اهنگ ساز پیشین استویدو RARE : ماکروسافت ما را نابود کرد.

kolange_bill

کاربر سایت

rare-logo-compare.gif

درود.

شاید نسل امروزی دنیای گیم ان گونه که باید و شاید استودیو RARE را به یاد نیارند؛ شرکت بازی سازی که زود از یادها فراموش شد و فقط از ان چند بازی به جا مانده است. اگر تجربه بازی کردن در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 را با کنسول‌ها افسانه‌ای SNES, Sega Mega Drive و Nintendo 64 را داشته‌اید پس حتما کارهای این استودیو را به یاد دارید. عناوین زیبایی چون Donkey Kong Country, Banjo Kazooie, Conker's Bad Fur Day و Perfect Dark و بسیاری دیگر همگی ساخخته این استودیو بود. این شرکت انگلیسی در سال 1985 تاسیس گردید و در سال 2002 از سوی شرکت بزرگ ماکروسافت به مبلغ 370 میلیون دلار خریداری شد و در همین مدت به ساخت عناوین قبلی خود دست زد که دیگر نامی از این استودیو به گوش نرسید.

در همین راستا یکی از اهنگ‌سازان استویدو RARE اقای Grant Kirkhope در طی مصاحبه ای که داشت سخنان عجیبی را بیان نمود و ادعا کرد که اگر امروز این استودیو به این روز افتاده است به خاطر شرکت ماکروسافت است، وی در ادامه گفت:

شرکت ماکروسافت با سیاست‌ها اشتباه خود به طور کل استودیو RARE را نابود کرد و من به خاطر این رویداد در تمام عمرم گریه می‌کنم.

http://www.gamespot.com/forums/topi...osoft-fed-rare-over-ruined-the-company?page=0
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNE0NZs80BfYlgv4MS7k817-Ruy5Xw&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNGvx34Y58g40jVFaYRWwqCiwSsNLQ&cad=rja
http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=180789
mynintendonews

آخرین ویرایش:
Kameo
Perfect Dark Zero
Kinect Sport
دیگه بقیه کاراشون رو تحقیقات کینکت و اینا بوده .

خوب بازیهای بدی نساخته امتیازهای بدی هم نگرفته..
من فکر کنم اینها یک پروژه کنسل شده دارن که خبری ازش نیست و بعد هم رفتن روی کینکت کار کردن..

s-arash@
در یک موردی اطلاع نداری خواهشا ترول نکن;)
zipper interactive تو این نسل 2 تا سوکوم رو ساخت هردو تا کم فروش بودن بازی unit13 مال vita هم همین طور تنها بازی کمی موفقش همون mag بود تازه اونم نسبتا خوب فروخت.عملا هیچ دلیلی وجود نداره استدیویی که هی گند میزنه باز بمونه
insomniac هم خودش خواست از سونی جدا شه مثل بانجی که از مایکروسافت جدا شد به خاطر سود بیشتر البته insomniac هنوز هم برای سونی انحصاری میسازه مثل همین ratchet&clanck جدید که قراره همین امسال روی psn بیاد.

خب می خواستن از مایکروسافت که بهشون ندادن؟
همین که تو این وضعیت بد اقتصادی یه جای گرم و نرم برای زندگی و یه حقوق خوب هم بهشون میدن، برن صد بار خدا رو شکر کنن. اینا همه اش زیر سر سونی:d

مرگ بر سونی جهان خوار{2}

wtf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از تمرکز های خاص مایکروسافت؟
یکی از تمرکز های خاص مایکروسافت از دست دادن یا بستن استودیوهای زیر مجموعه اش هست، نبنده هم به چنان خاری وظلتی میرسونه که اکثرشون میزارند میرند.
نمونش سازنده های Fable یا استودیوی سازنده Halo Wars که یک عنوان موفق ساخت من هنوز نفهمیدم چرا این استودیو بسته شد !!!!!!!!!.
Bungie هم که خودش جور کرد گذاشت رفت وگرنه اونم ممکن بود همینطوری بدبخت شه.
در واقع تمركز اصلي ماكرو سافت فقط پول پول...$-)!!!!!!!
خدا ميدونه بخاطر پول حاضر چه كارايي بكنه...:d

آخرین ویرایش:
و همچنين "BIO WARE" استوديوي به اين شاخيرو هم كه فروخت ماكرو مثل اينكه تمركز اينا سرش نميشه در واقع تمركز اصلي ماكرو سافت فقط پول پول...$-)!!!!!!!
خدا ميدونه بخاطر پول حاضر چه كارايي بكنه...:d
بایوور فکر نکنم از اول مال مایکروسافت بوده باشه:d

Rare اوایل نسل خیلی خوب بود ولی بعدش وضعیت خراب شد و الان هم رو به وخامته :دی ولی من فکر کنم چند تا لانچ تایتل واسه نسل بعد در نظر گرفتن وگرنه غیرممکنه اون همه آدمی که اونجا هست همین جور دور همی باشن و حقوق بگیرن :دی
نمونش سازنده های Fable
Lionhead کی تعطیل شد کسی خبردار نشد، یا اینکه فکر کردی مثلا مولینیو تا آخر عمرش باید همونجا بمونه؟ :دی
و همچنين "BIO WARE" استوديوي به اين شاخيرو هم كه فروخت ماكرو مثل اينكه تمركز اينا سرش نميشه در واقع تمركز اصلي ماكرو سافت فقط پول پول
و سوال بعدی اینکه مایکروسافت کی BioWare رو خریده بود که حالا فروخت؟ :دی

پ.ن: چند مورد دیگه هم بود که حس نقل قول نیست :دی
پ.ن2: سطح اطلاعات این تاپیک تا دسته تو حلق بنده >:d<
پ.ن3: این مایکروسافت ظالم، نابود باید گردد >:d< :دی

خوب بازیهای بدی نساخته امتیازهای بدی هم نگرفته..
من فکر کنم اینها یک پروژه کنسل شده دارن که خبری ازش نیست و بعد هم رفتن روی کینکت کار کردن..
اول اینکه این استودیو تمام پروژه Avatar و ایتمهاش رو به عهده داشت +اینکه در ساختن داشبوردهای جدید ام نقش عمده‌ی داشتن. دوم اینکه تیم مدیریت ش کاملا تغییر کرد و استودیو روند جدیدی رو درپیش گرفت. با توجه به رویه مناسب ماکروسافت در قبال استودیوهاش، منتظر اخبار خوبی از RARE باشید که دست کم روی دوتا پروژه نسل بعدی کار میکنه :دی.

از کجا داره میسوزه ؟

از اونجا که دیگه تحت حمایت مایکرو نیست! متاسفانه این شرکت طی سال های اخیر هیچ عنوان بدردبخور و چشم گیری نساخته! خب طبیعتآ شرکتی که واسه مایکرو سودی نداشته باشه نابود میشه! اینا توقع دارن مایکرو به اینا بگه شماها دست به سینه بشینین همه چیزو بسپارین به ما!

Rare اوایل نسل خیلی خوب بود ولی بعدش وضعیت خراب شد و الان هم رو به وخامته :دی ولی من فکر کنم چند تا لانچ تایتل واسه نسل بعد در نظر گرفتن وگرنه غیرممکنه اون همه آدمی که اونجا هست همین جور دور همی باشن و حقوق بگیرن :دی

Lionhead کی تعطیل شد کسی خبردار نشد، یا اینکه فکر کردی مثلا مولینیو تا آخر عمرش باید همونجا بمونه؟ :دی
من کی گفتم تعطیل شد؟

میرسونه که اکثرشون میزارند میرند.
نمونش سازنده های Fable یا استودیوی سازنده Halo Wars که یک عنوان موفق ساخت من هنوز نفهمیدم چرا این استودیو بسته شد !!!!!!!!!.

بعدش چرا که نه؟ :دی؟ چرا یک سازنده باید از استودیویی که خودش تاسیس کرده بره؟ مغز خر خورده؟

از اونجا که دیگه تحت حمایت مایکرو نیست! متاسفانه این شرکت طی سال های اخیر هیچ عنوان بدردبخور و چشم گیری نساخته! خب طبیعتآ شرکتی که واسه مایکرو سودی نداشته باشه نابود میشه! اینا توقع دارن مایکرو به اینا بگه شماها دست به سینه بشینین همه چیزو بسپارین به ما!
خدایی ممد، خودت متوجه ای چی میگی؟ :دی؟
مایکروسافت باید بیاد به اینا بگه شما برید فلان چیزو بسازید، نه اینکه Rare بلند شه سر خود بره برا خودش بسازه. وقتی مایکروسافت بهش میگه برو Kinect Sport بساز بعد Rare بره مثلن Perfect Dark Zero بسازه؟

پ.ن : اکثر آدم های مادر و پدر دار توی استودیوی Rare از این استودیو رفتند. حالا می تونید هی بالا برید و پائین بیاید که مایکروسافت حمایت میکنه از استودیوهاش، واقعیت همینه که نمیکنه!. میتونست راحت Bizzare رو بخره راحت حاکم سبک آرکید ریسینگ میشد. ولی نکرد اینکارو. الان هم که ما 2 یا 3 ساله هیچ Ip مادر و پدر دار جدید از مایکروسافت ندیدیم معلوم نیست سرمایه رو چی داره میزاره.

بعدش چرا که نه؟ :biggrin1:؟ چرا یک سازنده باید از استودیویی که خودش تاسیس کرده بره؟ مغز خر خورده؟
این همه آدم از استودیوهایی که خودشون ساختن رفتن، اصلا این قضیه محدود به مایکروسافت نیست. دیگه از ویل رایت گنده تر که نداریم (البته اون شرایطش یه مقدار با مولینیو فرق میکنه)، یا مثلا همین فامیتو ادا یا 100 نفر دیگه :دی
الان هم که ما 2 یا 3 ساله هیچ Ip مادر و پدر دار جدید از مایکروسافت ندیدیم معلوم نیست سرمایه رو چی داره میزاره
خیلی واضحه، نسل بعد. حالا شاید واسه ما خیلی خوشایند نباشه ولی مطمئن باش این همه استودیو جدیدی که ساخته واسه قشنگی نیست :دی

آخرین ویرایش:
خدایی ممد، خودت متوجه ای چی میگی؟ :biggrin1:؟
مایکروسافت باید بیاد به اینا بگه شما برید فلان چیزو بسازید، نه اینکه Rare بلند شه سر خود بره برا خودش بسازه. وقتی مایکروسافت بهش میگه برو Kinect Sport بساز بعد Rare بره مثلن Perfect Dark Zero بسازه؟

نه من نمیگم سرخود عمل کنه! ولی اگه پیشنهاد ساخت یه IP خوب رو به مایکرو بده، مطمئنآ مایکرو انقدر احمق نیست که پیشنهاد رو رد کنه! متاسفانه این شرکت میخواد با ساخت بازیهایی مثل Kinect Sport ُ امثال اینا، تحت حمایت کامل مایکرو باشه که خب مایکرو این کارو نمیکنه چون هر شرکتی میتونه یه Kinect Sport بسازه ولی وقتی یه IP بسازه که هر شرکتی نتونه مثلش بسازه، مطمئنآ توجه مایکرو جلب میشه! دقیقآ مثل حمایتی که سونی از Naughty Dog میکنه!

این همه آدم از استودیوهایی که خودشون ساختن رفتن، اصلا این قضیه محدود به مایکروسافت نیست. دیگه مثال زدن هم لازم نداره :دی

خیلی واضحه، نسل بعد. حالا شاید واسه ما خیلی خوشایند نباشه ولی مطمئن باش این همه استودیو جدیدی که ساخته واسه قشنگی نیست :دی
اون همه آدم؟ :دی؟ اکثرشون وقتی استودیو هاشون فروختن رفتند. رفتن مولینیو کاملن واضح بود به خاطر فشار های وحشتناک و وحشیانه مایکروسافت سر این استودیو بود. الان دیگه اگر بخوای این رو کتمان کنی من چیکار کنم؟ :دی؟
خلاق ترین استودیوی ممکنه توی زیر مجموعه اش رو به خار ترین تبدیل کرد.
نسل بعد کجا بود؟ کو نسل بعد فعلا که ما نسل بعدی ندیدیم. بعد مگه نسل بعد فقط برای مایکروسافته؟ سونی چی؟ چرا دوتا Ip جدید معرفی میکنه؟
بعدش الان نسل بعده 2009 هم نسل بعد بود؟ 2008 هم نسل بعد بود؟ از بعد از Alan Wake چندتا Ip جدید مایکروسافت زده؟ :دی؟
خدایی یک بحث الکی میکنید، کاملن واضحه مایکروسافت هیچ حمایتی نداره، به هیچ وجه ریسک نمیکنه. یک فورمول موفق رو میگیره میره جلو. عین Acti . . .
E3 امسالش بیشتر یه شوخی بد بود با طرفداراش.

نه من نمیگم سرخود عمل کنه! ولی اگه پیشنهاد ساخت یه IP خوب رو به مایکرو بده، مطمئنآ مایکرو انقدر احمق نیست که پیشنهاد رو رد کنه! متاسفانه این شرکت میخواد با ساخت بازیهایی مثل Kinect Sport ُ امثال اینا، تحت حمایت کامل مایکرو باشه که خب مایکرو این کارو نمیکنه چون هر شرکتی میتونه یه Kinect Sport بسازه ولی وقتی یه IP بسازه که هر شرکتی نتونه مثلش بسازه، مطمئنآ توجه مایکرو جلب میشه! دقیقآ مثل حمایتی که سونی از Naughty Dog میکنه!
من واقعا نمیدونم چه طوری مایکروسافت رو با سونی مقایسه میکنی، حمایت سونی کاملا متفاوت هست با مایکروسافت. مایکروسافت حمایت هاش جوریه که الان استودیو یک عنوان نا موفق بسازه درش تخته میشه، فروخته میشه و میره. چند تا حاضرن ریسک کنند؟ بعد شما از کجا میدونی Rare تاحالا از مایکروسافت نخواسته؟ این فضای خفه ای که توی زیر مجموعه های مایکروسافت هست رو اکثرن جزء بعضی از طرفدار های مایکروسافت قبول دارند.
در حال حاضر همین T10 بدبخت رو هم کاریشون کردن که سالی یه Forza تقریبا دارن میدن دست ملت. غیر از اینه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or