اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر بخوایم dvd 4.7 بذاریم که پر کردنش ( به طور مفید ) زیاد سخت نیست .
تازه نمی خواد که حتما همه حجم dvd رو پر کنیم .

طبيعتا فقط روي همين حجم كار خواهيم كرد.....اون دولايه ها اصلا از نظر قيمت به صرفه نيست

همين ها هم به اندازه كافي فضا داره

با اجازه :
اگر قالبش بشه که عالی میشه
راستی به نظر من الان چون اول کار هست سیدی هم باشه بد نیست تازه تو ایران کمتر کسی دی وی دی داره البته الان همه دارن ولی بازم کمتر
ولی خب دی وی دی هم بزارید عالی میشه منم شاید بتونم تو دانلود دمو هایی نها کمکتون کنم البته بعد از امتحانات اخه 24 انلاینم شاید بتونم کمکتون کنم
البته اگر مجله رو به حالت کاغذی هم میکردید که خیلی عالی میشد
راستی دی وی دی هم به نظرم بسته همون 4 خورده ای چون بیشتر از این نیازی نیست مگه چه قدر می خواید ترایلر و نقدر از این چیز ها بزارید که بیشتر از این نیاز دارید
یک چیز دیگه هم بگم:
تو دی وی دی تون یک بخش بزارید برای بازی های قدیمی یعنی مثلا یک بازی قدیمی مثل پرنس رو تو دی وی دی بزارید که ادم یادش بیاد پرنس چی بوده چی شده نمی دونم میفهمید چی میگم
یعنی بخش بازی های قدیمی کم حجم خیلی از این بازی ها اول خیلی کم حجم بودن نمونش جی تی ای پرنس و.....
ولی من بازم میگم اختصاص دادن مجله به یک بازی خیلی بهتر این که قرقاطی باشه

یکی عین منه بد بخت که دی وی دی ندارم چی.خیلی زور بزنم این هقته کارته گرافیکمو میخوام عوض کنم دی وی دیم کجا بود...باید نظر سنجی راه بندازی بهزاد جان.اینطوری واسه فروش خودتون هم بهتره...

سلام.
خوب دی وی دی که خیلی خوبه منم به دی وی دی رای دادم.
منم دقیقا با پیشنهاد میثم موافقم که یه بازی هر دف همراه دی وی دی بدین بیرون بالاخره بازی های قدیمی قشنگی هم هست که خیلی ها مثل خودم دوست دارم بازیش کنم و خوبیشون اینه که حجمشون هم کمه.
موفق باشید

سلام
راستی دی وی دی هم به نظرم بسته همون 4 خورده ای چون بیشتر از این نیازی نیست مگه چه قدر می خواید ترایلر و نقدر از این چیز ها بزارید که بیشتر از این نیاز دارید
منم نگفتم که dvd رو از 4.7 بیشتر کنیم .
گفتم همین خوبه . تازه نمیخوادم همش رو پر کنی .
اگر 3 گیگش رو هم پر کنیم خیلی عالی هست .
=====
منم به dvd رای دادم .

البته اگر مجله رو به حالت کاغذی هم میکردید که خیلی عالی میشد

اول بذاريد اين مجله رو به خوبي جا بندازيم....تازه با از كنار رفتن مجله cg راه براي ما فعلا هموار تر هست

یکی عین منه بد بخت که دی وی دی ندارم چی.خیلی زور بزنم این هقته کارته گرافیکمو میخوام عوض کنم دی وی دیم کجا بود...باید نظر سنجی راه بندازی بهزاد جان.اینطوری واسه فروش خودتون هم بهتره...

اگه تعداد افراد خواهان سيدي زياد باشه براي اونها به صورت سيدي ولي فاقد مطالب كمتر ارسال خواهد شد

آره بابا همین جوری پیش برین باید بلو ری بزارین؟؟؟؟
آخه هر چی حجم بیشتر باشه گرون تر هم باید بشه و مشتری کمتر می شه
البته نظر من هست;)

سلام

من كه DVD ندارم ولي قرار كه از اون مجله قبلي بخرم ولي تا حالا پولش جور نشده
اي بسوزه پدر بي پولي

ولي اگه DVD بشه كيفيت كار خيلي ميره بالا
و فكر كنم از اون طرف فروش بياد پايين
به خاطر نداشتن DVD-Rom

ولي بايد نظر سنجي تكميل بشه كه ببينيم كار به چه صورت هستش

راستي اين نظر سنجي چند روزه كه هستش
چون يه دو سه روزي خط ها خراب بود و من نتوستم اون بشم

بعد اينكه به نظر من نبياد فقط به يه بازي اختصاصش داد چون اين يه دي وي دي هستش و پر كردنش
فقط در مورد يه بازي كار سختي ميشه
ولي اگه به چند بازي اختصاص داده بشه مثل پرنس كامل و جامع و چند بازي ديگه به صورت اخبار و چند
پيش نمايش به نظر من خيلي جالب ميشه

آخرین ویرایش:
راستي اين نظر سنجي چند روزه كه هستش
چون يه دو سه روزي خط ها خراب بود و من نتوستم اون بشم

تازه هست خليل جان

بعد اينكه به نظر من نبياد فقط به يه بازي اختصاصش داد چون اين يه دي وي دي هستش و پر كردنش

مواففقم....روي اين يكي بيشتر كار ميشه

سلام دوستان :
خوب بذارید ما هم نظری بدهیم
به نظر من بهتر در cd عرضه کنیم چون خیلی بهتر ولی DVD حرف نداره بگو چرا چون در کشور ما الان DVD ROM جا نیافداده وکمتر کسی هست DVD ROM داشته باشه به اظر همین بهتر به صورت CD های معمولی بدیم بیرون موفق باشید

بهزاد حالا به خبر جدید از مجله چی داری ؟

داير كردن يه تحريريه....البته به زودي كساني كه مي تونن در اين تحريريه فعاليت كنند هم مشخص ميشه(از روي فعاليت دوستان)

سلام
داير كردن يه تحريريه....البته به زودي كساني كه مي تونن در اين تحريريه فعاليت كنند هم مشخص ميشه(از روي فعاليت دوستان)
چه جور تحریریه ای ؟
مجازی یا واقعی ؟
بیشتر توضیح بده .
منم از همین الان داوطلب کار تو تحریریه هستم .
البته اگر بدرد کارتون بخورم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or