اهنگ ساز پیشین استویدو RARE : ماکروسافت ما را نابود کرد.

kolange_bill

کاربر سایت

rare-logo-compare.gif

درود.

شاید نسل امروزی دنیای گیم ان گونه که باید و شاید استودیو RARE را به یاد نیارند؛ شرکت بازی سازی که زود از یادها فراموش شد و فقط از ان چند بازی به جا مانده است. اگر تجربه بازی کردن در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 را با کنسول‌ها افسانه‌ای SNES, Sega Mega Drive و Nintendo 64 را داشته‌اید پس حتما کارهای این استودیو را به یاد دارید. عناوین زیبایی چون Donkey Kong Country, Banjo Kazooie, Conker's Bad Fur Day و Perfect Dark و بسیاری دیگر همگی ساخخته این استودیو بود. این شرکت انگلیسی در سال 1985 تاسیس گردید و در سال 2002 از سوی شرکت بزرگ ماکروسافت به مبلغ 370 میلیون دلار خریداری شد و در همین مدت به ساخت عناوین قبلی خود دست زد که دیگر نامی از این استودیو به گوش نرسید.

در همین راستا یکی از اهنگ‌سازان استویدو RARE اقای Grant Kirkhope در طی مصاحبه ای که داشت سخنان عجیبی را بیان نمود و ادعا کرد که اگر امروز این استودیو به این روز افتاده است به خاطر شرکت ماکروسافت است، وی در ادامه گفت:

شرکت ماکروسافت با سیاست‌ها اشتباه خود به طور کل استودیو RARE را نابود کرد و من به خاطر این رویداد در تمام عمرم گریه می‌کنم.

http://www.gamespot.com/forums/topi...osoft-fed-rare-over-ruined-the-company?page=0
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNE0NZs80BfYlgv4MS7k817-Ruy5Xw&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNGvx34Y58g40jVFaYRWwqCiwSsNLQ&cad=rja
http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=180789
mynintendonews

آخرین ویرایش:
پ.ن 2 : خبر رسمی داریم که Remedy میخواست AW 2 بسازه ولی کسی از مایکروسافت نرفته بود امضای قرار داد کنه.
لینک خبر لطفا.
بازی AW شاید فروش خوبی نداشت که خب مرسی از مایکروسافت که تبلیغات کمی کرد
توی ناشرهای حال حاضر، ماکروسافت بهترین مارکتینک رو داره. اینو که قبول داری انشالله؟. ماکروسافت میدونست یه عنوان درحد 7-8 داره و مارکتینگ میلیونی واسه این فقط حروم کردن پوله و ایجاد هایپ الکی. بعدش ماکروسافت نگارش PC رو کلا هدیه داد به REMEDY!. تمام سود و درامد فروش AW از طریق Steam و ... متعلق هست به REMEDY.

بنده هم اين خبر الن ويك رو تاييد ميكنم و مطمئنم همچين خبري در رابطه با حمايت نكردن ماكروسافت از ساخت نسخه دوم بدليل كم فروش بود الن ويك 1 بوده . تو چندين فروم مختلف هم خوندم اين خبر رو .

لینک خبر لطفا.

توی ناشرهای حال حاضر، ماکروسافت بهترین مارکتینک رو داره. اینو که قبول داری انشالله؟. ماکروسافت میدونست یه عنوان درحد 7-8 داره و مارکتینگ میلیونی واسه این فقط حروم کردن پوله و ایجاد هایپ الکی. بعدش ماکروسافت نگارش PC رو کلا هدیه داد به REMEDY!. تمام سود و درامد فروش AW از طریق Steam و ... متعلق هست به REMEDY.
من حوصله لینک خبر گذاشتن ندارم :دی. خبرش رو تو خود سایت گذاشتن، بگردی پیدا میکنی :دی. که یکی از اعضای سازنده بازی گفته بود ما آماده بستن قرار داد با مایکروسافت هستیم ولی هنوز کسی از اونها با ما تماس نگرفته :دی.
مایکروسافت تا قبل 2011 تمام سازنده هاش رو داشت به گاراژ میداد، آره یک ساله داره بهتر میشه و سیاست های بهتری رو گرفته دستش.
حالا بهترین مارکتینگ رو هم داشته باشه.
بازم این که مایکروسافت Rare نابود کرد رو نمیپوشونه.

اگه مایکروسافت اینقدر به اینا ضرر زده چرا مثل بانجی از مایکروسافت جدا نمیشن تا بتونن سوپرشاهکارهای مورد نظرشون رو بسازن؟:-/:d
استودیو توسط مایکرو خریده شده، بانجی فقط قرارداد داشت . همچین چیزی امکان نداره حداقل تحت نام RareWare Studios !

به نظر میاد تو داخل استودیوهای مایکروسافت عامل نفوذی داری، که خب از این نظر من بی بهره ام :biggrin1: دقیقا میشه لینک تایید کننده این فشارهای وحشتناک به Linohead رو به من بدی؟ ا
لينكو ميخواي چيكار عزيز؟خود مولينيو بخاطر چي از LION HEAD جدا شد؟به همين زودي فراموش كرديد؟:d
بيچاره اصلا تمركز نداشت اونجا خو مولينيو بارها به اين موضوع اشاره كرد كه توو ماكرو هيچوقت نتونسته چيزيرو كه ميخواسته بسازه ...وهيچوقت به هدفي كه در سر داشته نتونسته برسه...
حتي ميگفت روي صندلي اي هم كه تو اتاقش ميشسته تمركز نداشته البته ماكرو هم خيلي حمايتش كرد ولي خوب تحت فشار بود...:d

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 PM ارسال شده بود ----------

اول اینکه این استودیو تمام پروژه Avatar و ایتمهاش رو به عهده داشت +اینکه در ساختن داشبوردهای جدید ام نقش عمده‌ی داشتن. دوم اینکه تیم مدیریت ش کاملا تغییر کرد و استودیو روند جدیدی رو درپیش گرفت.
خوب زحمت كشيدن واقعا ...:d
يه همچين استوديوي خلاقي يه همچين كارايي بايد انجام بده ...!!!يعني ماكرو افراد ديگه اي نداشته كه همچين كارايي رو انجام بده اين كارارو كه يه تيم معمولي هم ميتونه انجام بده...از اين استوديو انتظار ميرفت كه با حمايت ماكرو شاهد چندين IP جديد باشيم نه اينكه بيان از اينكارا انجام بدن...:d

آخرین ویرایش:
فقط یک سوال، به نظرت میانگین بازی تقریبن از 90 برسه به 80، نمیشه نابود شدن یک بازی؟ 89 کجا 80 کجا . . .
Fable 2 برای من زندگی بود. Fable 3 رو هم دوست داشتم. ولی سطح کیفی بازی پائین اومده بود کسی هم نمیتونه بگه نه . .
اگه قراره یه سری به دلیل اینکه یکی از نسخه هاش امتیاز 80 گرفته را نابود شده فرض کنیم، 80% بازیهای تمام دوران نابود شده هستند :دی حالا جالبه وقتی متای بازی از 84 تو نسخه اول به 89 تو نسخه دوم میرسه خیلی عادیه ولی وقتی یهو کم میشه تبدیل میشه به نابود شدن :دی سطح کیفی بازی اومد پایین و مشکلات داشت و ... خیلی با نابود شدن فرق داره، خیلی زیاد!

ماکروسافت 6 سال پای Remedy وایساد تا AW که یک بازی غیر تجاری هست رو عرضه کنه در ضمن MS تمام سود AW PC رو به خود Remedy داد کدوم شرکتی همچین کاری میکنه..؟

خبر رسمی داریم که Remedy میخواست AW 2 بسازه ولی کسی از مایکروسافت نرفته بود امضای قرار داد کنه.

Alan Wake's American Nightmare تمام حرفهای تو رو تکذیب میکنه آیا از عرضه شدن این بازی بی خبری که بازم این حرفها رو میزنی..

صفحه قبل هم که گفتم، اینجا همه اطلاعات دقیق و کامل از داخل استودیوهای مایکروسافت دارن که حتی Phil Spencer هم این اطلاعات رو نداره:دی احتمالا بچه ها قوم و خویش زیاد دارن تو استودیوهای مایکروسافت:-/ اینم یه نمونه دیگش:
بيچاره اصلا تمركز نداشت اونجا خو مولينيو بارها به اين موضوع اشاره كرد كه توو ماكرو هيچوقت نتونسته چيزيرو كه ميخواسته بسازه ...وهيچوقت به هدفي كه در سر داشته نتونسته برسه...
حتي ميگفت روي صندلي هم كه تو اتاقش ميشته تمركز نداشته
:دی

جالب اینه هیچکس هم منبعی برای این اطلاعات دقیق ارائه نمیده و فقط هر کی میاد یه چیزی از خودش میگه. دوستان حرف الکی زدن کاری نداره، همه بلدن.

پ.ن: واقعا راسته میگن ایرانی ها خدای شایعه سازی اند:دی
آقا بابك حتما بايد منبع بزاريم؟!!ما الكي از خودمون نميگيم...شايعه هم درست نكرديم وقتي خودش اومده مصاحبه كرده اين حرفارو زده ديگه من چي بگم...
تو همين سايت خبرش گذاشته شده من دقيقا همون چيزايي رو گفتم كه تو اين سايت خبرش گذاشته شده...ديگه منبع بهتر از اينم سراغ داري؟
حتما باید منبع بگذاری، چون اصلا همچین حرفایی نزده مولینیو:دی

آخرین ویرایش:
ماکروسافت 6 سال پای Remedy وایساد تا AW که یک بازی غیر تجاری هست رو عرضه کنه در ضمن MS تمام سود AW PC رو به خود Remedy داد کدوم شرکتی همچین کاری میکنه..؟
اگه ماكرو سياست به خرج ميداد وبه خوبي اين بازيرو پشتيباني ميكرد...اين بازي الان يك عنوان تجاري بود...همش از حماقت خود ماكروست...:d

---------- نوشته در 01:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 PM ارسال شده بود ----------

جالب اینه هیچکس هم منبعی برای این اطلاعات دقیق ارائه نمیده و فقط هر کی میاد یه چیزی از خودش میگه. دوستان حرف الکی زدن کاری نداره، همه بلدن.

پ.ن: واقعا راسته میگن ایرانی ها خدای شایعه سازی اند:biggrin1:
آقا بابك حتما بايد منبع بزاريم؟!!ما الكي از خودمون نميگيم...شايعه هم درست نكرديم وقتي خودش اومده مصاحبه كرده اين حرفارو زده ديگه من چي بگم...
تو همين سايت خبرش گذاشته شده من دقيقا همون چيزايي رو گفتم كه تو اين سايت خبرش گذاشته شده...ديگه منبع بهتر از اينم سراغ داري؟

اگه ماكرو سياست به خرج ميداد وبه خوبي اين بازيرو پشتيباني ميكرد...اين بازي الان يك عنوان تجاري بود...همش از حماقت خود ماكروست...

پس الان داره چیکار میکنه؟تمام حق فروش استیم AW و نسخه اسپین آف یعنی AN را به رمدی داد و هرچی سود بدست آورد به رمدی برسه اگه این اسمش حمایت نیست اسمش چیه؟
از طرفی این قضایا مال E3 سال پیشه نه مال امسال که ماکرو خودش هم گفت از فروش پایین AW راضی نیست
آخرین خبری هم که بوده ثبت دامین AW2 بوده نه حمایت نکردن ماکروسافت از رمدی!

متن خبری که Peter Molyneux توضیح میده برای چی MS رو ترک نمود.

متن کلی این خبر در اسپویلر

The main reason for Peter leaving MS was that he could not be as creative as he wanted to. At that time, Peter had this huge desire to make something truly special, but he was being suffocated creatively a little bit. And naturally, the cancellation of Project Milo was a huge push on making that decision.

28450877548038289797.jpg

مولینیو دقیقا برعکس حرف های شما رو زده ! اونم چه زمانی ؟ بعد خروجش از مایکروسافت ! یعنی زمانی که لازم نیست بخواد از مایکروسافت حمایت کنه ! اینم قسمت مصاحبش با Eurogamer :

Here I was at Microsoft and Lionhead, and it was very secure and comfortable

And Microsoft's a wonderful company. I was very comfortable.

دلیل خروجش هم تو یک جمله خودش کاملا توضیح داده ! کوتاه و مفید:

at Microsoft, there was nothing risky about it.

حالا من چیزایی که شما گفتی رو تو حرف های مولینیو که کاملا مستقیم توی Eurogamer گذاشته شده، نمیبینم

خیلی جالبه ، یک سری از بچه ها که اطلاعات خوبی دارن و ادعاشون هم زیاده ، زرتی خبر های قدیمی رو که خودشون 200 بار توش کامنت دادن یادشون میره ، سریع هم بقیه رو متهم به قصه بافی میکنند ، جالبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or