اوضاع به کام pc بازها

تا چند سال پیش بازی های pc محدود به بازی های استراتژی و یا اکشن های اول شخص بود.اما به مرور پای بازی های کنسولی هم به pc باز شده.نمونه ها هم خیلی زیادند.مثلا Mercenaries 2 World in flames و یا Sain rows 2 که آمدن هر دو بازی برای pc منتفی بود ولی تایید شدند.کپکام هم که اصلا اومده طرف pc تا جایی که برای اولین بار داره یه بازی Fighting یعنی Street Fighter IV رو واسه pc میده بیرون!!قبل از اون هم onimusha 3 و Lost Planet و RE4 رو واسه PC عرضه کرده.شایعه ی Dead Rising هم جای خودش.Koei هم که تمام عناوینش رو روی کنسول ها میداده(به جز یکی دو تا)یه چند وقتیه که تمام بازیهاش رو روی pc هم پورت میکنه.با اومدن اسپور هم که احتمالا همه به سراغ این شاهکار ویل رایت رفتند.
پس با این حساب با بودن بازی های مخصوص pc و بازی های کنسولی نسل جدید بر روی پلتفرم pc به نظر من الان اوضاع به نفع pc بازهاست.
بازی هایی که در آینده ی نزدیک برای PC میان رو هم خودتون نگاه و قضاوت کنید.

gta 4
Farcry 2
Diablo III
saint rows 2
mercenaries 2 world in flame
StarCraft
street fighter IV
Fallout 3
splinter cell conviction
prototype
Hei$t
Mafia2
Mirror's Edge
Crysis Warhead
Dynasty Warriors 6
.
.
.

شاید راست بگید ولی من شنیده بودم سازنده ها دارن رو به طرف بازیهای کنسولی میارن

جدی؟از کجا شنیدید؟در هر صورت همینطور که اعتبار و قدرت مایکروسافت بیشتر میشه پلتفرم ویندوز هم جای بیشتری برای خودش باز میکنه.

بله حق با شماست . البته تا الان بازیهای زیاد و جالبی برای کنسول اومده ولی به همون اندازه ( یا بیشتر ) برای PC اومده و خواهد آمد .
مطمئن باشید PC رها نخواهد شد :biggrin1: !

این کنسولهای نسل نسبتاً جدید علی رغم قدرت نسبی ای که دارند ولی هنوز در زمینه هایی ناقص اند. مثلاً کی میتونه تصور اجرای Red Alert یا همین Spor رو در کنسول داشته باشه.:sick:

شاید راست بگید ولی من شنیده بودم سازنده ها دارن رو به طرف بازیهای کنسولی میارن

فکر کنم عرضه شدن بازیها برای PC خیلی برای کمپانی ها مهمه چون خودشون را مدیونه PC باید بدونن چون اون موقعی که PC بود XBOX & PS3 کجا بودن ؟ الانم که میبینین که بازیها برای pc داره روز به روز زیادتر میشه:smile: پس هیچ وقت کام pc بازها تلخ نمی شود چون کنسولی ها فعلا در کف Crysis هستن و بس:lol: این یعنی تلخ شدن کام کنسول بازها

اینو همه میدونن که کنسول ها رو باید بعد از 1 ماه راس ساعت 9 بذاری دم در . البته بگم که میتونی بدی به بازیافتی و جاش کیسه زباله بگیری . هر جور میلته!!!!!!!!
من تا حالا sega - ps1-ps2-xbox360- ds- داشتم ولی اخر فهمیدم که همشون اشغالن و بازی فقط با pc حال میده. حتی فکر اینکه بخوام cod 5 رو با اون کنترلر مضحک 360 بازی کنم دیوونم میکنه . واقعا کنسول هیچ برتری در مورد game نداره!!! سخت افزارش که حتی نمیتونه منوی crysis رو اجرا کنه . بقیه ی چیز ها هم عادی اند . فقط دسته داره که اونم برای pc هست.
پس عجیب نیست که بازیهای pc زیاد باشن چون به هر حال pc gamers با ریشه تر از console gamers هستند.

اینو همه میدونن که کنسول ها رو باید بعد از 1 ماه راس ساعت 9 بذاری دم در . البته بگم که میتونی بدی به بازیافتی و جاش کیسه زباله بگیری . هر جور میلته!!!!!!!!
من تا حالا sega - ps1-ps2-xbox360- ds- داشتم ولی اخر فهمیدم که همشون اشغالن و بازی فقط با pc حال میده. حتی فکر اینکه بخوام cod 5 رو با اون کنترلر مضحک 360 بازی کنم دیوونم میکنه . واقعا کنسول هیچ برتری در مورد game نداره!!! سخت افزارش که حتی نمیتونه منوی crysis رو اجرا کنه . بقیه ی چیز ها هم عادی اند . فقط دسته داره که اونم برای pc هست.
پس عجیب نیست که بازیهای pc زیاد باشن چون به هر حال pc gamers با ریشه تر از console gamers هستند.

حال كردم كنسول باز اينو گفت! :biggrin1: به نظر من هم كنسول ها به جز بعضي از بازي هايي كه انحصاري براي اون كنسول مياد واقعا هيچ برتري اي ندارن. اگر PC تا اين حد مشكل Piracy نداشت از نظر تعداد بازي از ايني كه هست خيلي بهتر ميشد.
PC Rules

آخرین ویرایش:
8X LOL !!!!
کنسول هیچ برتری در زمینه ی گیم نداره ؟!
میشه بگید برتری کنسول در چیه ؟
حتما کار با فتوشاپ و ... .
سخت افزار کنسول نمیتونه منوی Crysis رو بیاره بالا ... ها ؟!
خواهشا الکی پست ندید ....
چیزی رو نمیدونید مجبورتون نکردند پست بدید ... .

8X LOL !!!!
کنسول هیچ برتری در زمینه ی گیم نداره ؟!
میشه بگید برتری کنسول در چیه ؟
حتما کار با فتوشاپ و ... .
سخت افزار کنسول نمیتونه منوی Crysis رو بیاره بالا ... ها ؟!
خواهشا الکی پست ندید ....
چیزی رو نمیدونید مجبورتون نکردند پست بدید ... .

کنسولم در بعضی مواقع نسبت به PC برتری داره
شاید منظور ایشون این بوده که کنسولها قدرت اجرا کردن امثال بازیهای مثل Crysis را ندارن خوب PC هم قدرت اجرا کردن بعضی از بازی های کنسولی را نداره این دلیل به ضعیف بودن یا ناتوانی PC نمیشه
شما زیاد ناراحت نشو مسعود جان:love:;)

شاید منظور ایشون این بوده که کنسولها قدرت اجرا کردن امثال بازیهای مثل Crysis را ندارن
نمیدونم چه اصراری داری این حرف رو بزنی...
244.gif
244.gif

ببخشید Crytek یادش رفته بود بیاد دم در خونتون ازت اجازه بگیره که داره با همین انجین Crysis واسه کنسول ها بازی میسازه :laughing:
خوب PC هم قدرت اجرا کردن بعضی از بازی های کنسولی را نداره
لطفا در مورد چیزی که ازش سر در نمیاری صحبت نکن....کار سختی نیست...منم خیلی جاها در مورد چیزی که بلد نیستم اظهار فضل نمیکنم....آدم سکوت کنه خیلی بهتر تا اینکه دهن باز کنه و یه چیزایی بگه که دیگران به هفتاد هشتاد مدل مختلف بخندن!

کی میتونه تصور اجرای متال گیر4... LBP... REsistance رو روی PC داشته باشه؟
وقتی konami بخواد روی ps1 هم بازی رو به نوبه خودش پورت میکنه(یک مثال بود که بفهمی کمپانی عاشق چشم و ابروی پلتفرمی که داره روش Exclusive کار میکنه نیست)
شما هم وقتی نمیتونی چیزی فراتر از ذهن خودت تصور کنی مشکل ما نیست...بهتر خودت حلش کنی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or