benq راحتتره به دلیل اینکه کاملا نرم افزاری است. برای benq هم آموزشی به صورت فارسی وجود نداره. در کل من اصلا آموزش فارسی برای انجام اینکارارو توصیه نمی کنم چون شما می تونید با یه جستجو تو اینترنت مطالب بسیار کامل و جامعی رو به زبان انگلیسی همراه با شکل در این زمینه ها پیدا کنید که ساده هم هستند.کپی خور کردنه benq ساده تره یا hitachi توسط خودم؟
اگه benq بخرم مشکل پیدا میکنه؟
اموزش هک benq تو سایت هست؟
بستگی داره که درایوش benq باشه یا hitachi.آقا اشكان اين درايوهاي halo pack راحت كپي خور ميشن؟هزينشون چنده؟
benq حدود 30 تومان می گیرن ولی hitachi رو حدود 60 تومان چون به چیپ احتیاج داره.
این halo pack ها که تو ایران هست همشون NTSC/UC هستند با برق 110 ولت. خیلی راحت می تونی یه کمک یه ترانس اونو به 220 تبدیل کنی که هیچ گونه ضرری برای کنسول نداره. فقط باید وات ترانست بالا باشه مثلا 500 وات یا بالاتر که به آداپتور کنسول فشاری وارد نشه.اين halo packs ريجني دارن كه مجبور نباشيم براش آداپتور بگيريم؟
پ.ن: من جدا یک نفر دیگه رو ببینم بگه که مدل مادربرد arcade چیه فورا بهش اخطار می دم! یه سوال تکراری که ده ها بار توی چندین تاپیک جواب داده شده رو که هر صفحه نباید جواب داد! بشینین یکم به خودتون زحمت بدین این تاپیکارو بخونید صحفاتشو بعد سوال کنید.