اوضاع به کام pc بازها

تا چند سال پیش بازی های pc محدود به بازی های استراتژی و یا اکشن های اول شخص بود.اما به مرور پای بازی های کنسولی هم به pc باز شده.نمونه ها هم خیلی زیادند.مثلا Mercenaries 2 World in flames و یا Sain rows 2 که آمدن هر دو بازی برای pc منتفی بود ولی تایید شدند.کپکام هم که اصلا اومده طرف pc تا جایی که برای اولین بار داره یه بازی Fighting یعنی Street Fighter IV رو واسه pc میده بیرون!!قبل از اون هم onimusha 3 و Lost Planet و RE4 رو واسه PC عرضه کرده.شایعه ی Dead Rising هم جای خودش.Koei هم که تمام عناوینش رو روی کنسول ها میداده(به جز یکی دو تا)یه چند وقتیه که تمام بازیهاش رو روی pc هم پورت میکنه.با اومدن اسپور هم که احتمالا همه به سراغ این شاهکار ویل رایت رفتند.
پس با این حساب با بودن بازی های مخصوص pc و بازی های کنسولی نسل جدید بر روی پلتفرم pc به نظر من الان اوضاع به نفع pc بازهاست.
بازی هایی که در آینده ی نزدیک برای PC میان رو هم خودتون نگاه و قضاوت کنید.

gta 4
Farcry 2
Diablo III
saint rows 2
mercenaries 2 world in flame
StarCraft
street fighter IV
Fallout 3
splinter cell conviction
prototype
Hei$t
Mafia2
Mirror's Edge
Crysis Warhead
Dynasty Warriors 6
.
.
.

من خودم 11 ساله pc بازم نمی رفتم ...
من 7 ساله پیش که کامپیوتر گرفتم ...همه سیستم ها گرافیک 64 رم 128 بودن....
کل جماعت کف گرافیک 128 DDR1 و رم 256 DDR1 بود (هنوز خبری از DDR2) نبود ....
اون موقع عغده یه GTA تو دلمون مونده بود اونوقت شما چطوری 11 ساله که گیمر PC هستی خدا داند ...:confused:
فکر کنم اون موقع DiecX6 بود سیستم ها هم رم 64 گرافیک 32 ... همگی Pentium ...

من 7 ساله پیش که کامپیوتر گرفتم ...همه سیستم ها گرافیک 64 رم 128 بودن....
کل جماعت کف گرافیک 128 DDR1 و رم 256 DDR1 بود (هنوز خبری از DDR2) نبود ....
اون موقع عغده یه GTA تو دلمون مونده بود اونوقت شما چطوری 11 ساله که گیمر PC هستی خدا داند ...:confused:
فکر کنم اون موقع DiecX6 بود سیستم ها هم رم 64 گرافیک 32 ... همگی Pentium ...

چرا نميشه عزيز؟ :biggrin1: من 16 سالم بيشتر نيست، ولي همون 10-11 ساله پي سي دارم. او موقع هم CPU ام 200 بود (فكر كنم اون سي پي يو ها اسمشون MMX بود.) ram‌ ام هم 8 بود. اونم از نوع 32 pin! (اون موقع هنوز SD هم نبود چه برسه به DDR1 اي كه شما ميگي. تازه نكته جالب در مورد اين رم ها اين بود كه جفت جفت كار ميكردن. يعني مثلا بايد دو تا 4 مگ ميذاشتي تا كار كنه. :biggrin1:) گرافيك ام هم فكر كنم 4mb بود. بعد از اون هم يك k6 2 450 داشتم با 128 تا رم SD با يك Radeon 7000. چه حالي هم باش ميكرديم. :biggrin1:
Sorry for off topic post.

آخرین ویرایش:
چرا نميشه عزيز؟ :biggrin1: من 16 سالم بيشتر نيست، ولي همون 10-11 ساله پي سي دارم. او موقع هم CPU ام 200 بود ram‌ ام 8 بود. اونم از نوع 32 pin! (اون موقع هنوز SD هم نبود چه برسه به DDR1 اي كه شما ميگي.) گرافيك ام هم فكر كنم 4mb بود. بعد از اون هم يك k6 2 450 داشتم با 128 تا رم SD با يك Radeon 7000. چه حالي هم باش ميكرديم. :biggrin1:

جنابعالی داشتی با شیپور بازی میکردی نه با Pc ...
------------------------------------------------------------
من سال 81 کامپیوترم رو خریدم این مشخصاتش بود
CPU Celeron 1.7
Ram 256
graphic 64 Radeon 7000

------------------------------------------------
همچین سیستمی که شما میگید در اون زمان وجود نداشته حتی کامپیوتر های فکسنی 2 3 سال قبلترش Pentium 3 و 2 بودن ...
------------------------------------------------------
این سیستمی که شما میگی حداقل ماله 20 سال پیشه ....(عزیزان میخوان خالی ببندن ...این قده دیگه آب روغنشو زیاد نکنید )
-----------------------------------------------
بعد مثلا شما با اون Pc بازی میکردید ... آخه رو اون سیستم بازی میومد...
من خودم اونموقع PS1 داشتم اصلا با Pc بازی نمی کردم ....
---------------------------------------------
بازی های قدیم مانند Delta Force 4 تازه اومده بودن ما کفمون بریده بود .... گرافیک 128 بخریم اونوقت شما میگی ...:laughing:

اول اين كه بر فرض من چيزي نميدونم، شما ميتوني خيلي راحت بگي، بدون توهين. ولي، شما تا اين حد بيشتر اطلاعاتت كفاف ميده مجبور نيستي حرف بزني. گيم رو راست ميگي اون موقع بازي نميكردم. ولي با همون گرافيك 4mb كاماندوز و NFS 1 و Age of Empires و Prince of Persia و fifa 98 بازي ميكردم (اگر بازم فكر ميكني خالي مي بندم برو تاريخ انتشار اين بازي ها رو ببين، اون وقت حرف بزن.). شايد شما ندوني، ولي فكر كنم كساي ديگه اي هم تو اين فروم باشن كه همچين سيستم هايي داشتن.

من سال 81 کامپیوترم رو خریدم این مشخصاتش بود
CPU Celeron 1.7
Ram 256
graphic 64 Radeon 7000
مثلا اين خيلي سيستم قديميه ايه ديگه؟ :-"

همچین سیستمی که شما میگید در اون زمان وجود نداشته حتی کامپیوتر های فکسنی 2 3 سال قبلترش Pentium 3 و 2 بودن ...
از شمايي كه ميخواي بگي سيستمت خيلي قديميه ميگي اون موقع رم DDR1 گرفتم همچين حرفي بعيد نيست.

اگر چيزي رو نميدوني، هيچ اشكالي نداره، ولي دست كم اين قدر با لحن حق به جانب حرف نزن.

من فكر كنم شما همون موقع هم يه سيستم از رده خارج گرفتي.
چون من دقيقا 10 سال پيش اين سيستمو گرفتم:
CPU : Intel 1GHz
Ram : 128 Mb
VGA : Geforce 3 Series-4MB
خيلي هم سيستم شاخي بود.:cool:
توش بره اولين بار Starcraft و Red Allert بازي كردم.

من فكر كنم شما همون موقع هم يه سيستم از رده خارج گرفتي.
چون من دقيقا 10 سال پيش اين سيستمو گرفتم:
CPU : Intel 1GHz
Ram : 128 Mb
VGA : Geforce 3 Series-4MB
خيلي هم سيستم شاخي بود.:cool:
توش بره اولين بار Starcraft و Red Allert بازي كردم.

اون 10-11 رو دقيق نگفتم دوست عزيز. يادم نبود. دقيق 12 سال پيش. خيلي ممنون.

جلل خالق من با اون سیستم کف کرده بودم نمی تونستم Prance 1رو بازی کنم کلا 10 فریم هم بهم نمیداد همون مرحله اول بازی قفل میکرد .. از بازی میزد بیرون ...
اونوقت شما با اون سیستم بازی میکردی ....:eek::confused:

PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME

Minimum Configuration:
Win 98/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon 8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required

-------------------------------------------------
شما که Ram ت 128 SD بود چطور این بازی رو بازی میکردی ...
بچه ها یه سوال مگه گرافیک های 4 MB هم DirectX 9.0b رو ساپورت میکردند ...:confused:
------------------------------------------------------------------
لطفا تاپیک رو هم منحرف نکنید ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان . شرمنده جواب پستها رو ندادم .
در اینجا یک استدلال علمی - فرهنگی-هنری رومیبینیم :

8X LOL !!!!
کنسول هیچ برتری در زمینه ی گیم نداره ؟!
میشه بگید برتری کنسول در چیه ؟
حتما کار با فتوشاپ و ... .
سخت افزار کنسول نمیتونه منوی Crysis رو بیاره بالا ... ها ؟!
خواهشا الکی پست ندید ....
چیزی رو نمیدونید مجبورتون نکردند پست بدید ... .

اقا شما به من بگو بهترین گرافیک کنسولی مال چه بازیه؟؟؟؟؟
mgs? خوب اینو که با 2 گیگ رم و 512 گرافیک ddr 2 هم میشه اجرا کرد.
شما بیا 5 تا ps3 رو بازکن و قطعاتش رو بذار رو هم . اونوقت میتونی دموی crysis رو ببینی. این تاپیک هم مال بازی pc هست .
از دوستان به خاطر روده درازی عذر خواهی میکنم . شاید جاش اینجا نبود ولی باید جواب میدادم.

جلل خالق من با اون سیستم کف کرده بودم نمی تونستم Prance 1رو بازی کنم کلا 10 فریم هم بهم نمیداد همون مرحله اول بازی قفل میکرد .. از بازی میزد بیرون ...
اونوقت شما با اون سیستم بازی میکردی ....:eek::confused:

PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME

Minimum Configuration:
Win 98/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon 8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required

-------------------------------------------------
شما که Ram ت 128 SD بود چطور این بازی رو بازی میکردی ...
بچه ها یه سوال مگه گرافیک های 4 MB هم DirectX 9.0b رو ساپورت میکردند ...:confused:
لطفا تاپیک رو هم منحرف نکنید ...

درست ميگي، ولي من منظورم Sands of Time نبود. من منظورم اون بازي دو بعديش بود. Prince of Persia فقط همين 3 تا شماره اي كه شما ميشناسي نيست. ;)

درست ميگي، ولي من منظورم Sands of Time نبود. من منظورم اون بازي دو بعديش بود. Prince of Persia فقط همين 3 تا شماره اي كه شما ميشناسي نيست. ;)

آقا شما کارت درست ...20 ...
فقط شما باید اون بالا می نوشتی بغیر از نسخه سه گانه ....تا شفاف سازی بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or