اوضاع به کام pc بازها

تا چند سال پیش بازی های pc محدود به بازی های استراتژی و یا اکشن های اول شخص بود.اما به مرور پای بازی های کنسولی هم به pc باز شده.نمونه ها هم خیلی زیادند.مثلا Mercenaries 2 World in flames و یا Sain rows 2 که آمدن هر دو بازی برای pc منتفی بود ولی تایید شدند.کپکام هم که اصلا اومده طرف pc تا جایی که برای اولین بار داره یه بازی Fighting یعنی Street Fighter IV رو واسه pc میده بیرون!!قبل از اون هم onimusha 3 و Lost Planet و RE4 رو واسه PC عرضه کرده.شایعه ی Dead Rising هم جای خودش.Koei هم که تمام عناوینش رو روی کنسول ها میداده(به جز یکی دو تا)یه چند وقتیه که تمام بازیهاش رو روی pc هم پورت میکنه.با اومدن اسپور هم که احتمالا همه به سراغ این شاهکار ویل رایت رفتند.
پس با این حساب با بودن بازی های مخصوص pc و بازی های کنسولی نسل جدید بر روی پلتفرم pc به نظر من الان اوضاع به نفع pc بازهاست.
بازی هایی که در آینده ی نزدیک برای PC میان رو هم خودتون نگاه و قضاوت کنید.

gta 4
Farcry 2
Diablo III
saint rows 2
mercenaries 2 world in flame
StarCraft
street fighter IV
Fallout 3
splinter cell conviction
prototype
Hei$t
Mafia2
Mirror's Edge
Crysis Warhead
Dynasty Warriors 6
.
.
.

من فقط يك چيز يگم براي كسي كه عاشق بازي هاي مثل Resistance و God of War و Geow و DMC و Halo و .......... و هست و ادعا ميكنه جز با PC بازي ميكنه و كنسول باز ها رو مسخره ميكنم واقعا متاسفم و البته 90 درصد اين دوستان هم وقتي نميتونند خودشون توجيح كنند Crysis ميكشند وسط . دقيقا اين عقيده يعني شما ها فقط يك كلمه ياد گرفتيد كه PC فلان بهمان . فرضا توي يك تايپيك يكي مياد ميگه بچه ها خوشحال باشيد كاپيتان امريكا بازيش براي PC مياد ....... خب اون هايي كه بايد ميفهميدن متوجه منظور من شدند( با اومدن بازي مولتي پلتفرم روي PC دردي دوا نميشه بازي هايي مثل Diablo 3 . WarhammerOnline . Down of War 2 و......... هست كه اوضاع PC بهتر ميشه مخصوصا بازي هاي MMO) . تعريف خيلي ساده PC باز يعني كسي كه از بازي هاي PC خوشش مياد يا حداقل از بازي هايي كه مختص PC ساخته ميشه رو ترجيح ميده به بازي هايي كنسولي چون خيلي از PC باز ها هم مثلا عاشق Tekken هستند . حداقل وقتي ميگيد ما PC بازيم و فلان فلان نيايد اواتار بازي ها كنسولي بذاريد و عاشق بازي هاي كنسولي مثل همون هايي كه بالا مثال زدم نباشيد چون ابروي 2 تا PC باز رو هم ميبريد به خدا ........
پ.ن : هر كسي ميتونه از هر بازي خوشش بياد و مطمئن باشيد كسي مسخرتون نميكنه اگه با كنسول بازي كنيد !!!

آخرین ویرایش:
من فقط يك چيز يگم براي كسي كه عاشق بازي هاي مثل Resistance و God of War و Geow و DMC و Halo و .......... و هست و ادعا ميكنه جز با PC بازي ميكنه و كنسول باز ها رو مسخره ميكنم واقعا متاسفم . دقيقا اين عقيده يعني شما ها فقط يك كلمه ياد گرفتيد كه PC فلان بهمان . فرضا توي يك تايپيك يكي مياد ميگه بچه ها خوشحال باشيد كاپيتان امريكا بازيش براي PC مياد ....... خب اون هايي كه بايد ميفهميدن متوجه منظور من شدند( با اومدن بازي مولتي پلتفرم روي PC دردي دوا نميشه بازي هايي مثل Diablo 3 . WarhammerOnline . Down of War 2 و......... هست كه اوضاع PC بهتر ميشه مخصوصا بازي هاي MMO) . تعريف خيلي ساده PC باز يعني كسي كه از بازي هاي PC خوشش مياد يا حداقل از بازي هايي كه مختص PC ساخته ميشه رو ترجيح ميده به بازي هايي كنسولي چون خيلي از PC باز ها هم عاشق Tekken هستند . حداقل وقتي ميگيد ما PC بازيم و فلان فلان نيايد اواتار بازي ها كنسولي بذاريد و عاشق بازي هاي كنسولي مثل همون هايي كه بالا مثال زدم نباشيد چون ابروي 2 تا PC باز رو هم ميبريد به خدا ........
پ.ن : هر كسي ميتونه از هر بازي خوشش بياد و مطمئن باشيد كسي مسخرتون نميكنه اگه با كنسول بازي كنيد !!!

کسرا جان اصلا حرفتو قبول ندارم مثلا تو میگی DMC واسه کنسوله و اینایی که عاشق PC هستند نباید سمت این بازی برن باید خدمتت بگم که این مهمه که ما این بازی و مانند این بازی هارو تو PC انجام میدیم و نه با کنسول و بعدشم این دلیل نمیشه که چون DMC و امثال این بازیها از اول واسه کنسول اومده دیگه این بازی کنسولی هست

کسرا جان اصلا حرفتو قبول ندارم مثلا تو میگی DMC واسه کنسوله و اینایی که عاشق PC هستند نباید سمت این بازی برن باید خدمتت بگم که این مهمه که ما این بازی و مانند این بازی هارو تو PC انجام میدیم و نه با کنسول و بعدشم این دلیل نمیشه که چون DMC و امثال این بازیها از اول واسه کنسول اومده دیگه این بازی کنسولی هست
خب علي رضا تو متوجه بازي كنسولي و PC هنوز نشدي . مثالت خيلي كاره منو راحت كرد ديگه DMC اگه بازي كنسولي اسمشو نذاريم پس چه بازي بايد بذاريم كنسولي!!
292.gif
. به خدامعني بازي كنسولي اين نيست كه يك بازي خيلي راحت و مسخرست يعني بازي كه با توجه مخصات كنسول ساخته ميشه حالا هر كنسولي مثلا Wii Paly اگه رو 360 بياد 100 دونه نسخه هم نميفروشه يا مثلا CIV با امكاناتي كه روي PC هست نميشه روي كنسول داشت و بايد محدود تر كرد اين هم به خاطر نوع ساختار كنسول هست . حالا يكي مياد مثل EA هم گند ميزنه به Red Alert هم نمتوني رو PC بزني و نه روي كنسول يكي هم مثل سيد مير طوري بازي ميسازه كه همه لذت ببرند . بعدشم شما برو DMC با PC بازي كن و با كنسول بازي نكن مثلا درجه PC بردي بالا با خريدن يه بازي دزدي !!! ؟؟؟؟ بعدشم من اصلا نميفهم دقيقا منظوره شما چي هست كه ما عاشق PC هستيم يعني عاشق چيه PC هستيد ؟؟ اگه ميبنيد الان اين بحث ها پيش اومده فقط به خاطر شكستن مرز بين PC و كنسول هست مثلا من خودم هيچ وقت حاضر نيستم Red Alert 3 رو كنسول بزنم چون به شعور خودم كه طرفدار اين بازي هستم توهين ميكنم . اگه اين مرز ها شكسته نميشد و فرضا يه بازي مثل DMC ( ابرو كنسول رو هم برده اين بازي :biggrin1: ) روي همون كنسول مي اومد و بازي مثل Red Alert هم فقط بر روي PC اين مشكل ها پيش نمياومد . خيلي دوست دارم تعريفت از بازي كنسولي چيه مخصوصا وقتي ميگي DMC كنسولي نيست .
پ.ن : نكته اصلي حرف من اين بود كه اگه عاشق يه بازي مثل DMC هستيد نيايد بگيد كنسول فلانم بهمان چون خودتون زير سوال برديد چون اگه كنسولي تنبود اين بازي ها هم توليد نميشد . براي كسي هايي كه فقط به خاطر گرافيك هم با PC بازي ميكنند واقعا متاسفم از اعماق وجود !!!

خب علي رضا تو متوجه بازي كنسولي و PC هنوز نشدي . مثالت خيلي كاره منو راحت كرد ديگه DMC اگه بازي كنسولي اسمشو نذاريم پس چه بازي بايد بذاريم كنسولي!!
292.gif
. به خدامعني بازي كنسولي اين نيست كه يك بازي خيلي راحت و مسخرست يعني بازي كه با توجه مخصات كنسول ساخته ميشه حالا هر كنسولي مثلا Wii Paly اگه رو 360 بياد 100 دونه نسخه هم نميفروشه يا مثلا CIV با امكاناتي كه روي PC هست نميشه روي كنسول داشت و بايد محدود تر كرد اين هم به خاطر نوع ساختار كنسول هست . حالا يكي مياد مثل EA هم گند ميزنه به Red Alert هم نمتوني رو PC بزني و نه روي كنسول يكي هم مثل سيد مير طوري بازي ميسازه كه همه لذت ببرند . بعدشم شما برو DMC با PC بازي كن و با كنسول بازي نكن مثلا درجه PC بردي بالا با خريدن يه بازي دزدي !!! ؟؟؟؟ بعدشم من اصلا نميفهم دقيقا منظوره شما چي هست كه ما عاشق PC هستيم يعني عاشق چيه PC هستيد ؟؟ اگه ميبنيد الان اين بحث ها پيش اومده فقط به خاطر شكستن مرز بين PC و كنسول هست مثلا من خودم هيچ وقت حاضر نيستم Red Alert 3 رو كنسول بزنم چون به شعور خودم كه طرفدار اين بازي هستم توهين ميكنم . اگه اين مرز ها شكسته نميشد و فرضا يه بازي مثل DMC ( ابرو كنسول رو هم برده اين بازي :biggrin1: ) روي همون كنسول مي اومد و بازي مثل Red Alert هم فقط بر روي PC اين مشكل ها پيش نمياومد . خيلي دوست دارم تعريفت از بازي كنسولي چيه مخصوصا وقتي ميگي DMC كنسولي نيست .
پ.ن : نكته اصلي حرف من اين بود كه اگه عاشق يه بازي مثل DMC هستيد نيايد بگيد كنسول فلانم بهمان چون خودتون زير سوال برديد چون اگه كنسولي تنبود اين بازي ها هم توليد نميشد . براي كسي هايي كه فقط به خاطر گرافيك هم با PC بازي ميكنند واقعا متاسفم از اعماق وجود !!!

اول بگم که بعضی حرفات درسته بعدشم به DMC توهین نکن :biggrin1:
خوب این دزدی هکرها هست دیگه به بنده مربوط نمیشه اگر بازی که تو کشور خودمون بود اورجش حداقل 50 پولشو میدادیم فوقش دیگه 20 تومان پوله گمرکو دلالو اینجور چیزارو نمیدادیم پس این اصلا ربطی نداره که چون بازی دزدی هست نباید به PC و بازی در آن افتخار کنیم؟
بعدشم یک سوال دارم میتونی بگی چرا بازی که واسه کنسوله شماره 2-1 آن نمیاد و یکدفعه شماره 3 آن برای pc ظاهر میشه ؟ دلیلش این نیست که سازنده ها دارن به PC روی میاورن؟

خوب من الان آروم ترم :دی حالا بحث میکنیم :دی
من فقط يك چيز يگم براي كسي كه عاشق بازي هاي مثل Resistance و God of War و Geow و DMC و Halo و .......... و هست و ادعا ميكنه جز با PC بازي ميكنه و كنسول باز ها رو مسخره ميكنم واقعا متاسفم و البته 90 درصد اين دوستان هم وقتي نميتونند خودشون توجيح كنند Crysis ميكشند وسط
حرف منو زدی :love:

دقيقا اين عقيده يعني شما ها فقط يك كلمه ياد گرفتيد كه PC فلان بهمان
میدونی مشکل چیه کسرا ؟
یه سری(حالا هر کی،به خودتون نگیرید) فکر میکنن تا پشت PC نشستن شدن PC Gamer ! طرف فرق بین mmo با RTS رو هنوز نمیفهمه بعد ادعاش میشه من PC gamer ام.!

آخه یه عده میترسن دیگه :دی خیال میکنن بگن من از بازی کنسولی خوشم میاد دارشون میزنن!
منم از بازی کنسولی خوشم میاد(دوست های صمیمی من از جمله کسرا میدونن،پنهان کردن هم نداره) ولی اسم خودمم هم PC gamer نمیذارم! چون در مقابل کسایی که واقعا hardcore PC gamer هستن هیچی نیستم!

مثلا تو میگی DMC واسه کنسوله
حرف کسرا نیست....حرف کل ـه دنیا هست...بر کسی هم پوشیده نیست که TPS بیشتر روی کنسول رو اومده! الانشم که میبینی یه سری عناوین Capcom یا سایر کمپانی ها واسه PC هم میاد دلیل بر این نیست که این سبک یه شب ـه بین کسایی که پلتفرم بازی کردنشون PC هست جا افتاده! دلیل فقط سود و پول هست و گواه حرف منم پورت های فوق افتضاحی هست که انجام میشه،الان بری مثلا فروم GS بگی به به عجب پورت خوبی کردن این DMC 4 رو! به سالم بودن عقل آدم شک میکنن! (DMC مثال ـه!)

و اینایی که عاشق PC هستند
بهله! میشه توضیح بدی کیا عاشق PC هستن ؟ نه جدی میگم همچین میگی عاشق انگار پول از تو case در میاد که ملت دارن پر پر میشن واسه PC !

نباید سمت این بازی برن
هر کسی پلتفرم بازیش رو خودش انتخاب میکنه،اگر حرف دیگران توی Gaming واست مهمه که بگن مثلا"اه فلانی عاشق بانجو روی 360 هست" کلا gaming رو بذار کنار...چون ملاک بازی کردنت حرف دیگران هست و برای لذت و یاد گرفتن خودت بازی نمیکنی!
این مهمه که ما این بازی و مانند این بازی هارو تو PC انجام میدیم و نه با کنسول
چرا جمع بندی میکنی؟ من دوست دارم بازی کنسولی رو روی کنسول بازی کنم،بازی PC هم روی PC !
همون حرفی که کسرا زد...

دیگه شما ترجیح میدی مثلا Resident evil 5 رو با کنترل بسیار افتضاح با کیبرد انجام بدی یه مقوله جداست! چون همه میدونن اینجور بازی ها خوراکشون کنترل کنسولی هست و بس.!

بعدشم این دلیل نمیشه که چون DMC و امثال این بازیها از اول واسه کنسول اومده دیگه این بازی کنسولی هست
اینم قبلا جوابش رو دادم،همونی که بری GS و اینا...

موفق باشید.

اول بگم که بعضی حرفات درسته بعدشم به DMC توهین نکن :biggrin1:
خوب این دزدی هکرها هست دیگه به بنده مربوط نمیشه اگر بازی که تو کشور خودمون بود اورجش حداقل 50 پولشو میدادیم فوقش دیگه 20 تومان پوله گمرکو دلالو اینجور چیزارو نمیدادیم پس این اصلا ربطی نداره که چون بازی دزدی هست نباید به PC و بازی در آن افتخار کنیم؟
بعدشم یک سوال دارم میتونی بگی چرا بازی که واسه کنسوله شماره 2-1 آن نمیاد و یکدفعه شماره 3 آن برای pc ظاهر میشه ؟ دلیلش این نیست که سازنده ها دارن به PC روی میاورن؟
اين كه يك بازي يه دفعه شماره 3 روي PC مياد سياست شركت سازنده هست و ربطي هم نداره همون Capcom اگه ماكروسافت حمايتش نميكرد DMC رو روي PC عرضه نميكرد . برعكسشم هست مثل EPIC يا Bugie اينا سياست شركت هاي سازنده هست و چيزي كه هست اوعضا بازي هاي PC به خاطر همين درذي اصلا خوب نيست يه تايپك مربوط داره من دربارش ديگه چيزي نميگم . همين Capcom اگه بخواد DMC 5 بزنه بعيد ميدونم براي PC بزنه . مسئله قانون كپي رايت و ........ كه مشخصه به هر حال اجباري هست اما بازي كردن نسخه دزدي بازي هيچ افتخاري نداره والا !!

اه ه ه ه ه ه :mad:
من نمی دونم شما دعواتون رو چی هست ... شما گیمرید مثلا .....
با کنسول بازی میکنید با Pc بازی می کنید چرا ؟؟؟ ...چون اون بازی که دوست دارید ....
PC Console PC Console PC Console PC Console PC Console PC Console
بشین بازیتو کن چیکار داری 360 یا PS3 یا Pc ....
------------------------------------------------------------------
خدا وکیلی کدوم شما از MGS بدت میاد یا God Of War . دوست ندارید Ps3 داشته باشید ...
کیه که از Gears Of War بدش بیاد ....
کیه که از Crysis یا WOW بدش میاد ...
یعنی کسی هست که نخواد این بازی ها رو pC و کنسول خودش بازی کنه .....
-----------------------------------------------------------------
حالا چون جنابعالی رفتی 800 دادی Xbox و مانیتور و بند و بساط گرفتی PC بدرد نمی خوره ....
یا مثلا تو رفتی 1.5 دادی سیستم خفن بستی بازی های کنسول آشغال شده ....به پای PC نمی رسه ....

شماها چتونه ....:confused:
--------------------------------------
اینایی هم که ادعای PC Gamer ی میکنن اول برن 50 هزار تومن(مثال) بدن Crysis ارجینال بگیرن یا اسپور یا ...
که حق اون سازنده بازی بی ثمر نمونه بعد BoxShot بازی رو برداره بره رو پشت بوم خونشون داد بزنه من بازی Pc ارجینال دارم من PC Gamer هستم ....

....................................................................................................
خدا وکیلی دلیل این همه کل کل بچه گونه چیه ؟؟؟

اه ه ه ه ه ه :mad:
من نمی دونم شما دعواتون رو چی هست ... شما گیمرید مثلا .....
با کنسول بازی میکنید با Pc بازی می کنید چرا ؟؟؟ ...چون اون بازی که دوست دارید ....
PC Console PC Console PC Console PC Console PC Console PC Console
بشین بازیتو کن چیکار داری 360 یا PS3 یا Pc ....
------------------------------------------------------------------
خدا وکیلی کدوم شما از MGS بدت میاد یا God Of War . دوست ندارید Ps3 داشته باشید ...
کیه که از Gears Of War بدش بیاد ....
کیه که از Crysis یا WOW بدش میاد ...
یعنی کسی هست که نخواد این بازی ها رو pC و کنسول خودش بازی کنه .....
-----------------------------------------------------------------
حالا چون جنابعالی رفتی 800 دادی Xbox و مانیتور و بند و بساط گرفتی PC بدرد نمی خوره ....
یا مثلا تو رفتی 1.5 دادی سیستم خفن بستی بازی های کنسول آشغال شده ....به پای PC نمی رسه ....

شماها چتونه ....:confused:
اینایی هم که ادعای PC Gamer ی میکنن اول برن 50 هزار تومن(مثال) بدن Crysis ارجینال بگیرن یا اسپور یا ...
که حق اون سازنده بازی بی ثمر نمونه بعد BoxShot بازی رو برداره بره رو پشت بوم خونشون داد بزنه من بازی Pc ارجینال دارم من PC Gamer هستم ....

....................................................................................................

شما احتمالآ جو گرفتت خوب ما که دعوا نکردیم هرکی سلیقه خودش را مطرح کرده
در ضمن نظر شما اینه که بازی اورج گرفتنم افتخاره و باعث میشه که طرف کلی پیشرفت کنه و یک PC Gamer حرفه ای شه؟ در ضمن دعوایی در کار نبوده بنده اطلاعاتم کافی نبوده بخاطره همین از جواد و کسرا و محمد خواستم استفاده کنم حالا شما اینو میذاری به حساب بچه بازی دیگه اون مشکل شماست

شما احتمالآ جو گرفتت خوب ما که دعوا نکردیم هرکی سلیقه خودش را مطرح کرده
در ضمن نظر شما اینه که بازی اورج گرفتنم افتخاره و باعث میشه که طرف کلی پیشرفت کنه و یک PC Gamer حرفه ای شه؟ دسوت من دعوایی در کار نبوده بنده اطلاعاتم کافی نبوده بخاطره همین از جواد و کسرا و محمد خواستم استفاده کنم حالا شما اینو میذاری به حساب بچه بازی دیگه اون مشکل شماست

اون که بله حرف شما درست .....
---------------------------------
نظر خودمو میگم ....
همه کنسولا خوبن Pc هم خوبه ...
اینکه یکی بیاد بگه 360 قوی تره یا ps3 یا Pc هیچ فرقی نمی کنه واسه من ...
چون من Game مورد علاقمو بازی میکنم و هیچ فرقی هم برام نداره که Pc یا کنسول ...

واقعا جای خوشحالی دارد این حرفه شما:laughing::laughing::laughing:
حالا میخوای مثال بزنم همین شمایی که کنسول کنسول میکنی چرا این PS3 چند قرنه در کفه Bioshock هست؟:biggrin1:
چه خبر اینجا:cheesygri من هنوزم می گم اصلا عنوان این تاپیک دروغه اوضاع بع نفع c باز ها نیست وگرنه من خودم 11 ساله pc بازم نمی رفتم کنسول بخرم:cheesygri حرف حقیقت تلخ بود در ضمن کاربرای ویژه سایت چرا انقدر اینجا برخوردشون بده بیاین یکم از کاربرای ویژه بخش 360 یاد بگیرین.
خوبه خودتونم می گین باید 2 سال صبر کنید!بازی gear of war هم ماله 2006 بود اگه الان اومده که دیگه فایده ای نداره.دیگه بروز بودن نمی خواد چیش جالبه که الان اومده.در ضمن fable2 , gear of war 2 و هم تا 2 ماه دیگه می یاد شما هم 2 ساله دیگه صبر کنید شاید براتون بیاد.:cheesygri
ببنید همون crysis تاپیکش تو بخش pc هست هیچ کس از اومدن این بازی خوشحال نیست به خاطر سخت افزار تخیلی که داره کسی نمی تونه لذت ببره ازش .خودتاتون نگفتین اصلا چرا این بازیو می سازن که رو هیچ سیستمی خوب جواب نمی ده!
فعلا تا چند سال دیگه اوضاع pc همین طوره و یه بار دیگه هم می گم عنوان تاپیک اصلا اشتباست.اوضاع به نفع pc باز ها نیست حالا بتون بر می خوره بخوره خودتون گول می زنین برین تاپیک اخبار بازی ها یا 360 بخونین همه بازی ها برای ps3 و x360 می یاد نه pc.حتی بازی resistance2 که ماله ps3 هست هم اگه بخواد برای pc بیاد دچار سرنوشت crysis می شه که رو هر سیستمی اجرا نمی شه.
در ضمن کسی اینجا حق توهین نداره هر کسی نظر خودشو می ده جواب تویی که توهین کردیو نمی دم برو درست شو.;) توهین کردن کاری نداره.
تاپیکو دنبال می کنم ولی جواب پستاتونو دیگه نمی دم شما ها که اوضاع بکامتونه خوش باشین پس.ااینم اضافه کنم من که جواب نمی دم به خاطر اینه که بعضی یوزر های اینجا خیلی گل ان نمی خوام دلخوری پیش بیاد.بای

آخرین ویرایش:
چه خبر اینجا:cheesygri من هنوزم می گم اصلا عنوان این تاپیک دروغه اوضاع بع نفع c باز ها نیست وگرنه من خودم 11 ساله pc بازم نمی رفتم کنسول بخرم:cheesygri حرف حقیقت تلخ بود در ضمن کاربرای ویژه سایت چرا انقدر اینجا برخوردشون بده بیاین یکم از کاربرای ویژه بخش 360 یاد بگیرین.
خوبه خودتونم می گین باید 2 سال صبر کنید!بازی gear of war هم ماله 2006 بود اگه الان اومده که دیگه فایده ای نداره.دیگه بروز بودن نمی خواد چیش جالبه که الان اومده.در ضمن fable2 , gear of war 2 و هم تا 2 ماه دیگه می یاد شما هم 2 ساله دیگه صبر کنید شاید براتون بیاد.:cheesygri
ببنید همون crysis تاپیکش تو بخش pc هست هیچ کس از اومدن این بازی خوشحال نیست به خاطر سخت افزار تخیلی که داره کسی نمی تونه لذت ببره ازش .خودتاتون نگفتین اصلا چرا این بازیو می سازن که رو هیچ سیستمی خوب جواب نمی ده!
فعلا تا چند سال دیگه اوضاع pc همین طوره و یه بار دیگه هم می گم عنوان تاپیک اصلا اشتباست.اوضاع به نفع pc باز ها نیست حالا بتون بر می خوره بخوره خودتون گول می زنین برین تاپیک اخبار بازی ها یا 360 بخونین همه بازی ها برای ps3 و x360 می یاد نه pc.
در ضمن کسی اینجا حق توهین نداره هر کسی نظر خودشو می ده جواب تویی که توهین کردیو نمی دم برو ادم شو.;)
بازم میگم بروز باش ...
GeOw 1 پارسال برای PC اومد ... نه امسال ...
برات متاسفم که اینقدر گرافیک پرستی ... برای لذت بردن از یه بازی گرافیک حرف اول رو نمیزنه ... گیم پلی حرف اول رو میزنه که Crysis چیزی کم نداره و اگر شما واقعا گیمر باشی تنظیمات بازی رو روی Low هم بزاری میتونی از بازی لذت ببری ... مثل خیلی های دیگه ...
اگه برو آدم شو توهین نیست پس چیه ؟!lol

شما برو به رییس جمهور بگو حقوق مردم رو از 200 تومان به 2 میلیون تومان برسونه
بعد من میریم بازی ارجینال می گیریم :laughing:

فعلا تا چند سال دیگه اوضاع pc همین طوره و یه بار دیگه هم می گم عنوان تاپیک اصلا اشتباست.اوضاع به نفع pc باز ها نیست حالا بتون بر می خوره بخوره خودتون گول می زنین برین تاپیک اخبار بازی ها یا 360 بخونین همه بازی ها برای ps3 و x360 می یاد نه pc.حتی بازی resistance2 که ماله ps3 هست هم اگه بخواد برای pc بیاد دچار سرنوشت crysis می شه که رو هر سیستمی اجرا نمی شه.
در ضمن کسی اینجا حق توهین نداره هر کسی نظر خودشو می ده جواب تویی که توهین کردیو نمی دم برو درست شو.;) توهین کردن کاری نداره.
تاپیکو دنبال می کنم ولی جواب پستاتونو دیگه نمی دم شما ها که اوضاع بکامتونه خوش باشین پس.ااینم اضافه کنم من که جواب نمی دم به خاطر اینه که بعضی یوزر های اینجا خیلی گل ان نمی خوام دلخوری پیش بیاد.بای

اصلا متوجه نمیشی جوابه منم نمیدی میگی باید PC بروز باشه درسته ؟ پس چرا شمایی که اینقدر کنسول کنسول میکنی الان چند قرنه این PS3 در کفه Bioshock هست؟:biggrin1:اسم از Crysis نبرین و از خودتونم حرف در نیارید چون ناراحت نیستیم که هیچ خیلی هم خوشحال هستیم فعلا میبینی که اوضاع به کام PC بازها خوشه چون کمپانی ها هی هی دارن بازی هارو براش میدن همین جا هم میگم من ترجیح میدم RE را با کنترل افتضاحش تو PC بازی کنم ولی اصلا سمت کنسول نرم

حرف حقیقت تلخ بود در ضمن کاربرای ویژه سایت چرا انقدر اینجا برخوردشون بده بیاین یکم از کاربرای ویژه بخش 360 یاد بگیرین.
lol
کاربر ویژه نمیبینم :دی

خوبه خودتونم می گین باید 2 سال صبر کنید!
آقا تو که با کنسول بازی میکنی اینجا چی کار میکنی...برو همون بخش 360 حالتو بکن baw ...اینجا هم روی مخ بروبچ بخش PC راه نرو با این مدل حرف های شناخته شده!

بازی gear of war هم ماله 2006 بود اگه الان اومده که دیگه فایده ای نداره.
GeOW واسه من اندازه Super mario هست...هیچ فرقی واسم نمیکنه بیاد یا نیاد!
Geow هم الان نیومده پارسال اومده.! یه کم به اطلاعاتت اضافه کن بعد پست بده! :)

در ضمن fable2 , gear of war 2 و هم تا 2 ماه دیگه می یاد شما هم 2 ساله دیگه صبر کنید شاید براتون بیاد.:cheesygri
شما دلت رو با این جور بازی ها خوش کن...Who cares !
عناوینی که کسرا نام برد 100 تا بازی های تازه به دوران رسیده ای مثل اینایی که نام بردی رو نوش جان میکنن...همون Diablo 3 و Wow :Warth Of The Lich King بسه!

آخــــی....دلم برای تو و خیلی های دیگه میسوزه که هنوز عقلشون به چشمشون هست و همه چیز رو توی گرافیک میبینن...
یه پیشنهاد هم دارم برو روان شناس شو :laughing: چون احساسات مردم رو خوب درک میکنی :دی

حتی بازی resistance2 که ماله ps3 هست هم اگه بخواد برای pc بیاد دچار سرنوشت crysis می شه که رو هر سیستمی اجرا نمی شه.
روانشناس که بودی...کارشناس پورت هم شدی ؟
71.gif

نمیدونم اینجا هر کسی اظهار نظر میکنه جوابش رو منطقی میدی میگه توهین کردی... اینجا Admin و مدیر انجمن داره و تشخیص میدن که کی توهین میکنه و کی منطقی جواب میده...
شما حضورت همین جا باعث اختشاش ـه! تو که کنسول بازی چرا اینجا میای پست میدی؟ با چماغ بالا سرت وایسادن ؟

شما هم بد نیست با توجه به پلتفرم بازی کردن بری بگردی پست بدی...همونطور که من توی بخش 360 و PS3 پست نمیدم!

پ.ن:نمیذارید آدم دهنش رو ببنده چیزی نگه! وادار میکنید !
69.gif

این چه وضعیه؟!!
خدا وکیلی همه جا فقط حرف از این میزنن که فلان بازی واسه این پلتفورم میاد واسه اون یکی نمیاد و هزار جور اخبار درباره بازی ها و.... تو تاپیک بازی ها که برید قبل از انتشارشون اونقدر پست میدن که آدم میگه الآن این بازی بیاد آسمون میچسبه به زمین! ولی چه اتفاقی میفته؟! وقتی بازی میاد تمام بحث ها تموم میشه حتی یه جا گیر کنی باید التماس کنی یکی کمکت کنه!!!
به جای اینکه مثلا بحث بشه این قسمت بازی این راه مخفی هست و .... یا داستان از این قراره: ...
قبلا ها سگا بازی میکردیم یه بازی رو یه ماه زیر و رو میکردیم همه جاش رو حفظ میشدیم الان به لطف قیمت بازی ها روزی یه بازی میگیریم فقط تمومش کنیم بره!

بابا هر پلتفورمی که دارید برید بازی های مورد علاقتون رو پیدا کنید و لذت ببرید و فکر نکنید هر چی دارید بهترینه! سلیقه هر فرد متفاوته!
بعضی وقت ها بچه کوچولو ها رو میبینم ps2 بازی میکنن یه حالی میکنن یا با آب و تاب تعریف میکنن که معلومه جای این لذت رو نه گرافیک و نه چیز دیگه ای میگیره!!!
قرار نیست همه همه چیز داشته باشند! هر کنسول یا پلتفورمی اونقدر بازی خوب داره که کسی بیکار نشینه!
چند روز پیش یه دختر بچه رو تو مترو دیدم داشت با گیم بوی بازی میکرد چقدر هم هیجان زده بود و معلوم بود داره حال میکنه بازیش رو که دیدم اول خندم گرفت ولی بعد دیدم لذتی که این داره میبره من خیلی وقت ها با جدید ترین بازی ها هم تجربه نمیکنم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or