مديران عزيز نظري رو هم بدن
اما فعلا باز هم مديران سرشون شلوغ هست و از شانس بد ما نمي تونن فعلا تو اين مسله كمكي شاياني به ما بكنند......
ولي هميشه به حرف حامد من فكر مي كنم كه ميگه :
موفق باشيم.
من هم منظورم همینه . و این رو هم میدونم که هیچ انتظاری از بقیه دوستان ندارید و این کارتون یه جهت گسترش فرهنگ گیمی و بازیسنتری هستش . من هم بعد از راه اندازی اینترنت ماهواره میتونم دمو های بازی ها رو دانلود کنم از اونا توی مجله استفاده کنیم .نوشته شده توسط behzadr:سلام
من كاري كردم كه فعلا نيازي به قفل نيست...
ولي پيشنهاد من هم در همين راستا بود...ببينم مگه شما سيدي بازي راينه رو چقدر بابتش پول مي ديد و يا حتي بازي نما كه بابتش حداقل بايد 900 بپردازيد...
اما اگه موافقت بشه چه بهتر كه جدا از هزينه هاي شخصي منتشر كننده ( مث ارسال و خود سيدي خام) ما بقي اون رو در راستا اهداف ريالي خود سايت هزينه كرد...البته با اين استقبال زياد( منظورم كم هست) اعضا كه حداقل مي تونن براي حمايت سايت اين سيدي كاملا آماتو رانه رو بخرند كه به سايت هم حتما كمك شاياني ميشه
من و بقيه دوستاني كه دارن صادقانه كمك مي كنند انتظار هيچ گونه اجابت ريالي رو نداريم.پس همون خرج سيدي و هزينه ارسال براي ما كافي هست.
البته من اين پيشنهاد رو دادم...ولي هنوز جوابشو دريافت نكردم....
محیط خون مجله بزارید