والا نصف حرفایی که شما میزنی رو که فکر کنم در ادامه گفتی وگرنه به پست من که ربطی نداشته.
دوما اگر شما چنین اکس باکس فنهایی ندیدی فکر کنم شاید یکم کم پیدا شدی در فروم والا من که هر روز دارم میبینم
حالا من هم ادامه بگم اولا قرار نیست همه با یه کیفیت بازی رو اجرا کنن خود مایکروسافت داره کنسولشو با مشخصات متفاوتی بیرون میده بعلاوه اینکه خودشون گفتن که حالا حالا ها وان ساپورت خواهد شد هیلو هم که داره روش میاد شاید حتی هل بلید و فورزای بعدی هم کراس جن باشن
همه اینو کنار هم بزاری برای اجرای بازیهای مایکرو نیازی به اون سیستمی که شما نوشتی نیست خود من تلویزیون 4k ندارم و فعلا هم قصد خرید ندارم همین مشخصات مورد نیاز رو بشدت پایین میاره. بعلاوه PC Gaming همیشه همین بوده افراد مختلف با تنظیمات مختلفی بازی میکنن و هیچ اشکالی هم نداره. حاضرم قسم بخورم اون بخش الیتیست جامعه پی سی گیمرا یک درصدشون هم نیستن
در ضمن اینکه کسی از اینکه میتونه بازی مورد علاقش رو روی پلتفورم مورد علاقه اش بازی کنه خوشحال میشه نتنها مضحک نیست بلکه هم خیلی طبیعیه. نمیدونم اصلا چرا باید با چنین افرادی برخورد بشه. اگر اشکالی در این قضیه وجود داره (هر کس نظر خودش رو داره) این اشکال متوجه سیاست های مایکروست (البته گفتم اگر مشکلی وجود داشته باشه) نه من نوعی که میخوام یه بازی رو بدون هزینه برای خرید کنسول جدید بازی کنم.
اتفاقا خوشحال شدن برای باری ازائه بازی مایکرو روی پی سی دلیل وجود داره میشه توجیحش کرد. ولی ارائه بازی روی PSnow برای منی که حتی اگر اینترنت مورد نظرم رو هم داشته باشم اصلا این سرویس تو کشورم ارائه نمیشه بجز فن بازی هیچی نیست