انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

من که نمیدونم این گزینه 2 سال قبل هم بوده یانه ! اعداد تو طبق چیزی که 2 سال پیش به من دادی ، همونیه که تو ویکی پدیا و تو لینک مربوطه هست . یعنی عددت طبق ویکی درسته ، اما طبق مراجع معتبر دیگه خیر ! این 2 حالت داره :

1- یا ویکی پدیا هنوز اعداد و تغییر نداده ! و احتمالا شاید اشتباه باشه .
2- سایت های دیگه اشتباه میکنن !

گزینه دوم که غیر ممکنه ! پس احتمالا ویگی پدیا هنوز اعداد و اصلاح نکرده و دقیقا عدد هایی که شما 2 سال قبل به من دادی ، توی ویکی موجوده ! در صورتیکه باید کمتر میشدن اون عددها !

الان متوجه شدی !؟ خودمم نفهمیدم چی نوشتم ! :d

اون دوستمون هم که لایک داده بهت و خوشحال شده از اشتباه تایپی ! باید بگم که اعداد و ارقام هنر نمایی ایشون تو تایپیک مقایسه تخصصی X360 و PS3 هست و من اعداد و از اونجا برداشتم تا زمان کمتری و متحمل شم ! اما الان چیز دیگه بهم ثابت شد !

میدونی حسین
کلا ادم جالبی هستی ولی حواست باشه خدایی ناکرده این کارها رو در عالم واقعیت نکنی که بد برات گرون تموم میشه.

تو اومدی اون حرف رو زدی ما رو هم به شک انداختی گفتم شاید ویکیپدیا ویرایش کرده چون منبع اصلی من ویکیپدیا هست نگو پس اعداد درست بوده در ویکیپدیا هم بقول خودت.

شب بخیر رفیق.

من اصلا به اشتباه تایپی تو کاری ندارم! توی لینک ویکیپدیا قدرت محاسباتی 8800GTS 512MB از 8800Ultra 768MB بیشتره. ولی کارت ضعیف‌تریه. یعنی مبنایی که تو برای تعیین قدرت کارت گرافیک داری اشتباهه

لابد ویکی اشتباه زده ! چون تو لینک پایین که بهت دادم ، چیز دیگه ای نشون داده میشه ! همچین میگی مبنای من ! انگار استاندارد این مبنا ها به نام من نوشته شده !! به ویکی ایراد بگیر ! به من چه !
ضم اینکه دلیلم نمیشه همیشه یه کارت مثلا ULTRA یا کمی قویتر از مثل GTX یا یه شماره پایین تر از خودش تو تمام تست ها پیروز باشه ! بارها خلافش ثابت شده . این بارم خلافش و داری میبینی . باید ببینی مشخصات اون کارتهایی که باهاش تست گرفتن چی بوده دقیقا . شاید فرکانس کاری پردازنده متفاوت بوده ، شاید کلاکش اور کلاک شده باشه ، شاید مموریش بالاتر باشه . اگر تو تممام شرایط مساوی باشن و بعد اون نتایج حاصل بشه که چیری عجیبیه .

یا موسی بن جعفر!! پس مجموع Core Clock و Memory و Pixel Fill Rate و باقی چیزا میشه FLOPS؟؟؟

Processing Power که بر حسب GFLOPS محاسبه میشه یک چیز جداگانه برای خودشه
Core Clock و Memory Clock و Shader Clock که بر مبنای MHz محاسبه میشن 3 تا چیز جداگانه برای خودشونن
Memory که بر مبنای MB محاسبه میشه یه چیز جداگانه برای خودشه
Pixel Fillrate و Texture Fillrate که بر مبنای GP/s و GT/s محاسبه میشن 2 تا چیز جداگانه برای خودشونن
Memory Bandwidth که بر مبنای GigaByte/s محاسبه میشه یه چیز جداگانه برای خودشه
و ....

حتما باید اسم ماسبه و ریز جملات و بیارم که شما بد برداشت نکنی !! من اصلا کاری ندارم چی با چی محاسبه میشه ! چرا میپیچونی بیخودی قضیه رو !؟ من میگم چند تا عامل هست از جمله X , Y و .... که جمع محاسباتشون در قالب " عملیات ممیز شناور در ثانیه " یا فلاپس " به نمایش در میاد . حتما باید عین بچه های اول دبستان دونه دونه حرف و بنویستم که اگر خدایی ناکرده یه جاش یه مقدار اشتباه شد ، بد برداشت نشه !!! :|

همه اینا فاکتورهایی هستن که قدرت یه کارت گرافیکو تعیین میکنن. به مجموع اینا هم توی هیچ شهر و کشور و داهات و کوره داهاتی نمیگن FLOPS یا GFLOPS!!!

به مجموع قدرت محاسباتی اینایی که میگی چی میگن ؟ :-/

#-o
اینارو دیگه از کجا آوردی؟؟؟
Video Card Comparison - GPUReview.com

میدونی حسین
کلا ادم جالبی هستی ولی حواست باشه خدایی ناکرده این کارها رو در عالم واقعیت نکنی که بد برات گرون تموم میشه.

تو اومدی اون حرف رو زدی ما رو هم به شک انداختی گفتم شاید ویکیپدیا ویرایش کرده چون منبع اصلی من ویکیپدیا هست نگو پس اعداد درست بوده در ویکیپدیا هم بقول خودت.

شب بخیر رفیق.

میدونم
yahoo_4.gif
منم ازت تعریف کردم دیگه . گفتم هنر نمایی ایشون تو تایپیک فلانه !
yahoo_4.gif

شبت شیک
yahoo_16.gif

همون رم که شما میگید ، زمانی که X360 اومد ، رمش 512 مگابایت بود . اما فکر کردی رم 512 موجود تو X360 عین همون رم های PC هست ؟ 100% خیر . کنسول ها از رم های مخصوصی استفاده میکنن و رم X360 معادل یه رم 2GB موجود بر روی PC قدرت داره . تازه 2GB ای که اصلا اون زمان رو PC خودش معجزه بود ! الان و نبین که ملت 4 GB و 8 GB دارن !

عزیز جان هیچ ربطی به خاص بودن رم رو کنسول نداره رم رو کنسول اصلاً هم فضایی نیست هیچ فرقی نداره درسته واسه کنسول نسبت به زمانش یه مقدار سریع تره ولی این حرف که بگیم 512 کنسول معادل 2 گیگ رم PC از پایه غلطه !
تو کنسول رمی که سیستم عامل اشغال میکنه در برابر سیستم عامل PC خیلی ناچیزه به اضافه یه سری برنامه های دیگه PC که رم رو اشغال میکنه ولی کنسول این خبرا نیست تقریباً 80 90 درصد رم دست سازندست
بازی مثل COD 4 تو PC حول حوش 220 مگ از رم سیستم رو اشغال میکنه ! اگه همین مقدار واسه کنسول هم در نظر بگیریم واسه فرضاً x360 حدود 292 مگ آزاد میمونه اگه 36 مگ رو هم به سیستم عاملش اختصاص بدیم بازم 256 مگ واسه پردازنده گرافیکش باقی میمونه + اوون 10 mb مربوط به EDRAM

دیگه واقعا داری دیوونم میکنی!

از همین لینک آخری که خودت گذاشتی برات یه مثال دیگه میزنم. اینو که دیگه قبول داری خودت یا بازم ممکنه اشتباه باشه مثه ویکیپدیا؟ اگه بازم نمیخوای بفهمی دیگه هرکاری دوست داری بکن

GTX580 با 1581 GFLOPS
GTX660 با 1881 GFLOPS

الان طبق نظریه‌های تو GTX660 باید GTX580 رو قورت بده دیگه درسته؟ حالا برو Benchmark هاشونو ببین تا بفهمی کدوم Frame Rate بهتری میده

پ.ن: دیگه هرچی لازم بود گفته بشه گفته شد. منم دیگه حوصله‌ی بحث کردن ندارم. با GFLOPS و FLOPS و شناور و ... خوش باش

دیگه واقعا داری دیوونم میکنی!
جدا نمیدونستم اینقدر ادمین باهالی هستی و صد البته pC فن حرفه ای که تا پای جون پای PC واستادی :d کلا نظرم درباره ات عوض شد :d
از همین لینک آخری که خودت گذاشتی برات یه مثال دیگه میزنم. اینو که دیگه قبول داری خودت یا بازم ممکنه اشتباه باشه مثه ویکیپدیا؟ اگه بازم نمیخوای بفهمی دیگه هرکاری دوست داری بکن

GTX580 با 1581 GFLOPS
GTX660 با 1881 GFLOPS

الان طبق نظریه‌های تو GTX660 باید GTX580 رو قورت بده دیگه درسته؟ حالا برو Benchmark هاشونو ببین تا بفهمی کدوم Frame Rate بهتری میده

پ.ن: دیگه هرچی لازم بود گفته بشه گفته شد. منم دیگه حوصله‌ی بحث کردن ندارم. با GFLOPS و FLOPS و شناور و ... خوش باش

طبق اعداد و ارقام اون 660 باید قویتر باشه ! اما کاملا برعکسه ! منم رفتم طبق چیزی که گفتی سرچ زدم بهنتایج زیر رسیدم . دیدم تو پست بالا حق با شماست ! یعنی از anandtech معتبر تر دیگه نیست !

خودت نتایجش و ببین . AnandTech | Bench - GPU12

تو تمام نتایج 580 بهتره . بعضی جاها هم اختلاف اندکی دارن یا کمتره . اما در کل برنده هست ! ولی در کل میگم ! من خودمم دلیل اینکه چرا بنچ مارک های 580 بهتره هست و نمیدونم !! البته شاید یه چیز به خصوصی داشته باشه . چون قیمتش 430 دلاره و 660 ای که مثال زدی قیمتش 225 دلاره : اینم منبع : ( اصلا ادم هضم میکنه میره تو این سایت ) . این 580 یه جورایی انگار خودش کارت مرجعه !

GeForce GTX 660 vs 580
GeForce GTX 660
GeForce GTX 580

به دقت تمام مشخصات کارت و بررسی کردم ! هنوز مطمئن نشدم که اورکلاک شده یا نه ! چون حوصله نداشتم دنبال کارت مادرش بگردم مشخصات اونم چک کنم ! به هر حال تو این مورد حق با شماست ! :| لابد الان میخوای بگی که مثلا PC حالا تو مثلا 1 سال هم اگر از کنسول ضعیف تر بوده ، اما بازم کارایی و بازدهیش بیشتره و پتانسیل بهتری داشته !!

آخرین ویرایش:
حرف انویدیا با توجه به رویه ای که این نسل هم کنسول ها در پیش گرفتند درسته . بازار VGA های Mid Range و High End ـه PC چنان داغ هست که خود PC هم در رقابت با خودش کم میاره :d چه برسه به یک دستگاه 500 دلاری ! .

بحث خیلی سادست
همین الان تمام کنسول فن ها آرزو دارند که بازی هاشون روی این نسل روی 1080p60p اجرا بشه که فرض می کنیم بشه (بماند که هر روز خبر میاد که فلان بازی 720p اه فلانی 900p اه و ...)
خیلی وقت هست که pc نه تنها بالای 1080p60p روی آخرین تنظیمات گرافیکی می شه روش فریم گرفت بلکه در حال حاضر مدتی هست مانیتور های 2k وارد بازار شدن و مدتی هست تست های کارت گرافیک بر روی رزولوشن 2k هم گرفته می شن
چیزی که الان برای کنسول آرزو اه برای pc خاطرست
کنسول های فعلی هم در نهایت مثل یک pc mid-end ان و بس

در مورد بحث بازی هم که می گید شاهکار tlou و gow و .... نمی شه بازی کرد همه می دونن دلیلش قدرت کنسول نیست دلیلش piracy بسیار زیاد روی pc اه و این مشکل با بازی های MO و MMO تا حد بسیار زیادی حل شده و می بینیم که این سبک بازی ها روز افزون در حال افزایش ان

در مورد بحث بازی هم که می گید شاهکار tlou و gow و .... نمی شه بازی کرد همه می دونن دلیلش قدرت کنسول نیست دلیلش piracy بسیار زیاد روی pc اه و این مشکل با بازی های MO و MMO تا حد بسیار زیادی حل شده و می بینیم که این سبک بازی ها روز افزون در حال افزایش ان

نه برادر به خاطر exclusive بودن هست نه piracy.

طبق اعداد و ارقام اون 660 باید قویتر باشه ! اما کاملا برعکسه

طبق همه‌ی اعداد و ارقام نه. طبق عدد و رقمی که شما روش اصرار داری GTX660 باید قویتر باشه
توی Shader Clock، Memory Bandwidth و Pixel Fillrate و احتمالا یه سری موارد دیگه که اینجا نوشته نشده کارت GTX5800 بهتره. توی یه سری موارد دیگه از جمله Processing Power هم GTX660 بهتره. نمونه‌های دیگه‌ای هم پیدا میکنی اگه بگردی تو همون سایت

در نتیجه Processing Power یا همون به قول شما GFLOPS یا قدرت محاسباتی به تنهایی تعیین کننده‌ی قدرت یه کارت گرافیک نیست. در نتیجه اون نظریه شما که چون قدرت محاسباتی X360 از 7800 یا 7900 بیشتره (که تازه منبعی هم برای نشون دادن PP این 2 تا کارت وجود نداره) پس X360 قدرتش بیشتره، از پایه اشتباهه

نکته‌ی بسیار بسیار مهم برای درک کامل موضوع: Processing Power = قدرت محاسباتی = همون GFLOPS یا FLOPS یا شناور که خودت میگی!

خوب نوشته 10 ! شما چرا میگی 9 ؟! تازه تو اپدیت های اواخر فکر کنم 1 یا 2 سال قبل بود که به 10.1 ارتقا پیدا کرد . 10 هم فکر نکنم تو اجرای تسلیشن مشکل داشته باشه ! چون DIRT 2 رسما از تسلیشن استفاده میکرد ! اینو سازنده بازی هم تایید کرد . منبع هم نمیدم !چون دیگه حوصله گشتن دنبال یه منبع و ندارم ! #:-s
من سرور های گوگل رو به فنا دادم از بس در این مورد سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم. اولا نوشته نمیتونه 10 رو اجرا کنه. برای حرفای بعدی تون هم منبع بیارید لطفا, چون همونطور که گفتم سرور های گوگل رو به فنا دادم ولی چیزی پیدا نکردم:دی
1up reports that ATI has debunked a rumor that Xbox 360 could be upgraded to support DirectX 10 via a patch. "Xbox360 cannot run DX10," an ATI spokesperson told 1up.

نه برادر به خاطر exclusive بودن هست نه piracy.

من حرف رو یکمی بد زدم

منظور من اینه که اون دوستانی که به انحصاری می نازن و می گن pc باز ها فقط مولتی ها رو بازی می کنن با 4 تا آبجکت و تکستچر ، اگر piracy بر روی pc به این وسعت نبود قاعدتا بازی هایی که انحصاری pc بودن خیلی بیشتر از کنسول ها بود چون کسی دوست نداره خودش رو محدود به یک سخت افزار بکنه و سازنده ها بر روی pc می تونن قدرت نمایی کنن و دستشون خیلی باز تر از کنسول هاست

من حرف رو یکمی بد زدم

منظور من اینه که اون دوستانی که به انحصاری می نازن و می گن pc باز ها فقط مولتی ها رو بازی می کنن با 4 تا آبجکت و تکستچر ، اگر piracy بر روی pc به این وسعت نبود قاعدتا بازی هایی که انحصاری pc بودن خیلی بیشتر از کنسول ها بود چون کسی دوست نداره خودش رو محدود به یک سخت افزار بکنه و سازنده ها بر روی pc می تونن قدرت نمایی کنن و دستشون خیلی باز تر از کنسول هاست
نه برادر, 90 درصد بازی هایی که انحصاری کنسول هستند استودیو و IP شون ماله سازنده کنسوله, 8 درصدشون یا IP مال سازنده کنسوله, یا با سازنده کنسول قرارداد دارن یا هردو(Halo مثلا!), اون 1 درصد هم مرض دارن واسه PC عرضه نمیکنن(GTA V مثلا!):دی
حالا این 1 درصد بودن و نبودنش فرق خاصی ایجاد نمیکنه:دی

نه برادر, 90 درصد بازی هایی که انحصاری کنسول هستند استودیو و IP شون ماله سازنده کنسوله, 8 درصدشون یا IP مال سازنده کنسوله, یا با سازنده کنسول قرارداد دارن یا هردو(Halo مثلا!), اون 1 درصد هم مرض دارن واسه PC عرضه نمیکنن(GTA V مثلا!):دی
حالا این 1 درصد بودن و نبودنش فرق خاصی ایجاد نمیکنه:دی

من نمی دونم چرا منظورم رو درست نمی گم :-??

منظور من اینه که اگه piracy روی pc به اندازه کنسول ها بود تعداد انحصاری های pc به طور قطع N برابر کنسول ها بود چون جز شرکت های 1st party و شرکت هایی که با پول شرکت کنسول ساز بازی می سازن ، شرکت سازنده بازی باید دیوانه باشه pc رو ول کنه بره روی کنسولی که همه جوره از لحاظ سخت افزاری محدودیت داره بازی اش رو فقط منتشر کنه
خیلی از بازی ها فقط روی کنسول منتشر می شن یا هم بر روی pc هم بر روی کنسول منتشر می شن چون piracy روی pc زیاده و عموما نسخه pc قربانی نسخه کنسولی می شه چون روی pc فقط به یک پورت ساده بسنده می کنن و اگر piracy به این صورت نبود به طور قطع داستان برعکس می شد

در pc شما کاملا آزادی عمل داری و فقط تنها مشکلی که هست piracy فوق العاده بالا اشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or