انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

فقط قدرت محاسباتی مهمه دیگه؟ Core Clock و Memory و Memory Bandwidth و ... اهمیتی ندارن؟ در ضمن توی اون لینک ویکیپدیا در مورد Xenos نوشته 240 GFLOPS
میشه بفرمائید برای 7800GTX یا 7900GTX این رقم چقدره؟ چون شما خیلی تاکید داری که حتما GFLOPS باید نشون بده که کدوم کارت قوی‌تره در حالی که توی لینکهایی که ارائه کردین در مورد مقدار GFLOPS روی 7800 و 7900 چیزی ننوشته

مشخصه قدرت 2 تا کارت گرافیک به صورت SLI بیشتر میشه . منم منظورم SLI نیست . خیر قویتر نیست .

ما هم از اول میخوایم همینو به شما نشون بدیم که به علت عدم وجود محدودیت چه نرم‌افزاری و چه سخت‌افزاری در PC، حتی اگه مثلا کارت گرافیک 360 از نظر آماری از یه کارت گرافیک روی PC قویتر باشه، بازم نمیتونه رقابت کنه. چون روی PC میشه به جای یدونه کارت گرافیک 4 تا کارت گرافیک داشت. تازه این چیزی که در موردش صحبت شده فقط کارت گرافیک بوده. بحث RAM و CPU هم هست

GFLOPS ( کل قدرت محاسبات شناور کنسول - Floating point )

از 7800GTX، 7900GTX بله قویتره .

قدرت محاسباتی : PS3 در مقابل کارت های سال 2007 تا 2008 :

9800 GTX با قدرت
648 GFLOP
8800
ULTRA با قدرت GFLOP...576

قدرت محاسباتی : X360 در مقابل کارت های سال 2007 تا 2008 :

8800GTS - G80 باقدرت 346 GFLOP
6 600 GT باقدرت 312 GFLOP
GTS 240 با قدرت 385 GFLOP

مشخصه قدرت 2 تا کارت گرافیک به صورت SLI بیشتر میشه . منم منظورم SLI نیست . خیر قویتر نیست .

بله بفرما :

پردازنده گرافیکی 360 : ( Xenon (processor

Xenon (processor) - Wikipedia, the free encyclopedia

Xbox 360 technical specifications

Xbox 360 technical specifications - Wikipedia, the free encyclopedia

منبع برای مقایسه با کارت گرافیکهای pc:

http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...ocessing_units
[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Model[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Launch[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Code name[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Fab (nm)[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Bus interface[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Memory (MiB)[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Core clock (MHz)[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Memory clock (MHz)[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Core config[SUP]1[/SUP][/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, colspan: 4"]Fillrate[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, colspan: 3"]Memory[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]MOperations/s[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]MPixels/s[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]MTextels/s[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]MVertices/s[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Bandwidth (GB/s)[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Bus type[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Bus width (bit)[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
شوما این گیگافلاپس رو به من نیشان بده!

فقط قدرت محاسباتی مهمه دیگه؟ Core Clock و Memory و Memory Bandwidth و ... اهمیتی ندارن؟ در ضمن توی اون لینک ویکیپدیا در مورد Xenos نوشته 240 GFLOPS

ما 2 نوع قدرت محاسبات داریم . اعداد اعشار و محاسبات شناور . اعداد اعشار که برای گیم نیست و بیشتر برای کارت هایی مثل سری Quadro اون استفاده میشه چون مخصوص رندرگیری هست . اما محاسبات شناور چیزیه که تو گیم ازش استفاده میشه . البته توانایی محاسبات شناور به تنهایی مشخص کننده قدرت یه کارت گرافیک نیست و عوامل دیگه ای هم نقش دارند .

Core Clock که فرکانس کاری هسته هست ، مثل اینه که بگیم مثلا سرعت رحکت فلان چیز چه قدر در ثانیه هست .
Memory Bandwidth هم پهنای باند بین هسته و خود مموری برای تبادل و پردازش اطلاعات و تبدیلش به تصاویر هست .
در مورد این Memory هم اطلاعات خیلی زیادی ندارم که چه جوری کار میکنه .

تو لینک ویکیپدیا نوشته 240 GFLOPS ! خوب ! کجاش اشتباست ؟! کل محاسبات شناور X360 حدود 336 GFLPOS هست که از جمع 69 GFLOPS + 240 GFLOPS بدست اومده که عدد 96 میزان قدرت محاسبات xenon هست و برای CELL حدود 240 تاست که البته بعدا محدود شده . پس 96 + 240 = 336 GFLOPS . حله ؟

نزدیک ترین کارتی که میشه به صورت معادل برای رقابت با X360 پیدا کرد این 2 تاست : ( برای PS3 رو هم گذاشتم صفحه قبل ) .

8800GTS - G80 باقدرت 346 GFLOP
6 600 GT باقدرت 312 GFLOP
GTS 240 با قدرت 385 GFLOP

میشه بفرمائید برای 7800GTX یا 7900GTX این رقم چقدره؟ چون شما خیلی تاکید داری که حتما GFLOPS باید نشون بده که کدوم کارت قوی‌تره در حالی که توی لینکهایی که ارائه کردین در مورد مقدار GFLOPS روی 7800 و 7900 چیزی ننوشته

GF 7800 GTX حدود 165 GFLOP و 7900 هم همین حدوداست .
NVIDIA GeForce 7800 GTX 165 GFLOPs
NVIDIA GeForce 8800 GTX 518 GFLOPs
NVIDIA GeForce 8800 Ultra 576 GFLOPs

منبع

ویکی پدیا که هیچ چی ، حتی سایت معتبری مثل سایت gpureview.com هم چیزی در باره مقدار محاسبات شناور 7800 و 7900 ننوشته ! انگار یه طوریایی اینا از دور خارجن ! البته انگار تا قبل از سری 8800 واحد های پردازشی رو جور دیگه ای حساب میکردن ! مثلا از Shader Operations به جای Memory Bandwidth استفاده میشده !

nVidia GeForce 7800 GT PCI-E Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com
nVidia GeForce 7800 GTX PCI-E Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com

و کارت های 8800 که GTX اش 345.6 GFLOPS قدرت ردازشی داره ! مدل GTS هم 230.4 GFLOPS قدرت داره ! یعنی از X360 کمتر !

nVidia GeForce 8800 GTS Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com
nVidia GeForce 8800 GTX Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com
ما هم از اول میخوایم همینو به شما نشون بدیم که به علت عدم وجود محدودیت چه نرم‌افزاری و چه سخت‌افزاری در PC، حتی اگه مثلا کارت گرافیک 360 از نظر آماری از یه کارت گرافیک روی PC قویتر باشه، بازم نمیتونه رقابت کنه. چون روی PC میشه به جای یدونه کارت گرافیک 4 تا کارت گرافیک داشت. تازه این چیزی که در موردش صحبت شده فقط کارت گرافیک بوده. بحث RAM و CPU هم هست

واقعا فکر میکنی چند نفر به خاطر 4 تا دونه بازی درسال که تازه شابد بتونه از تمام اون قدرتی که شما میگی استفاده کنه ، میره اون همه هزینه انجام بده ؟! همین الان که نسل جدید داره شروع میشه کارت تایتان اومده . خوب واقعا چند نفر میرن واسه تایتان پول بدن ؟ اونم با این فرض که مثلا شاید هر سال یا هر چند سال 3 تا دونه بازی بیاد !!! خوب وقتی کارت داری ، اما بازی ای نباشه که از تمام قدرت کارتت استفاده کنه فایده ای نداره ! پس به نظرم با این توضیح این نسل هم کنسول ها برنده هستن ! اما از منظری دیگه .

همون رم که شما میگید ، زمانی که X360 اومد ، رمش 512 مگابایت بود . اما فکر کردی رم 512 موجود تو X360 عین همون رم های PC هست ؟ 100% خیر . کنسول ها از رم های مخصوصی استفاده میکنن و رم X360 معادل یه رم 2GB موجود بر روی PC قدرت داره . تازه 2GB ای که اصلا اون زمان رو PC خودش معجزه بود ! الان و نبین که ملت 4 GB و 8 GB دارن !

آخرین ویرایش:
واقعا فکر میکنی چند نفر به خاطر 4 تا دونه بازی درسال که تازه شابد بتونه از تمام اون قدرتی که شما میگی استفاده کنه ، میره اون همه هزینه انجام بده ؟! همین الان که نسل جدید داره شروع میشه کارت تایتان اومده . خوب واقعا چند نفر میرن واسه تایتان پول بدن ؟ اونم با این فرض که مثلا شاید هر سال یا هر چند سال 3 تا دونه بازی بیاد !!! خوب وقتی کارت داری ، اما بازی ای نباشه که از تمام قدرت کارتت استفاده کنه فایده ای نداره ! پس به نظرم با این توضیح این نسل هم کنسول ها برنده هستن ! اما از منظری دیگه .
اصل حرف اینه که PC همیشه خدا قویتر از کنسول بوده, حالا شما یهو پاپتی اومدی وسط بحث قدرت, بحث محبوبیت و قیمت رو میکشی وسط هیچ ربطی نداره به بحث.
همون رم که شما میگید ، زمانی که X360 اومد ، رمش 512 مگابایت بود . اما فکر کردی رم 512 موجود تو X360 عین همون رم های PC هست ؟ 100% خیر . کنسول ها از رم های مخصوصی استفاده میکنن و رم X360 معادل یه رم 2GB موجود بر روی PC قدرت داره . تازه 2GB ای که اصلا اون زمان رو PC خودش معجزه بود ! الان و نبین که ملت 4 GB و 8 GB دارن !
اشتباه میکنید, دلیل اینکه کنسول های با 512 مگابایت رم میتونه بازی هایی مثل Crysis 3 یا TLOU رو اجرا کنه بهینه کردن فضایی شونه, وگرنه اینو به هرکی که اینکارس بگی بهت میخنده!

اصل حرف اینه که PC همیشه خدا قویتر از کنسول بوده, حالا شما یهو پاپتی اومدی وسط بحث قدرت, بحث محبوبیت و قیمت رو میکشی وسط هیچ ربطی نداره به بحث.
اشتباه میکنید, دلیل اینکه کنسول های با 512 مگابایت رم میتونه بازی هایی مثل Crysis 3 یا TLOU رو اجرا کنه بهینه کردن فضایی شونه, وگرنه اینو به هرکی که اینکارس بگی بهت میخنده!

شما درست میگی . شما استاد سخت افزار . کلا شما با خودت درگیری همیشه ؟ هنوز اون تسلیشن و توضیح ندادیا ؟ ......

دلیل اینکه کنسول های با 512 مگابایت رم میتونه بازی هایی مثل Crysis 3 یا TLOU رو اجرا کنه ....

لابد اینه که شما بهش لطف کردید و اجازش وصادر کردی ! جالب اینجاستاگر من اون منابع و هم نمیدادم اصلا نمیدونستی اینا به چه واحدی حساب میشن !! یه گیگافلاپس یاد گرفتی !!! از من گیگافلاپس میخوای !

و کارت های 8800 که GTX اش 345.6 GFLOPS قدرت ردازشی داره ! مدل GTS هم 230.4 GFLOPS قدرت داره ! یعنی از X360 کمتر !
8800GT قدرت پردازشی!ـش 504 ه.
کمترینش هم 8800GTS مدل ه G80 ه که 346 ه. بعد این قدرت پردازشی X360 رو شما CPU هم حسابش کردی, ولی تو PC شما فقط و فقط GPU رو حساب میکنی!
منبع هم همون ویکیپدیا که گفتی.

- - -ویرایش - - -

شما درست میگی . شما استاد سخت افزار . کلا شما با خودت درگیری همیشه ؟ هنوز اون تسلیشن و توضیح ندادیا ؟ ......

لابد اینه که شما بهش لطف کردید و اجازش وصادر کردی ! جالب اینجاستاگر من اون منابع و هم نمیدادم اصلا نمیدونستی اینا به چه واحدی حساب میشن !! یه گیگافلاپس یاد گرفتی !!! از من گیگافلاپس میخوای !
ندیده بودم پستتونو.
2 بار اسم تسلیشن و اوردی ! توضح بده کجای حرفم ایراد داره ، تا اشتباهم و اصلاح کنم ! البته بعد از یه جستجو ساده دیدم تسلیشن تو DIRT 2 استفاده شده . قانون مور رو هم قشنگ توضیح بده ببینم کجای حرفم ایراد داشت !؟!؟!؟!
تسلیشن یه تکنیک ه DX11 ه. کنسول ها هم DX9 هستن. اگه Dirt 2 تو ورژن ه کنسولیش تسلیشن استفاده کرده باشه, آیا کرایتک مرض داشت اینهمه قبل از عرضه Crysis3 هایپ میکرد که ما برای اولین بار DX11 رو تو کنسول شبیه سازی کردیم! این هم بخون:http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1335488&postcount=567
قسمت دوم حرفت هم نادیده میگیرم, یاد بگیر نشناخته نظر درباره ی کسی ندی;)
اون تعریف ه Clock Core هم فکر کنم اشتباه باشه, اگه اشتباه نکنم هرتز به تعداد 0 و 1 هایی که در هر ثانیه(یا یه زمان کمتری, دقیقا نمیدونم)از تراشه به کامپیوتر یا از سیم(البته اگه به سیم یه عدد به شدت کمی, در حد 1-2 هرتز جریان بدیم به فنا میره:دی) عبور میکنه میگن هرتز. حالا اساتید باید نظر بدن;)

8800GT قدرت پردازشی!ـش 504 ه.
کمترینش هم 8800GTS مدل ه G80 ه که 346 ه. بعد این قدرت پردازشی X360 رو شما CPU هم حسابش کردی, ولی تو PC شما فقط و فقط GPU رو حساب میکنی!
منبع هم همون ویکیپدیا که گفتی.

- - -ویرایش - - -

ندیده بودم پستتونو.تسلیشن یه تکنیک ه DX11 ه. کنسول ها هم DX9 هستن. اگه Dirt 2 تو ورژن ه کنسولیش تسلیشن استفاده کرده باشه, آیا کرایتک مرض داشت اینهمه قبل از عرضه Crysis3 هایپ میکرد که ما برای اولین بار DX11 رو تو کنسول شبیه سازی کردیم! این هم بخون:Beyond3D Forum - View Single Post - "Yes, but how many polygons?" An artist blog entry with interesting numbers
قسمت دوم حرفت هم نادیده میگیرم, یاد بگیر نشناخته نظر درباره ی کسی ندی;)
اون تعریف ه Clock Core هم فکر کنم اشتباه باشه, اگه اشتباه نکنم هرتز به تعداد 0 و 1 هایی که در هر ثانیه(یا یه زمان کمتری, دقیقا نمیدونم)از تراشه به کامپیوتر یا از سیم(البته اگه به سیم یه عدد به شدت کمی, در حد 1-2 هرتز جریان بدیم به فنا میره:دی) عبور میکنه میگن هرتز. حالا اساتید باید نظر بدن;)

شما بهتره یه تحقیقی کنی ببینی X360 از چه ورژن دایرکت ایکسی استفاده میکنه . بعد بهتر میشه بحث کرد

شما بهتره یه تحقیقی کنی ببینی X360 از چه ورژن دایرکت ایکسی استفاده میکنه . بعد بهتر میشه بحث کرد

• Support for a superset of DirectX 9.0c API DirectX Xbox 360, and Shader Model 3.0+
منبع های خودتو که قبول داری انشالله؟
اینم منبع معتبر:
http://www.joystiq.com/2006/08/24/xbox-360-cant-run-directx-10-confirms-ati/
انشالله مورد قبول وارد شد؟

• Support for a superset of DirectX 9.0c API DirectX Xbox 360, and Shader Model 3.0+
منبع های خودتو که قبول داری انشالله؟
اینم منبع معتبر:
Xbox 360 can't run DirectX 10, confirms ATI | Joystiq
انشالله مورد قبول وارد شد؟

خوب نوشته 10 ! شما چرا میگی 9 ؟! تازه تو اپدیت های اواخر فکر کنم 1 یا 2 سال قبل بود که به 10.1 ارتقا پیدا کرد . 10 هم فکر نکنم تو اجرای تسلیشن مشکل داشته باشه ! چون DIRT 2 رسما از تسلیشن استفاده میکرد ! اینو سازنده بازی هم تایید کرد . منبع هم نمیدم !چون دیگه حوصله گشتن دنبال یه منبع و ندارم ! #:-s

من کاری با بحث ندارم، یه چیزی را اینجا متوجه نشده ام و برام سوال شده :
الان یعنی GTS 240 از 8800GTS قوی تره؟:-/

GTS 240 اصلا نداریم .GT 240 داریم و GTS 250 . خود 8800 GTS 3 مدل داره :

nVidia GeForce 8800 GTS با 230.4 GFLOPS
nVidia GeForce 8800 GTS (112) با 268.8 GFLOPS
nVidia GeForce 8800 GTS 512MB با 416 GFLOPS

حالا میتونید ببینید که تو مدل اول قویتر هست و تو دو مدل دیگه خبر !

اون دوستمون هم که لایک داده بهت و خوشحال شده از اشتباه تایپی ! باید بگم که اعداد و ارقام هنر نمایی ایشون تو تایپیک مقایسه تخصصی X360 و PS3 هست و من اعداد و از اونجا برداشتم تا زمان کمتری و متحمل شم ! اما الان چیز دیگه بهم ثابت شد !

ممنونم از تذکرت .

آخرین ویرایش:
عذرخواهی میکنم اشتباه تایپی بوده . GTS 240 اصلا نداریم .GT 240 داریم که قدرتش 261.12 GFLOPS هست .

اون دوستمون هم که لایک داده بهت و خوشحال شده از اشتباه تایپی ! باید بگم که اعداد و ارقام هنر نمایی ایشون تو تایپیک مقایسه تخصصی X360 و PS3 هست و من اعداد و از اونجا برداشتم تا زمان کمتری و متحمل شم ! اما الان چیز دیگه بهم ثابت شد !

جنبه داشته باش.
این همه حرف مفت سر هم کردی کسی بهت چیزی نگفت .
حتما یه عده باید ناراحتی درست کنن تا ادم بشن.

پست هر کسی رو که دلم بخواد لایک میکنم مشکلی داری؟

عذرخواهی میکنم اشتباه تایپی بوده . GTS 240 اصلا نداریم .GT 240 داریم که قدرتش 261.12 GFLOPS هست .

اون دوستمون هم که لایک داده بهت و خوشحال شده از اشتباه تایپی ! باید بگم که اعداد و ارقام هنر نمایی ایشون تو تایپیک مقایسه تخصصی X360 و PS3 هست و من اعداد و از اونجا برداشتم تا زمان کمتری و متحمل جستجو ومقایسه بشم ! شاید ایشون هم اشتباه تایپی کرده . اما من بعد از مراجع معتبر اقدام میشه که این مشکلات هم پیش نیاد .

ممنونم از تذکرت .

الان دوباره یه مساله ای پیش میاد!
با توجه به لینک چند پست بالاترتون قدرت Geforce 8800 GTS برابر 230.4 GFlOPS هست.
که باز دوباره همون سوال پست قبلیم تکرار میشه !
آیا با توجه به این اطلاعات ( Geforce 240 GT ( 261.12 GFLOPS از Gefoce 8800 GTS قوی تر هست؟:-/

جنبه داشته باش.
این همه حرف مفت سر هم کردی کسی بهت چیزی نگفت .
حتما یه عده باید ناراحتی درست کنن تا ادم بشن.

پست هر کسی رو که دلم بخواد لایک میکنم مشکلی داری؟

من جنبه دارم . شایدم اشتباه کردی ! ولی اعدادی که خودت به من دادی که تو اون تایپیک بذارم ! ناراحتی نداره که ! پس شما جنبه نداری !
هر پستی رو هم دوست داری لایک کن ! اما نه از روی اینکه مثلا از پست های من ناراحتی و ... !
از طرز حرف زدنت هم مشخصه جنبه ات چه قدره !

الان دوباره یه مساله ای پیش میاد!
با توجه به لینک چند پست بالاترتون قدرت Geforce 8800 GTS برابر 230.4 GFlOPS هست.
که باز دوباره همون سوال پست قبلیم تکرار میشه !
آیا با توجه به این اطلاعات ( Geforce 240 GT ( 261.12 GFLOPS از Gefoce 8800 GTS قوی تر هست؟:-/

پست ویرایش شد !

من جنبه دارم . شایدم اشتباه کردی ! ولی اعدادی که خودت به من دادی که تو اون تایپیک بذارم ! ناراحتی نداره که ! پس شما جنبه نداری !
هر پستی رو هم دوست داری لایک کن ! اما نه از روی اینکه مثلا از پست های من ناراحتی و ... !
از طرز حرف زدنت هم مشخصه جنبه ات چه قدره !

پست ویرایش شد !

اون اعداد مال اون زمانه که داخل ویکیپدیا قید شده بود محض اطلاعت ولی اخیرن ویکیپدیا ویرایش کرده.
رفتی تاپیک مال 2 سال پیش رو برداشتی حداقل یه چک میکردی تو اینترنت شاید ویرایش شده اطلاعات بعد قشنگ میومدی با کمال اطمینان نظرت رو میدادی.که یقه مردم رو نگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or