اهنگ ساز پیشین استویدو RARE : ماکروسافت ما را نابود کرد.

kolange_bill

کاربر سایت

rare-logo-compare.gif

درود.

شاید نسل امروزی دنیای گیم ان گونه که باید و شاید استودیو RARE را به یاد نیارند؛ شرکت بازی سازی که زود از یادها فراموش شد و فقط از ان چند بازی به جا مانده است. اگر تجربه بازی کردن در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 را با کنسول‌ها افسانه‌ای SNES, Sega Mega Drive و Nintendo 64 را داشته‌اید پس حتما کارهای این استودیو را به یاد دارید. عناوین زیبایی چون Donkey Kong Country, Banjo Kazooie, Conker's Bad Fur Day و Perfect Dark و بسیاری دیگر همگی ساخخته این استودیو بود. این شرکت انگلیسی در سال 1985 تاسیس گردید و در سال 2002 از سوی شرکت بزرگ ماکروسافت به مبلغ 370 میلیون دلار خریداری شد و در همین مدت به ساخت عناوین قبلی خود دست زد که دیگر نامی از این استودیو به گوش نرسید.

در همین راستا یکی از اهنگ‌سازان استویدو RARE اقای Grant Kirkhope در طی مصاحبه ای که داشت سخنان عجیبی را بیان نمود و ادعا کرد که اگر امروز این استودیو به این روز افتاده است به خاطر شرکت ماکروسافت است، وی در ادامه گفت:

شرکت ماکروسافت با سیاست‌ها اشتباه خود به طور کل استودیو RARE را نابود کرد و من به خاطر این رویداد در تمام عمرم گریه می‌کنم.

http://www.gamespot.com/forums/topi...osoft-fed-rare-over-ruined-the-company?page=0
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNE0NZs80BfYlgv4MS7k817-Ruy5Xw&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNGvx34Y58g40jVFaYRWwqCiwSsNLQ&cad=rja
http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=180789
mynintendonews

آخرین ویرایش:
ای باوو اینطوری نگو نوکرتم اشک مارم در آوردی:(یادش بخیر اول نسل بازی Kameo چقدر حال کردم با این بازی و چقدر منتظر این بازی شدم که شماره 2 ش بیاد نتنها این بازی نیومد بلکه دیگه کلا خبری از هیچ کدوم بازیهای Rare نشد:(این بنده خدا نمیدونه دنیای پول چقدر نامرده:(

تا وقتی Gears of War و Forza میفروشه. برا چی Rare بازی بسازه؟ :دی؟
فعلا سالی یک بازی توی E3 از این دوتا معرفی میکنن همه طرفدارای خوشحال این کمپانی عظیم هم، خوشحال تر میشن.

استدیو هایی به چه عظمت گند زدن . این Rare حالا اومده ... :-|

ms برای کار های دم دستیش ازشون استفاده میکنه.بیشتر به کار نمیان

استدیو هایی به چه عظمت گند زدن . این Rare حالا اومده ... :-|

ms برای کار های دم دستیش ازشون استفاده میکنه.بیشتر به کار نمیان
کاپیتون . . .
Rare استودیویی بود که برای کارای دم دستی به کار میرفت؟ :|؟ یکی از خلاق ترین استودیو هارو کاری کرده که الان توقع ازش به جایی رسیده که کارای دم دستی بکنه!

من از این بازیا فقط Donkey Kong Country رو بازی کردم

کلا ماکروسافت بیشتر تمرکزش روی بازی های هارکور"اول شخص و سوم شخص" گذاشته،طراحی دستش هم اینو تایید میکنه

اینجور استدیو ها خوراک سونیه ...

ویرایش:

الان اسم یکی از بازیاشونو سرچ کردم نسخه وی و دی اس هم داشت!! مگه این استدیو واسه ماکرو نیست؟!

این یارو از جای دیگه داره میسوزه!

اتفاقآ یکی از موضوعاتی که مایکروسافت تمرکز خاصی روش داره، توجه به همه ی استدیوهایی هست که تحت پوشش ــش هستن! تا حالا هیتر ــه خودی ندیده بودیم که الان دیدیم!

این یارو از جای دیگه داره میسوزه!

اتفاقآ یکی از موضوعاتی که مایکروسافت تمرکز خاصی روش داره، توجه به همه ی استدیوهایی هست که تحت پوشش ــش هستن! تا حالا هیتر ــه خودی ندیده بودیم که الان دیدیم!
wtf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از تمرکز های خاص مایکروسافت؟
یکی از تمرکز های خاص مایکروسافت از دست دادن یا بستن استودیوهای زیر مجموعه اش هست، نبنده هم به چنان خاری وظلتی میرسونه که اکثرشون میزارند میرند.
نمونش سازنده های Fable یا استودیوی سازنده Halo Wars که یک عنوان موفق ساخت من هنوز نفهمیدم چرا این استودیو بسته شد !!!!!!!!!.
Bungie هم که خودش جور کرد گذاشت رفت وگرنه اونم ممکن بود همینطوری بدبخت شه.

wtf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از تمرکز های خاص مایکروسافت؟
یکی از تمرکز های خاص مایکروسافت از دست دادن یا بستن استودیوهای زیر مجموعه اش هست، نبنده هم به چنان خاری وظلتی میرسونه که اکثرشون میزارند میرند.
نمونش سازنده های Fable یا استودیوی سازنده Halo Wars که یک عنوان موفق ساخت من هنوز نفهمیدم چرا این استودیو بسته شد !!!!!!!!!.
Bungie هم که خودش جور کرد گذاشت رفت وگرنه اونم ممکن بود همینطوری بدبخت شه.

بله سازده همون Halo Warsسازنده يكي از بهترين بازي هاي سبك RTS يعني Age Of Empires بود !! .

كلا منتظر بسته شدن 343 تا چند سال اينده باشيد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or