مادربرد شما از این مدل های قدیمی هست یعنی مدل launch.اساتید نظر بدید لطفا:
Team:WZHO
LOT NO:0712
POWER:203w
mrf:2007/3/14
mother bord?
این متن چنتا ایراد داره که الان اشاره می کنم بهش:...............................................................
دقیقا آقا اشکان همون حرف دل منو زدی، راستش خودمم زیاد راغب نبودم که این مطلبو بزنم. باور کن بنظر خودمم fake اومد. منم قبول دارم که به این نمونه حتی اگه واقعی هم باشه نباید اکتفا کرد. فقط حیف که امکان edit پستو ورداشتین ( چون خیلی وقت که نبودم تغییرات جدیدو بیخبرم!)، وگرنه حذفش میکردم. پس آقا اشکان خودت زحمتشو بکش و پستو پاک کن که بچه ها خدای نکرده دچار سر درگمی نشن .این متن چنتا ایراد داره که الان اشاره می کنم
دوست عزیز اتفاقا پست شما هیچ ایرادی نداره و به نظرم باشه بهتره. به دلیل اینکه ممکنه افراد دیگری هم این عکس رو در اینترنت پیدا کنند و براشون سوال ایجاد شه. اینطوری با دیدن این پست ها می تونن بهتر به جواب برسن.دقیقا آقا اشکان همون حرف دل منو زدی، راستش خودمم زیاد راغب نبودم که این مطلبو بزنم. باور کن بنظر خودمم fake اومد. منم قبول دارم که به این نمونه حتی اگه واقعی هم باشه نباید اکتفا کرد. فقط حیف که امکان edit پستو ورداشتین ( چون خیلی وقت که نبودم تغییرات جدیدو بیخبرم!)، وگرنه حذفش میکردم. پس آقا اشکان خودت زحمتشو بکش و پستو پاک کن که بچه ها خدای نکرده دچار سر درگمی نشن .
ممنونم .