انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,292
اوایل که کارتریج ها اومده بود فکر میکردیم انتهای تکنولوژی همینه نه کامپیوتر میدونستیم چیه نه تکنولوژی خاصی دیده بودیم.
هیچوقت فکر نمیکردیم تکنولوژی به جایی که امروز در اون هستیم برسه. یادمه در روزهای پایانی سال 1999 شایعه پیچیده بود که به محض اینکه سال 2000 شروع بشه کل لوازم الکترونیکی که به برق وصل باشن از کار خواهند افتاد :eek: اونزمان هم بچه باورمون شده بود کل دم دستگاه رو تا یه هفته جمع کرده بودیم که نکنه اتفاقی بیفته. تئوری توطئه داشتیم وقتی هنوز تئوری توطئه مد نبود😄
من و بابام راس ساعت ۱۲ شب پا کامپیوتر بودیم که ببینیم با ورود به سال ۲۰۰۰ اتفاقی برا سیستم میفته یا نه. یادمه جفتمون ضد حال خوردیم که چرا هیچی نشد :))

هر وقت میام اینجا رو چک میکنم روحیه میگیرم، سریع بازیا رو میدم بالا :D

حالا فکر میکنید تا چند سالگی گیمر بمونید؟
من فکر نکنم تا مشکل جسمی پیش بیاد کلا ول کنم گیم رو.
فقط تازگیا یه حس نسبت به بازیا پیدا کردم که فکر میکنم سطحشون واسم خیلی بچگانه شده انگار بازی رو یه بچه ده ساله طراحی کرده.
آخرین بازی که بهم معنی داشت همین بازی

The Last of Us​

بود که هنوز بعد از چهار پنج ماه بهش فکر میکنم.

• Like
Reactions: SiminSecret
حالا فکر میکنید تا چند سالگی گیمر بمونید؟
خیلی سخت شده انتخاب بازی این روزا:دی
شخصا علائم teenagers تو بازی ببینم سریع حذفش میکنم مثل spider man miles morals
نشونه های فمنیستی ببینم درجا حذف یا اگه خیلی با بازی حال کردم روش ماد میزنم جلو چشمم نباشه اگرم ماد نداشته باشه بازی نمیکنم اعصابمو خورد میکنه
تو بازی خزعبلات lgbt ببینم دستم رفته رو Alt+F4 بعدشم shift delete
بعد اینهمه سال دوست دارم گیمی بازی کنم تو تایمی که خالی دارم که حالمو یکم خوب کنه و از درگیری های ذهنی دور بشم نه اینکه داخل بازی هم برام جنگ اعصاب راه بندازن

به جایی آرام و ساکت بروید و مدتی آنجا بمانید شبکه های اجتماعی را خاموش کنید. و در آن محیط به گشت و گذار بپردازید به تدریج این تشویش و خستگی از ذهن زدوده خواهد شد. آنگاه رغبت آن را خواهید داشت تا بعضی چیزها را دوباره امتحان کنید.
البته اگر به چنین مکانی دس راسی ندارید می توانید در همان جایی که هستید اینکار را بامدیتیشن انجام دهید و البته باید از شبکه های اجتماعی خداحافظی کنید. پس از انجام مستمر تاثیرش را در وجودتان احساس خواهید کرد.

من فکر نکنم تا مشکل جسمی پیش بیاد کلا ول کنم گیم رو.
فقط تازگیا یه حس نسبت به بازیا پیدا کردم که فکر میکنم سطحشون واسم خیلی بچگانه شده انگار بازی رو یه بچه ده ساله طراحی کرده.
آخرین بازی که بهم معنی داشت همین بازی

The Last of Us​

بود که هنوز بعد از چهار پنج ماه بهش فکر میکنم.
کاملا موافقم
من این حس رو وقتی که بازیای مطرح جدید هم بازی میکنم، بشدت دارم. و واقعا عجیبه برام که چرا بعضی (تقریبا همه) این بازیای جدید انقدر فن دارن.
از یه طرف، وقتی خودمو میزارم جای بازیسازا، جواب خودمو میگیرم -> "مارکت".
از طرف دیگه، از روزی که دادن آپدیت برای بازیا روال شد، واقعا از کیفیت بازی ها خیلی کم شد. طرف فقط یه بازی با ظاهر فوق العاده میسازه (که البته کار کمی هم نیست)، ولی دیگه کاری به گیم پلی و بالانس و اینا نداره، میگه بقیه رو با آپدیت و هات فیکس درست میکنیم.

خیلی سخت شده انتخاب بازی این روزا:دی
شخصا علائم teenagers تو بازی ببینم سریع حذفش میکنم مثل spider man miles morals
نشونه های فمنیستی ببینم درجا حذف یا اگه خیلی با بازی حال کردم روش ماد میزنم جلو چشمم نباشه اگرم ماد نداشته باشه بازی نمیکنم اعصابمو خورد میکنه
تو بازی خزعبلات lgbt ببینم دستم رفته رو Alt+F4 بعدشم shift delete
بعد اینهمه سال دوست دارم گیمی بازی کنم تو تایمی که خالی دارم که حالمو یکم خوب کنه و از درگیری های ذهنی دور بشم نه اینکه داخل بازی هم برام جنگ اعصاب راه بندازن
آخ اینی که میگی، انقدر من تو فیلمها و بازیا دیدم، که تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم. یعنی دیگه وقتی دارم فیلم میبینم یا بازی میکنم، خودم سعی میکنم هرچی که درباره LGBTQو فمینیست و ریس و اینا میدونم رو، ندونم و پاک کنم از ذهنم :D

دوستان سن بالا الان وضعتون در چه شرایطیه؟
من دیگه حوصله م برای بازیها نمیکشه حس میکنم بازیهای جدید خیلی مصنوعی و بدون معنا شدن.
آیا این ذهنیت فقط برای من هست و نوجوان ها همچین ذهنیتی ندارن یا کلا صنعت گیم هست که داره رو به افول میره؟
یه برنامه یوتیوبی هست به اسم گیم پد که مجری هاشون میانسال هستن و اونا هم میگن حوصله گیم ندارن چون گیم ها مزخرف شدن و هر چی بازی میاد رو با شدت تمام میکوبن. فکر کنم تا یه حدی سن تاثیر داره ولی تکراری شدن گیم پلی بازیها هم میتونه 50 درصد تاثیر بزاره که حوصله آدم سر بره.

من دیگه حوصله م برای بازیها نمیکشه حس میکنم بازیهای جدید خیلی مصنوعی و بدون معنا شدن.
آیا این ذهنیت فقط برای من هست و نوجوان ها همچین ذهنیتی ندارن یا کلا صنعت گیم هست که داره رو به افول میره؟
یه برنامه یوتیوبی هست به اسم گیم پد که مجری هاشون میانسال هستن و اونا هم میگن حوصله گیم ندارن چون گیم ها مزخرف شدن و هر چی بازی میاد رو با شدت تمام میکوبن. فکر کنم تا یه حدی سن تاثیر داره ولی تکراری شدن گیم پلی بازیها هم میتونه 50 درصد تاثیر بزاره که حوصله آدم سر بره.

یکی اینکه من نمیدونم چرا همه بزور میخوان از بازی ها خوششون بیاد، تو یوتوب هم کلی دیدم ازین ویدیو هایی که How to enjoy games again! خب چرا! تفریح که نباید تلاش بخواد

ولی درباره بازی های جدید
اگه آدم گیر بده به یه ژانر طبیعیه بعد این همه سال تکراری و مسخره بنظر بیان. فقط باید ژانرو عوض کرد. اکثر اینایی که میگن بازیها بد شدن میری میبینی طرف فقط اکشن ادونچر بازی میکنه، یا فقط شوتر بازی میکنه، خب معلومه المانای جدیدشون ته میکشن.

یکی اینکه من نمیدونم چرا همه بزور میخوان از بازی ها خوششون بیاد، تو یوتوب هم کلی دیدم ازین ویدیو هایی که How to enjoy games again! خب چرا! تفریح که نباید تلاش بخواد

ولی درباره بازی های جدید
اگه آدم گیر بده به یه ژانر طبیعیه بعد این همه سال تکراری و مسخره بنظر بیان. فقط باید ژانرو عوض کرد. اکثر اینایی که میگن بازیها بد شدن میری میبینی طرف فقط اکشن ادونچر بازی میکنه، یا فقط شوتر بازی میکنه، خب معلومه المانای جدیدشون ته میکشن.
من تقریبا هیچ ژانری نیست که بازی نکنم هر بازی که تعریف میکنن گیمرها در هر ژانر بازی میکنم ولی ماها مثلا در یک ژانر مثال بزنم ریسینگ دوران خودمون درایور یک و دو دیدیم یا گرن توریسمو و نیدفور اسپید ماست وانتد رو دیدیم دیگه جلومون فورزا 5 هم بزارن خیلی معمولی به نظر میاد. نمیدونم چرا اون بازی ها میچسبید ولی بازی مثلا فورزا 5 نمیچسبه.

فقط بازی نیس. هر چیزی همینطوریه
من خودم الان که 35 سالمه به سختی فیلم جدیدی برام جذابه علت اصلیشم اینه که اونقدر فیلم دیدیم که موضوع جدید یا نوآوری خاصی رو نمی بینیم و همون محتوا صرفا با بزک دوزک جدیدن.
ولی همین فیلما برای افراد کم سن و سال جذابتره علتشم اینه که هنوز این همه فیلم و محتوا ندیدن و طول میکشه تا گنجایش ذهنیشون پر بشه و دچار تکرار بشه.

تو زمینه موسیقی هم همینطوره. یه تحقیقی میخووندم که میگفت تو اکثر افراد معمولا لایبرری موسیقی های مورد علاقشون بعد 30 تا 35 سالگی دیگه دست نخورده باقی میمونه و خیلی کم اتفاق می افته که موسیقی جدیدی وارد لایبرری موسیقی های محبوبشون بشه. :D برای من این مورد هم بشدت صادقه.

خلاصه که برای خیلیا این موارد طبیعیه

.​

بنظرم شبیه سازا خیلی خوبن برا کسایی ک حوصله بازی های دیگه ندارن. مخصوصا اگه با ریگ مخصوص خودش باشه نه با دسته.

اگه آدم هدفش یادگیری باشه مثلا شبیه ساز پرواز هیچوقت تکراری نمیشه چون دائم داری چیزای جدید راجع به هوانوردی یاد میگیری.

یا شبیه ساز رانندگی هرچی پیشرفت کنی توش میدونی که اگه یه موقع پیش بیاد واقعا تو پیست بخوای بری سریع تر یادمیگیری.

شبیه سازای دیگه استفاده نکردم ولی قطعا همشون این جنبه آموزشی رو میتونن داشته باشن. مثلا شبیه ساز دزدی یا مواد فروشی ام داریم که قصد دارم امتحان کنم

من چند ماهیه بابا شدم خیلی اوضاع گیمریم به هم ریخته روزا که سر کارم غروبا هم درگیر بچه ام میخابه ساعته ۱۱ میرم پای گیم مجبور شدم بساطمو جمع کنم از جلو تلویزیون برم تو اتاق خواب با صدای کم پای مونیتور بازی کنم تا درگیر بازی می شم ساعت میشه دو یکم از برنامه بازی کردنم عقب افتادم بازیایی که دانلود کردم هنوز شروع نکردم یکم تعدادش زیاد شده وقت فیلم دیدنم دیگه ندارم خیلی وقته نرسیدم فیلم و سریال ببینم ولی پرچم گیمینگم هنوز بالاست

من چند ماهیه بابا شدم خیلی اوضاع گیمریم به هم ریخته روزا که سر کارم غروبا هم درگیر بچه ام میخابه ساعته ۱۱ میرم پای گیم مجبور شدم بساطمو جمع کنم از جلو تلویزیون برم تو اتاق خواب با صدای کم پای مونیتور بازی کنم تا درگیر بازی می شم ساعت میشه دو یکم از برنامه بازی کردنم عقب افتادم بازیایی که دانلود کردم هنوز شروع نکردم یکم تعدادش زیاد شده وقت فیلم دیدنم دیگه ندارم خیلی وقته نرسیدم فیلم و سریال ببینم ولی پرچم گیمینگم هنوز بالاست
کاملا طبیعیه که در شرایط فعلی فرصت بازی کردن نداشته باشید.
از مدیران محترم تقاضا دارم برای بالا بردن روحیه و نزدیک شدن به حقیقت عنوان تاپیک رو این شکلی اصلاح کنن

انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)​

آخه 30 سال که اول جوونیه پیر کجا بود

کاملا طبیعیه که در شرایط فعلی فرصت بازی کردن نداشته باشید.
از مدیران محترم تقاضا دارم برای بالا بردن روحیه و نزدیک شدن به حقیقت عنوان تاپیک رو این شکلی اصلاح کنن

انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)​

آخه 30 سال که اول جوونیه پیر کجا بود
اصلاح شد

1740212633678.png
آقا ما رو از این صفحه حذف کردن
متوجه منظورتون نشدم

تاپیک رفت برای بالای پنجاه سال ما سی و پنج ساله ها دیگه اینجا نباید بیایم چیزی بنویسیم
تیتر صرفا هدف روحیه دهی داره :D
شما بفرمایید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or