silent_hill54
کاربر سایت
پس این تیک های بی مورد وسط بازی چیه؟همچین چیزی امکان نداره
مگه میشه بازی برای کنسول بسازن که کنسول نتونه اجراش کنه!!!
پس این تیک های بی مورد وسط بازی چیه؟همچین چیزی امکان نداره
مگه میشه بازی برای کنسول بسازن که کنسول نتونه اجراش کنه!!!
پس این تیک های بی مورد وسط بازی چیه؟
فرق این مادربرد ها به غیر از کاهش مشکل گرمایی چیز دیگری نیست. البته دو مدل جدید تر خروچی HDMI هم دارند.پس فرق بین این سه نوع مادربرد قیر از مشکل گرمایی چیه؟
و چه مضایایی دارن؟
فرق اصلی این سه مادربورد که همون مشکل گرمایی هست و علت ساخته شدن این بورد های جدید هم برای کاهش خرابی ها بودهپس فرق بین این سه نوع مادربرد قیر از مشکل گرمایی چیه؟
و چه مضایایی دارن؟
نه هر چی در اینجا نوشته می شه همش از روی هواست و هیچ دلیل منطقی هم وجود نداره. واقعیت اینکه zephyr دو برابر مادربرد های قدیمی و falcon چهار برابر قدرت داره و شما اگر مادربردتون فالکون باشه، بازی ها به راحتی در 100 فریم بدون هیچ تیکی اجرا می شوند.شما منبع دارین یا نظر خودتونه؟
چرا تو این سایت همه اعصابشون خورد همه با هم دوا دارن تا یه چیزی میشه از اونور 60 نفر میریزن سرت از اون طرف 50تا کارت و اختاریه میگیری!!!!
من تو یه سایته دیگه یکساله عضوم تو اونجا اگر یه کاره اشتباهی یا حرف اشتباحی بزنی بجای اینکه باحات دوا کنن راهنماعیت میکنن و راه درست رو بهت نشون میدن.اینو خیلی وقت بود تو دلم مونده بود بگم.
انگار همه اینجا با هم دشمنن!
سلام من ميخام يه کنسول arcade از چين بخرم
ميخاستم بدونم کنسولاي چين ريجن j داره اگه داره falcon هم داره يا نه؟
ممنون
بله رجیون کنسول های چین J هستن و 100% هم Falcon هست.
بسیار ممنون
یعنی اگه سال 2008 ارکید باشه حتما حتما Falcon هست؟
ممنون از کمک های خوب شما
Arcade کلا مادربوردش Falcon هست.یعنی چشم بسته هم بخریش مادربوردش فالکون درمیاد.
تاریخش هم از ماه 10-11 سال 2007 باید باشه به بعد.البته چون دیرتر از رجیون های قبلی اومده احتمالا تاریخش اوایل 2008 هست.