اوضاع به کام pc بازها

تا چند سال پیش بازی های pc محدود به بازی های استراتژی و یا اکشن های اول شخص بود.اما به مرور پای بازی های کنسولی هم به pc باز شده.نمونه ها هم خیلی زیادند.مثلا Mercenaries 2 World in flames و یا Sain rows 2 که آمدن هر دو بازی برای pc منتفی بود ولی تایید شدند.کپکام هم که اصلا اومده طرف pc تا جایی که برای اولین بار داره یه بازی Fighting یعنی Street Fighter IV رو واسه pc میده بیرون!!قبل از اون هم onimusha 3 و Lost Planet و RE4 رو واسه PC عرضه کرده.شایعه ی Dead Rising هم جای خودش.Koei هم که تمام عناوینش رو روی کنسول ها میداده(به جز یکی دو تا)یه چند وقتیه که تمام بازیهاش رو روی pc هم پورت میکنه.با اومدن اسپور هم که احتمالا همه به سراغ این شاهکار ویل رایت رفتند.
پس با این حساب با بودن بازی های مخصوص pc و بازی های کنسولی نسل جدید بر روی پلتفرم pc به نظر من الان اوضاع به نفع pc بازهاست.
بازی هایی که در آینده ی نزدیک برای PC میان رو هم خودتون نگاه و قضاوت کنید.

gta 4
Farcry 2
Diablo III
saint rows 2
mercenaries 2 world in flame
StarCraft
street fighter IV
Fallout 3
splinter cell conviction
prototype
Hei$t
Mafia2
Mirror's Edge
Crysis Warhead
Dynasty Warriors 6
.
.
.

عزیزانی که اطلاع ندارند کامپیوتر 10 سال پیش چی بوده نیازی به ابراز اطلاعات ندارند! نکنه شما gta vice city رو به عنوان بازی قدیمی میشناسید؟ یادش بخیر زمان gta 1 چه بازی توپی بود. اون زمان جز بازی های نسل جدید بود. زمانی که worms و dune 2 و euro 92 بازی می کردیم صحبت رم 128 و 64 نبود! اصلاً سی دی نبود اون موقع. بازی ها رو دیسکت بودند یا کامپیوتر رو برمی داشتیم می بردیم از کامپیوتر طرف مستقیم بازی رو کپی می کردیم رو هارد خودمون. یادش بخیر! با dos می زدیم بازی بیاد! اگه تو dos می نوشتیم win وارد ویندوز میشد! یادش بخیر! دیدم بحث بازی قدیمی شد گفتم ابزار وجود کرده باشم!

آقا شما کارت درست ...20 ...
فقط شما باید اون بالا می نوشتی بغیر از نسخه سه گانه ....تا شفاف سازی بشه ...

برای من که کاملاً شفاف بود که prince of persia sands of time رو نمی گه!

از نظر من اين بازي هست كه به كنسول ارزش ميده نه اينكه كنسول به بازي ارزش بده. مهم بازيه. شايد خيلي از كاربران اين سايت ، 10 سال پيش starcraft رو بازي نكرده باشند ، طبيعيه كه نتونند مثل اونايي كه بازي كردن درك كنند كه وقتي starcratf 2 براي pc مياد ، pc چه ارزشي داره. همينطور افرادي كه mgs رو بازي كردن بهتر از بقيه ميتونن ارزش ps3 رو درك كنن . در كل چه pc چه xbox360 چه ps3 ... رو بازياهاشون با ارزش ميكنه. اين كدوم كنسول بهتره سوال جالبي نست . اين مهمه كه ما بتونيم بازيهايي را كه بهشون علاقه داريم بازي كنيم پس نميشه گفت كدوم با ارزش تره. حالا اگه از اين قسمت رد شديم وارد اين ميشيم كه كدوم كنسول قوي تره(كاري به ارزشش نداريم). مسلما كسي كه ابر كامپيوتر داره كنسولش از همه قوي تره.
اما در بين اين كنسولايي كه رواج داره ، pc انعطاف بيشتري داره. هر روز يه قطعه‌ي جديدتر براش ساخته ميشه كه باعث ميشه هميشه نام pc دوام داشته باشه و همچنين بازيهايي مثل starcraft. ولي اگر هم بخواي سيستم خوب داشته باشي بايد پول خوبي هم خرج كني. مثلا من اگه بخوام gta iv رو روي pc بازي كنم بايد يه سيستم جديد بخرم(يعني يه pc جديد بخرم) كه 2 ماه بعدش ديگه يه سيستم جديد به حساب نمياد اما كنسول يه چند سالي هست بعدش قديمي ميشه.اگر كنسول هم قابليت ارتقاء رو داشت الان به ps3 ميگفتيم ps و اسمش عوض نميشد و همين يه ضعفه براي هر كنسولي.
تا حالا هر چي بازي فوتبال مشترك بين كنسول و pc ديدم، اوني كه روي كنسول بوده جذاب تر بوه (فقط فوتبال رو به طور مشترك بازي كردم)

يه چيزه ديگه من crysis رو بازي نكردم و نميدونم چجوريه ولي اگه فيلماي بازي رندر شده باشه با يه دي وي دي پلير معمولي هم ميشه فيلماشو نشون داد
حالا چجوريه كه ميگيد كنسولاي ديگه نميتونن؟؟؟ اينو وقتي خوندم تعجب كردم .
البته ممكنه درست باشه چون اگه ديسك بازيرو بزاري تو كنسول حتي منوهاس هم نمياد چون ديسك و بازي براي كنسول ساخته نشده،،،،،
فيلماش چه رندر شده باشه چه نباشه بازم روي كنسول به راحتي ميتونه اجرا بشه به شرطي كه براي كنسول، بازي رو بسازن .

در مورد اون عزيزي هم كه گفت: اقا شما به من بگو بهترین گرافیک کنسولی مال چه بازیه؟؟؟؟؟
mgs? خوب اینو که با 2 گیگ رم و 512 گرافیک ddr 2 هم میشه اجرا کرد.

بگم كه mgs4 كه براي pc نيومده ولي بازي gta iv كه قراره براي pc بياد چه سيستمي ميخواد؟؟ فقط همين 18 گيگ هارد (در اين زمان) كافيه كه بگيم اين كنسول چقدر در برابر ps3 و... براي اين بازي ضعيفتره.

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان از روی نادانی یه پست هایی دادن که من از بس چوش اوردم 2 تا مشت آب دار

به کیبوردم زدم بعضی هام یه چیزایی میگن که هر جوری بخوای جمعش کنی نمیشه

تو رو خدا از چیزی که هیچی در موردش نمی دونید حرفی نزنید

فقط اینو بگم من 10 سالی هست که Pc بازم و اصلا دنبال کنسول نرفتم

و تو این مدت 10 سال اندازه مو های سرم قطعه عوض کردم یادمه اولین گرافیکی که خریدم ATI Radeon 6200 64mb بود

ولی باز با اینکه این همه پول برای قطعه میدادم هیچ وقت برای کنسول پول ندادم چون واقعا ارزش پول دادنو ندارن

حلا بعد 10 سال رفتم یه PS2 خریدم فقط بخاطر Manhunt 2

حالا هی بیاید گیر بدیم که اخه Manhunt شد بازی قبل از اینکه چیزی بگی باید بگم

لذتی که بازی Manhunt بهم میده Crysis نمیده :-"

آخرین ویرایش:
جناب snakemgs3
یه چند روزی هی میام تو تاپیک که ببینم کسی جوابتو داده یا نه.انگار تاپیک به خواب نیمه عمیقی فرو رفته.:(
اول یه چیزو بگم pc-x360-xbox-ps3-ps2-ps1-wii-ds-psp-........ همه پلت فرم هستند نه کنسول.کنسول به موارد 2 الی آخر میگن نه PC.پس لطفا دیگه به pc کنسول نگو که.....
اول حرفاتو باهات موافقم.کلا حرفاتو خوب شروع کردی ولی آخرش:mad:
اگر هم بخواي سيستم خوب داشته باشي بايد پول خوبي هم خرج كني. مثلا من اگه بخوام gta iv رو روي pc بازي كنم بايد يه سيستم جديد بخرم(يعني يه pc جديد بخرم) كه 2 ماه بعدش ديگه يه سيستم جديد به حساب نمياد
سیستم خوب رو با پول یه ps3 یا x360 هم میشه بست.منظورم کیسه.شما که نمیخوای مانیتورتو عوض کنی یا کیبردو که یه Pc جدید میخوای.و 2 ماه بعد هم سیستم کم نمیاره.مطمئن باش.حداقل کارایی یه سیستم به روز 2 سال است.گفتم حداقل اونم توی شرایط که مثلا از یه نسل به نسل بعد میری.وگرنه مطمئنا بیشتره.

تا حالا هر چي بازي فوتبال مشترك بين كنسول و pc ديدم، اوني كه روي كنسول بوده جذاب تر بوه (فقط فوتبال رو به طور مشترك بازي كردم)
یه حسی بهم میگه فیفا باز هستی.چون فیفا توی pc شبیه :sick:

يه چيزه ديگه من crysis رو بازي نكردم و نميدونم چجوريه ولي اگه فيلماي بازي رندر شده باشه با يه دي وي دي پلير معمولي هم ميشه فيلماشو نشون داد
حالا چجوريه كه ميگيد كنسولاي ديگه نميتونن؟؟؟ اينو وقتي خوندم تعجب كردم .
البته ممكنه درست باشه چون اگه ديسك بازيرو بزاري تو كنسول حتي منوهاس هم نمياد چون ديسك و بازي براي كنسول ساخته نشده،،،،،
فيلماش چه رندر شده باشه چه نباشه بازم روي كنسول به راحتي ميتونه اجرا بشه به شرطي كه براي كنسول، بازي رو بسازن .
همون بهتر که کرایسیس رو بازی نکردی.:evil:
DVD PLAYER رو پیشنهاد میکنم مارشال بگیری. خوبتر کرایسیس رو نشون میده:biggrin1:
فیلم از پیش رندر شده مال اون بازیهای کنسول های **** هست نه کرایسیس.گرفتی.!!!؟؟
نمونه بسار خوب ساختن کرایسیس برا کنسول ها همینfarcry 2 هست.برو ببین بعد بیا با کرایسیس یا وارهد مقایسه کن.یکم کف کنی.:biggrin1:

در مورد اون عزيزي هم كه گفت: اقا شما به من بگو بهترین گرافیک کنسولی مال چه بازیه؟؟؟؟؟
mgs? خوب اینو که با 2 گیگ رم و 512 گرافیک ddr 2 هم میشه اجرا کرد.

بگم كه mgs4 كه براي pc نيومده ولي بازي gta iv كه قراره براي pc بياد چه سيستمي ميخواد؟؟ فقط همين 18 گيگ هارد (در اين زمان) كافيه كه بگيم اين كنسول چقدر در برابر ps3 و... براي اين بازي ضعيفتره.

با اون عزیز کاملا موافقم.مگه mgs4 چیداره که نشه؟
این حرفی که برا gta iv گفتی رو که دیدم میخواستم با کله برم تو مانیتور.
gta مگه چه سیستمی میخواد.؟یعنی اگه یه بازی جای بیشتری رو اشغال کنه به معنی اینه که اون پلت فرم ضعیفه.چه ربطی داره؟حالا خوبه همه میدونن gta iv از نظر گرافیکی نسبت به نسخه کنسولی پیشرفت هایی داشته+قسمت آنلاین بهتر و چنتا مود دیگه.
نمیدونم چرا وقتی صحبت برا ساختن بازی برا ps3 میشه هی میگن BD اینجوریه اونجوریه و یکی میگه نتونستیم BD رو پرکنیم اون یکی میگه تونستم وای چقدر فضا .... و اینا میشه. ولی چون PC فضای بینهایت رو دراختیار مون میزاره یه ضعف میشه براش و باید یه جوری این ضعفو جبران کنه.مثلا هارد رو برداریم از رو دیسک dvd9 مثل x360 بشینیم بازی کنیم بعد هی تاخیر در ظاهر شدن آبجکتا داشته باشیم خویه نه!!!!؟؟

دوستان شما برای ترافیک این دو ماه چه برنامه ایی دارید ؟
من که از همین الان دارم اماده میشم 2 ماه با زندگی قطع ارتباط کنم فقط بازی کنم :biggrin1:
عجب بازی هایی داره میاد :love:

سلام
آقا اینجا کل کی زودتر pc داشته و اینا نداریم .
اگر می خواین می خواین مشخصات سیستم تون رو بگین خودش تاپیک داره .
تازه اونم برای سیستمهای سال 1 نیست . مال سیستمهای فعلیتون هست .

اوه اوه.مثل اینکه کل کل خیلی بالا گرفته.آقا من فقط گفتم برای pc هم داره بازی های زیاد و خوبی میاد.همین.نگفتیم که کنسول...هه و بازی هاش همه...ان!! :biggrin1:چرا دعوا میکنید؟! :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or