اهنگ ساز پیشین استویدو RARE : ماکروسافت ما را نابود کرد.

kolange_bill

کاربر سایت

rare-logo-compare.gif

درود.

شاید نسل امروزی دنیای گیم ان گونه که باید و شاید استودیو RARE را به یاد نیارند؛ شرکت بازی سازی که زود از یادها فراموش شد و فقط از ان چند بازی به جا مانده است. اگر تجربه بازی کردن در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 را با کنسول‌ها افسانه‌ای SNES, Sega Mega Drive و Nintendo 64 را داشته‌اید پس حتما کارهای این استودیو را به یاد دارید. عناوین زیبایی چون Donkey Kong Country, Banjo Kazooie, Conker's Bad Fur Day و Perfect Dark و بسیاری دیگر همگی ساخخته این استودیو بود. این شرکت انگلیسی در سال 1985 تاسیس گردید و در سال 2002 از سوی شرکت بزرگ ماکروسافت به مبلغ 370 میلیون دلار خریداری شد و در همین مدت به ساخت عناوین قبلی خود دست زد که دیگر نامی از این استودیو به گوش نرسید.

در همین راستا یکی از اهنگ‌سازان استویدو RARE اقای Grant Kirkhope در طی مصاحبه ای که داشت سخنان عجیبی را بیان نمود و ادعا کرد که اگر امروز این استودیو به این روز افتاده است به خاطر شرکت ماکروسافت است، وی در ادامه گفت:

شرکت ماکروسافت با سیاست‌ها اشتباه خود به طور کل استودیو RARE را نابود کرد و من به خاطر این رویداد در تمام عمرم گریه می‌کنم.

http://www.gamespot.com/forums/topi...osoft-fed-rare-over-ruined-the-company?page=0
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNE0NZs80BfYlgv4MS7k817-Ruy5Xw&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNGvx34Y58g40jVFaYRWwqCiwSsNLQ&cad=rja
http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=180789
mynintendonews

آخرین ویرایش:
اون همه آدم؟ :biggrin1:؟ اکثرشون وقتی استودیو هاشون فروختن رفتند. رفتن مولینیو کاملن واضح بود به خاطر فشار های وحشتناک و وحشیانه مایکروسافت سر این استودیو بود. الان دیگه اگر بخوای این رو کتمان کنی من چیکار کنم؟ :biggrin1:؟
خلاق ترین استودیوی ممکنه توی زیر مجموعه اش رو به خار ترین تبدیل کرد.
نسل بعد کجا بود؟ کو نسل بعد فعلا که ما نسل بعدی ندیدیم. بعد مگه نسل بعد فقط برای مایکروسافته؟ سونی چی؟ چرا دوتا Ip جدید معرفی میکنه؟
بعدش الان نسل بعده 2009 هم نسل بعد بود؟ 2008 هم نسل بعد بود؟ از بعد از Alan Wake چندتا Ip جدید مایکروسافت زده؟ :biggrin1:؟
خدایی یک بحث الکی میکنید، کاملن واضحه مایکروسافت هیچ حمایتی نداره، به هیچ وجه ریسک نمیکنه. یک فورمول موفق رو میگیره میره جلو. عین Acti . . .
E3 امسالش بیشتر یه شوخی بد بود با طرفداراش.
به نظر میاد تو داخل استودیوهای مایکروسافت عامل نفوذی داری، که خب از این نظر من بی بهره ام :دی دقیقا میشه لینک تایید کننده این فشارهای وحشتناک به Linohead رو به من بدی؟ اینجوری که تو میگی پس یعنی سونی هم به فامیتو ادا فشار وحشتناک آورده که استودیوش رو ترک کرده یا کلی بازیساز دیگه که از استودیوهاشون جدا شدن؟ علت اینکه سونی IP جدید بیشتر داره اینه که استودیو First Party بیشتری در اختیار داره و طبیعتا این استودیوها میتونن بازی های بیشتری بسازن. مایکروسافت هم واسه نسل بعد چند تا استودیو First Party جدید تاسیس کرده تا ضعفش تو این بخش رو جبران کنه. ضمن اینکه نسل بعد صرفا به این نیست که بیان یه جعبه نشون بدن بگن بله این هم کنسول نسل بعد، لازمه اصلیش بازی هست. تا بازی نباشه نسل بعد به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره :دی
در حال حاضر همین T10 بدبخت رو هم کاریشون کردن که سالی یه Forza تقریبا دارن میدن دست ملت. غیر از اینه؟
این حرفت نشون میده که هیچ کدوم از اخبار رو دنبال نمیکنی و صرفا به خاطر مشکلی که با سیاست های مایکروسافت داری این حرفها رو میزنی :دی حداقل مصاحبه سازنده های Forza Horizon رو میخوندی بعد میومدی این حرف رو میزدی :دی

به نظر میاد تو داخل استودیوهای مایکروسافت عامل نفوذی داری، که خب از این نظر من بی بهره ام :دی دقیقا میشه لینک تایید کننده این فشارهای وحشتناک به Linohead رو به من بدی؟ اینجوری که تو میگی پس یعنی سونی هم به فامیتو ادا فشار وحشتناک آورده که استودیوش رو ترک کرده یا کلی بازیساز دیگه که از استودیوهاشون جدا شدن؟ علت اینکه سونی IP جدید بیشتر داره اینه که استودیو First Party بیشتری در اختیار داره و طبیعتا این استودیوها میتونن بازی های بیشتری بسازن. مایکروسافت هم واسه نسل بعد چند تا استودیو First Party جدید تاسیس کرده تا ضعفش تو این بخش رو جبران کنه. ضمن اینکه نسل بعد صرفا به این نیست که بیان یه جعبه نشون بدن بگن بله این هم کنسول نسل بعد، لازمه اصلیش بازی هست. تا بازی نباشه نسل بعد به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره :دی

این حرفت نشون میده که هیچ کدوم از اخبار رو دنبال نمیکنی و صرفا به خاطر مشکلی که با سیاست های مایکروسافت داری این حرفها رو میزنی :دی حداقل مصاحبه سازنده های Forza Horizon رو میخوندی بعد میومدی این حرف رو میزدی :دی
چرا که نه؟ وقتی سال به سال مجبور میکنه Fable بسازه، و کیفیت کاراش اینقدر میاد پائین، تابلوئه داره فشار میاد دیگه. فکر میکنی مایکروسافت FP بیشتری در اختیار نداشت؟ :دی؟ داشت ولی اکثرش رو یا بست یا فروخت . . .
یعنی یک شرکت یک جعبه ایکس بسازه بعد چهار تا بازی اول نسل بده بیرون، بره بشینه برای نسل بعد حاضر شه؟ :دی؟ نسل حاضر هم لازمه اش اینه چهار بازی نسازی هر سال تکرارش کنی به اسم انحصاری بدی به خورد مردم بعدم مصاحبه کنی بهترینیم ما!

پ.ن : حالا مگه من گفتم Horizon که تو فوری برداشت میکنی؟ درسته که این بازی داره توسط اعضای سابق Bizzare ساخته میشه و من خودمم حمایت کردم :دی. ولی T10 رو الان چند سال مجبور کردن فقط فورزا بسازه. Forza 3 رو که ساخت فوری گفت بیا بشین Forza 4 بساز که هماهنوگ با کینکت باشه، اونم چه هماهنگی . . .
فشار میاره قبول کنید!

پ.ن 2 : خبر رسمی داریم که Remedy میخواست AW 2 بسازه ولی کسی از مایکروسافت نرفته بود امضای قرار داد کنه. بازی AW شاید فروش خوبی نداشت که خب مرسی از مایکروسافت که تبلیغات کمی کرد و به بازی نرسید، ولی نسخه دوم بازی میتونست بهتر بشه. اما خب مایکروسافت یه عالمه لفتش داد. غیر از اینه؟ :دی؟

نه من نمیگم سرخود عمل کنه! ولی اگه پیشنهاد ساخت یه IP خوب رو به مایکرو بده، مطمئنآ مایکرو انقدر احمق نیست که پیشنهاد رو رد کنه! متاسفانه این شرکت میخواد با ساخت بازیهایی مثل Kinect Sport ُ امثال اینا، تحت حمایت کامل مایکرو باشه که خب مایکرو این کارو نمیکنه چون هر شرکتی میتونه یه Kinect Sport بسازه ولی وقتی یه IP بسازه که هر شرکتی نتونه مثلش بسازه، مطمئنآ توجه مایکرو جلب میشه! دقیقآ مثل حمایتی که سونی از Naughty Dog میکنه!

ببخشید وسط حرفاتون ! من کاری با حرفه این بنده که به مایکروسافت پریده ندارم ! ولی حرفش یجورایی درسته حداقل تو این نسل RARE واقعا مرده !

از طرفه دیگه این تقصیر مایکرو هست که به RARE گفته فقط برو اواتار و دشبورد جدید و بازیه Kinect Sport برای کنسولم بساز و اجازه ساخته بازی جدید و یا دنباله IP های قدیمیش را به RARE نداده ! نمونش همین سال پیش خبر کنسل شدنه KAMEO 2 به گوش رسید و چندتا تصویر از طراحی کارکتر اصلیه بازی هم بیرون درز کرد .

وگرنه RARE استادیویی هست که کیفیت کاراش کاملا مشخصه در چه حده و نیاز به تعریف و تمجید نداره ! اگه مایکرو مایکرو باشه و استادیویی که زیر مجموعه خودشه خیلی راحت میتونه دستور بده بگه برام KAMEO 2 بساز یا دنباله PDZ بساز و .............. (و خود سر نیست که بره یه بازی اون پشت پشتها بسازه ! و بگه مایکرو ما این بازی را ساختیم و یا ادامه دادیم ! و تو هم ازمون حمایت کن ! ) ولی متاسفانه یه استادیو به بزرگیه RARE این نسل با اون همه IP هیچ کاره بوده .

پ.ن : حالا مگه من گفتم Horizon که تو فوری برداشت میکنی؟ درسته که این بازی داره توسط اعضای سابق Bizzare ساخته میشه و من خودمم حمایت کردم :دی. ولی T10 رو الان چند سال مجبور کردن فقط فورزا بسازه. Forza 3 رو که ساخت فوری گفت بیا بشین Forza 4 بساز که هماهنوگ با کینکت باشه، اونم چه هماهنگی . . .

؟
میثم کلا راجع به چیزای که یه ذره هم اطلاع نداری، حرف نزنی بهتره. واسه خودت میگم

تجربه ثابت کرده بحث کردن با تو بیهوده هست ولی خب من تلاشم رو میکنم :دی
چرا که نه؟ وقتی سال به سال مجبور میکنه Fable بسازه، و کیفیت کاراش اینقدر میاد پائین، تابلوئه داره فشار میاد دیگه
این نسل 2 تا Fable داشتیم، یه دونه Spin Off واسه کینکت هم امسال قرار عرضه بشه. این میشه سال به سال؟ بی خیال بابا :دی
یعنی یک شرکت یک جعبه ایکس بسازه بعد چهار تا بازی اول نسل بده بیرون، بره بشینه برای نسل بعد حاضر شه؟ :biggrin1:؟ نسل حاضر هم لازمه اش اینه چهار بازی نسازی هر سال تکرارش کنی به اسم انحصاری بدی به خورد مردم بعدم مصاحبه کنی بهترینیم ما!
الان مثلا به جای Halo 4 اسم بازی Foooolaaaaan بود خیلی قشنگ بود و تو بیشتر حال میکردی؟ امسال این نسل تموم میشه، مایکروسافت هم به نظرم بیشتر از این ابزار نداشت که بازی انحصاری بسازه. فوقش بازیش رو میداد یه شرکت دیگه براش میساخت که آخرش میشد آشغالی به اسم Crackdown 2. چرا متوجه نمیشی چی میگم؟ :دی
ولی T10 رو الان چند سال مجبور کردن فقط فورزا بسازه. Forza 3 رو که ساخت فوری گفت بیا بشین Forza 4 بساز که هماهنوگ با کینکت باشه، اونم چه هماهنگی
این دیگه تهش بود :دی کل دنیا تو کف این هستن که چطوری یه استودیو بازی به بازی اینقدر پیشرفت میکنه اینجا قضیه برعکسه :دی عزیزم Turn 10 از همون اسم و لوگوش هم معلومه باید تو چه سبکی بازی بسازه، شوتر بسازن راضی میشی؟ :-/
خبر رسمی داریم که Remedy میخواست AW 2 بسازه ولی کسی از مایکروسافت نرفته بود امضای قرار داد کنه. بازی AW شاید فروش خوبی نداشت که خب مرسی از مایکروسافت که تبلیغات کمی کرد و به بازی نرسید، ولی نسخه دوم بازی میتونست بهتر بشه. اما خب مایکروسافت یه عالمه لفتش داد. غیر از اینه؟
میدونستم آخرش میرسی به این ولی خب منو دست کم گرفتی :shrewd: :دی نسخه اول Alan Wake می 2005 معرفی شد، می 2006 رسما اعلام شد که مایکروسافت ناشر بازی هست و می 2010 هم عرضه شد. یعنی مایکروسافت دقیقا 4 سال این بازی رو پشتیبانی کرد. حالا یه سری مسائل مثل کم محتوا بودن بازی، تبلیغات ضعیف، ظهور RDR و ... باعث شد فروش بازی اونطوری که باید نباشه ولی دیگه قضیه مشخصه دقیقا. البته بهت قول میدم AW2 منتشر میشه ناشرش هم مایکروسافت هست :دی
===
من نمیگم مایکروسافت خیلی خوبه و تو پشتیبانی از استودیوهاش عالیه و فلان. ولی الان با چند سال پیش خیلی فرق میکنه و نحوه پشتیبانی مایکروسافت از استودیوهاش خیلی بهتر شده، قدیما همشون مینالیدن ولی الان اکثرا راضی هستن :دی مشکل مایکروسافت کمبود استودیو First Party بود که اونم به نظر میاد واسه نسل بعد حل شده، چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم، این نسل Xbox با Halo 4 تموم میشه، یه Gears of War هم واسه خداحافظی رسمیش در نظر گرفتن :دی
===
راجع به خبر هم اشتباه بزرگ مایکروسافت این بود که پتانسیل Rare رو دست کم گرفت. یعنی بزرگترین اشتباه مایکروسافت تو این نسل همین بود.

آخرین ویرایش:
اطلاعاتی که برخی دوستان از داخل Rare و کلا بقیه استودیوهای مایکروسافت دارن رو فکر کنم شخص Phil Spencer هم نداشته باشه:دی واقعا چرا داریم همچین استعدادهایی رو الکی هدر میدیم؟:-/ باید کلی روشون سرمایه گذاری بشه>:d< :دی

تجربه ثابت کرده بحث کردن با تو بیهوده هست ولی خب من تلاشم رو میکنم :دی

این نسل 2 تا Fable داشتیم، یه دونه Spin Off واسه کینکت هم امسال قرار عرضه بشه. این میشه سال به سال؟ بی خیال بابا :دی

الان مثلا به جای Halo 4 اسم بازی Foooolaaaaan بود خیلی قشنگ بود و تو بیشتر حال میکردی؟ امسال این نسل تموم میشه، مایکروسافت هم به نظرم بیشتر از این ابزار نداشت که بازی انحصاری بسازه. فوقش بازیش رو میداد یه شرکت دیگه براش میساخت که آخرش میشد آشغالی به اسم Crackdown 2. چرا متوجه نمیشی چی میگم؟ :دی

این دیگه تهش بود :دی کل دنیا تو کف این هستن که چطوری یه استودیو بازی به بازی اینقدر پیشرفت میکنه اینجا قضیه برعکسه :دی عزیزم Turn 10 از همون اسم و لوگوش هم معلومه باید تو چه سبکی بازی بسازه، شوتر بسازن راضی میشی؟ :-/

میدونستم آخرش میرسی به این ولی خب منو دست کم گرفتی :shrewd: :دی نسخه اول Alan Wake می 2005 معرفی شد، می 2006 رسما اعلام شد که مایکروسافت ناشر بازی هست و می 2010 هم عرضه شد. یعنی مایکروسافت دقیقا 4 سال این بازی رو پشتیبانی کرد. حالا یه سری مسائل مثل کم محتوا بودن بازی، تبلیغات ضعیف، ظهور RDR و ... باعث شد فروش بازی اونطوری که باید نباشه ولی دیگه قضیه مشخصه دقیقا. البته بهت قول میدم AW2 منتشر میشه ناشرش هم مایکروسافت هست :دی
===
من نمیگم مایکروسافت خیلی خوبه و تو پشتیبانی از استودیوهاش عالیه و فلان. ولی الان با چند سال پیش خیلی فرق میکنه و نحوه پشتیبانی مایکروسافت از استودیوهاش خیلی بهتر شده، قدیما همشون مینالیدن ولی الان اکثرا راضی هستن :دی مشکل مایکروسافت کمبود استودیو First Party بود که اونم به نظر میاد واسه نسل بعد حل شده، چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم، این نسل Xbox با Halo 4 تموم میشه، یه Gears of War هم واسه خداحافظی رسمیش در نظر گرفتن :دی
===
نه آقا اگر حرف حق باشه چرا قبول نکنم؟ :دی؟
2 سال یک بار یک Fable داشتیم تا قبل از خروج مولینیو :دی.
درضمن 4 تا Fable این نسل داریم :دی.

من دوست داشتم Halo 4 باشه ولی ترجیح میدادم کنارش هم یک عنوان جدید رونمائی کنند. هرچی هم که Halo من الان تو Halo نمیتونم یک عنوان جدید و متفاوت ببینم که، تنوع میخواد آدم.
آقا تو متوجه نیستی، مایکروسافت FP داشت ولی نابود کرد :دی. میتونست FP بگیره ولی نگرفت.
نمیدونم دیگه چه جوری بگم این حرف رو :دی.

واقعیت همینه، 2006 تا 2010 حمایت کرد از AW که دستش هم درد نکنه. ولی آخرش تبلیغات ضعیفی که برای بازی کرد، تاریخ بدی که برای انتشار بازی مد نظر گرفت، گند زد رفت به همه چیز :دی. بعله الان ممکنه AW2 منتشر بشه و ما شاهد ناشر بودن مایکروسافت باشیم، ولی همین بازی هم داشت از دست مایکروسافت در میرفت.

منم نمیگم مایکروسافت بده یا فلانه. ولی این که یک عده میگن اینا داره فلان جاشون میسوزه یا اینها دیگه مسخرس، Rare تو این نسل نابود شد. Fable و مولینیو هم نابود شد فقط به خاطر سیاست بد مایکروسافت. حالا هی بگیم نه؟ :دی؟

راجع به خبر هم اشتباه بزرگ مایکروسافت این بود که پتانسیل Rare رو دست کم گرفت. یعنی بزرگترین اشتباه مایکروسافت تو این نسل همین بود.
از اولش هم همین رو گفتم من :دی.

پ.ن : همیشه سواله برام چرا هربار بابک رو میبینم نمیکشمش؟ :(؟

2 سال یک بار یک Fable داشتیم تا قبل از خروج مولینیو :biggrin1:.
درضمن 4 تا Fable این نسل داریم :biggrin1:.
تا الان 2 تا Fable داشتیم، امسال هم یه Spin Off واسه کینکت، جدی خیلی پیچیده هست؟ :دی نکنه Fable: Heroes که یه بازی دستگرمی هست که فقط 5 نفر ساختنش رو هم جز سری اصلی Fable حساب کردی؟ نه خداییش؟ :دی این بازی یه چیزی مثل Fable: Pub Games هست که قبل از Fable II عرضه شد.
Fable و مولینیو هم نابود شد فقط به خاطر سیاست بد مایکروسافت
حیف که عادت ندارم GIF بزارم، تازه نوید هم ممنوع کرده :دی هر کسی میتونه از هر بازی برداشت خودش رو داشته باشه ولی تو دهات ما به اینا نمیگن نابود شدن:
Fable II for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic
Fable III for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic
اگه تو به اینا میگی نابودی که خب از اول میگفتی اصلا بحث نکنیم دیگه :دی اگر هم به علاقه شخصی باشه که Fable II بهترین بازی این نسل واسه من بود، Fable III هم با وجود مشکلاتی که داشت یه عنوان خیلی خوب برام بود.

آخرین ویرایش:
تا الان 2 تا Fable داشتیم، امسال هم یه Spin Off واسه کینکت، جدی خیلی پیچیده هست؟ :دی نکنه Fable: Heroes که یه بازی دستگرمی هست که فقط 5 نفر ساختنش رو هم جز سری اصلی Fable حساب کردی؟ نه خداییش؟ :دی این بازی یه چیزی مثل Fable: Pub Games هست که قبل از Fable II عرضه شد.

حیف که عادت ندارم GIF بزارم، تازه نوید هم ممنوع کرده :دی هر کسی میتونه از هر بازی برداشت خودش رو داشته باشه ولی تو دهات ما به اینا نمیگن نابود شدن:
Fable II for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic
Fable III for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic
اگه تو به اینا میگی نابودی که خب از اول میگفتی اصلا بحث نکنیم دیگه :دی اگر هم به علاقه شخصی باشه که Fable II بهترین بازی این نسل واسه من بود، Fable III هم با وجود مشکلاتی که داشت یه عنوان خیلی خوب برام بود.
فقط یک سوال، به نظرت میانگین بازی تقریبن از 90 برسه به 80، نمیشه نابود شدن یک بازی؟ 89 کجا 80 کجا . . .
Fable 2 برای من زندگی بود. Fable 3 رو هم دوست داشتم. ولی سطح کیفی بازی پائین اومده بود کسی هم نمیتونه بگه نه . . .

من که هر چه قدر پست هام رو خوندم نفهمیدم کجاش گفتم insomniac استادیو 1st party سونی هست!!!!

خوب دیگه Zipper که بهتر تعطیلش کردن ، آشغال می ساخت، Insomniac هم که خودش خواست نباشه، به ما چه، خدا بده برکت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or