اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بهزاد جون

من تازه جريان اين مجله شماره جديد شو شنيدم

ميشه يه خورده در موردش توضيح بدي كه چي هست در مورد همون بازي پزنس هستش يا
يه مجله در مورد يه سري بازي هستش

بعد بيفا چرا ما رو خبر نكردي

سلام
خلیل جون این مجله دیگه ویژه نامه نیست و قراره مخلوط باشه .
بقیه توضیحات رو خود بهزاد باید بده .

سلام

اول بگم همون طوري كه گفتم ديگه ويژه نامه اي در كار نيست

دوم من همون طوري كه گفتم منتظر نظرات همه دوستان براي اين شماره و مطالب اون هستيم

سوم به زودي خبرهاي خوبي در مورد نحوه عملكرد مجله مي رسه....پس پيشنهاد مي دم هر كي مرد عمل هست خودشو عقب نكشه. يه خودي هم نشون بده.(منظورم اعضا خانم هم هست)

سلام
سوم به زودي خبرهاي خوبي در مورد نحوه عملكرد مجله مي رسه....پس پيشنهاد مي دم هر كي مرد عمل هست خودشو عقب نكشه. يه خودي هم نشون بده.(منظورم اعضا خانم هم هست)
من که تخصصی ندارم .
ولی اگر کمکی از دستم بیاد دریغ نمیکنم .
بهزاد میشه در باره اون پرانتز شفاف سازی کنی ؟

یگو چه کاری از دست من برمیاد؟اگه Download هست من دوستم کافی نت داره میتونم یه شب تا صبح 500 مگ میتونه برام دانلود کنه.اگه کاره دانلود بود لینکشو بدین من بگم براتون دانلود کنه...

بهزاد میشه در باره اون پرانتز شفاف سازی کنی ؟

بابا پرهام جان..منظورم اين هست كه ديدم گفتم مرد عمل گفتم منظورم معني لغوي بود..يعني اعضا خانم هم مي تونن همكاري كنند

یگو چه کاری از دست من برمیاد؟اگه Download هست من دوستم کافی نت داره میتونم یه شب تا صبح 500 مگ میتونه برام دانلود کنه.اگه کاره دانلود بود لینکشو بدین من بگم براتون دانلود

خوب بهترين كمك دادن نظرات و ايده ها براي اين شماره مجله هست

اقا بهزاد به نظر من اگر همراه این مجله این سیدی پرنس 2 رو هم هر کی خواست بدید خیلی عالی میشه
ببخشید البته ها

اقا بهزاد به نظر من اگر همراه این مجله این سیدی پرنس 2 رو هم هر کی خواست بدید خیلی عالی میشه

بررسي ميشه

سلام میشه همراه مجله بازی برای کامپیوترم بدین؟

بايد ديد كه آيا امكان اين هست كه بازي ها رو با نام خود سايت منتشر كنيم يا نه

سلام بهزاد جون

من هر كمكي كه از دستم بر بياد رو چشم انجام ميدم شما فقط ندا بده

بعد اينكه شما بايد يه سري اطلاعات در مورد مجله بدي كه ما بهتر بتونيم نظر هاي سازنده بديم

من بي صبرانه منتظر اخبار مجله هستم

ببينيد دوستان

حتما براي انتشار اين مجله به كمك دوستان نياز هست

ولي درباره اينكه مجله چه محتوياتي داشته باشه و همچنين چه كارهايي مي تونيم براي بالا بردن كيفيت انجام بديم رو همه بايد عقايد شخصي خودشونو بيان كنند....

مثلا مي تونيد بگيد تو اين مجله مي شه تعدادي گيم هاي كم ياب و همچنين كم حجم گذاشت

يا اينكه تمام مجله لازم نيست فايل pdf باشه.

و خيلي نظرات ديگه....

اين نظرها قبل از انتشار بيشتر به كار مي ياد

سلام
به نظر من بودن فایل PDF خیلی خوب هست×!!!!
اما نه اینکه مثل CGEMAG این قدر عقب عقب بریم از پشت بافتیم×!!!!
با گزاشتن بازی های کمیاب موافقم اما برای گزاشتن بازی های زیبا باید دیویدی داد که نمی شه×!!!!
برای مثال من بازی های :
POP 3D
Dune 1 & 2 & 2000
Red Alert 1 & 2
و خیلی بازی های کمیاب دیگه;)

خوب براي دادن dvd هيچ مشكلي نيست...من خودم شخصا موافق هستم....بايد ديد كه دوستان هم همه آيا dvd rom داند يا نه؟

امكان عوض كردن نظر سنجي هم از دسترس من خارج هست...والا همينو به نظر سنجي مي ذاشتيم

من که هنوز این وی÷ه نامه هم گیرم نیومده به بهزاد جان ادرس دادم ولی ایشون هنوز نفرستاده ولی متاسفانه هنوز هم وقت نکردم به یکی از صف ها طویل بانک برم چون امتحانات ترم 1 کم شروع شده
wink.gif

من که هنوز این وی÷ه نامه هم گیرم نیومده به بهزاد جان ادرس دادم ولی ایشون هنوز نفرستاده ولی متاسفانه هنوز هم وقت نکردم به یکی از صف ها طویل بانک برم چون امتحانات ترم 1 کم شروع شده

امين جون...شرمنده..دوست ندارم بهانه بيارم..ولي باور كن همين هفته آينده رايترم رو مي گيرم...

همون سري هاي قبل رو رفتم و جايي ديگه رايت كردم...و به دليل اينكه نمي خواستم باز برم پيشش براي همين يكم معطل كردم......

ولي در اولين فرصتي كه رايترم رو بگيرم حتما برات مي فرستم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or