انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

halo3limitedredring-01_qjpreviewth.jpg

halo3limitedredring-02_qjpreviewth.jpg

هنوز خیلی از عرضه پک جدید مایکروسافت (HALO PACK)، نگذشته بود که خبر نمایش Ring of Death (RRoD)، باعث رسوایی این شرکت شد. با اینوجود، مایکروسافت به خریداران دلگرمی داده بود که این CPU/GPU های جدید 65nm(the falcon chipset، میتونه امکان وقوع 3 چراغ قرمز رو کاهش بده.در صورتیکه تصویر بالا خود شاهدی بر کذب بودن این ادعاست . مشکل اصلی over heat شدن GPU اعلام شده، که ظاهرا اشکال از چیپست مین فالکون بوده. به هر حال ایندو چیزی رو عوض نمیکنه، فقط اینکه هنوز MS داره با کنسولش به خریدارانش ضرر میرسونه و از اشکالات متعددش اونا رو به ستوه در آورده. این قویا اولین گزارش در مورد نمایش 3 چراغ قرمز بوده که توسط گیمرها گزارش داده شده. امیدواریم که مایکروسافت بتونه بطور صادقانه
، راه حل دائمی برای رفع مشکلات و محدودیتهای فنی کنسول خودش پیدا کنه .
متن بالا ترجمه ای از یه تایپک بود، که3 ماه پیش پست شده بوده ! به هر حال نباید این قضیه رو برای همه این مینها در نظر گرفت. این میتونه یه آمار کلی از فروش مثلا 200 تایی یا بیشتر باشه، تازه شرایط کاری و نگهداری هم میتونه ار آیتمهای تاثیر گذار تو این مورد باشه. اما چیزی که مهم هست اینکه نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت و رو این تنها نمونه دست گذاشت و اونو بیس قرار داد! دقیقا محرز که مایکروسافت تونسته توی تولیدات جدیدش درصد مشکل گرمایی کنسولش رو چیزی بالای 95% کاهش بده. که این خیلی آمار خیره کننده ای و واقعا جای تحسین داره، حالا چرا از اول اینکارو نکرده این به سیاستهای خودش مربوط میشه و دلیل عمدش هم عجله MS برای زودتر عرضه کردن کنسولش قبل از SONY بوده که از لحاظ فروش تونست خیلی موفق عمل کنه، کاری که دقیقا زمان عرضه XBOX نکرد و جلوی PS2 کله شد. با اینوجود مین FALCON بهترین برد برای 360 در حال حاظر که مشکل گرمایی اون در حد صفره .

اساتید نظر بدید لطفا:
Team:WZHO
LOT NO:0712
POWER:203w
mrf:2007/3/14
mother bord?
مادربرد شما از این مدل های قدیمی هست یعنی مدل launch.
...............................................................
این متن چنتا ایراد داره که الان اشاره می کنم بهش:
1- این متنی که شما گذاشتید همان طور که ذکر کردید تقریبا مال 3 ماه پیش هست عکساش که هیج منبع رسمی هم اینو تایید نکرده! جالب اینجاس که بعد از این عکس هیچ عکس یا فیلم دیگری از خرابی halo نیومده!
2- از روی یک عکس هیچ وقت نظر نمی دن چون اصلا معلوم نیست که اون شخص چه بلایی سر این اورده شاید از قصد کاری کرده تا این 3 چراغ قرمز بده!
3- دلیلی وجود نداره که این کنسول حتما falcon بوده باشه چون همه halo edition ها که falcon نیستند! و البته نویسنده اصلی هم (منظور خود نویسنده نه شما که ترجمه کردید) از نوشتن مطالبش مشخصه که سوادشم در این زمینه ها کم بوده.
4- تنها اروری که در falcon تا حالا دیده شده اروری است که 2 چراغ قرمز و 2 چراغ سبز روشن می شوند که در چنتا falcon دیده شده و یسری می گن همون 3 چراغ قرمز هست که مایکروسافت شکلش رو تغییر داده ولی خوب این کنسول ها مثل کنسول های 3 چراغ قرمز شده از کار نیوفتاده اند و در این زمینه هنوز مطلب به درد بخور و دقیقی پیدا نشده که این ارور چی هست.

این متن چنتا ایراد داره که الان اشاره می کنم
دقیقا آقا اشکان همون حرف دل منو زدی، راستش خودمم زیاد راغب نبودم که این مطلبو بزنم. باور کن بنظر خودمم fake اومد. منم قبول دارم که به این نمونه حتی اگه واقعی هم باشه نباید اکتفا کرد. فقط حیف که امکان edit پستو ورداشتین ( چون خیلی وقت که نبودم تغییرات جدیدو بیخبرم!)، وگرنه حذفش میکردم. پس آقا اشکان خودت زحمتشو بکش و پستو پاک کن که بچه ها خدای نکرده دچار سر درگمی نشن .
ممنونم .

دقیقا آقا اشکان همون حرف دل منو زدی، راستش خودمم زیاد راغب نبودم که این مطلبو بزنم. باور کن بنظر خودمم fake اومد. منم قبول دارم که به این نمونه حتی اگه واقعی هم باشه نباید اکتفا کرد. فقط حیف که امکان edit پستو ورداشتین ( چون خیلی وقت که نبودم تغییرات جدیدو بیخبرم!)، وگرنه حذفش میکردم. پس آقا اشکان خودت زحمتشو بکش و پستو پاک کن که بچه ها خدای نکرده دچار سر درگمی نشن .
ممنونم .
دوست عزیز اتفاقا پست شما هیچ ایرادی نداره و به نظرم باشه بهتره. به دلیل اینکه ممکنه افراد دیگری هم این عکس رو در اینترنت پیدا کنند و براشون سوال ایجاد شه. اینطوری با دیدن این پست ها می تونن بهتر به جواب برسن.

پ.ن: این صحبت هایی که در پست قبلی کردم فقط شامل این عکس می شد و حرف های من به این معنی نیست که Falcon به هیچ عنوان خراب نمی شه و ممکنه خراب بشه چون تو هر وسیله الکترونیکی امکان خرابی هست ولی با اطمینان می شه گفت که امکان خرابیش خیلی پایینه.

اقایون لطف کنید من یه ترانس تبدیل می خوام بگیرم 11به 220v برای کنسولم
کنسولم هالو ادیشن رجین uc
اولا 220 به 110 عزیز جان ;). تو لاله زار ریخته. سعی کن 500 وات ش رو بگیری :).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or