انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

کپی خور کردنه benq ساده تره یا hitachi توسط خودم؟
اگه benq بخرم مشکل پیدا میکنه؟
اموزش هک benq تو سایت هست؟
benq راحتتره به دلیل اینکه کاملا نرم افزاری است. برای benq هم آموزشی به صورت فارسی وجود نداره. در کل من اصلا آموزش فارسی برای انجام اینکارارو توصیه نمی کنم چون شما می تونید با یه جستجو تو اینترنت مطالب بسیار کامل و جامعی رو به زبان انگلیسی همراه با شکل در این زمینه ها پیدا کنید که ساده هم هستند.
آقا اشكان اين درايوهاي halo pack راحت كپي خور ميشن؟هزينشون چنده؟
بستگی داره که درایوش benq باشه یا hitachi.
benq حدود 30 تومان می گیرن ولی hitachi رو حدود 60 تومان چون به چیپ احتیاج داره.

اين halo packs ريجني دارن كه مجبور نباشيم براش آداپتور بگيريم؟
این halo pack ها که تو ایران هست همشون NTSC/UC هستند با برق 110 ولت. خیلی راحت می تونی یه کمک یه ترانس اونو به 220 تبدیل کنی که هیچ گونه ضرری برای کنسول نداره. فقط باید وات ترانست بالا باشه مثلا 500 وات یا بالاتر که به آداپتور کنسول فشاری وارد نشه.

پ.ن: من جدا یک نفر دیگه رو ببینم بگه که مدل مادربرد arcade چیه فورا بهش
اخطار می دم! یه سوال تکراری که ده ها بار توی چندین تاپیک جواب داده شده رو که هر صفحه نباید جواب داد! بشینین یکم به خودتون زحمت بدین این تاپیکارو بخونید صحفاتشو بعد سوال کنید.

سلام
با تشکر از همه مخصوصا آقا اشکان که ما رو نجات دادن ، یه فروشگاه میگه فالکون عالیه من هر روز تو سونا بخار باهاش بازی می کنم مشکلی نداره:biggrin1:
یکی میگه فرقی ندارن همشون آشغالن بیا PS3 بهت بدم حالشو ببر:-"
--------------
1-من یه سری سوال دارم که اگه جواب اینها رو هم بگیرم مطمئنا میتونم راحت کنسول رو تهیه کنم.
ببینید ، اگر من الان XBOX 360 Elite - Falcon MB بگیرم ، فن هم بزارم پشتش موقع استفاده چراغ اتاق رو خاموش کنم ، شوفاژ رو خاموش کنم ، پنجره رو تا ته باز کنم و بزارمش روی یه سطحی ، هم سطح با پنجره ، احتمالا" چه مدت میتونه بدونه سه چراغ عمر کنه
خواهشا یه مقدار تخمین بزنین و از همون اول نگین که نمیشه حدس زد و شانسیه
2- اکس باکس 360 قبلیه ای که من و شهاب داشتیم الان تو NextGen هست و داره حرارت با سشوار صنعتی میخوره چون وقتی فرستادیمش که سه چراغش رو تعمیر کنن متاسفانه کنسول هنگ می کرد و هر 3 دقیقه تو بازیها فریز می شد. اگر ما بخواهیم Elite بخریم کدوم یک از وسایل این کنسول مورد نیازه؟
Power Supply 203 Watt / 220 V
DVD Drive Samsung با لنز نو ، که فکر کنم یه هفته هم کار نکرده
Intercooler
....???
کدوماش لازمن؟
3-این DVD Writer های Samsung که Sata هستن رو نمیشه وصل کرد به 360؟؟ مثلا فرم ویرش رو هم تغییر بدیم؟ چون خیلی قوین ؟
شرمنده طولانی شد :biggrin1:

--------------
1-من یه سری سوال دارم که اگه جواب اینها رو هم بگیرم مطمئنا میتونم راحت کنسول رو تهیه کنم.
ببینید ، اگر من الان XBOX 360 Elite - Falcon MB بگیرم ، فن هم بزارم پشتش موقع استفاده چراغ اتاق رو خاموش کنم ، شوفاژ رو خاموش کنم ، پنجره رو تا ته باز کنم و بزارمش روی یه سطحی ، هم سطح با پنجره ، احتمالا" چه مدت میتونه بدونه سه چراغ عمر کنه
نمی شه حدس زد و شانیسه:) من الان یدونه CORE ساخت 2/2006 دارم که 8 ماه هست هروز روشنه و هیچی هم نداره، نه فن نه 12 ولت نه ... تا حالا هیچش نشده! پس تخمین نمی شه زد چیزی رو! البته شرایط محیطی که 360 توش قرار داره خیلی مهمه!
من تا حالا قصد نداشتم بازار این فن ها رو کساد کنم ولی دیگه مجبورا در این زمینه صحبت می کنم. خرید فن برای این مدل های جدید اشتباه هست! چون این فن ها از نظر فنی فقط برای دل خوش کردن ملت هستن. چون فن های 360 مشکلشون اینکه انقدر قدرت ندارن تا بتونن تمام گرمای داخل کنسول رو خارج کنن. یه فن خارجی هم که روی اون فن نصب می شه به طیع نمی تونه اون گرما رو از داخل کنسول به خوبی بکشه بیرون. اونایی که فکر می کنن فن گذاشتن و کنسولشون خراب نشده به فن ربطی نداشته خود کنسلشون سالم مونده. کنسول شما اگه قرار بشه 3 چراغ قرمز بده این کارا تاثیری روش نداره! اگه واقعا می خواین یه کاری بکنین که یکم به درد بخور باشه و در کاهش گرمای کنسول تاثیر داشته باشه باید فن هاتونو 12 ولت یا 9 ولت کنین که این کارو هم من باز برای کنسول های قدیمی پیشنهاد می کنم نه مدل falcon.
2- اکس باکس 360 قبلیه ای که من و شهاب داشتیم الان تو NextGen هست و داره حرارت با سشوار صنعتی میخوره چون وقتی فرستادیمش که سه چراغش رو تعمیر کنن متاسفانه کنسول هنگ می کرد و هر 3 دقیقه تو بازیها فریز می شد. اگر ما بخواهیم Elite بخریم کدوم یک از وسایل این کنسول مورد نیازه؟
Power Supply 203 Watt / 220 V
DVD Drive Samsung با لنز نو ، که فکر کنم یه هفته هم کار نکرده
Intercooler
....???
کدوماش لازمن؟
هیچ کدوم.
البته از برق 220 ولتش می تونی استفاده کنی.
درایو خود elite مشکلی نداره که بخوای روش samsung بزاری.
3-این DVD Writer های Samsung که Sata هستن رو نمیشه وصل کرد به 360؟؟ مثلا فرم ویرش رو هم تغییر بدیم؟ چون خیلی قوین ؟
شرمنده طولانی شد :biggrin1:
نه نمی شه.

البته از برق 220 ولتش می تونی استفاده کنی.
اونوقت این که 230 وات هست اگر فالکون 170 وات باشه باز هم قابل استفاده است؟

نمی شه حدس زد و شانیسه
نمی شه حدس زد و شانیسه
واقعا چه دلداری بزرگی D:

نه نمی شه.

خوب لنزشون رو چی؟ آخه ماله خود 360 فزرتیه!

-
:biggrin1:

فقط در مورد محیطی که 360 رو میذارید دقت کنید چون دیدم افرادی رو که مثلا کنسولشونو داخل میز تلویزیون میذارن تازه یکی رو دیدم که یه پارچه هم انداخته بود روش تا خاک نره داخلش ،بیچاره کنسول:sick:سعی کن کنسول تا حد امکان نزدیک پنجره باشه و موقع بازی کردن لای پنجره رو یکم باز کن اگه عمودی میذاری زیرش چهار تا پایه کوتاه نهایت 2 سانت بذار تا هوا از زیر هم وارد بشه . کنسول من هم 2006 هستش 8 ماه هم داره کار میکنه من فکر نمیکنم اینقدر هم که میگن کنسول بدی باشه ممکنه نحوه استفاده درست نبوده که باید کمی دقت کرد و بهش فشار نیاورد;)

الان از این مدل های فالکون تو ایران پیدا می شه
اگه پیدا میشه قیمتش چنده
پيدا ميشه ! در Halo Edition ها كه به احتمال 99% وجود داره اما مدل هاي Pro و Arcade رو بايد بگردي تا Falcon پيدا كني .
Halo Edition الان قيتمش 600 هزار ناقابله !:biggrin1: آركيد هم خدا ميدونه چقدر بشه ، فعلا اين مدل هاي جديد نايابه !

خوب من مراحل شناسايي رو انجام دادم و ديدم كه كنسولم از مادربرد Zephyr استفاده ميكنه.
اما سوالي كه برام پيش اومد اين بود كه چجوري ميشه از اين زير كنسول وجود Heatsink رو تشخيص داد؟
من يكبار اين كنسول رو فرستادم تعميرگاه ممكنه روش Heatsink نصب كرده باشن؟ من شنيده بودم اين كار رو مثل اينكه انجام ميدم نميدونم راست يا دروغش رو!؟

خوب من مراحل شناسايي رو انجام دادم و ديدم كه كنسولم از مادربرد Zephyr استفاده ميكنه.
اما سوالي كه برام پيش اومد اين بود كه چجوري ميشه از اين زير كنسول وجود Heatsink رو تشخيص داد؟
من يكبار اين كنسول رو فرستادم تعميرگاه ممكنه روش Heatsink نصب كرده باشن؟ من شنيده بودم اين كار رو مثل اينكه انجام ميدم نميدونم راست يا دروغش رو!؟
شما مگه مادربردت HDMI داره که تشخیص دادی که Zephyr هست؟
کنسولتو فرستادی کجا خدمات پس از فروش مایکروسافت در امریکا؟ این heatsink های اضافه اصلا تو ایران نیست جدا که کسی بخواد بزاره روی مادربردت.

شما مگه مادربردت HDMI داره که تشخیص دادی که Zephyr هست؟
نه ، شما مگه نگفتی که:
روش تشخیص Zephyr: به مانند قبل ابتدا به سراغ جعبه بروید. در یسری از مدل ها روی برچسب نوشته شده است Zephyr که کاملا موضوع را مشخص می کند. در غیر این صورت به TEAM نگاه کنید در مقابل آن باید CSON نوشته شده باشد.
کنسول های که در کنار آنها چاپ شده TEAM: CSON یا چنانچه برق آداپتور کنسول نوشته شده باشد 203W (یا هر دو) ممکن است Falcon یا Zephyr باشند.
خوب مال منم روی جعبه در مقابل TEAM نوشته شده CSON.
برچسب روی آداپتور هم نوشته 203W ، تاریخ کنسول هم 29/11/2006
چجوری اینا با هم میشن؟

آخرین ویرایش:
Zephyr MB : این مادربرد که با کد نیم Zephyr شناخته می شود اولین بار در مدل Elite به نمایش در آمد و تفاوت بارز آن نیز تفاوت در کیفیت و جایگاه خازن ها و همچنین اضافه شدن پورت HDMI هست. این مدل تا قبل از 2007 فقط برروی مدل های Elite وجود داشت ولی در سال 2007 مایکروسافت برروی Premium های خود نیز این مادربرد را قرار داد که البته premium هایی که از ماه 6/2007 به بعد (حدودا) تولید شدند دارای این مادربرد و پورت HDMI بودند. کیفیت این مدل به مراتب از مدل قبلی بهتر می باشد و آمار خرابی بسیار کمی از این مدل گزارش شده است.
روش تشخیص Zephyr: به مانند قبل ابتدا به سراغ جعبه بروید. در یسری از مدل ها روی برچسب نوشته شده است Zephyr که کاملا موضوع را مشخص می کند. در غیر این صورت به TEAM نگاه کنید در مقابل آن باید CSON نوشته شده باشد. برای شناسایی از روی خود کنسول نیز اولین کار مشاهده پورت HDMI در پشت کنسول می باشد. طریقه دیگر این است که به مانند بالا به زیر کنسول نگاهی بیندازید، اگر 3 inductor خوابیده مشاهده کنید zephyr هست ولی اگر 3 inductor ایستاده دیدید یعنی از مدل های قدیمی است.
تاریخ ساخت این مدل حدودا از 6/2006 می باشد تا این لحظه. البته premium های این مدل بعد از 6/2007 می باشند.
درایو هایی که با این مادربرد عرضه شده است فقط شامل benQ و Hitachi 78FK/79FL/79FK می باشد.

لطفا بیشتر دقت کنید.

کنسول شما بدون باز کردن جعبه : تاریخ ساخت کنسول شما ، ماه 11 سال 2006 هست که خیلی قدیمی تر از ماه 6 سال 2007 ـه فک کنم
--------
کنسول شما با باز کردن جعبه : پورت hdmi نداره

خوب مال منم روی جعبه در مقابل TEAM نوشته شده CSON.
برچسب روی آداپتور هم نوشته 203W ، تاریخ کنسول هم 29/11/2006
چجوری اینا با هم میشن؟
gameware عزیز در بالا جواب دادن ولی فقط این موضوع رو بگم که تمامی توضیحاتی که در پست اول این تاپیک نوشتم در مورد کنسول هایی است که بعد از 5/2007 تولید شده اند. اگر کنسول (البته به غیر از Elite) قبل از این تاریخ تولید شده باشه بدون شک از مدل های قدیمی است و شامل هیچ کدوم از اینا نمی شه.

پ.ن: پست اول رو یکم ویرایش کردم تا ابهامات از بین بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or