انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

حتما GTX460 من تو این مدت واسه خودش ورزش میکرده که تونست رو 1080p اونم با جزئیات و فریم خیلی بیشتر این بازی رو اجرا کنه نه:dحرفا میزنید ها .دیگه یکم انصاف هم بدنیست تو جملاتمون به کار ببریم
560ti من هم احتمالا یک چیزی زده بوده موقع اجراش چون من در رزولوشن 1680x1050 با تنظیمات high متوسط 55 فریم میگرفتم

560ti من هم احتمالا یک چیزی زده بوده موقع اجراش چون من در رزولوشن 1680x1050 با تنظیمات high متوسط 55 فریم میگرفتم

الان دیگه مدله 5 6 سال قبل نیستش که برای گرفتن پرفرمنس خوب بری کارتها و سی پی یو های high end بخری بنده 2سال نیمه با یک کارت midrange 560 ti و I5 2400 پرفرمنسی چند برابر بهتر از کنسول میگیرم تو بازی های مولتی پلتفرم. متاسفانه همه به صورت default میگن pc gaming خلاصه شده در تایتان و 7970 و .... نه خیر این حرف چند سالیه که قدیمی شده

560 شاید پارسال مید رنج باشه ولی امسال لو اند هستش.
بعدش هم ، کیفیتی که ما از گیم ها انتظار داریم یه چیز سلیقه ای هستش.
بازی های کنسولی برا اون کنسول بهینه شدن.
شما هم باید بازی های PC رو بهینه شده بازی کنین. یعنی MSAA , SSAA , FXAA حداکثر. بعد بیاین و مقایسه کنین.
وگرنه صرف داشتن رزولوشن 1080P که نشد مقایسه.
این حرف شما مث این میمونه که تو تاپیک مشاوره برا قطعات یکی اومده میگه با 630 کرایسس رو 60 تا فریم گرفته.
اگه قرار باشه که 560 بیاد و کاربرا رو راضی کنه مگه اونویدیا بیکار بوده که بیاد 780 و تایتان رو بده بیرون.

در کل بنده بعد 17 سال PC فن چشم بسته بودن به شما میگم که :
یا باید PC چند هزار دلاری رو با کنسول مقایسه کنین یا اصلا نباید مقایسه کنین.

PC دار ها که همیشه همینطور بودن !

همیشه معمولی ترین سیستمها ، Maxed Out میکردن ، آخرین بازیها رو !!

اونم با یه فریم بالا و بدون هیچ مشکل و دنگ و فنگی !

شما هم باید بازی های PC رو بهینه شده بازی کنین. یعنی MSAA , SSAA , FXAA حداکثر. بعد بیاین و مقایسه کنین.
این حرف شما مث این میمونه که تو تاپیک مشاوره برا قطعات یکی اومده میگه با 630 کرایسس رو 60 تا فریم گرفته.
اگه قرار باشه که 560 بیاد و کاربرا رو راضی کنه مگه اونویدیا بیکار بوده که بیاد 780 و تایتان رو بده بیرون.

خوب من که گفتم رو تنظیمات high و البته تسلشن ماکزیمم نبود. نه من حرفت رو قبول ندارم این حرفی که میزنی معنیش اینه که فقط کسانی که کارتهای رده enthusiast ها رو میخرن رو میشه حز pc gamer حساب کرد.خوب این درست نیست

بحث فقط در مورد Metro بود همه چی رو بهم ربط ندید سریع! فقط در مورد اون بازی گفتن نه اینکه 560 تا ابد سر تر از کنسول هست. بعد هم خواهشا سن و تجربه رو وسط نیار که همیشه یه نفر پیدا میشه از شما بیشتر باشه و تازه اون هم دلیل نمیشه واسه حق به جانب بودن. همین الانش هم میشه یه سیستم 1000 دلاری رو با کنسول نسل بعد مقایسه کرد و دید که کدوم قوی تر هستن. از تجربه سال هات هم استفاده کن و ایمیل به اینجا بزن بگو 560 رو از high در بیارن و بذارن تو low، انگار شما ازشون بیشتر سر در میاری!
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards

بحث فقط در مورد Metro بود همه چی رو بهم ربط ندید سریع! فقط در مورد اون بازی گفتن نه اینکه 560 تا ابد سر تر از کنسول هست. بعد هم خواهشا سن و تجربه رو وسط نیار که همیشه یه نفر پیدا میشه از شما بیشتر باشه و تازه اون هم دلیل نمیشه واسه حق به جانب بودن. همین الانش هم میشه یه سیستم 1000 دلاری رو با کنسول نسل بعد مقایسه کرد و دید که کدوم قوی تر هستن. از تجربه سال هات هم استفاده کن و ایمیل به اینجا بزن بگو 560 رو از high در بیارن و بذارن تو low، انگار شما ازشون بیشتر سر در میاری!
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards

تو بازی های الان حتی یدونه 780 و تایتان هم های اند نیست چه برسه به 560.
این جدول رو من الان چندین ساله دارم میبینم. جدولی که 640 رو هم جزو های اند ها میزاره بیشتر برا شوخی و خنده است تا .....
در ضمن این سایت برا گرافیک ها یه معیار غلطی داره اونم اینه که تمامی جوانب رو به صورت یه امتیاز در آورده و بر اساس اون طبقه بندی کرده. واسه همینه که 7990 زیر 670 هستش. اگه قیمت 7990 آپدیت شه جایگاهش میره شاید اول جدول.
مقایسه سیستم 1000 دلاری و کنسول 400 دلاری هم نشان از دانش و تجربه شما داره.

من اصلا همچین فکری نکردم. منظورم از PS3 که هیچی این بود که PS3 حتی در یک مقطع کوتاه هم نتونسته Performance بهتری داشته باشه از کارتهای گرافیک هم دوره خودش
!
یه نمودار خیلی خیلی سادس. X360 فقط در همون لحظه‌ای که منتشر شده اونم به اندازه‌ی خیلی کم از سری 7000 جلوتر بوده. توی همون نمودارم مشخصه که قبل از اینکه اصلا کار به اومدن PS3 و سری 8800 برسه X360 از سری 7000 عقب افتاده. یعنی کارتهای سری 7000 حالا چه به واسطه‌ی درایور باشه چه به واسطه اورکلاک یا هرچیز دیگه، بعد از گذشت چند ماه از اومدن X360 ازش جلو زدن. الان میتونی اینو متوجه شی؟

بفرما اقا بهزاد . این عکس واضح تر . والا چیزی که من میبینم اینه که سری 7000 عقب تر بوده ! حالا میشه لطف کنید و واضح توضیح بدید که X360 چه طوری از سری 7000 عقب افتاده ؟!

57896058793618155743.jpg

تو چرا یه نمودار خیلی خیلی ساده رو انقدر پیچیده میکنی؟ خیلی جالبه وسط هر بحثی یه سری عدد و رقم میاری و میگی بر اساس محاسباتی که بر نقطه‌ی مرکزی فلان چیز متمرکز میشن و خیلی هم شناور هستن TFLOP ها اینجوری میشن! ملت از پشت کوه نیومدن که 2 تا کلمه انگلیسی تو پستت مینویسی فکر میکنی الان چه توضیحات عجیب و محیر العقولی دادی!

برای اینکه اعداد واقعی همون ها هستن ! بعد از 4 صفحه بحث ، تو پست صفحه قبل برای اولین بار اعداد و ارقام رو اوردم ! تا اینجای کارم اگر احساس میکنید توهینی به شما شده ازتون عذرخواهی میکنم .

17077681534848725218.jpg

حتی این نمودارم هم سال 2004 تا 2005 رو سال کنسولها نشون میده و بعد از 2006 هست که اروم اروم PC خودشو جدا میکنه و سال 2014 نیبینیم که قدرت پلتفرم موبایل به کنسولهای نسل قبل رسیده ! نمودار زیر رشد چیپ های گرافیکی PC رو نشون میده که بازم حرف های بالا رو تایید میکنه . تازه تو نمودا زیر میبینیم که فاصله رشد چیپ های گرافیکی PC از سال 2007 سرعت زیادی به خودش میگیره و اختلافش تازه تو سال 2008 مشخش میشه .

67645663611653203780.jpg

آقای Hossein-Brusli
بنده اونجای حرف شما رو از همون اول قبول داشتم که در ابتدای اومدن کنسول ها ، قدرتشون از PC بیشتر بود و گفتم هم که البته اون مدت اصلا به 3 4 سال نمیرسید و حداکثر 2 سال بود. حالا که دیدیم 1 سال بیشتر نبود. مشکل شما این بود که از همون اول حقایق رو داشتی کامل نگفتی برادر کلی اشتباه داشتی. من خودم یادمه که اون موقع که Crysis اومد یک کارت گرافیک نبود که بتونه اون رو روی full اجرا کنه و مدتی طول کشید تا این مسئله ممکن بشه. ولی باز هم میگم، بحث اصلی که کاملا ازش پرت شدیم اینه که از این به بعد دیگه همچین چیزی امکن نداره! این رو هم از همین ابتدای نسل دیدیم که سازنده های گرافیک در حال تلاش هستن که هیچ وقت جلوی کنسول کم نیارن. این مورد که همین الانش هم واضحه. این آقا
Behzad
هم یه زیادی دارن مته به خشخاش میذارن
yahoo_4.gif
.

بحث هم اینجوری کن داداش من حمایت میکنم! در حدی که خودمون سر در میاریم و قابل درکه، اینجوری امکان اینکه اشتباهات پیش بیاد نیست، تو جایی هم نمیریم که سر در نیاریم.

والا من از همون اولش هم همینا رو گفتم ! منتها وارد چنین جزئیاتی نشدم ! هیچ جای پست هام هم در باره کنسولهای نسل بعد یا از این به بعد حرف نزدم . بحث سر همون سالهای اول بود که آقا بهزاد گفتن اینطور نبوده و بنده هم سعی کردم بهشون اثبات کنم که اینطور بوده .

آخرین ویرایش:
مقایسه سیستم 1000 دلاری و کنسول 400 دلاری هم نشان از دانش و تجربه شما داره.

الان نگرفتم منظورت چی بود از اون خط آخری راستش، شما برگشتی گفتی :

منم گفتم نیازی به چند هزار دلار نیست، یه سیستم 1000 دلاری هم میتونه مقایسه بشه و دید که قوی تره.

تو بازی های الان حتی یدونه 780 و تایتان هم های اند نیست چه برسه به 560.
رو هوا نگو، بازی رو نام ببر لطفا با دلیلت که میگی high end نیست لطفا. منظورت از بازی های الان کدوم هاست؟

نمیدونم چه حکمتیه که هرکی بر علیه PC پیام میده PC هایی داره که High-End هستن, ولی هرکی از PC دفاع میکنه معمولا PC هاشون از همون اول Mid-Range بودن:-/

نمیدونم چه حکمتیه که هرکی بر علیه PC پیام میده PC هایی داره که High-End هستن, ولی هرکی از PC دفاع میکنه معمولا PC هاشون از همون اول Mid-Range بودن:-/
حالا من يه سوال بهتر دارم چجوريه كه همه تو اين فوروم انويديا تايتان دارن؟:d
جوري از گرافيك PC حرف ميزنن كه آدم فكر ميكنه لابد به چشم خودشون ديدن كه ميگن. به جز دو سه نفر تازه اونم شايد هممون نهايت ديگه سري 6000 Amd آخرين تكنولوژي هست كه تو خونه داريم

بفرما اقا بهزاد . این عکس واضح تر . والا چیزی که من میبینم اینه که سری 7000 عقب تر بوده ! حالا میشه لطف کنید و واضح توضیح بدید که X360 چه طوری از سری 7000 عقب افتاده ؟!

57896058793618155743.jpg

جدا نمیگیری موضوعو یا خودتو زدی به اون راه!؟
اون خط سفید رنگ Performance کنسول رو نشون میده و خط سبز رنگ ماله PC رو. شما الان میبینی که قبل از اومدن سری 8800، خط سبز رنگ که مربوط به PC میشه از خط سفید رنگ بالاتره؟ سری 8800 تقریبا همزمان با PS3 اومده. یعنی قبل از اینکه سری 8800 بیاد سری 7800 توی بازار وجود داشته. یعنی خط سبز رنگ قبل از اومدن سری 8800 داره پرفورمنس سری 7800 رو نشون میده

23511649449401717662.jpg

حله؟

حالا من يه سوال بهتر دارم چجوريه كه همه تو اين فوروم انويديا تايتان دارن؟:d
جوري از گرافيك PC حرف ميزنن كه آدم فكر ميكنه لابد به چشم خودشون ديدن كه ميگن. به جز دو سه نفر تازه اونم شايد هممون نهايت ديگه سري 6000 Amd آخرين تكنولوژي هست كه تو خونه داريم

یعنی تا کسی جلوی روی خودش ندیده حق نداره از گرافیک بازی حرف بزنه نه؟ منطقت کشته منو! دیدن اون هم تو video هم حتما قبول نیست نه؟ یا باید صاحب Titan باشی یا حق نداری حرف بزنی؟

جدا نمیگیری موضوعو یا خودتو زدی به اون راه!؟

23511649449401717662.jpg

حله؟

اون خط سفید رنگ Performance کنسول رو نشون میده و خط سبز رنگ ماله PC رو. شما الان میبینی که قبل از اومدن سری 8800، خط سبز رنگ که مربوط به PC میشه از خط سفید رنگ بالاتره؟ سری 8800 تقریبا همزمان با PS3 اومده. یعنی قبل از اینکه سری 8800 بیاد سری 7800 توی بازار وجود داشته.
تا اینجا درست و قبول . اما این یه تیکه رو نمیتونم قبول کنم !
یعنی خط سبز رنگ قبل از اومدن سری 8800 داره پرفورمنس سری 7800 رو نشون میده
چه طوری قبل از اومدنش داره Performance اش و نشون میده !!! مگه ممکنه یه کارت گرافیک قبل از اومدن سری جدیدش بتونه کارایی سری جدیدی که در اینده میاد نشون بده !! سری 7800 ای که شما تو عکس توضیح دادی میشه نقطه سبزی که زیر نقطه X360 هست ! اون قسمتی هم که قرمز کردید تو عکس نشون دهنده رشد بین این 2 کارت گرافیکه ! یعنی معماریشون تغییر کرده و کاراییشون بالاتر رفته ، در نتیجه بازده و قدرتش بیشتر شده و شده 8800 که میشه نقطه ای که بالای PS3 هست !

سوال من اینجاست شکه شما با چه استدلال و چه منبعی میگی سری 7000 از X360 قویتر بوده !؟ حالا خوبه تو پست صفحه قبل براتون مدارک معتبر از میزان محاسبات شناور چیپ های گرافیکی گذاشتم ! اونجا هم دیدیم که 8800 تازه در حد و اندازه X360 هست ! نه قویتر ! اما اینجا اومدی میگی X360 از 7800 عقب افتاده !! یعنی ضعیف تر بوده !؟

چه طوری قبل از اومدنش داره Performance اش و نشون میده !!! مگه ممکنه یه کارت گرافیک قبل از اومدن سری جدیدش بتونه کارایی سری جدیدی که در اینده میاد نشون بده !! سری 7800 ای که شما تو عکس توضیح دادی میشه نقطه سبزی که زیر نقطه X360 هست ! اون قسمتی هم که قرمز کردید تو عکس نشون دهنده رشد بین این 2 کارت گرافیکه ! یعنی معماریشون تغییر کرده و کاراییشون بالاتر رفته ، در نتیجه بازده و قدرتش بیشتر شده و شده 8800 که میشه نقطه ای که بالای PS3 هست !
آقا جان, فلش سبز رنگ قبل از 8800 داره پرفرمونس ه 7800 رو نشون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or